sondaj: pro sau impotriva manelelor?

ce-a fost pe Muzici o data

sondaj: pro sau contra manelelor?

CONTRAAAAAA!!!!!
2
100%
sunt vulgare
0
Niciun vot
depinde de text
0
Niciun vot
PROOOO!!!!!
0
Niciun vot

Voturi totale : 2

sondaj: pro sau impotriva manelelor?

Mesajde celesta_666 » Mar Sep 30, 2003 3:28 pm

eu sunt contra.ma dispera !e o muzica(,)ce a fost cantata si recantata de ..........infinite ori de totzi amatorii .dupa parerea mea cei care asculta manele sunt niste oameni cel putzin incultzi,superficiali si lista ar putea continua cu succes dar e mai bine sa ma opresc pt ca poate mai intra si manelishti pe site-ul asta si nu vreau sa-i jignesc prea tare.
un suflet pierdut in ceatza neagra a singuratatzii.cea mai apasatoare forma de singuratate adica cea fara iubire..............
celesta_666
Junior Member

Mesajde Nightmare » Mar Sep 30, 2003 8:34 pm

Urasc manelele si ii urasc si pe manelisti. Nu stiu cum poate asculta cineva astfel de porcarii.
The new rule is no rule...It's time to get outside and feel free again...Reinvent yourself...Be whoever you want to be...
Nightmare
Junior Member

Mesajde punct » Mar Sep 30, 2003 9:09 pm

as merge prea departe spunand ca urasc muzica asta si mai ales ca ii urasc pe cei care o asculta. mie nu imi plac manelele , deci nu le ascult, iar in cercul meu de prieteni sunt o gramada care agreeaza acest gen de muzica, asta nu inseamna ca sunt nescoliti, sau inculti, sau mai stiu eu ce. totusi se cam exagereaza cu manelele astea, parca atunci cand ti-e somnul mai dulce te deranjeaza o manea data la maxim de vre-un vecin.
X
punct
Junior Member

Mesajde Aliosha » Mie Oct 01, 2003 2:40 am

celesta scumpa, numai subiecte tampite ai facut pana acum. Pe forumul asta s-a discutat despre manele pana am ajuns toti in stadiul de saturatie, si daca te-ai fi uitat cu mai mare atentie ai fi vazut si unde.
"Against modern football."
Aliosha

Înapoi la De pe muzica