God dame it.......

ce-a fost pe Muzici o data

God dame it.......

Mesajde Cleo4tra » Mie Iul 30, 2003 12:42 pm

Mai deschid un theard fiindca se pare ca DEcretin mi l-o inchis pa ala vechi fara ca sa mai fi apucat sa scriu si io ceva....
Nu pricep d.c ati scris toti 2 pagini din care reiese numa ca sunteti pro sau contra C.N.A-ului....
De fapt NU C.N.A.-u i problema in rapu romanesc......Voi....rapperi sunteti adevarata problema(ma refer la aia care o scos ceva )
:dir:
Va multumiti nsa va ascundeti in general in spatele a 2 idei:1"vreau sa raman undergroundq
2:"io nu fac muzica comerciala"
Stiu ca unii prefera sa spuna:io fac muzica ptr aia care stiu despre ce cant nu aia care n-au nici o treaba......
Traducere:"ma multumesc si cu relativ putinii bani pe care-i scot din vanzari"....Sa nu-mi zice-ti mie ca daca mai multi rappa underground mai cunoscuti ar pune bani la olalta +ceva sponsori n-ar reusi sa scoata un videoclip:moon: ....da se pare ca se multumesc cu "putinu' " castigat...
Cat despre faza cu COMERCIALU sunt de parere ca e greu sa scoti o piesa rap comerciala.De exemplu b.u.g.:desi le tot ironizezversurile destul de stupide trebe sa recunosc ca flowu si negativu-s super....daca aud la o petrecere B.U.G.nu ma pot abtine sa danses si fac abstractie de versuri......
Deci in concluzie:Multi nu pot face muzica comerciala....
;j
Si cu riscu de a ma repewta...o zic cu durere-n inima ca in germania mai mult de jumate din tineret asc. Rap...si d.c?
Fiindca ei vad zilnic piese rap la tv.....comerciale sau nu....LE VAD
Cum am mai zis....nimeni nu se trezeste dimineata si zice :"De azi ma fac rapper"
;P

DEcretin:Ai ceva personal cu mine omule...sau imi bagi bete-n roate numa asa......ptr.propria savoare...?:cow:
Se-asterne toamna...Cand vin la microfon,
Cand vine seara...S-a terminat cu smecheria.
In sufletul meeeu...Va arat ce-i meseria!!!
Cleo4tra
Junior Member

asa...

Mesajde Hades » Mie Iul 30, 2003 2:08 pm

Cleo4tra daca nu ai inteles ma repet... NU POTI SA AJUNGI LA UN PRODUCATORI FARA PILE SI BANI... DACA TU IMI DAI O CASA DE DISCURI SI UN STUDIO... IN 7-8 LUNI AI UN ALBUM... ACEEAS CONCLUZIE: NU SUNT BANI!!!

PacE
There is no save game in real life...
Hades

?

Mesajde Cleo4tra » Mie Iul 30, 2003 6:37 pm

Si io repet ca daca mai multi rappa...chiar si underground care o produs deja ceva si-ar uni fortele(mai ales pe cele bugetare) si s-ar screme sa gaseasca ceva sponsori ar reusi sa scoata un videoclip ;P
CONCLUZIA:indiferenta si o mare doza de EGOISM (bineinteles nu-i valabila in toate cazurile);r
Cleo4tra
Junior Member

da...

Mesajde Hades » Mie Iul 30, 2003 6:48 pm

vad ca nu esti din romania... e clar acolo e simplu... un prezervativ, 5 dolari, un sponsor, un clip, concerte... la noi e altfel, stai capra si le ai pe toate...

PacE
There is no save game in real life...
Hades

Akukaratscka!!!!!!1

Mesajde Cleo4tra » Mie Iul 30, 2003 7:11 pm

Is din Romania si crede-ma ca nici viata mea nu-i tocmai roz(in anumita masura) si probabil o duc mult mai greu cu banii ca multi dintre voi. ;a Nu-s genul de om care vrea sa schimbe omenirea da daca voi reusi vreodata sa devin o rapperitza zic de acum ca o sa procedez cu cap.... :eat:
Cleo4tra
Junior Member

nu aud prima data ....

