P H O E N I X

ce-a fost pe Muzici o data

P H O E N I X

Mesajde Vizitator » Vin Sep 28, 2001 7:19 pm

daca tot vali ne-a inchis subiectul cu voltaj, sa discutam despre Phoenix

una din cele mai mari trupe rock romanesti

ce zic eu...trupa a mers ffff bine in anii cand toti erau egali, toti erau membri fondatori, dar dupa de unii si altii au plecat, din diverse motive, covaci a ramas singurul viu dintre cei vechi (shi buni) si a inceput sa faca pe "dictatorul", lucru care l-a indepartat si mai rau de restul trupei, care devenise intre timop doar un acompaniament pentru covaci.

acum nu zic ca ar fi doar vina lui, dar asha mi se pare

baniciu se multumeste acum sa cante aceleasi piese ale phoenixului, dar cu alte strofe si in alte conditii. academia catavencu chiar facea mishto de el ca incet-incet devine un covaci mai mic

tandarica, in loc sa isi vada de treaba, face proiecte aiurea cu batut de tobe. singurul proiect al unul tobar, care a avut succes, a fost carmine appice. dar asta pentru ca tipul nu a putut fi refuzat de nimeni

ultimul turneu phoenix a fost lame datorita numelor prezente pe afis, nu e nevoie sa le mentionam aici, pentru ca nu vreau sa imi murdaresc forumul

eu zic asha: ei, ca artisti,a u o datorie fata de noi, ca public si si trebuie sa se conformeze si sa lase la o parte orgoliile lor. ah, daca blackmore l-ar fi inghtit pe gillan...si daca gillan si-ar fi vazut lungul nasului nu mai cantau tot felul de porcarii!!!

/off-topic, tendinta covaci se manifesta oarecum si la barar, din cate mi s-a spus, dar nu sunt decta zvonuri...dar despre acest subiect alta data.

v-as ruga sa nu batetii campii, daca aveti ceva de spus bine, daca nu, nu...si nu discutam de cargo, doar de phoenix
Vizitator

Re: P H O E N I X

Mesajde Rockeru'Somer » Sâm Sep 29, 2001 9:54 pm

Initial trimis de vali
daca tot vali ne-a inchis subiectul cu voltaj, sa discutam despre Phoenix

una din cele mai mari trupe rock romanesti

ce zic eu...trupa a mers ffff bine in anii cand toti erau egali, toti erau membri fondatori, dar dupa de unii si altii au plecat, din diverse motive, covaci a ramas singurul viu dintre cei vechi (shi buni) si a inceput sa faca pe "dictatorul", lucru care l-a indepartat si mai rau de restul trupei, care devenise intre timop doar un acompaniament pentru covaci.

acum nu zic ca ar fi doar vina lui, dar asha mi se pare

baniciu se multumeste acum sa cante aceleasi piese ale phoenixului, dar cu alte strofe si in alte conditii. academia catavencu chiar facea mishto de el ca incet-incet devine un covaci mai mic

tandarica, in loc sa isi vada de treaba, face proiecte aiurea cu batut de tobe. singurul proiect al unul tobar, care a avut succes, a fost carmine appice. dar asta pentru ca tipul nu a putut fi refuzat de nimeni

ultimul turneu phoenix a fost lame datorita numelor prezente pe afis, nu e nevoie sa le mentionam aici, pentru ca nu vreau sa imi murdaresc forumul

eu zic asha: ei, ca artisti,a u o datorie fata de noi, ca public si si trebuie sa se conformeze si sa lase la o parte orgoliile lor. ah, daca blackmore l-ar fi inghtit pe gillan...si daca gillan si-ar fi vazut lungul nasului nu mai cantau tot felul de porcarii!!!

/off-topic, tendinta covaci se manifesta oarecum si la barar, din cate mi s-a spus, dar nu sunt decta zvonuri...dar despre acest subiect alta data.

[b]v-as ruga sa nu batetii campii, daca aveti ceva de spus bine, daca nu, nu...si nu discutam de cargo, doar de phoenix
[/B]

phoenix au buni....albumele lor se asculta si acum la fel de bine,dar phoenix-ul nou e JALNIC!
Rockeru'Somer
Junior Member

Mesajde alina » Dum Sep 30, 2001 3:43 pm

phoenix a fost o miscare romantica ,tot respectul pentru ei,acum nu stiu s-au ...
addio pirata!
alina
Junior Member

Am cam obosit, batrane!

