cronica digital athenaeum

ce-a fost pe Muzici o data

Mesajde shinee » Vin Oct 19, 2001 1:09 am

cronica de concert...

Nu am zis niciodata ca nu-mi place iris. imi place. Dar, din pacate, acest concert Iris Digital Athenaeum din Bucuresti mi s-a parut ca a fost facut in...sila.

1- daca eram sponsor, imi ceream banii inapoi pentru felul in care s-a facut proiectia pe cele 2 ...panze de pe lateralul scenei.

2- concertul a avut burta, adica timpi mortzi si momente neinteresante, cel putin, cel mult penibile. Acestea au fost, in mod neinspirat, puse in aceeasi secventa a show-ului, ceea ce m-a plictisit. Anume:
- Electric Ladies- neinteresante, cu cover-ul lor de coarde pe piesa aia cu "valul ce se sparge de mal"...+ ca intr-un concert care "NU ESTE GRATUIT. TU MERITI MAI MULT", d-rele au facut un playback de toata frumusetea, violonista cantand, in final, cu arcusul total rupt, ceea ce intr-o lume a live-ului civilizat nu exista.

- numerele de solo ale lui Borobeica si Valter Popa. Al lui Doru a fost doar putin plicticos, dar al lui Valter a fost oroare. In primul rand ca bietul baiat abia tine chitara in mana sa cante la ea, asa ca n-ar mai trebui sa se tranteasca si pe jos. In al doilea rand ca este cel mai anti-charismatic personaj din grupul iris (mi-e sa nu se supere nelu Dumitrescu!!!) si tocmai el a facut "sex" exploziv cu chitara. era sa ma prapadesc de ras, dar bine ca n-am facut-o, ca dup-aia as fi intrat in pamant de-a binelea, cand a inceput sa "mangaie" pamantul cu chitara, cica vrea s-o rupa. repet ce am tzipat si atunci: "Dac-o arunci cum trebuie, se rupe din prima".

- Flaviatissima Felicissima Filippissima e penibillissimma!!!! (optiune personala).

- parada clownilor a fost un bluff... bine ca publicul n-avea acces in primii metri de la scena, ca s-ar fi ars cu tortzele pe care le-au scapat aia din mana...

- numarul greilor Nelu Dumitrescu si Ovdiu Lipan Tandarica a fost invatat pe de rost si repetat fara umbra de improvizatie la fiecare concert incepand cu Iris Athenaeum de anul trecut, de la Sala Palatului. Cu o singura diferentza: atunci, Tzandarica auzea mai bine in monitor...

- frunzele care cadeau alene pe scena ... usurand jocul Filippissimei pe "Ultima toamna " (superba piesa!!!)... pun pariu ca, dupa ce au incheiat probele de sunet in ziua aia, genialul Mike Godoroja s-a pleznit cu geniala-i mana peste geniala-i frunte si si-a adus aminte ca n-au frunze de butaforie... si l-a trimis pe Minel Stoica (label manager la Zone Records si baiat bun la toate) sa le culeaga de prin preajma Arenelor. si-a strans bietul putine, ca n-a avut timp de casting...ca doar nu orice frunza merita s-apara pe scena cu Flaviatissima...ptiu...

- "Am venit sa-i salutam de Dumnezeii rockului romanesc" - cea mai imputzita fraza pe care am auzit-o din gura unui mare ipocrit, cum este dl. adrian Despot - Vita de vie... si cu asta, hai ca m-am enervat si m-am carat...nu de afirmatie, cine de cine a facut-o...
shinee
Junior Member

Mesajde Rockeru'Somer » Vin Oct 19, 2001 10:52 pm

[quote]Initial trimis de shinee
[B]cronica de concert.
e mult adevar in opiniiile tale...si mie mi s-a parut multa neorganizare....iar faza cu zobu' prezentator total neinspirata...
momente moarte....carpe pe post de ecrane(la un moment dat,s-a despins unu' dintre ele ,putini au fost cei care au observat ....s-au suit baietii sa-l prinda)
asta e nivelu' in romania...cred ca nu se poate organiza ceva mai bun...
trei arme am la indemana
vointa-mi creste zi de zi,
onoare,suflet si credinta
calauzit de ele orice-ar fi.
Rockeru'Somer
Junior Member

Mesajde Vizitator » Sâm Oct 20, 2001 8:21 pm

NU POSTEAZA ANONIMI!!! Daca nu te semnezi maine vei fi o amintire....

Amintire...
Vizitator

Mesajde shinee » Sâm Oct 20, 2001 9:08 pm

nu incerc sa ma scuz. e si vina noastra ca "Totul e sa vrei" - 100% rock nu a iesit super ok. Insa pana nu vii la o filmare nu ai de unde stii cum e sa filmezi 23 de ore, din lipsa de buget, ca nu ti se dau bani sa platesti camera si electrica 2 zile. ce randament poate avea cineva muncind 23 ore , cadre de filmare , nu cosuri de nuiele?
oricum, incasez morala si inghit:)
shinee
Junior Member

Mesajde dyane » Dum Oct 21, 2001 2:06 pm

[quote]Initial trimis de Anonim
[B]

cum iti permiti sa spui asa ceva ?
tu inca n-ai facut nimica pentru rockul romanesc doar niste videoclipuri proste iar acum incerci sa te scuzi spunand buget limitat ,s-au bagat unii etc.

