suparaciosi?!
73 mesaje
• Pagina 1 din 3 • 1, 2, 3
suparaciosi?!
bah de ce draqu pleaca?
mie vali mi-a sters o gramada de mesaje si nu mi-am dat cu k**u' de pamant!
nici nu m-am suparat!
alo alina,cosmine hai inapoi!pana nu vin dupa voi!
alina te dai inapoi sa nu mai venim la rev la tine?
mie vali mi-a sters o gramada de mesaje si nu mi-am dat cu k**u' de pamant!
nici nu m-am suparat!
alo alina,cosmine hai inapoi!pana nu vin dupa voi!
alina te dai inapoi sa nu mai venim la rev la tine?
trei arme am la indemana
vointa-mi creste zi de zi,
onoare,suflet si credinta
calauzit de ele orice-ar fi.
- Rockeru'Somer
- Junior Member
Dana n-a inteles
mesajul care mi l-a sters era oricum cel de adio deci nu vali e vinovatu sunt alte chestii mai grave
rev cred ca va pica voi merge cu colegi mei pe undeva ,ei vor ramane singuri mei prieteni adevarati
sorry
rev cred ca va pica voi merge cu colegi mei pe undeva ,ei vor ramane singuri mei prieteni adevarati
sorry
-
alina - Junior Member
Daca io n-am inteles e vina mea. Angel a zis ca am inteles asa ca nu mai inteleg nimic. But I don't fuckin' care. Si eu m-am suparat odata (mai stii, cand m-am "autobanat" ), vali asta cateodata e un ghimpe in coaste. Alina poate sa-si aleaga ce "prieteni"? vrea, e mai usor sa ai tovarasi aproape de tine ea e doar in cluj... Eu ii consider pe toti cei ce i-am cunoscut pe forum (vorbesc de cei cu care am stat fata in fata, spate, cum s-a putut nu cyberjmecheri ca doc sux) super tipi, chiar daca ma enerveaza cateodata. Prieteni nu-i pot numi, e cale lunga pana acolo. Declar cu mana pe inima (chiar daca nu va pasa) ca n-am decat trei prieteni adevarati, unul fiind tipul cu emisiunea Remix, dar au trebuit 11 ani ca sa-l includ in categoria asta (asta e ghinion sau noroc, draq stie). Si apropos de suparare, oricat de tare m-as supara pe un prieten tot il iert (fie ca trece o luna sau un an). Nu stiu ce mi-a venit cu divagatia asta. Cred ca azi sunt cam nevorbita... deci feriti din calea mea!:D
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
Sa moara mama daca inteleg.
Ce draq se intampla? Vali a zis ca nu mai intra deoarece are lurare de diploma si in consecinta timpul sau liber se va diminua considerabil. Din cand in cand tot o sa mai dea o raita. Da voi ce draq ati patit? Alina, de ce te-ai ofuscat? Gata, nu mai poate unul sa intre din 5 in 5 minute si gata, punem forumul in cui? Ce draq se intampla? Nu va simtiti bine? Nu serios acum, explicati-mi va rog si mie, pt. ca astfel de comportamente ma prind cu garda jos si nu-mi place.
Anunt pe bune:
Dau si eu exact acelasi pisoi pe care il da onk.
Dau si eu exact acelasi pisoi pe care il da onk.
-
KickAss - Junior Member
Kickass tu ai tot timpul garda jos in special din lipsa de timp. Ca sa nu-ti obosesti capsorul si sa citesti posturile in cauza (sa nu te doara capul mama...) iti fac un rezumat:
- manelos i-a zis alinei de mincu
- alina a replicat dur
- sux a injurat
- curly si deathangel au sarit in ajutorul alinei care si-a anuntat retragerea de pe forum
- sux s-a explicat
- alina a zis ca-i prefera pe prietenii ei din cluj
- angel (si mi s-a parut ca si alina dar m-am inselat) s-a plans ca vali le sterge mesaje
- principalul e ca angel si alina nu suporta critici la adresa Irisului si refuza sa-si sustina punctul de vedere din cauze numai de ei stiute.
