Daca atzi fi pushi in pozitzia in care ar trebui sa alegetzi un nume in ceea ce priveshte rapu' pentru fiecare dintre voi..care ar fi numele acela shi de ce l-atzi alege!
"pentru cei in suferintza,le dedic in continuare/pentru cei ce ma condamna,ma mancatzi mai sus de co@!3/prietenilor mei fideliatate pan' la moarte/pentru tarfele calcane sug3tzi-mi p#l@ pana dispare/greshelile facute vor fi shi viitoare/parintzilor mei RESPEKT,voi m-atzi pus pe picioare/pentru cei ce n-au o casa,capu' sus avetzi o shansa/pentru cel ce nu-ntzelege FRAIERE PUTZIN IMI PASA"
Ce nume ar reprezenta pentru fiecare din voi RAP-ul cel mai bine?
4 mesaje
• Pagina 1 din 1
Dac-ash fi pus intr-o asemenea situatzie cred ca mi-ar fi totushi cat de cat greu sa aleg,mai ales avand in vedere ca a trecut ceva ani de cand a inceput sa prinda contur shi sa evolueze muzicah asta.Dar hai sa-mi exprim shi yo parerea:prima alegere ar fi .....shtiu shi yo,eminem(nu pentru ca are ani grei in spate de rap)pentru ca mi se pare ca are nishte lirici care ating la suflet,iar urmatorea alegere ar fi nas shi dre.Nas,mi se pare mai tare-n gura ca shi Dre ,insa dre se ocupa mai mult de negative din cate am intzeles mai ales ca-i producator.
-
sadox - Junior Member
Eu as alege trei nume:
1. Nas, idolul meu dintotdeauna, pentru ca melodiile sale sunt adevarate crezuru pentru mine;
2. Eminem, pentru ca stie sa zica lucrurilor pe nume si sa se afiseza publicului exact asa cum este el;
3. Royce da 5'9" pentru ca reprezinta un exemplu promitator al noii generatii de rapperi!
1. Nas, idolul meu dintotdeauna, pentru ca melodiile sale sunt adevarate crezuru pentru mine;
2. Eminem, pentru ca stie sa zica lucrurilor pe nume si sa se afiseza publicului exact asa cum este el;
3. Royce da 5'9" pentru ca reprezinta un exemplu promitator al noii generatii de rapperi!
Daca ramanem aici, aici ramanem!!!
-
AdevaRapper - Junior Member
4 mesaje
• Pagina 1 din 1