Mesajde DEATHANGEL » Dum Sep 30, 2001 7:59 pm

Initial trimis de alina
phoenix a fost o miscare romantica ,tot respectul pentru ei,acum nu stiu s-au ...

Phoenix-ul au fost un inceput. Nu se compara cu IRIS-ul. Tot respectul pentru ei. Dar nu il vor intrece pe CRISTI niciodata. Acum-''mi-e somn, batrane, si cerul mi se face pleoapa de frigul stelelor.''
DEATHANGEL
Junior Member

Mesajde gaga » Lun Oct 01, 2001 8:23 am

Sunt multe de spus, iar daca veti asculta "In umbra marelui urs" veti vedea care este parerea lui Covaci care acum s-a retras in Spania si se ocupa de arte plastice si de scuba diving. E posibil ca sa se realizeze un interviu cu el la el acasa (e un proiect care nu are sanse decat daca Nicu Covaci se tine de cuvant si sponsorizeaza calatoria, ca din partea TVR, no way). Oricum o emisiune Phoenix va exista, sper sa aflu cand si pe ce post de TV, iar la anul care vine va fi (e aproape sigur) un mare concert aniversar in Bucuresti.
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

grrr

Mesajde manelesux » Lun Oct 01, 2001 10:43 am

Initial trimis de DANA
Sunt multe de spus, iar daca veti asculta "In umbra marelui urs" veti vedea care este parerea lui Covaci care acum s-a retras in Spania si se ocupa de arte plastice si de scuba diving. E posibil ca sa se realizeze un interviu cu el la el acasa (e un proiect care nu are sanse decat daca Nicu Covaci se tine de cuvant si sponsorizeaza calatoria, ca din partea TVR, no way). Oricum o emisiune Phoenix va exista, sper sa aflu cand si pe ce post de TV, iar la anul care vine va fi (e aproape sigur) un mare concert aniversar in Bucuresti.

Daca vine iara cu nenorocitzii aia de la Talisman il impushc pe Covaci cu mana mea.Numa pentru ca a fost in acelashi bordel cu aia doi nu il obliga sa ii bage in trupa.
manelesux since 1918
manelesux
Junior Member

Phoenix nou

Mesajde Rolf » Lun Oct 01, 2001 10:53 am

Mie mi s-au parut bune ultimile piese Phoenix (alea 3 de pe CD-ul pe care l-au dat la concert acu un an sau cind a fost).
Covaci mi se pare si mie cam "dictator". Mi-a placut in schimb o replica intr-un interviu, in un ziar sau in Playboy, nu mai stiu: "Nu va e dor de Romania?" "Ba da, imi e, dar nu o mai gasesc" (apropo de stat mai mult prin Spania).
Rolf
Junior Member

Mesajde gaga » Lun Oct 01, 2001 12:12 pm

Cu cine vine nu stiu, mai e un an pana atunci (m****x, ai permis de port arma, bravo tie.... ) dar o sa fie o groaza de invitati. Personal sper in putin discernamant din partea lui Covaci (desi la cat m-a dezamagit Cargo, ce sperante sa mai am....)
gaga

evolutie?

Mesajde curly » Lun Oct 01, 2001 12:45 pm

de la "Negru-Voda" la colaborarea cu Talisman?!asta a facut covaci din phoenix!!!e ca trecerea de la PAmela Anderson la mana dreapta.......dupa parerea mea ar trebui renegat de toti-----adica a basculat tot phoenix si acum se retrage prin spania.......e si cam increzut,gandindu-ne ca marele llui merit era ca realiza atmosfera scenica......ca muzician scartaia.Daca mai stie cineva cum il cheama pe tipul de la Bega Blues Band care a fost alaturi de covaci la inceputurile phoenixului.please answer me!
rau de gura!
curly
Junior Member

Re: evolutie?

Mesajde gaga » Lun Oct 01, 2001 1:17 pm

Initial trimis de curly
.Daca mai stie cineva cum il cheama pe tipul de la Bega Blues Band care a fost alaturi de covaci la inceputurile phoenixului.please answer me!

