P!nk

ce-a fost pe Muzici o data

Va place Pink?

O ador! Este preferata mea!
5
56%
Imi place putin.
3
33%
Imi este indiferenta.
0
Niciun vot
Nu prea imi place.
0
Niciun vot
O detest!
1
11%

Voturi totale : 9

P!nk

Mesajde Nightmare » Dum Mai 11, 2003 11:45 am

Cred ca toti o stiti pe celebra cantareata Pink. In acest sondaj vreau sa va spuneti parerea despre ea si sa o argumentati.
Nightmare
Junior Member

Mesajde Titina » Dum Mai 11, 2003 5:34 pm

Mie imi place mult.Uite shi dc: ca are personalitate puternica,imi place shi ca shtie ce vrea shi e vulgara(sensul bun al cuv.).Shi melodiile ei imi plac....singuru lucru care nu-mi place este cum arata la corp...
Titina
Junior Member

Mesajde Ire » Dum Mai 11, 2003 11:10 pm

Imi place ca persoana pentru autoironia care transpare din videoclipuri. Ca(,) cintareata, am auzit-o pe TV live si pot sa spun ca atunci cind i se da friu liber, nu este chiar atit de comerciala pe cit vrea (sau i se impune) sa apara.
Ire
Junior Member

Mesajde FergieAngiePink » Joi Noi 23, 2006 11:26 am

O ador,e cantareata ma preferata,are o voce puternica,iar melodiile ei au semnificatie speciala.Live am auzit-o(nu eu,dar am vazut filmari de la unele concerte) si vreau sa zic :canta foarte bine live,aproape ca nici nu se vede diferenta...sunt unele care cand le auzi live iti vine s-o iei la fuga....mai imi place si stilul ei rebel(rebel in vocabularul meu nu are nicio legatura cu rebelde)_ si noncomformist...dak si-ar lasa parul putin mai lung si s-ar machia mai feminin ar fi foarte frumoasa. :a:
FergieAngiePink
Junior Member

Înapoi la De pe muzica