dr dre a lansat un nou single, nu am retinut cum se numeste
cu un nou tip, knock-turnal, care imi aduce aminte de snoop dogg (acre intre timp freaca menta prin diverse clipuri). eu ma asteptam sa fie ceva cu wtc si terorism, dar din pacate nu.
dr dre new project
5 mesaje
• Pagina 1 din 1
Re: dr dre new project
mdea...
l-am vazut pe mcm.. este un fel de hit ca l-au dat de 3 ori intr-o ora. tipul ala, knock turn al seamana cu dogg la inceputurile sale, e adevarat.
mie mi s-a parut cam plat. o revenire la clasic. macar daca erau clasicele productii drdre...
....."just westcosting"?
l-am vazut pe mcm.. este un fel de hit ca l-au dat de 3 ori intr-o ora. tipul ala, knock turn al seamana cu dogg la inceputurile sale, e adevarat.
mie mi s-a parut cam plat. o revenire la clasic. macar daca erau clasicele productii drdre...
....."just westcosting"?
- satori
- Junior Member
asa de control!
Dr.Dre feat. Knock-turnal - Bad Intenssions , care este de pe Soundtrack-ul la filmul nou al lui Dre cu Snoop "The Wash" (due november)! De pe acelasi soundtrack mai este si hit-ul lui Snoop care se numeste ca si filmul "The Wash"
complimentele mele lui vali
complimentele mele lui vali

-
n3aGabitz - Junior Member
Re: asa de control!
Initial trimis de original
Dr.Dre feat. Knock-turnal - Bad Intenssions , care este de pe Soundtrack-ul la filmul nou al lui Dre cu Snoop "The Wash" (due november)! De pe acelasi soundtrack mai este si hit-ul lui Snoop care se numeste ca si filmul "The Wash"
complimentele mele lui vali![]()
filmul asta ajunge si la noi?
- satori
- Junior Member
daca facem rost de el
daca facem noi rost de el da, desi nu am prea mari sperante ca o sa-l vad pe ecrane
dre joaca rolul unui politist
dre joaca rolul unui politist
- Vizitator
5 mesaje
• Pagina 1 din 1