Cargo in Laptarie

ce-a fost pe Muzici o data

Cargo in Laptarie

Mesajde KickAss » Lun Noi 05, 2001 9:25 am

Ce sa zic! Ai sunat ca o mana de amatori adunati de pe strada si pusi sa cante. Parca am fost la cantarea Romaniei. Principalul defect a fost lipsa totala a atmosferei. Noi am stat in partea cu mesele, unde erau o gramada de idioti/idioate care nu stiau nici macar versurile. Gaseai la mese ce vroia muschiul tau, maneliste cu tatele p-afara, cu parul vopsit albastru, samd, numai fani Cargo nu.
Din cauza atmosferei de kkt, Kempes si-a epuizat complet vocea dupa 5 piese, astefl incat la restul abia daca mai putea inalta un pic. Un Destin mai prost si mai penibil nici ca am auzit, iar la Batacanda a sarit un vers. Ceea ce trebuie de remarcat este ca au cantat '89, piesa rar interpretata in ultimii ani.
Barar se facea cum ca ar zdrangani si el la chitara, dar nimic. Au inlocuit aproape toata chitara cu clape, care, apropos, au sunat beton (15 bile albe pt. Pup). Singura data cand s-a auzit chitara a fost la sfarsit cand au cantat Doina(piesa care va aparea pe viitorul album). Shinee zice ca a fost sunetistul de vina, poate, cert e ca pe mine nu ma intereseaza. Poate a fost sunetistul, poate a fost Adi beat, poate era suparat, nu ma intereseaza. A sunat infect.
Pup, nota 10 cu felicitari. A incercat sa joace rolul chitarii. Nu a reusit, dar a sunat excelent.
Au fost lamentabili. Sper ca si concetul din Backstage si asta de acum nu au fost decat niste greseli, caci daca se va mai repeta, eu stiu ca-mi voi baga picioarele in Cargo live.
Shinee, nu te obosi si nu te enerva. Nu trebuie acum sa pui un post lung in care sa ne povestesti de pastilele pe care le iau ei, nici ca nu au ce sa dea la copii de mancare. Daca nu vor face nimic ca viitoarele concerte sa sune mai bine, se vor face de kkt bine de tot, iar la spectacolele viitoare vor fi numai manelistele de care vorbeam mai sus. Maneliste pe care nu le intereseaza ca va canta Cargo sau Holo(morf). Maneliste care vor sta acolo doar de umplutura.
Anunt pe bune:

Dau si eu exact acelasi pisoi pe care il da onk.
KickAss
Junior Member

My last words

Mesajde gaga » Lun Noi 05, 2001 10:10 am

Revin cu un mic post pentru a sublinia si completa ce a spus/scris Kickass. Oricum, promit ca voi cumpara in continuare toate aparitiile discografice Cargo (daca vor mai avea vreuna), asta pentru ca tin la artisti si vreau sa aiba in continuare ce manca/bea. Sincer am crezut ca in Backstage a fost un accident dar dupa laptarie Backstage a fost super concert. Bietul Kempes si-a pierdut vocea repede si marturisesc ca asta a fost PRIMUL concert in care l-am auzit cantand atat de mult (si de prost). Ca sala nu stia versurile (a invatat repede aia cu "noapte crunta de betie") poate fi explicata prin prezenta fanilor foarte tineri de 13-14 ani... sa-i spuneti asta lui mutu'. Ca e vreun pusti de 13 ani care sa dea 60.000 pe belet. Si oricum adunatura pestrita de acolo numai fani nu erau (salutam prezenta lui Costica - ex voltaj, harap alb, act, etc., a lui Guritza - ex Krypton si bineinteles a lui Lenti Chiriac). Ca erau numai figuranti OK, Cargo's choice, dar putinii fani care eram (barar a remarcat o fana care vine la toate concertele, ceea ce inseamna ori ca noi astia care-am fost mai peste tot suntem invizibili, ori ca adi tre' sa-si cumpere ochelari), deci noi fraierii am fost luatzi la shuturi din fata scenei desi de obicei acolo stateam, adica pe jos, fara sa deranjam "personalitatile" ascultatoare si cumparatoare de Cargo care se aflau la mese. Discursurile lui Barar au fost mai penale ca de obicei, chitara (cum a zis si kicku) nu s-a auzit DELOC, bass-ul s-a auzit prea putin (pacat aline), clapa super (nota 10 pup) si tobele bestiale ca de obicei (bine Tavi!!!). Vocea.... hmm, departe de adevar, departe de ce am auzit vreodata, inaltele varza (de fapt inexistente si chiar abandonate din fasa de ovidiu). Indiferent care au fost motivele, mesajul pe care l-am prins eu este urmatorul: ne pisham pe voi de fani, noua ne pasa de personalitati, ca da bine sa aparem langa vedete.
O sa mai revin. Ah, si cum a zis Kicku', nu e nevoie de scuze si explicatii din partea trupei (eh, da, exagerez) sau a apropiatilor trupei, oricum in ochii mei nu mai e ce-a fost si orice incercare de reparare a greselii e sortita esecului in fata mea de adevarat fan (sorry, ex fan). Singurele vorbe care-mi vin in cap cand ma gandesc la concertul de sambata sunt: patetic, lamentabil, pacat... De-acum daca vreau Cargo pun un CD sau o caseta video. Live???? Never!

