Sper ca nu deranjeaza pe nimeni ca reamintesc aici de http://www.HipHopKulture.go.ro ce se vrea a fi unul din cele mai mari portaluri catre hip hop'ul underground de pe la noi... aruncatzi un ochi shi p`akolo shi poa` gasitzi ceva interesant !
Se munceshte inka din greu la compilatzia World Wide Hip Hop KOnexxtionz - vol. 1 pe care vor fi prezente nume mari de pe la noi (underground vorbind), amintind aici : Piele (Getto Daci), Brigada Rima Grea (Brugner shi Bek), Kombat cu Jivago (Verita Saga) shi Underman, Anexa 1 (au aparut pe albumul "Irefutabil" - Parazitzii), posibil Vexx + Vers InVers, O.P.C., DJ Sweat, DJ Undoo, HiperCritic, Cruciada... shi multzi altzii... shi trupe de afara ca MicPhantastic (SUA), Trawma Unit (SUA), Somos Todos Aliados
(Brazilia), etc... se poarta discutzii cu un nume mare din underground'ul canadian care a avut colaborari cu DJ Premier, Guru (Gang Starr), Memphis Bleek, Kurupt, Rascalz... ashadar ashteptatzi-vah la ceva in stil mare de la aceasta compilatzie !
Ashtept shi aici critici, aprecieri, sugestii referitoare la site shi noi colaboratori...
pace !
Kultura Hip Hop in prim plan !
8 mesaje
• Pagina 1 din 1
-
KOndamnat - Junior Member
Pentru Adevaratzii MuthaPhuckaz !!!
De azi site'ul http://www.HipHopKulture.go.ro are un nou forum, destinat exclusiv muzicii hip-hop... ashtept totzi adevaratzii akolo...
p.s. in caz ca nu reushesc sa pun azi linkul pe site, atunci putetzi intra pe forum la adresa http://hiphopkulture.proboards15.com
pace !
p.s. in caz ca nu reushesc sa pun azi linkul pe site, atunci putetzi intra pe forum la adresa http://hiphopkulture.proboards15.com
pace !

-
Kondamnatule, cuvantul sus pt tot ce faci...dar nu mai fa shi tu n-shpe mii de subiecte pe aceeashi tema pls...
-
cutuma© - Mesaje: 3047
Tzi-ai setat sa nu primeshti pm-uri deci itzi raspund aici...linkul va aparea in mom in care apare shi la tine pe site unul catre fanclub shi dupa ce o sa vb cu unul din admini...in alte cuvinte, se face, dar sa ai putzintica rabdare...
-
cutuma© - Mesaje: 3047
S-ar putea sa deviez de la subiectu astah cu vro 35 grade dah tra sa fak astah pentru ca simt nevoia sa spun aici ceea ce am de spus.Ashadar sa-i dau drumu'.Ceea ce vreau yo sa spun in legaturah cu aceasta cultura hh (in Romania ma refer) este dezinteresu' acordat acestei kulturi de catre unii dintre asha numitzii fani ai hh-ului shi rap-ului concomitent.Nu totzi care asculta hh shi rap intzeleg adevaratu' sens al acestei mishcari shi unde vrea ea sa bata,shi cand zik astah ma refer la acei .....indivizi care se declara fani inraitzi ai acestui gen da' de fapt halesk pe langa treaba asta shi alte genuri de muzik spre ex. dance ,manele(ma foot in ele da p-akuma) etc.Pana la urma sper ca aceasta cultura hh sa prinda roade mai k lumea shi pe la noi prin Romania,asha cum a prins shi afara.Pace!!
How the fuck can i be white,I don't even exist!
How the fuck can i be white,I don't even exist!
-
sadox - Junior Member
10q
decret... nu mi-am setat yo nika, insa cineva a fost atat de amabil incat mi-a blocat nitzel contu` doar pentru ca mi-am dat cu parerea despre noul videoclip la familia... banuiesc cine... dar nu mai conteaza... o sa pun cat de curand linku catre fanclub... potzi sa-mi scrii la kondamnat@yahoo.com
pace shi 10q mane !
pace shi 10q mane !
-
newwwwwwww !!
noutate !!! Vexxatu Vexx va fi cu sigurantza prezent pe compilatzie shi este posibil sa fie chiar feat cu Piele... deci, o sa va rupetzi gaturile pe asta !!!
-
8 mesaje
• Pagina 1 din 1