Mesajde rap_t_one » Mie Iul 30, 2003 8:26 pm

Nu e prima data cand cineva procedeaza cu cap!
Degeaba procedezi tu cu cap daca alti prosti se f*t in capu tau...
Problema e ca marea majoritate nu au cap! Nu dau exemple pentru ca nu vreau sa apara alfel de insinuari si sa nu ma cac in gustu omului
error : signature could not be loaded !
rap_t_one
Junior Member

Re: God dame it.......

Mesajde cutuma© » Joi Iul 31, 2003 9:16 am

Initial trimis de Cleo4tra
DEcretin:Ai ceva personal cu mine omule...sau imi bagi bete-n roate numa asa......ptr.propria savoare...?:cow:

Cleopula, tzii mortzish sa ma calci shi tu pe coada? Tzi s-a raspuns pe threadul ala la absolut toate intrebarile, ce mai vroiai sa shtii k pana acum vad k se reiau aceleashi idei? Sau vrei sa vezi in cate modalitatzi se poate exprima cineva? Ia un vibrator, vezi in cate gauri potzi sa-l bagi shi aflii rezultatul. Threadul n-a fost inchis din cauza ta, ci din cauza mea k m-am saturat sa ii tot ascult pe unii...Threadul era bun, chiar m-ai surprins k ai incercat sa creionezi punctul de pe i, dar se epuizasera cam toate ideile...asha k nu te mai ataca aiurea k am sh-asha destui nervi.
Prohíbanos que odiamos cuervos

Decret despre Steaua - Sevilla : http://decret.blogspot.com
cutuma©

mmmda...

Mesajde Arigo » Joi Iul 31, 2003 9:38 am

multi dintre voi traiesc cu impresia (GRESITA!!!) ca un videocplip sau mai multe la mtv sau atomic vor schimba conceptia omului obisnuit despre hiphop. vad videoclip veritasaga sau ctc si pe urma uit de mafia si de la familia si incep sa caut in orice magazin cu muzica albume "andergraund".
altii sunt de parere ca intai trebuie sa faci un compromis, sa iesi pe piata, iar apoi sa te intorci in underground sperand ca vei lua cu tine si o droaie de noi fani. cacat. va pun o intrebare.... simpla. voi cum ati auzit de anumite formatii care nu au clipuri pe tv ? R: CAUTAND!. ce ii impiedica pe cei care vad toata ziua clipuri naspa la tv sa caute o muzica mai buna ? simplul fapt ca NU VOR o muzica mai buna. privitorul de mtv sau atomic vrea sa vada clipuri. nu conteaza cu ce sunt. RACLA a avut cateva clipuri la tv. cati mai vin acum sa intrebe "frate, mai scoate RACLA ceva??" nu intereseaza pe nimeni. daca faci un compromis va trebui sa il faci permanent. in "industria muzicala" nu se lucreaza cu jumatati de masura.
i have a life, but dont really feel like living it,
so me and the internet are getting more intimate.
Arigo
Junior Member

hahaha

Mesajde profund » Joi Iul 31, 2003 2:41 pm

bei aveti o problema..lasa cna=ul sa fie cum vrea el..crezi ca daca te agiti facandu-l in fel si chip..o a se schimbe ceva..nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu...ldaca toti i-am lua la pula ..asta i-ar infuria si mai rau soi asa cuvantul iarba cae exista in dixtionar..e f folosit nu ai voi sa il spui.....cine stie s-=o inventa drogul numit bec si apoii nu mai poti sa spui bec..nu?

prea profund pt asta
profund
Junior Member

Re: mmmda...