Ai priceput ceva puiu mamii... usurel nu te obosi... ca vine bau bau si-ti ia modemul.
- manelos i-a zis alinei de mincu
- alina a replicat dur
- sux a injurat
- curly si deathangel au sarit in ajutorul alinei care si-a anuntat retragerea de pe forum
- sux s-a explicat
- alina a zis ca-i prefera pe prietenii ei din cluj
- angel (si mi s-a parut ca si alina dar m-am inselat) s-a plans ca vali le sterge mesaje
- principalul e ca angel si alina nu suporta critici la adresa Irisului si refuza sa-si sustina punctul de vedere din cauze numai de ei stiute.
Ai priceput ceva puiu mamii... usurel nu te obosi... ca vine bau bau si-ti ia modemul.
- gaga
alina....
alina du-te cum ai venit!
du-te la prietenii tai manelistii....nu cred ca aveai motiv serios sa te retragi...mi-e vali mi-a sters pe total vreo 15 mesaje si ce m-am retras in cabana de la munte cu prietenii din cluj????
cosmine cred ca tu o faci pentru alina!
credeti ca eu am acceptat usor criticile la concert ale anei sau tot ce s-a scris urat despre iris???
uneori toate astea sunt reale!
oricum eu cel putin nu am venit aici sa ma supar ...am venit sa vad si parerea altor oameni despre muzica....despre rock!
pot sa raman doar cu moderatorii si tot o sa am ce sa vorbesc!
du-te la prietenii tai manelistii....nu cred ca aveai motiv serios sa te retragi...mi-e vali mi-a sters pe total vreo 15 mesaje si ce m-am retras in cabana de la munte cu prietenii din cluj????
cosmine cred ca tu o faci pentru alina!
credeti ca eu am acceptat usor criticile la concert ale anei sau tot ce s-a scris urat despre iris???
uneori toate astea sunt reale!
oricum eu cel putin nu am venit aici sa ma supar ...am venit sa vad si parerea altor oameni despre muzica....despre rock!
pot sa raman doar cu moderatorii si tot o sa am ce sa vorbesc!
- Rockeru'Somer
- Junior Member
Aline, sunt tare tentata sa-ti dilesc mesajul de mai sus pentru ca-i vei rupe inima alinei. Ma mai gandesc... Ai si tu dreptatea ta, si eu cred ca se supara prea usor si ea si cosmin, dar nu e prea frumos ce i-ai spus. Sincer.
p.s. revista am pus-o abia ieri ca o pierdusem printre hartiile astea de la munca, sorry pentru intarziere
p.s. revista am pus-o abia ieri ca o pierdusem printre hartiile astea de la munca, sorry pentru intarziere
- gaga
dana nu mi se rupe mie inima asa de usor o singura data era hai sa nu devin sentimentala ca ia iar ma ia in suturi manelux
stii care e faza rockere va fii ultimul meu rev cu colegi care-mi sunt si prieteni,acum mi-am dat seama, crede-ma daca as putea sa ma impart in doua as facea .O sa mai cuget da de le pot combina .
SI NU MAI SUNT MANELISTI AU DAT-O PE HOUSE(alta oroare) ,o muzica care eu nu o inteleg dar nici nu ma chinui prea mult
stii care e faza rockere va fii ultimul meu rev cu colegi care-mi sunt si prieteni,acum mi-am dat seama, crede-ma daca as putea sa ma impart in doua as facea .O sa mai cuget da de le pot combina .
SI NU MAI SUNT MANELISTI AU DAT-O PE HOUSE(alta oroare) ,o muzica care eu nu o inteleg dar nici nu ma chinui prea mult
addio pirata!
