Nu pricep d.c ati scris toti 2 pagini din care reiese numa ca sunteti pro sau contra C.N.A-ului....
De fapt NU C.N.A.-u i problema in rapu romanesc......Voi....rapperi sunteti adevarata problema(ma refer la aia care o scos ceva )

Va multumiti nsa va ascundeti in general in spatele a 2 idei:1"vreau sa raman undergroundq
2:"io nu fac muzica comerciala"
Stiu ca unii prefera sa spuna:io fac muzica ptr aia care stiu despre ce cant nu aia care n-au nici o treaba......
Traducere:"ma multumesc si cu relativ putinii bani pe care-i scot din vanzari"....Sa nu-mi zice-ti mie ca daca mai multi rappa underground mai cunoscuti ar pune bani la olalta +ceva sponsori n-ar reusi sa scoata un videoclip:moon: ....da se pare ca se multumesc cu "putinu' " castigat...
Cat despre faza cu COMERCIALU sunt de parere ca e greu sa scoti o piesa rap comerciala.De exemplu b.u.g.:desi le tot ironizezversurile destul de stupide trebe sa recunosc ca flowu si negativu-s super....daca aud la o petrecere B.U.G.nu ma pot abtine sa danses si fac abstractie de versuri......
Deci in concluzie:Multi nu pot face muzica comerciala....
;j
Si cu riscu de a ma repewta...o zic cu durere-n inima ca in germania mai mult de jumate din tineret asc. Rap...si d.c?
Fiindca ei vad zilnic piese rap la tv.....comerciale sau nu....LE VAD
Cum am mai zis....nimeni nu se trezeste dimineata si zice :"De azi ma fac rapper"
;P
DEcretin:Ai ceva personal cu mine omule...sau imi bagi bete-n roate numa asa......ptr.propria savoare...?:cow: