sondaj: ce fel de oameni sunt rockerii?
2 mesaje
• Pagina 1 din 1
sondaj: ce fel de oameni sunt rockerii?
ce sa va zic?am creeat acest subiect poate din egoism,l-am creeat la optziunea rock strain pt ca asta imi place mie si pt ca .......nu stiu ce sa zic dar eu una am impresia ca potzi sa afli ce fel de a gandi si a fi are fiecare om si dupa felul de mzica pe care il asculta si am observat ca de ex persoanelor carora le place acelasi gen de muzica pa care-l ascult si eu sunt acelasi gen de oameni ca si mine.acum ramane sa aflu si parerile voastre.
un suflet pierdut in ceatza neagra a singuratatzii.cea mai apasatoare forma de singuratate adica cea fara iubire..............
- celesta_666
- Junior Member
hmm...eu un sunt rockeritza dar imi place shi ascult acest gen. sunt de parere ca fiecare ishi alege muzica ce-i place in functzie de caracter.de ex. daca e unul mai melancolic asculta muzica clasica,altul mai nu-shtiu-cum asculta mai shtiu eu ce;dar asta nu inseamna ca unu care asculta dance de ex nu se poate intzelege cu un rocker.acum depinde shi de flexibilitatea fiecaruia.de capacitatea de a intzelege pe altzi.
cunosc shi eu nishte rockeri shi imi par tare simpatici.poate gradul lor de sadism e mai ridicat decat al meu
dar asta tzine de fiecare.nu cred ca aceste persoane sunt ciudate.daca la asta te-ai gandit cand ai adresat intrebarea.
fiecare cu "pasarelele lor".asta e parerea mea.
cunosc shi eu nishte rockeri shi imi par tare simpatici.poate gradul lor de sadism e mai ridicat decat al meu

fiecare cu "pasarelele lor".asta e parerea mea.
- vulpyx
- Junior Member
2 mesaje
• Pagina 1 din 1