Mesajde AdevaRapper » Lun Aug 04, 2003 12:08 am

Initial trimis de Arigo
ce ii impiedica pe cei care vad toata ziua clipuri naspa la tv sa caute o muzica mai buna ? simplul fapt ca NU VOR o muzica mai buna. privitorul de mtv sau atomic vrea sa vada clipuri. nu conteaza cu ce sunt. .

Asta e ideea ce sintetizeaza intreaga discutie. Lumea se multumeste cu asta si poate nu are chef sa se chinuie sa auda altceva, trateaza cu indiferentza.
A! Si inca ceva: nu se fac clipuri? eu spun ca se fac clipuri, mai are unu un PC unu o camera... da chestia e ca nu sta MTVu sau Atomicu sa te roage pe tine sa le dai si lor clipu tau ci dimpotriva....
Daca ramanem aici, aici ramanem!!!
AdevaRapper
Junior Member

Bine punctat...

Mesajde rap_t_one » Lun Aug 04, 2003 9:49 pm

Da adeva mai are omu cate ceva p'acasa .... da ce misto ar fi sa-mi fac eu clip cu rasisti-k mea sa mi-l tin in bblioteca si sa fiu mandru ca am clip si-l privesc cu tovarasii mei manelari si se caca pe ei de ras ca-n clip imi ridic turu la largani..... Know watt'i'mean?
daca nu cant ca " am o fata unicata"
;P nu mai apar yo p'atomic........ :o Ce m-a distrat versu asta cu am o fata unicata sau ala cu "e ziua la fata mea" ;P
rap_t_one
Junior Member

Re: Bine punctat...

Mesajde AdevaRapper » Lun Aug 04, 2003 11:36 pm

Initial trimis de rap_t_one
Ce m-a distrat versu asta cu am o fata unicata sau ala cu "e ziua la fata mea" ;P

Continuand in aceeasi linie: Iliescu sa traiasca ca-i caPU LA tara noastra...
O sa vad eu ce-mi place pe atomic la Pastele cailor, iar pe MTV de JOI pana mai apoi...u know...
Daca ramanem aici, aici ramanem!!!
AdevaRapper
Junior Member

nimic

Mesajde Arigo » Mar Aug 05, 2003 12:05 am

nu, n-are rost
am vrut sa zic ceva dar imi dau seama ca e in zadar.
va doresc atat de multe clipuri rep incat sa va plictisiti si sa schimbati canalul.
Arigo
Junior Member

pararea mea

Mesajde LEXIC » Mar Aug 05, 2003 10:02 am

-eu sunt de parere ca si ascultatorii au o mare parte de vina , vor totul pe gratis de la concerte pana la albume care la copiaza de la prieteni sau de pe net , mentalitatea e principala vina , sunt scarbit sa ma vad pe unii care se mai si autointituleaza fanii cand acasa au numai cd-uri contrafacute .
-o a 2 a vina o au si unele case de mari de discuri din romania care se AUTOPIRATEAZA (cunoscatorii stiu despre cine si ce e vorba)
- CUMPARATI HIP HOP ROMANESC DACA NU VREITI CA EL SA MOARA !
LEXIC
Junior Member

Re: pararea mea

Mesajde Arigo » Mar Aug 05, 2003 3:13 pm

Initial trimis de LEXIC
-eu sunt de parere ca si ascultatorii au o mare parte de vina , vor totul pe gratis de la concerte pana la albume care la copiaza de la prieteni sau de pe net , mentalitatea e principala vina , sunt scarbit sa ma vad pe unii care se mai si autointituleaza fanii cand acasa au numai cd-uri contrafacute .
-o a 2 a vina o au si unele case de mari de discuri din romania care se AUTOPIRATEAZA (cunoscatorii stiu despre cine si ce e vorba)
- CUMPARATI HIP HOP ROMANESC DACA NU VREITI CA EL SA MOARA !

si sa nu ii uitam si pe unii dintre cei care fac "muzica". f. multi n-au nici o treaba.
Arigo
Junior Member

