sondaj: pro sau impotriva manelelor?
4 mesaje
• Pagina 1 din 1
sondaj: pro sau impotriva manelelor?
eu sunt contra.ma dispera !e o muzica(,)ce a fost cantata si recantata de ..........infinite ori de totzi amatorii .dupa parerea mea cei care asculta manele sunt niste oameni cel putzin incultzi,superficiali si lista ar putea continua cu succes dar e mai bine sa ma opresc pt ca poate mai intra si manelishti pe site-ul asta si nu vreau sa-i jignesc prea tare.
un suflet pierdut in ceatza neagra a singuratatzii.cea mai apasatoare forma de singuratate adica cea fara iubire..............
- celesta_666
- Junior Member
as merge prea departe spunand ca urasc muzica asta si mai ales ca ii urasc pe cei care o asculta. mie nu imi plac manelele , deci nu le ascult, iar in cercul meu de prieteni sunt o gramada care agreeaza acest gen de muzica, asta nu inseamna ca sunt nescoliti, sau inculti, sau mai stiu eu ce. totusi se cam exagereaza cu manelele astea, parca atunci cand ti-e somnul mai dulce te deranjeaza o manea data la maxim de vre-un vecin.
X
-
punct - Junior Member
4 mesaje
• Pagina 1 din 1