and silence still remains

ce-a fost pe Muzici o data

and silence still remains

Mesajde endo » Sâm Mai 31, 2003 10:13 pm

recognised old diary of dreams?
Rockul.. <in toate formele lui> nu este mort. Noi <toti cei care asculta> il tinem in viata. Ce cuvinte mari folosesc pentru un simplu gen muzical! Pentru multi, rockul a devenit un stil de viata, nu este numai o atitudine. Eu cred ca am trait cu rock, m-am hranit cu el. Insa imi displac cei care, ascultand o singura formatie care incearca acorduri usoare de chitara, se declara "rockeri".. "roackeri" :con: nu inteleg.. eu nu sunt rockerita. Eu sunt om. Rockul <mai precis, metalul gotic si neo-clasic> este ceea ce ascult. Da, prin versuri imi da putere. Da, prin sounduri ma incanta. Urasc votka.. :) hih.. Sunt un copil, no wonder. "Copiii nu stiu ce-i bun", nu? Well, copilul acesta care sunt eu stie ca vrea ca formatii ca diary of dreams, in spiritside dreaming, nightwish, saturnus,silentium, etc. sa fie ascultate. Vreau ca lumea sa se educe.. Prin muzica se poate face orice. Dintotdeauna, arta a incantat omul.. Poate ca, inca o data, se va infaptui o minune..
by the way, credeti in minuni? :)
Heh, eu sunt un copil.. :) o copila.. a little angelic smile >:)

"And continuous monologues of insanity
Blood in floods
Rushing - longing
Urging to believe

Give me strength
Give me idols
Give my dreams a rest"
Diary Of Dreams- Victimized

oh, recomand http://www.slsk.org .. un program/site/ ce este.. :) aproape ca audiogalaxy-ul. ma rog, se bazeaza pe sharingul melodiilor.. enjoy. userul meu e endotear
Delete|Die
endo
Junior Member

Mesajde Asfaltina » Sâm Mai 31, 2003 11:11 pm

Eu cred ca te cam complici cu tot discursul asta!
De unde si pana unde trebuie sa fi rocker ca sa asculti ce-ti place ?!
"Rocker" e un cuvant folosit pt. a denumi persoana care asculta acest stil de muzica si atata timp cat iti place o trupa care se incadreaza in aceasta categorie ,te poti numi asa fara probleme => nu trebuie sa-ti displaca cei care isi zic asa, pentru ca pentru simplul fapt ca asculti muzica rock nu inseamna ca esti mai bun!
despite all my rage i am still just a rat in a cage
and i still believe that i cannot be saved
Asfaltina
Junior Member

Mesajde Aliosha » Dum Iun 01, 2003 12:03 am

Sunt threaduri pe forumul de rock romanesc in care se discuta despre asta.
"Against modern football."
Aliosha

Înapoi la De pe muzica