DMX la ultimul album?

ce-a fost pe Muzici o data

DMX la ultimul album?

Mesajde rady » Mar Feb 18, 2003 5:27 pm

am vazut la mtv news ca ar vrea sa se retraga din activitate din cauza ca se asculta prea multa muzica comerciala, si nu prea mai are rost sa continue
in prezent mai lucreaza la albumul care probabil va fi si ultimul
cine are ceva informatii, sunt interesat, DMX fiind probabil rapperul meu preferat
Fişiere ataşate
dmx.jpg
dmx.jpg (39.14 KiB) Vizualizat de 397 ori
X

KNICKSONLINE.COM
rady
Junior Member

Mesajde b0mber » Mie Feb 19, 2003 1:29 am

ceeee bah???de CACAT!nu se poate asa ceva,da-o-n ma-sa.... daca se lasa DMX de muzica creca innebunesc..da totusi nu pot sa cred treaba asta....
b0mber
Junior Member

Mesajde AdevaRapper » Mie Feb 19, 2003 10:37 pm

Din cate am inteles, daca e sa se retraga, se retrage doar ca interpret si ramane producer! Oricum, DMX nu s-a numarat niciodata printre preferatii mei...
Daca ramanem aici, aici ramanem!!!
AdevaRapper
Junior Member

oare?

Mesajde sadox » Dum Feb 23, 2003 10:37 pm

Sa fie adevarata treaba astah?Hmmmm.....Daca se retrage DMX din rap ai cam.......nasol.Yo unu sigur o sa-i duk lipsa kiar daca nu eram foarte ahtiat dupa muzica lui.Daca el a decis ca tre sa se retraga ......asta e.Rap goes on with or without him.Pace!

Ragai shi ma skarpin /Manank pana mor/Vreau sa vad tzatze shi buci pa televizor
sadox
Junior Member

Mesajde b0mber » Lun Feb 24, 2003 12:15 am

nu pot sa cred ca o sa se lase totusi de rap,fiindca asta stie el sa faca cel mai bine....chiar daca DMX e scarbit de tenta asta comerciala pe care a luat-o rapul american de la o vreme,asta nu trebuie sa-l impiedice pe el sa-si faca treaba lui...pizda ma-sii,o sa mai vedem noi...
b0mber
Junior Member

Înapoi la De pe muzica