-
alina - Junior Member
imi pare rau
daca pleci, alina.
ana
ana
- shinee
- Junior Member
alinuta...
sustine-ti parerile si convingerile!
fii barbata!
daca lasi toti barbatii sa te calce in picioare, doar pentru ca au o gora mai mare, nu ai facut nimic!
fii barbata!
daca lasi toti barbatii sa te calce in picioare, doar pentru ca au o gora mai mare, nu ai facut nimic!
- Vizitator
Dupa cum vedeti a revenit dar nu cu acelasi forte
cu manelux nu am nimic n-am avut niciodata ,nu mi-a inteles gluma proasta , what the fuck e singurul ardelean care m-ai posteaza (pe tsepo o reneg s-a mutat in fck buc ) iar restul dezamagire totala la dana_stb e de inteles
iar shinne vezi semnatura danei
cu manelux nu am nimic n-am avut niciodata ,nu mi-a inteles gluma proasta , what the fuck e singurul ardelean care m-ai posteaza (pe tsepo o reneg s-a mutat in fck buc ) iar restul dezamagire totala la dana_stb e de inteles
iar shinne vezi semnatura danei
addio pirata!
-
alina - Junior Member
stii care e faza rockere va fii ultimul meu rev cu colegi care-mi sunt si prieteni,acum mi-am dat seama, crede-ma daca as putea sa ma impart in doua as facea .
nu cred ca o sa fac deplasarea la cluj,decat sa ma trezesc cu inima unui manelist-hausiit in gura mai bine stau aici in fata tv-ului ...nu o sa te deranjez cu chelia mea!
O sa mai cuget da de le pot combina .
nu o sa poti combina !
nu cred ca o sa fac deplasarea la cluj,decat sa ma trezesc cu inima unui manelist-hausiit in gura mai bine stau aici in fata tv-ului ...nu o sa te deranjez cu chelia mea!
O sa mai cuget da de le pot combina .
nu o sa poti combina !
- Rockeru'Somer
- Junior Member
1.eu le-am spus (my friends) ca daca mergem la cabana in 30 dec va fi doar iris (atentie doar sau poate si led ,deep ,tallica,gns) iar in 31->1 pot sa puna ce le doareste sufletelul (exceptand manele ,regula cabanei ) ca eu voi Dazed And Confused
2.la mana ,avem toate sansele sa nu ajungem la cabana ,zapada,
stii cum sunt mocani <no las c-om face-o mane> ,eu am patzit-o e chiar sinistru sa vezi numai alb in jurul tau si sa mergi printr-o zapada de juma de metru(poate si mai mult dar s-a tasat)
3.chiar as vrea sa veniti ,don't be mad on me schomi,poate da de va iesi ceva
2.la mana ,avem toate sansele sa nu ajungem la cabana ,zapada,
stii cum sunt mocani <no las c-om face-o mane> ,eu am patzit-o e chiar sinistru sa vezi numai alb in jurul tau si sa mergi printr-o zapada de juma de metru(poate si mai mult dar s-a tasat)
3.chiar as vrea sa veniti ,don't be mad on me schomi,poate da de va iesi ceva
addio pirata!
-
alina - Junior Member
[2.la mana ,avem toate sansele sa nu ajungem la cabana ,zapada,
de 5 ani merg in cabanele de la drumuri si poduri din zona de 4 ori a nins asa ca stiu cum e cu zapada....mie imi place iarna ,aici in ozna zapada tine doar 3-4 zile e altfel de clima ,si nu m-ar supara sa stau prin cluj vreo 2 sapt!
3.chiar as vrea sa veniti ,don't be mad on me schomi,poate da de va iesi ceva [/B][/QUOTE]
daca chiar vrei nu-ti mai baga picioarele in noi cu amenintari ca pleci si nu vrei sa mai auzi de noi!
cosmin chiar te-a crezut si nu mai da cu subsemnatu' pe aici!
de 5 ani merg in cabanele de la drumuri si poduri din zona de 4 ori a nins asa ca stiu cum e cu zapada....mie imi place iarna ,aici in ozna zapada tine doar 3-4 zile e altfel de clima ,si nu m-ar supara sa stau prin cluj vreo 2 sapt!