Re: Re: pararea mea

Mesajde Cleo4tra » Mar Aug 05, 2003 7:58 pm

Mai devreme sau mai tarziu o sa devin rapperitza......si tre sa recunosc ca-mi va fi mai usor decat majoritatii dintre voi,nu ca as avea ce stiu io ce talent iesit din comun,ci din simplu motiv ca-s fata. :gay: Cand o9 sa scot ceva o sa fie comercial si numa dupa aia o sa "intru-n underground".Oricum o sa lupt in primu rand ptr.imaginea hh in romania....si asta ar trebui sa faceti si voi,toti :B
Cleo4tra
Junior Member

aceiasi gandire ?//

Mesajde profund » Mie Aug 06, 2003 1:20 pm

de la inceput tu ti-=ai anulat pozitia miss cleoPATRUtra ,....mai deverme s-au mai tarziu o sa ma fac raperitza....RAPERIMEA E IN SANGE Ori o ai ori nu o ai..e vorba de talent restu e si munca.,.,,aici nu e vroba lasa ca de maine sunt raper si gata iau gramyuri..pULALALALALALAL....copii pe ce lume traiti? lexic a avut dreptate...toti vrem gratis..tot vb de manelisti...stiti ca la aka baieramele lor ei se mandresc care cu ce castete vin...la noi pula....vine hiphoperu cu mp3-urile de acasa.....care e treaba aici?

ma scuzi cleoPATRUtra ? esti proasta sau doar f ff f f f ff f f naiva?
alo... "intai o sa fac comercial si apoi o sa intru in under"...stupid shit...undergroundu iarasi e o chestie pe care o simti pe care o ai in tine..si cand faci orice altceva ...iti pui amprenta da cum sa ti-o pui cand nu o ai...ar trebui sa vb despre cactusi mai bine macar ei nu se usuca in desert....

pre profund pentru asta
profund
Junior Member

Cum zici tuhh....

Mesajde Cleo4tra » Joi Aug 07, 2003 7:12 pm

Mamy , ai vro problema sau ai fost maltratat in copilarie? Daca esti de parere ca am o conceptie gresita poti sa mi-o zici frumos fara sa injuri sau asa ceva.....(sau daca ai vro problema psihica te rog sa-mi scuzi indiscretia),sa ignori theardu....sau sa te ducxi de unde-ai venit! :M Nu-s pusa pe cearta da nici adepta a pacii....ce ai?Nu am mai vb sau auzit de tine in viata mea si tuh vi si sari... :G
Nu stiu cine te crezi sa-mi judeci versurile,sa-mi testezi talentu sau sa-mi socotesti doza de rap din sange(daca vrei un battle mai vb noi) :moon: Si apropos....faza cu undergroundu-n sange-i iar a big shit Daca -s naiva sau proasta sau altceva tine de parerea care si-o formeaza fiecare despre mine asa ca nu ma bag....IO RAMAN ORICUM LAFEL. ;a Oricum vreau numa binele hh in romania deci chiar daca am nicte dorinte puerile nu stiu d c ma condamni(nu ca faza asta mi-ar frange inima). ;j As vrea sa inchei cu pace da...second thought:fuck of!
Cleo4tra
Junior Member

brutal off-topic dar imi permit k-s mod :)

Mesajde cutuma© » Joi Aug 07, 2003 8:39 pm

Unora li se urca la cap mai rau ca un lift defect blocat pe butonul de urcare....whatever...
Prohíbanos que odiamos cuervos

Decret despre Steaua - Sevilla : http://decret.blogspot.com
cutuma©

ba cleo.