Curly, il chema Bela Camocsa.
gaga

Mesajde alina » Lun Oct 01, 2001 2:06 pm

am auzit si eu de aniversarea phonix 40 de ani parca ,tzandarica a zis ca va participa si el la conferinta de presa de la cluj
addio pirata!
alina
Junior Member

Mesajde gaga » Lun Oct 01, 2001 2:47 pm

Da, la anul se fac 40 de ani de Phoenix si se preconizeaza un super concert. Daca nu se amana ca altele... Daca se va face va fi tare.
gaga

Mesajde Vizitator » Mar Oct 02, 2001 12:51 pm

din cate am auzit eu, vin cu covaci la voce si cu un neamt, in locul celor 2 de la nu-pot-sa-le-pronunt-numele-ca-borasc
Vizitator

Re: Re: evolutie?

Mesajde curly » Mar Oct 02, 2001 4:00 pm

Initial trimis de DANA

Curly, il chema Bela Camocsa.

multumesc!!
rau de gura!
curly
Junior Member

Mesajde Vizitator » Mar Oct 02, 2001 4:23 pm

pe individ il cheama kamocsa

link
Vizitator

Mesajde Vizitator » Mie Oct 03, 2001 2:08 pm

bai dana, fac chestia asta pentru ca voi sa va puteti plange de oprimarea autoritatii
Vizitator

Phoenix and stuff

Mesajde KickAss » Vin Oct 05, 2001 2:25 am

Bah, nu zic si covaci are tendinte dictatoriale, dar nici cu baniciu nu-mi e rusine. Sa nu uitam firea foarte dificila a lui baniciu care are impresia ca covaci e un neavenit si el e singurul tare si mare doar pt. ca a ramas si a suferit. Acum, el are impresia ca toti l-au uitat pe covaci si inclusiv phoenix-ul, si el e singurul care mai este in actualitate. Sa nu uitam clipa despartii lui covaci de baniciu, can acesta din urma a venit la el beat turta dand cu pumnul in usa si in masa cum ca el este ultimul phoenix si se kk pe talentul lui nicu. Sa nu uitam ca tot baniciu era inainte de un concert beat p.ula si cand Pitis a venit la el si la intrebat daca mai fac sau nu concertul, baniciu l-a expediat cu niste cuvinte gen "Da-te-n ma-ta". Iar pitis in colibri nu era tocmai o nulitate. melodiilor lor sunt dragute dar parca un alcool sau un vinovatii fara vina nu pica la fel fara vocea lui.
Pe tandarica habar n-am ce l-a apucat. poate l-a lovit bautura prea tare. Parca Vali zicea:"Nu e bah bine sa bei" lol.
Faza nu Neumann la vioara pica excelent.
Ordean, le da bine pe chitara. cu alte cuvinte urmareste bine partitura, partitura la randul ei scrisa de covaci. Ibecilul celalalt, cel cu chica de taran la voce e bun, dar vocea lui cu a lui covaci nu se pupa de nici o culoare. Unu' cu voce groasa, celalalt castrat.
totusi, ultimul album nu e de lepadat. Are cateva piese super. Afganistan (nasola rezonanta) e chiar marfa, The Measure Of A Man - buna si f buna prin versuri, In umbra marelui urs - are tot ce vrei: versuri, linie melodica, absenta vocii lui talisman, so on. ca sa nu mai vorbim de Balada lu' Porumbescu care te umfla de plans (la figurat, dar oricum).
Anunt pe bune:

Dau si eu exact acelasi pisoi pe care il da onk.
KickAss
Junior Member

pai da

Mesajde Vizitator » Dum Oct 07, 2001 5:23 pm

baniciu e un bou
el a ramas aici pentru ca in seara in care trebuiau sa plece, el era beat mirt prin timisoara si nu l-au gasit

talentul lui pittis nu e discutabil

mie imi place LIBER de pe ultimul album
Vizitator

btw

Mesajde gaga » Lun Oct 08, 2001 8:24 am

Apropos de LIBER (care imi place si mie, a fost piesa de +10 la radio), este posibil ca TVR sa faca un clip la piesa aia. Asa se aude...
gaga

ar fi beton

Mesajde Vizitator » Lun Oct 08, 2001 9:40 pm

ar fi beton sa o vedem clip pe mtv sau mcm
Vizitator

Re: ar fi beton

Mesajde Rockeru'Somer » Lun Oct 08, 2001 10:05 pm

Initial trimis de vali
ar fi beton sa o vedem clip pe mtv sau mcm

formatie romanesca la mtv nu curand,cu never!
trei arme am la indemana
vointa-mi creste zi de zi,
onoare,suflet si credinta
calauzit de ele orice-ar fi.
Rockeru'Somer
Junior Member

Înapoi la De pe muzica