3.chiar as vrea sa veniti ,don't be mad on me schomi,poate da de va iesi ceva [/B][/QUOTE]
daca chiar vrei nu-ti mai baga picioarele in noi cu amenintari ca pleci si nu vrei sa mai auzi de noi!
cosmin chiar te-a crezut si nu mai da cu subsemnatu' pe aici!
trei arme am la indemana
- Rockeru'Somer
- Junior Member
2.cosmin a fost in weekendu asta la cluj ,el e mai suparat de ce se intampla aici de cat mine [/B][/QUOTE]
cosmine de ce n-ai facut traseu si pe aici?sa vezi ce se intampla si cu mine ???
te intereseaza doar alina?
cosmine de ce n-ai facut traseu si pe aici?sa vezi ce se intampla si cu mine ???
te intereseaza doar alina?
trei arme am la indemana
- Rockeru'Somer
- Junior Member
Initial trimis de alina
in plus mi-a dat un tricou cu atheneum pt care ii multumesc mult dar ii pregatesc si eu ceva +pozele cu noi si cristi si alta cu felicia filip
miroase a telenovela????
trei arme am la indemana
- Rockeru'Somer
- Junior Member
hehehe... e super subiectul asta. DEATHANGEL se supara aiurea, treaba lui... dar tu alinuta ar trebui sa-i deschizi ochii lipiti de rimelul de la concerte. Cat despre friendship... asta-i cea mai buna gluma, "asteapta si-ai sa vezi".
Hai sa nu deviem, canta-i si tu lui Cosmin un "Baga-ti mintile in cap" fiindca am ramas fara coasa pe forum.
Hai sa nu deviem, canta-i si tu lui Cosmin un "Baga-ti mintile in cap" fiindca am ramas fara coasa pe forum.
- gaga
Fuckin' ANGER!!
IRIS este viata mea...Daca dati in ei, dati in mine...Asta o stie si CRISTI si CRETU! M-am intors pe forum, cu mare greutate (thanks to alina, Rockeru'Somer, Vali, DANA). CARGO, de asemenea, sunt a 2-a trupa f. buna rock dupa IRIS. Acest forum A FOST CREAT PT. EI(IRIS-I, CARGO-II)! in tot cazul, chiar daca rad, rasu-mi estre plans bolnav!!! Stiu eu de ce! Love of my life, ieeeeeehhhh! :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: AM EU NOROC IN DRAGOSTE????vedeti ce zice MINCU despre asta( bibliografie-IRIS ATHENAEUM 2)Sunati pt. explicatii la 093680723
I'm just a dreamer
I dream my life away
I'm just a dreamer
Who dreams of better days
I watch the sun go down like everyone of us
I'm hoping that the dawn will bring a sign
A better place for those who will come after us, this time
I dream my life away
I'm just a dreamer
-
DEATHANGEL - Junior Member
DEATHANGEL
De cate ori te sun ai telefonul inchis sau nu raspunzi asa ca... Te-as scoate la o bere sa-ti explic cum sta treaba dar se pare ca esti mai mult decat suparacios. Ai revenit in forta si incerci sa ne iei gatul tuturor. Nu mai fi asa radical (mai e unul pe-aici cu nick-ul asta care e la fel de suparacios ca tine).