Mesajde Quai D Orsay » Vin Aug 08, 2003 7:09 am

zi si mie....cand ne trimitzi si noo o poza sa vedem cum tzi-a iesit interventzia chirurgicala de achizitzionare a unor noi organe genitale in dotare in care sa intre cate 2-3 masculane.

ca mi-a soptit mie cineva ca ar exista un tip care intra pa fanclub forum cu user name-u tau.acuma poate nu esti tu...poate chiar o arzi regulamentar ca fata cu acte in regula.poate esti un psicho care n-a reusit sa se afirme ca rappa si acuma s-a dat pa invers si striga sus si tare uneori ca e rappaRITZA alteori ca vrea sa devina...(cand o sa se cicatrizeze rana da la poalele muntelui venus),in dorintza de a ajunge poate undeva la Mamaia ca sa ridice hhu romanesc si-apoi sa coboare de pe stalpu da telegraf in randurile semenilor ei,baietzii din underground ca sa-i invetze ce-i aia mainstream si sa-i scoata din canal ca wonderwoman.

dak ai fi tipa ar fi nasol...am stricat un post degeaba si+ mi s-a ridicat nivelu de misoginism din sange,peste limita tipica unui tip.
Quai D Orsay
Junior Member

un mare:.....:?

Mesajde Cleo4tra » Vin Aug 08, 2003 8:17 pm

Totusi...care-i problema voastra ca tot n-am priceput(poate oi fi mai grea de cap).
Daca asta-i parerea mea asta e...........daca-s proasta ce vreti?Sa ma eliminati...sa-mi dati omoru(in cazu asta ar tresa omorati juma' din pamanteni si voi ar tre sa comteti sinucidere).
Decret(nu mai zic cum ca te superi) ai avut de la inceput ceva cu mine(nenumarate critici,schimbarea titlului...stc.) si nust ce sa-ti mai zic decat ca n-are ce sa mi se fi ridicat la cap.
Si tie Quai....iti zic ca mie cel putin imi pari ridicola.......te vrei baiat ?Ce ai cu fetele?Is cateva RAPPERITZE in romania si th nu pari a fi prea prietenoasa cu ele(cu mine)
Nu stiu ce ai si tuh cu mine.....ai aparut asa din senin simi-ai sarit si tuh in cap pe langa nustcati altii.Daca asi fi fost in locu tau,pe bune,ca as fi fost foarte bucuroasa sa vad inca o fata care asc rap(asta cel putin am simtit io)LETZ BEEE FRIENDS!!!!!
Si prin rapperitza nu ma refer la alea care scriu versuri ci la alea carora le creste adrenalina cand asc.un beat de rap.
A si sa nu uit:Vai ceee comicaa esti sama pis pemine(sau pe tine)de ras!!!!!!:bleah:
Cleo4tra
Junior Member

Re: un mare:.....:?

Mesajde Quai D Orsay » Sâm Aug 09, 2003 5:30 am

[quote]Initial trimis de Cleo4tra
Si tie Quai....iti zic ca mie cel putin imi pari ridicola.......te vrei baiat ?Ce ai cu fetele?Is cateva RAPPERITZE in romania si th nu pari a fi prea prietenoasa cu ele(cu mine)
Daca asi fi fost in locu tau,pe bune,ca as fi fost foarte bucuroasa sa vad inca o fata care asc rap(asta cel putin am simtit io)LETZ BEEE FRIENDS!!!!!

"dis is tha bighining ov a biiutiful friendship"
pace si prosperitate la toate raparitzele din romania ,io una nu ma consider...mai nou ascult maria lataretzu, frank sinatra si stefan de la barbulesti.

oricum pace cleo si ma sizpect. scuze asha-s io mai rea uneori,da ma tratez.

si daca am lasat impresia ca incerc sa fiu comica...iarasi imi pare rau.asha tratez eu problemele extrem de grave si extrem de serioase.de la gradinitza n-am mai avut dubii in determinarea identitatzii sexuale a unei persoane.si jur ca mi-a zis cineva ca esti tip.poate imi dai un nr de tel pa prv sa ne imprietenim :))

a si ca ma vreau baiat sau nu ,optez si militez pt libertatea de expresie a oricaror tendintze antagonice logicii universale care nu atenteaza la integritatea morala sau fizica a semenilor sau ecosistemului.

greenpeace!
Quai D Orsay
Junior Member

Re: Re: un mare:.....:?

