fanclub.ro/rock la 2 ani
7 mesaje
• Pagina 1 din 1
fanclub.ro/rock la 2 ani
facem zilele astea 2 ani...in 2 ani s-au intamplat multe pe aici....oricum forumu' asta s-a cam dus pe poola...
trei arme am la indemana
vointa-mi creste zi de zi,
onoare,suflet si credinta
calauzit de ele orice-ar fi.
vointa-mi creste zi de zi,
onoare,suflet si credinta
calauzit de ele orice-ar fi.
- Rockeru'Somer
- Junior Member
Re: fanclub.ro/rock la 2 ani
Initial trimis de Rockeru'Somer
facem zilele astea 2 ani...in 2 ani s-au intamplat multe pe aici....oricum forumu' asta s-a cam dus pe poola...
Hai ma ... fii mai optimist.
Ultimul thread Inca n-a fost scris

..Intr-adevar au intrat multi tineri si au iesit multi artisti consacrati, ori oameni de muzica... P'-aci e durerea ..Important e cuvantul fiecaruia dintre noi , atata timp cat e despre muzica...
... si chiar daca s-ar termina cu forumul asta ..pentru mine a fost un "loc" in care am cunoscut multi prieteni, am defulat, m-am prostit si am fost uneori si serios ... Spun asta pentru a demonstra ca un astfel de forum ajuta. E util. Deci nu va muri atata timp cat are un scop, o utilitate ... Iar atat timp cat vor exista subiecte de barfa si oameni interesati ... nu vad de ce ai fi pesimist.
La multi ani mai prieteni virtuali. Eu si la pensie voi intra pe forum, intre un Counter si un Stronghold...
Bafta!
-
Bortzianu' - Junior Member
Re: fanclub.ro/rock la 2 ani
Initial trimis de Rockeru'Somer
primu an a fost fain, dupa aia am ajuns sa ne cunoastem si sa veem ce jigodii suntem fiecare ... de aia nu mai scriem

some people deserve to die
-
vali - Mesaje: 5729
n-am cuvinte sa zic cat a reprezentat la un moment dat forumul ast pt. moi......acum nu mai e la fel din simplul fapt ca nu mai ma timp asha mult shi nici posibilitatea de a beneficia de o conexiune buna
pt.vali:in cazul unora nu era nevoie sa ii cunosc ca sa-mi dau seama ca sunt la vale
pt.vali:in cazul unora nu era nevoie sa ii cunosc ca sa-mi dau seama ca sunt la vale
rau de gura!
- curly
- Junior Member
7 mesaje
• Pagina 1 din 1