- gaga
Re: DEATHANGEL
Initial trimis de DANA
De cate ori te sun ai telefonul inchis sau nu raspunzi asa ca... Te-as scoate la o bere sa-ti explic cum sta treaba dar se pare ca esti mai mult decat suparacios. Ai revenit in forta si incerci sa ne iei gatul tuturor. Nu mai fi asa radical (mai e unul pe-aici cu nick-ul asta care e la fel de suparacios ca tine).![]()
![]()
![]()
![]()
Imi pare rau, dar eram beat cand a sunat telefonu' matale! Plus ca ascultam IRIS+RAMMSTEIN, HAMMERFALL, VOICES OF SILENCE, LUNA AMARA, AEROSMITH LA MAXIM...:mad: :mad: :mad:
I'm just a dreamer
I dream my life away
I'm just a dreamer
I dream my life away
I'm just a dreamer
-
DEATHANGEL - Junior Member
Exact cum zice angel
dati in iris ,dati in fani adica in mine si in dethangel (singuri care posteaza sau mai sunt pe aici si nu recunosc ) 'eu doar am crezut ca ma doare' dar nu a fost asa m-am enervat ffff tare ,in ultima vreme ma enervez cam reepde ce-i drept isi face efect sangele nonardelean din mine am si din ala din pacate
addio pirata!
-
alina - Junior Member
Draga alina, I know that feeling... si mie mi se aprinde becul rosu la anumite subiecte. Dar una este sa te enervezi si alta sa te superi... ceea ce este mult prea radical. Cum zicea administratorul, este forumul nostru, al tuturor si suntem invitati sa ne spunem parerea oricare ar fi aceea.
- gaga
Re: Fuckin' ANGER!!
Initial trimis de DEATHANGEL
IRIS este viata mea...Daca dati in ei, dati in mine...Asta o stie si CRISTI si CRETU! M-am intors pe forum, cu mare greutate (thanks to alina, Rockeru'Somer, Vali, DANA). CARGO, de asemenea, sunt a 2-a trupa f. buna rock dupa IRIS. Acest forum A FOST CREAT PT. EI(IRIS-I, CARGO-II)! in tot cazul, chiar daca rad, rasu-mi estre plans bolnav!!! Stiu eu de ce! Love of my life, ieeeeeehhhh! :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: AM EU NOROC IN DRAGOSTE????vedeti ce zice MINCU despre asta( bibliografie-IRIS ATHENAEUM 2)Sunati pt. explicatii la 093680723
bine ai revenit cosmine!
keep on !
ROCK FOREVER!
trei arme am la indemana
- Rockeru'Somer
- Junior Member
Re: Exact cum zice angel
Initial trimis de alina
dati in iris ,dati in fani adica in mine si in dethangel (singuri care posteaza sau mai sunt pe aici si nu recunosc ) 'eu doar am crezut ca ma doare' dar nu a fost asa m-am enervat ffff tare ,in ultima vreme ma enervez cam reepde ce-i drept isi face efect sangele nonardelean din mine am si din ala din pacate
Daca dand in iris lovesc shi fanii, asta e pentru ca fanii stau prea aproape. Imi cer scuze de la cei care iau personal orice injurie aduc trupelor preferate, dar asta nu ma va opri de la a continua. Incearca sa te detashezi de muzica preferata...fara sa te indepartezi de ea.
manelesux since 1918
- manelesux
- Junior Member
Re: Re: Exact cum zice angel
Initial trimis de manelesux
Daca dand in iris lovesc shi fanii, asta e pentru ca fanii stau prea aproape. Imi cer scuze de la cei care iau personal orice injurie aduc trupelor preferate, dar asta nu ma va opri de la a continua. Incearca sa te detashezi de muzica preferata...fara sa te indepartezi de ea.
Shut the fuck up... stii bine ca si eu zgarii daca te iei de deth sau dave si ca nu o sa-mi schimbi niciodata parerea. Eu traiesc prin muzica. (a se citi punct)
p.s. am inceput si eu ca sendy sa pun punct unei discutii si apoi sa o iau de la capat iar si iar si iar....
Shut the fuck up... stii bine ca si eu zgarii daca te iei de deth sau dave si ca nu o sa-mi schimbi niciodata parerea. Eu traiesc prin muzica. (a se citi punct)
p.s. am inceput si eu ca sendy sa pun punct unei discutii si apoi sa o iau de la capat iar si iar si iar....
- gaga
73 mesaje
• Pagina 1 din 3 • 1, 2, 3