Mesajde Cleo4tra » Dum Aug 10, 2003 1:35 pm

Mi cam greu sa -ti rasp.datorita subtilitatii cu care-,mi scri...nu-mi dau seama daca esti pe bune sau o dai in ironie.
Io una am vb serios la faza cu sa fim Mai prietene ca ana acum.
Daca ai dubii in privinta identitatii mele sexuale intreaba-l pa Bortitzianu' ca ma stie si zi la cretinu care ti-o zis ca-s baiat sa-mi suga pula daca crede ca am....
Nr de tel (daca vb serios)ti-l dau peste 2 saptamani cand ma intorc din tabara ,pana atunci nu mai intru pa net.;r
See ya'''
Cleo4tra
Junior Member

Mesajde Quai D Orsay » Dum Aug 10, 2003 4:29 pm

oricum nu e problema mea dak esti fata sau nu, n-am chef sa-mi stric somnu aiurea.bravo tzie ca esti fata.sa traiesti !ai grije cu pastila de dupa...

in rest cu asta am incheiat interventzia de aici,de la controlu populatziei si revenim la discutzia..aceea...aa

despree.. organizatziile independente,nonguvernamentale..dar mai ales non profit care fac muzica sau ceva...
-----------------------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------------------
sau despre cleopatra,poate-i gasim un producator sau ceva...

sau
---------------------------------------------NEW THREAD...ce trebuie sa faca un om talentat ca sa-si cultive si ulterior sa-si valorifice acest talent.vorbim despre cele mai nefericite cazuri de hommo novus fara antecedente muzicale,fara cunostintze,relatzii,fratziori,pile sau alte sinonime.
--------------------------------------------ca subthread,cat v-a luat sa ajungetzi de la stadiu de cleopatra la cel de mc cu acte in regula si in 2 vorbe cat de ocolit a fost drumu ,cat de mult a contat talentu,cat munca si mai ales cat norocu( faptu ca te-ai nascut in bucuresti,faptu ca ai facut liceu cu vexx, ca era sa te calce fane cu masina pa zebra si a trebuit sa se revansheze cumva, ca sora-ta s-a futut de 2 ori cu L DOC si a treia oara i-a bagat un demmo sub perna).
Quai D Orsay
Junior Member

Mesajde rap_t_one » Dum Aug 10, 2003 8:35 pm

Initial trimis de Quai D Orsay

---------------------------------------------NEW THREAD...ce trebuie sa faca un om talentat ca sa-si cultive si ulterior sa-si valorifice acest talent.vorbim despre cele mai nefericite cazuri de hommo novus fara antecedente muzicale,fara cunostintze,relatzii,fratziori,pile sau alte sinonime.
--------------------------------------------ca subthread,cat v-a luat sa ajungetzi de la stadiu de cleopatra la cel de mc cu acte in regula si in 2 vorbe cat de ocolit a fost drumu ,cat de mult a contat talentu,cat munca si mai ales cat norocu( faptu ca te-ai nascut in bucuresti,faptu ca ai facut liceu cu vexx, ca era sa te calce fane cu masina pa zebra si a trebuit sa se revansheze cumva, ca sora-ta s-a futut de 2 ori cu L DOC si a treia oara i-a bagat un demmo sub perna).

What was that about!? ahhhhhhhh?
Si Are you a gurl??? :D ?
rap_t_one
Junior Member

Mesajde Raspopitu » Dum Aug 10, 2003 9:20 pm

Ce dracu e cu discutiile astea?
Asta e un thread total aiurea,fara nici o noima.
Parerea mea

Numa bine
Eu sunt nascut in alb-violet/Traiesc in alb-violet/Si port in suflet si in gand/Mereu un nume sfant/Caci alb imi este sufletul/Violeta inima/Si pentru POLI voi canta/Doar asta-i viata mea!
Raspopitu
Junior Member

fuego-lorelora

Mesajde Quai D Orsay » Lun Aug 11, 2003 8:48 pm

da i am a gurl si nu-mi place sa ma repet deci nu o sa mai repet.
apreciez sinceritatea omului raspopit.acuma ar trebui sa pledez pt cauza acestui thread "aiurea" compromis din start din simplu motiv ca e inceput de mine sau mai bine zis inceput de cleopatra si continuat de mine.

