printr'o eroare (REGRETABILA!) am intrat pe unu din forumurile despre TRASH MUSIC (aka forumu andreea B).
Q1: Intrebarea mea e: cat de distrus trebuie sa fii sa ai un asemenea idol si sa asculti muzica aia?
Tin sa multumesc pe aceasta cale lu' Mamaie .. care a ascuns bine AK47'le k nu se jtie ce eram in stare sa fac in urmatoarele 5 minute (postul este scris dupa 10 minute de revenire).
Si ca sa nu fiu prea mult offtopic .. vine si:
Q2: ce albume hip-hop mai urmeaza sa iasa in viitorul apropiat (am auzit k prin septembrie trebuie sa iasa album solo Cheloo, single parazitii - Jos Cenzura si reeditarea albumului Suta - aja o fi?)
intrebare
9 mesaje
• Pagina 1 din 1
mdea...
R1: Cainele moare de drum lung, iar prostul, de grija altuia.
R2: la raspunsuri intr-adevar utile nu am fost vreodata bun. ma pricep doar "sa fac misto".
R2: la raspunsuri intr-adevar utile nu am fost vreodata bun. ma pricep doar "sa fac misto".
i have a life, but dont really feel like living it,
so me and the internet are getting more intimate.
so me and the internet are getting more intimate.
- Arigo
- Junior Member
...
q1: nu merita sa itzi raspund... pula mea aici e forum hip-hop...
q2: nu numai parazitzii trebuie sa ii ai in vizor... urmeaza: urban records(ctc, da hood, k-gula,vexxatu vexx, raparta etc.); hadesrecords prin vulgar records(veritasaga, kst-276,etc); rebel(raku) si multzi altzii...
PacE
q2: nu numai parazitzii trebuie sa ii ai in vizor... urmeaza: urban records(ctc, da hood, k-gula,vexxatu vexx, raparta etc.); hadesrecords prin vulgar records(veritasaga, kst-276,etc); rebel(raku) si multzi altzii...
PacE
There is no save game in real life...
- Hades
despre astea .. is mai putin la curent ... ceva date si unde le'ash putea gasi ai ..?
despre astea .. is mai putin la curent ... ceva date si unde le'ash putea gasi ai ..?

- adalexandru
- Junior Member
R1: n-are rost...
R2: Da hood ziceau k tre` sa scoata ceva kam luna asta
Ps: Proiectul verde a tot fost amanat,ca si DIUCII!
R2: Da hood ziceau k tre` sa scoata ceva kam luna asta
Ps: Proiectul verde a tot fost amanat,ca si DIUCII!
Good shit this is....mmmmm....
Chester chooses chestnuts,cheddar cheese with chewy chives.He chews them and he chooses them.He chooses them and he chews them...those chestnuts, cheddar cheese and chives in cheery, charming chunks
-
Sydney - Junior Member
Initial trimis de AdevaRapper
parca K-Gula a zis acum cateva zile ca iese in curand...
Din cate stiu eu a zis si acum vreun an k iese curand
Good shit this is....mmmmm....
Chester chooses chestnuts,cheddar cheese with chewy chives.He chews them and he chooses them.He chooses them and he chews them...those chestnuts, cheddar cheese and chives in cheery, charming chunks
-
Sydney - Junior Member
9 mesaje
• Pagina 1 din 1