azi e o mare concurentza pe patul de muzica romanesc !multzi canata o piesa castiga un trofeu si dispar... sint doar o pata in biblia muzicii ro,manesti.. pacat multzi au potentzial doar se imbogatzesc si gata !
acestia care se impun mai9 bine cer prea mult ! de ex n$d ptr 4o minute concert in satu mare la liceul doamna stanca la miss boboc au primit 1000$! totusi era un pretz prea mare ptr un concurs de miss la un liceu...
aici totzi au pus mana la mana sa stranga banii!
n$d voi nu atzi fost in liceu?
ooricum cred ca nici nu au cantat live deci......
alte formatzii care au potentzial nu sint promovatzi!!
cele mai multe sase le au cei de la mare care acolo disco strada la strada iar aci la vrto 10 strazi .
in satu mare de ex de unde vin io numa stigma si khaos sint mai cunoscutzi iar cei cu potentzyial...
va las aici ca sa mai scrietzi ..
voi stzitzi ami bini !papa!
dj diu
mam indragostit ce sa fac adresa mea de mail djdiu@bumerang.ro
appa papa
dragi sufletisti
14 mesaje
• Pagina 1 din 1
Pai normal ca la mare sunt "aia" cu potential ... ai idee cate studiouri de inregistrari sunt la mare? (adica in C-ta, caci eu de acolo sunt...) Ce nu-tzi place la formatii gen "n$d" (ma rog, poate n&d) ... si ce formatii crezi tu ca au viitor? Amicii?
PS: data viitoare cand postezi pe un forum sa tastezi cu lumina aprinsa si cu monitorul deschis. plz
PS: data viitoare cand postezi pe un forum sa tastezi cu lumina aprinsa si cu monitorul deschis. plz
- Vizitator
Initial trimis de Sopra Tutt1
shit, iar am uitat sa ma loghez ... eu am postat mai sus :p
Dvs. sunteti pus pe glume iar eu nu am inteles nimic din mesajul de mai sus (de primul vorbeam) poate-mi explicati si mie ce a vrut sa spuna ca am vazut ca i-ati raspuns. Daca nu...nu...:rolleyes:
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
nu shtiu de ce, dar am impresia ca acela este primul ei post :p:p:p si ca nu are mai mult de 13 ani ... daca nu ai intzeles ce a vrut sa spuna trebuia sa il inchizi, pentru ca eshti Moderatoare (am impresia) - sau sa intrebi clar ...
Cat despre treaba cu "Dvs. sunteti pus pe glume" sa shtii ca te scalpez daca ma mai iei cu Dvs. , ok? Poti sa imi spui simpu: Ba.
Cat despre treaba cu "Dvs. sunteti pus pe glume" sa shtii ca te scalpez daca ma mai iei cu Dvs. , ok? Poti sa imi spui simpu: Ba.

- Sopra Tutt1
- Junior Member
Tipu chiar are 13 ani (din info utilizator), asa ca io zic sa ne aducem aminte cum eram si noi la 13 ani. Din pacate pt. el nu prea are cu cine sa vorbeasca pe aici, a mai incercat dar nu i se raspunde decit la misto sau critic.
- Rolf
- Junior Member
Rolf, eu nu mai shtiu cand am avut 13 ani (era prea demult).
Sopra something... nici eu nu shtiu daca sunt moderator ca vali ma ia mereu in betze...
Iar despre scalpat... ia vedeti dvs. aici ce aveti de facut... ei?
Sopra something... nici eu nu shtiu daca sunt moderator ca vali ma ia mereu in betze...