deci dak vrea cineva mai credibil sa inceapa un nou thread pe tema asta,explicitez noima..

stai..
aaa
deci.nu,fara deci...
ca atare....CAtzi din cei care au ajuns MCz au facut o retrospectiva a evolutziei lor artistice, au aruncat o privire altfel decat subiectiva asupra cauzelor succesului lor,au avut taria de a recunoaste frate...ce noroc chior am avut ca l-am cunoscut pe cheloo la paranghelia aia,frate m-as fi tarat pe la concerte de 2 bani fara sa ma remarce nimeni.nu putem stii niciodata...would've,should've,ce-ar fi daca n-ar fi, a fost shansa,a fost numai si numai valoarea. Insa unii pot spune cu mana pa biblie : am ajuns la rebel ca am castigat concursu parazitzii sau am ajuns la rebel ca am avut noroc sa cunosc pa X,recunosc.

de ex. io...am inceput sa fac graffiti pt ca l-am cunoscut pa sage la un meci de fotbal, am ajuns sa castig concursul pt coperta facem rec 3 pt ca am vazut o poza cu un microfon intr-o revista,ca altfel nu stiam sa-l desenez,am ajuns sa fac graf la urban pt ca i-am dat mail lu deliric sa-l intreb ce zicea p-o piesa si el m-a intrebat daca vreau sa fac un graf, am ajuns sa inregistrez pt ca fostu meu preten are lichidare de stoc la negative si are superoferta,pt ca am alt preten cu studio acasa, si alt preten care are contract la o casa. deci...eu imi vad drumu ca un lung sir de coincidentze nepremeditate si binereushite.am fost foarte norocoasa.nu am avut niciodata intentzii ascunse ,am avut numai conditzii favorabile si presupun un zambet mai...de aceea nu-mi atribui toate meritele...

am auzit pa o melodie odata,a lu raz luhrman sau ceva "never congratulate yourself too much , all of your decisions are half chance" take it as a 1st rule.
Quai D Orsay
Junior Member

Mesajde Raspopitu » Lun Aug 11, 2003 11:38 pm

Stai asa...ai inteles gresit.Nu am nimic cu tine nici cu cleopatra(chiar daca m-a cam calcat pe nervi).Stai ca yo acuma inteleg.
Yo nu ziceam nimic de New Thread-ul...nu ma refeream la el.
Yo ma refeream la discutiile alea infecte in care cleopatra vb ca sa nu taca.
Threadul tau nici nu l-am observat pt ca nu am fost prea atent.
Scuze nu m-am exprimat cum trebuie.

Numa bine
Eu sunt nascut in alb-violet/Traiesc in alb-violet/Si port in suflet si in gand/Mereu un nume sfant/Caci alb imi este sufletul/Violeta inima/Si pentru POLI voi canta/Doar asta-i viata mea!
Raspopitu
Junior Member

total off-topic

Mesajde usualflow » Mar Aug 12, 2003 1:07 am

God damN it !!!! :A ce discutii aprinse... :hi:

scuzele de rigoare, dar sunt de acord cu raspopitu. :rolleyes:
usualflow
Junior Member

Manca-v-ar ,mama de NOROCOSI

Mesajde Cleo4tra » Dum Aug 24, 2003 6:26 pm

Din pacate nu toti avem norocu sa cunoastem PERSONALITATI al rapului rom. deci aia mai ghinionisti sa se duca drecu(ma simt|)

Raspopitu:care-i si problema ta....Nici cu tine n-am mai gvb niciodata si sari (ca cainele la caravana)....ce-i cu rautatea asta pe voi?:fuck:
Cleo4tra
Junior Member

Următorul

Înapoi la De pe muzica