Astea sunt lovituri sub centura-si cred ca nici tu nu esti in masura sa comentezi cine ce face pentru rock-ul romanesc. Mai ales ca nu te semnezi. In plus, nu erai deloc la subiect..n-are nici o legatura bugetul limitat al unor clipuri cu concertul Iris. Cred ca fiecare e liber sa-si spuna parerea si daca tu nu poti fi obiectiv(a) lasa-i pe altii sa fie.
dyane
Junior Member

pai de aia...

Mesajde Vizitator » Dum Oct 21, 2001 5:57 pm

...e ushor sa arunci cu pietre la adapostul anonimatului.
nu ca nu as vrea sa o bat putin pe shinee (joaking)

acum, cu cronica concertului: buna, nu zic nu, iti apreciez simtul obiectivitatii de pe vremea "albastricii"

"tu ce cauti aici? - pai am venit pentru taxi" asta mi-ai spus

electrci ladies, proaste pana in maduva spermei tatilor, am vazut shi noi faza cu arcusul. plus ca tipele erau imbracate ca la un baieram imbecil

boro s-a fleoscait la solo-ul ala
felicia parca era o mamai care s-a trezit dupa 50 de ani de somn

minel e carator de scule, nu e label manager :)

aia din deschidere nu aveau ce cauta, pe vlase l-am injurat cat m-au tinut curelele
Vizitator

Re: pai de aia...

Mesajde shinee » Dum Oct 21, 2001 6:36 pm

[quote]Initial trimis de vali
[B]...e ushor sa arunci cu pietre la adapostul anonimatului.
nu ca nu as vrea sa o bat putin pe shinee (joaking)

acum, cu cronica concertului: buna, nu zic nu, iti apreciez simtul obiectivitatii de pe vremea "albastricii"

"tu ce cauti aici? - pai am venit pentru taxi" asta mi-ai spus

Uf, incep sa ma simt si eu in sfarsit printre prieteni...

- nu ai de ce sa ma batzi, dar daca totusi vrei s-o faci, pe tine te las:)

- Albastrica...nu eram eu:) eu semnam intotdeauna si de vreo 2-3 ori am semnat Homo Promotius, ca mi se parea penibil sa semnez juma de revista... semnam asa si articolele pt prieteni, care erau cat se poate de reci si informative (ca cele pt Cargo), ca sa nu se ia lumea de mine ca-mi "ling" cunostintele:)) Galbioara era Andrei Partos,iar Albastrica era Simona Catrina (care nu mi place, by the way)...

- c-am venit pt taxi nu era intru totul adevarat, dar sa stii ca pe-a colo picasem cam din intamplare...nu mi pare rau ca amfost, totusi...am sa mai postez cronici si de la alte concerte:)

- dyane, dana, vali, multumesc din suflet:)
shinee
Junior Member

ha ha ha

Mesajde Vizitator » Dum Oct 21, 2001 6:52 pm

iaikssssssss
ai spus iar un cuvant interzis!!!!!!!!
te rog, nu vreau sa borasc

"iar Albastrica era Simona Catrina"

ca jurnalist, jumate din colegii mei sunt imbecili

btw, unde lucrez eu nu tre sa stie nimeni.
sediul nostru e langa MP Music si intr-o zi i-am auzit pe unii discutand de situl meu. nu as vrea sa ma trezesc cu politia la usha
Vizitator

Re: ha ha ha

Mesajde shinee » Dum Oct 21, 2001 7:39 pm

...stai linistit, ca printre atributele mele se numara si discretia...
oricum, la cum arata oagina Cargo de pe site-ul MPMusic... ma mir, fiindca baiatul care se ocupa de net e mare fan Cargo:( probabil directivele...
sa revenim la amintirile de la vedete rock:

- interviu, autograf, pupici si prietenie de la Steve Vai:)
shinee
Junior Member

Acu' sa-ti dau si eu cronica la un Cargo. Eat this...

Mesajde gaga » Lun Oct 22, 2001 8:45 am

Cronica la concertul CARGO de la festivalul Bucuresti 2001

Dupa ultimul vostru “concertâ€Â
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Re: Acu' sa-ti dau si eu cronica la un Cargo. Eat this...

Mesajde DEATHANGEL » Lun Oct 22, 2001 12:53 pm

Nu-mi pasa de concerte, in Bukale era logic sa iasa asa! In Cluj, in Timisoara, Constanta a fost extraordinar! Iar IRIS E FRUNTEA ROCKULUI ROMANESC!!! HA,A,HHAHAHA! MASTER! MASTER OF PUPPETS LIKE YOU! THANK YOU, BABY!!!!:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: Va pup in gura!!!!
I'm just a dreamer
I dream my life away
I'm just a dreamer
Who dreams of better days

I watch the sun go down like everyone of us
I'm hoping that the dawn will bring a sign
A better place for those who will come after us, this time
DEATHANGEL
Junior Member

Re: Acu' sa-ti dau si eu cronica la un Cargo. Eat this...

