Nu shtiu catzi dintre cei care sunt pe acest forum ii shtiu melodiile,sau videoclipurile lui Ludacris...oricum daca nu-l shtitzi credetzi-ma pirdetzi un mare RappR...
dintre cele mai cunoscute melodii ale lui:
Area Codes+Nate Dogg
Rollout my business
Saturday(oohh..oohh)
Welcome to Atlanta+Jermaine Dupry
Wat's your fantasy
Move bitch
Anyway..pentru cei interesatzi de acesta.. http://www.ludacris.net
Sper sa mai aud shi ceva noutatzi despre el de la cei ce dispun de asha ceva!!!
Ludacris
7 mesaje
• Pagina 1 din 1
Ludacris
- Fişiere ataşate
-
- ludacris.jpg (3.96 KiB) Vizualizat de 464 ori
"scuip vers energetic/genETIC get-beget getic/teorETIC ETIC/cuget din GENere/GENeros erETIC/GENiu GENtil cu GENa GENeratoare de GENocid/geogenic bionic,gigant cu origini in acid/ucid stereofonic orice intelect defect/in efect perfec/efectuez operatzii pe-orice cord infect"
NO WAR IN IRAQ
NO WAR IN IRAQ
- genETICU
- Junior Member
Ludacris e tare, e bun, e original, e o pata de culoare in HipHopul mondial! Like him!
Daca ramanem aici, aici ramanem!!!
-
AdevaRapper - Junior Member
Nu pot sa zik despre Ludacris ca n-ar avea talent ,dar yo consider ca n-are parte de promovare asha cum o au altzi rapperi de teapa lor care abia au aparut in industria muzicala de afara gen 50 cent ,obie trice.d-12,royce da 59 care sunt promovatzi de shadyaftermath adica de dre shi eminem.In orice caz are nishte versuri kul in special area codes shi rollout care mi se par destul de reushite din punctu meu de vedere.Pace
How the fuck can i be white,i don't even exist!!!!
How the fuck can i be white,i don't even exist!!!!
-
sadox - Junior Member
Din cate stiu eu, Ludacris a aparut cu ceva timp inaintea lui 50 Cent sau Obie Trice si crede-ma, in SUA e mult mai apreciat decat cei amintiti mai sus! Parerea mea!
-
LUDACRIS
Sadox-shtiu ca Ludacris nu prea se bucura de promovare...da nu se bucura de asha ceva aici in tzara..ca acolo unde e ii e cat se poate de bine shi e cat se poate de conoscut!!!
yo unu il asc de vro 2 ani..deshi am reushit sa fac super-greu rost de materiale cu el...
pentru cei carora le place va fi intotdeauna cunoscut!!!
PEACE ADEVARAPER-YOU'RE RIGHT..LIKE ALWAYS!!!WORD'UP
yo unu il asc de vro 2 ani..deshi am reushit sa fac super-greu rost de materiale cu el...
pentru cei carora le place va fi intotdeauna cunoscut!!!
PEACE ADEVARAPER-YOU'RE RIGHT..LIKE ALWAYS!!!WORD'UP
"scuip vers energetic/genETIC get-beget getic/teorETIC ETIC/cuget din GENere/GENeros erETIC/GENiu GENtil cu GENa GENeratoare de GENocid/geogenic bionic,gigant cu origini in acid/ucid stereofonic orice intelect defect/in efect perfec/efectuez operatzii pe-orice cord infect"
NO WAR IN IRAQ
NO WAR IN IRAQ
- genETICU
- Junior Member
Si stii care mai e faza? Ca melodiile lui au si ascultabilitate lunga in timp adica nu te plictisesti de ele dupa ce le asculti de 2 ori!
Geneticu:
Geneticu:

-
7 mesaje
• Pagina 1 din 1