Iar despre scalpat... ia vedeti dvs. aici ce aveti de facut... ei?
- gaga
Aia sunt io mai tarziu. Am si una de mai devreme da nu o arat ca-s prea dragutza... LOL:p
Vali are mai multe betze daca vrei sa stiiiiiiiiiiiiii <----bete
Cate unul pentru fiecare parte a corpului care-l deranjeaza la urechea muzicala (ca tot e topic de muzici).
Si are si mana grea, ma rog o sa-ti povesteasca el pe privat daca vrea. Pentru mine e o amintire urata... (nu vali, vali e o amintire urata pentru el insusi).
Vali are mai multe betze daca vrei sa stiiiiiiiiiiiiii <----bete
Cate unul pentru fiecare parte a corpului care-l deranjeaza la urechea muzicala (ca tot e topic de muzici).
Si are si mana grea, ma rog o sa-ti povesteasca el pe privat daca vrea. Pentru mine e o amintire urata... (nu vali, vali e o amintire urata pentru el insusi).

- gaga
chiaR CA DA
DRAGILOR , CHIAR AM 13 ANI SI MAM INDRAGOSTIT SI ASTA E UN MOTIV INTEMEIAT.
SCRIU CU SHIFT CA SA VEDETZI CA SUNT PREZENT SI CA NUMI BAT JOC DE VOI!
INTELEG ACEIA CATRE AU TRINMIS CATRE FAN CLUB!
DJDIU
SATU MARE , 3 NOIEMBRIE 2001
ALL 4 GAZ PE FOC!!
Eu propun sa dilim acest mesaj. Daca TE-AI indragostit si NU-TI bati joc pune draq mana pe o carte de gramatica. La 13 ani ar trebui sa stii sa scrii macar romaneste. - dana
SCRIU CU SHIFT CA SA VEDETZI CA SUNT PREZENT SI CA NUMI BAT JOC DE VOI!
INTELEG ACEIA CATRE AU TRINMIS CATRE FAN CLUB!
DJDIU
SATU MARE , 3 NOIEMBRIE 2001
ALL 4 GAZ PE FOC!!
Eu propun sa dilim acest mesaj. Daca TE-AI indragostit si NU-TI bati joc pune draq mana pe o carte de gramatica. La 13 ani ar trebui sa stii sa scrii macar romaneste. - dana
- djdiu
- Junior Member
LAST WARNING
a doua si ultima atentionare:
dj diu sau cum te-o mai chema (pentru ca te-ai inscris aici cu mai multi useri), ne bucuram ca esti atat de precoce, dar SCUTESTE-NE cu fanclubul GAz pe Foc ca am ajuns la o fobie numai cand aud numele asta (nu ca ar fi vreo super trupa) dar ne ajunge. fiecare are o limita. daca mai vad un mesaj din asta cu gaz pe foc sau scris in intregime cu CAPS, ma voi gandi foarte serios sa te banez de pe forum
dj diu sau cum te-o mai chema (pentru ca te-ai inscris aici cu mai multi useri), ne bucuram ca esti atat de precoce, dar SCUTESTE-NE cu fanclubul GAz pe Foc ca am ajuns la o fobie numai cand aud numele asta (nu ca ar fi vreo super trupa) dar ne ajunge. fiecare are o limita. daca mai vad un mesaj din asta cu gaz pe foc sau scris in intregime cu CAPS, ma voi gandi foarte serios sa te banez de pe forum
- Vizitator
Re: LAST WARNING
Initial trimis de vali
a doua si ultima atentionare:
Multumesc ptr. raspuns dar nu am cuvinte!Nu ma asteptam ...credeam ca e un "club" ptr. fani iar eu am vrut sa va dovedesc ca sunt un fan adevarat.
Cat priveste cartea de gramatica ....sa va dea de gandit faptul ca am ajuns pina pe faza nationala la gramatica si lb. romana si nu sunt UNGUR!!! GpF??poate nu mai scvriu aceste 3 litere multa vreme ....
dar..treaba voastra!
Multumesc ptr. sfaturi si o sa am grija sa le respect!!
DjDyu...
Nu mi-am baturt joc de nimeni , la modul serios...
ps:sper ca va place cum am scris!
Satu Mare
25 Decembrie 200(1)?
"Uneori se intampla ce nu vrei" ;e
I am

I am

- djdiu
- Junior Member
14 mesaje
• Pagina 1 din 1