Melodia lui Nea Gabitz - Gabitz

ce-a fost pe Muzici o data

Melodia lui Nea Gabitz - Gabitz

Mesajde dj_jaxxx » Mar Iun 17, 2003 3:23 pm

Mah nu stiu cum am dat de ea pa net dar am luat-o, am ascultat-o si mi-a placut destul de mult. :D

Cand ai scos-o ma?

Poate sunt in intarziere cu subiectu asta si poate a mai fost un subiect facut despre asta si daca da...atunci stergeti-l pe asta.

Altcineva a mai auzit melodia? Ce credeti?

Bafta in continuare n3aGabitz!:o
Concurs NBA 2004-2005

I'm not afraid of death, I just don't want to be there when it happens.
dj_jaxxx

hmmmmm

Mesajde n3aGabitz » Mie Iun 18, 2003 1:52 am

1) De unde ai luat PIESA? Ca sa stiu cui sa ii rup capu
2) Faptul ca eu nu am pus-o pe net nu iti spune nimic? adica ca nu ai nici un drept sa o faci available ptr toata lumea?
3) Merci de parecieri...oricum aia e versiunea vechea.
4) IN varianta finala o sa fie Track 02 pe album....asta ca tot SA AFLAT de ea...
5) ma bucur totusi ca ti-a placut....

va rog daca mai intrati in astfel de posesii tinetile ptr voi sau dati-mi un pm inainte sa vad vreun link....

sper ca intelegeti.
n3aGabitz
Junior Member

D.O.B. - Mob Figgaz

Mesajde SatyR » Mie Iun 18, 2003 2:32 am

Despre melodia asta e vorba?..o am si io dar nu mai situ de unde am luat-o...cred ca de pe site-ul ala cu recordings...e simpaticutza :)
SatyR
Junior Member

Mesajde dj_jaxxx » Mie Iun 18, 2003 3:30 am

Gabitzule...sorry man! N-am stiut ca era unreleased. Am vazut cateva melodii cu tine pe rap-arena si m-am gandit ca e ok. Mai greseste omu. :(

Nu prea pot sa-ti spun de unde am luat melodia ca n-am kef sa bag pe nimeni in kkt da n-o sa mai pun nimic pe net fara permisie.

Am vrut doar sa auda si altii cat de misto e. Nici n-am stiu ca scoti album! :(

Linkurile care le-ai sters erau de la mine de pa ftp. Nici n-am stiut ca am luat-o. Am pus cateva zeci de melodii la copiat si am gasit-o si pe asta. Cand vrei pot sa te ajut cu publicitate...adica sa o bag pe mirc...etc dar pana nu zici tu ceva...nu o mai dau la nimeni.

Inca o data...mii de scuze!:(
Concurs NBA 2004-2005

dj_jaxxx

no harm done

Mesajde n3aGabitz » Mie Iun 18, 2003 4:13 am

e ok frate, nu m-am suparat asa tare..adica m-am mirat mai mult. Ai luat-o cumva de la heineken ? ca e amic cu mine si nu stiu altu care sa o mai AIBE...daca e roagal sa o scoata de unde o mai pot lua si alti sa o tina ptr el.

http://www.rap-arena.net aici gasiti cateva piese cu mine.

Albumul iese in luna Octombrie 2003. Si este intitulat "Intre Doua Lumi" va contine feat.'s cu multi ....surpriza.

salut
n3aGabitz
Junior Member

one more thing

Mesajde n3aGabitz » Mie Iun 18, 2003 4:18 am

pentru satyr si restu interesati/curiosi

pe http://www.rap-arena.net gasiti urmatoarele piese cu mine

Trife feat. Nea Gabitz - Imigration Freestyle
Big Fro feat. Nea Gabitz - Hail Marry Freestyle
D.O.B. - Mob Figgaz

D.O.B. = Numele crew-ului, adica toti artistii de la casa noastra de discuri, eu dau al treilea pe piesa de mai sus. De menionat este ca Napalm D.O.B. este si numele miscarii si are ca sens "Niggaz Ain't Playing @ LAB Management, Death Over Betrayal".

Despre piese = Toate 3 sunt pe "Trife the Introduction: Napalm Sreet Buzz" (Compilatie promotionala dinaintea celei oficiele care apare in 30 Iulie).
n3aGabitz
Junior Member

Mesajde dj_jaxxx » Mie Iun 18, 2003 2:37 pm

Mah deci io am luat melodia de pe un ftp privat unde au acces numa vreo 10 persoane...nu stiu daca si heineken intra acolo, eu nu-l cunosc. Deci toata lumea uploadeaza cate ceva si dupaia sunt toate melodiile puse intr-un folder general. Eh eu am pus la copiat de acolo mai multe melodii si a 2a zii cand m-am uitat la mine in calc si am vazut melodia ta si nu mi-a venit sa cred...adica n-am crezut ca esti tu da dupa ce am ascultat-o mi-am dat seama. O sa le spun la aia de pa ftp sa o scoata de acolo da oricum nu e un loc unde intra multa lume.
Concurs NBA 2004-2005

dj_jaxxx

aha

Mesajde n3aGabitz » Mie Iun 18, 2003 9:33 pm

merci! sunt mai multi de unde ai fii putut sa o iei...incepand cu lolutz, dj arnold, saraku, alti baietii din canada care nu imi vin in minte acum, olix, tzo, etc...etc...dar merci!

pace
n3aGabitz
Junior Member

Mesajde CrAsh0v3r » Vin Iul 11, 2003 12:54 am

Gabitz respectele mele... am ascultat melodiile alea de pe rap-arena si sincer sa fiu kiar imi plac. totusi n-am inteles mesajul de la sfarsitul melodiei Mob Figgaz. am inteles decat "cu cine credeai ca stay de vorba... pana la moarte mafia" sau ceva de genu asta.
oricum... esti prea tare..
pace !
Of all the things I've lost, I miss my mind the most...
CrAsh0v3r

Mesajde CrAsh0v3r » Vin Iul 11, 2003 12:57 am

as dori versurile de la melodia aia daca se poate... as fi recunoscator ;)
Of all the things I've lost, I miss my mind the most...
CrAsh0v3r

....

Mesajde n3aGabitz » Vin Iul 11, 2003 9:13 am

referinta am facut la piesa, si nu la bug mafia, deoarece titlul piesei se numeste mob figgaz. mob in engleza inseamna mafia. si cu cine credeai ca stai de vorba....mai tre sa explic?
n3aGabitz
Junior Member

Înapoi la De pe muzica