Mesajde shinee » Lun Oct 22, 2001 11:38 pm

catre Dana

Hei, imi pare rau, dar ceea ce ai trimits tu nu e o cronica de disc ci un slalom printre amintiri...si, din pacate, daca baietzii nu ar castiga si bani, nu i-ati mai putea vedea in cluburi, sa-i atingeti si sa vorbiti cu ei...fiindca ar sta acasa si ar muri de foame:(((
Dana, c rede-ma ca incerc mereu sa iasa bine la ei... nu stii cat ma zbat. am sa-ti povestesc cand ne vom vedea.
shinee
Junior Member

Mesajde gaga » Mar Oct 23, 2001 7:16 am

Mai mama... eu nu am zis ca e cronica de disc. Sa mor io ... de cate ori iti zic ceva tu intelegi altceva. Si nu e din cauza mea. Toti ceilalti inteleg exact ce-am vrut sa spun. Ori nu vorbim aceiasi limba ori iti place sa interpretezi orice spun. Pe bune, am zis clar ca e ceva ce am scris dupa concertul dezamagitor. Iar despre bani... Intram intr-o polemica inutila pe care o port de mult cu m-sux despre comercial si derpre trupele care canta NUMAI pentru bani. Ma rog, cum ti-am mai spus (ca si la faza cu telefonul) crezi ce vrei...:confused:
gaga

Mesajde shinee » Mie Oct 24, 2001 3:33 am

[quote]Initial trimis de DANA
[B]Mai mama... eu nu am zis ca e cronica de disc. Sa mor io ... de cate ori iti zic ceva tu intelegi altceva. Si nu e din cauza mea. Toti ceilalti inteleg exact ce-am vrut sa spun. Ori nu vorbim aceiasi limba ori iti place sa interpretezi orice spun.

Draga mea draga, ai scris CRONICA, cu a ta manutza... cronica inseamna comentariu vis a vis de prestatia artistica, tehnica, impresii generale, atmosfera... Tu ai reprodus pasaje din Puls 1, 2, 3, etc... Poate nu vorbim aceeasi limba, dar nu te enerva "dimineata devreme". In fond, eu am scris la ziar si poate inteleg eu altceva prin cronica

Pe bune, am zis clar ca e ceva ce am scris dupa concertul dezamagitor. Iar despre bani... Intram intr-o polemica inutila pe care o port de mult cu m-sux despre comercial si derpre trupele care canta NUMAI pentru bani.
Discutia trebuie purtata la o masa, intre 6 ochi ( ai mei x 2 + ai tai). ca nu mi permit sa discut de astea pe forum

Ma rog, cum ti-am mai spus (ca si la faza cu telefonul) crezi ce
vrei...

In fond asa se intampla si in dragoste, ba chiar si in clipul lui Hi q ( da muzica mai tare)...fiecare vorbeste ce vrea si cand ajungem sa ne si intelegem... ah, deci aia era comunicarea?
Dana, nu te mai supara:)
shinee
Junior Member

Mesajde gaga » Mie Oct 24, 2001 8:37 am

Bah, io nu ma supar. O sa-ti dai seama cand ma supar fiindca atunci ignor... Daca iti raspund, fie ca-ti convine fie ca nu, inseamna ca nu sunt suparata.

p.s. verifica ce-ai scris mai sus. Eu am zis Cronica si tu ai completat cu de disc (din burta) despre asta era vorba nu despre ce e o cronica. Si eu am scris dar nu la reviste asa renumite ca tine, doar in Bestial si Rocker. (in Rocker mai mult grafica...) Si ce am scris despre concertul Cargo era semnata cu Fanu' deci era un punct de vedere personal nu o CRONICA profesionala. Capisci?
gaga

Mesajde shinee » Vin Oct 26, 2001 1:09 am

Initial trimis de DANA
Bah, io nu ma supar. O sa-ti dai seama cand ma supar fiindca atunci ignor... Daca iti raspund, fie ca-ti convine fie ca nu, inseamna ca nu sunt suparata.

p.s. verifica ce-ai scris mai sus. Eu am zis Cronica si tu ai completat cu de disc (din burta) despre asta era vorba nu despre ce e o cronica. Si eu am scris dar nu la reviste asa renumite ca tine, doar in Bestial si Rocker. (in Rocker mai mult grafica...) Si ce am scris despre concertul Cargo era semnata cu Fanu' deci era un punct de vedere personal nu o CRONICA profesionala. Capisci?

Capisci, capisci, dar de ce nu-mi raspunzi la mesajele personale?
shinee
Junior Member

Sinee

Mesajde gaga » Vin Oct 26, 2001 7:20 am

:confused: Io ti-as raspunde daca nu ai abandona mesajele dupa ce le trimiti. Lasa-le pana nu mai sunt galbene ca daca le dilesti inainte sa le citesc n-am la ce sa-ti raspund. Si ma bucur ca ai inteles ce-am vrut sa zic.;)
gaga

Înapoi la De pe muzica