Nicole Kidman, the new face of rap :)
8 mesaje
• Pagina 1 din 1
Nicole Kidman, the new face of rap :)
am auzit la mtv ca se apuca serios de muzica, si ca va lucra la un album impreuna cu p diddy 

X
KNICKSONLINE.COM
KNICKSONLINE.COM
-
rady - Junior Member
Asta-i k faza cu Temishan cand i s-a nazarit sa se apuce de hh. Ce sa zic, dak se vinde totzi au impresia k pot face un ban. De kkt...
-
cutuma© - Mesaje: 3047
Ce pot sa zic...
...decat un lung lol... Si asta pentru P Diddy, care nu inceteaza sa se injoseasca cu incercari de genul acesteia!
Daca ramanem aici, aici ramanem!!!
-
AdevaRapper - Junior Member
porcarie
Temisan shi hh-ul?Acu' shi barosu.Ce dracu n-ar face omu pantru bani sau mai bine zis paray.Temisan n-are fatza de asha ceva nici daca s-ar mai nashte de vro cateva ori,iar in ceea ce priveshte colaborarea lu p.diddy cu nicole kidman nu ma surprinde catushi de putzin,pentru ca ma ashteptam din partea lu p.diddy sa colaboreze cu cineva"comercial" asemeni stilului sau de rap.
Ragai shi ma skarpin/Manank pana mor/Vreau sa vad tzatze shi buci pa televizor
Ragai shi ma skarpin/Manank pana mor/Vreau sa vad tzatze shi buci pa televizor
-
sadox - Junior Member
Pahi dovada k nici n-a rezistat decat cateva luni..oricum, faza e veche, dateaza de peste 3 ani. Cat despre p. diddy, e cam ultimul nivel de injosire pe care putea sa-l mai atinga...ashtept cu nerabdare colaborarea lui cu Oprah...
-
cutuma© - Mesaje: 3047
Re: porcarie
Initial trimis de sadox
Temisan shi hh-ul?Acu' shi barosu.Ce dracu n-ar face omu pantru bani sau mai bine zis paray.
Sa stii ca eu cunosc destule persoane care au cumparat albumul lui Temisan si au zic ca le si place!
PS: Decret... excelent exemplu cu P Diddy si Oprah!
Daca ramanem aici, aici ramanem!!!
-
AdevaRapper - Junior Member
Decret:looool.F bun exemplu.
Cat despre p diddy si Nicole......kk.Sunt tare curios sa aud.....sau poate nu.
Numa bine
Cat despre p diddy si Nicole......kk.Sunt tare curios sa aud.....sau poate nu.
Numa bine
Eu sunt nascut in alb-violet/Traiesc in alb-violet/Si port in suflet si in gand/Mereu un nume sfant/Caci alb imi este sufletul/Violeta inima/Si pentru POLI voi canta/Doar asta-i viata mea!
-
Raspopitu - Junior Member
8 mesaje
• Pagina 1 din 1