(din jurnalul lui Fanu' part two - judgment day)
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Re: My words

Mesajde DEATHANGEL » Lun Noi 05, 2001 10:32 am

Excelente opiniile si adevarate. In Backstage, ce-i drept Kempes aproape nu a cantat deloc, ci fanii, nu fanele cu tatele pe-afara, nici manelistii de ocazie sau intreprinzatorii de gagici, fanii care tin la CARGO, iar cei de la CARGO cam uita de ei. Nu de alta, dar de asta nici n-am venit in Laptarie. Daca in Backstage a iesit cum a iesit, datorita orgoliilor, infumurarilor de care dau dovada baietii de la CARGO. Adica nu poti canta BIS, sau 2,4 piese la rugamintea fanilor...iar daca spui ca daca nu o sa cante Destin, iti spune sa nu mai vii in laptarie, ca ce-l doare pe barar de tine!? Nu stiu, sunetul a fost destul, dar nu bun indeajuns in Backstage. Oricum nu se compara IRIS cu CARGO (la un concert LIVE). Cand ceri un autograf sau un BIS sau alte piese, ti le canta, domne' baietii! Asa ca, ar trebui ca banatenii nostrii sa lase nasul mai pre jos!
DEATHANGEL
Junior Member

Mesajde FrozeN » Mar Noi 06, 2001 1:27 am

Concertul din Laptarie a fost descris suficient de bine de Kickass si DANA. Singura chestie buna cred ca a fost scumiera aia neagra cu Marlboro pe care am sutit-o cu ajutorul Danei si a tzepoasei. :D
Ah...si ca s-a cantat destin. Nu prea grozav, dar macar s-a cantat.
FrozeN
Junior Member

destin

Mesajde Vizitator » Mar Noi 06, 2001 1:42 am

am ascultat destin o singura data live si a fost beton
Vizitator

Mesajde gaga » Mar Noi 06, 2001 8:12 am

Bah, si io am ascultat de mai multe ori destin live si a fost beton... In seara aia numai beton n-a sunat (chitara se auzea poate la gara, ca in sala...) dar vorba lui Frozen, bine ca a fost... (bah Frozen, de ce ne dai in fapt? Acu' sper sa nu spui pe forum si ce am facut sub masa ca ne pun aia sa le renovam iar clubul... putzina discretzie, ce draq)
gaga

Mesajde Rolf » Mar Noi 06, 2001 10:00 am

Initial trimis de DANA
Bah, si io am ascultat de mai multe ori destin live si a fost beton... In seara aia numai beton n-a sunat (chitara se auzea poate la gara, ca in sala...) dar vorba lui Frozen, bine ca a fost... (bah Frozen, de ce ne dai in fapt? Acu' sper sa nu spui pe forum si ce am facut sub masa ca ne pun aia sa le renovam iar clubul... putzina discretzie, ce draq)

Io n-am mai vazut Cargo de mult pina la Backstage (am mai zis asta), dar cind am auzit prima si a doua si etc. oara destin live (prima data la Polivalenta, acu vreo 6 ani cred, cind au anuntat-o ca pe "noua noastra piesa") era si cu o vioara (cred ca unul dintre ei cinta la vioara, nu mai stiu). Acu mai baga vioara?
Rolf
Junior Member

Mesajde gaga » Mar Noi 06, 2001 10:07 am

Io n-am vazut nici o vioara.... Ce concert era ala din Polivalenta? Stiu ca, probabil, era cu multe trupe dar ce festival?
gaga

Mesajde Rolf » Mar Noi 06, 2001 10:23 am

Nu mai stiu, da am vazut vioara cel putin la 2 concerte, de fapt festivaluri. Cred ca prima data a fost la un Christmas Rock, in 94, desi cred ca piesa e mai noua, oricum la Polivalenta, dar am vazut vioara si pe un stadion, iar nu mai stiu exact. Ala de la vioara baga si partea de voce doom-death sau ce-o fi ea. Nu mai stiu daca la vioara era unu din trupa, dar inclin spre varianta ca nu era din trupa. Am sunat acu un preten cu care am batut toate concertele in anii aia si isi aduce aminte si el de vioara. Recapitulare: sigur, prima data cind a fost cintat destin, a fost cu vioara si eram acolo.
Rolf
Junior Member

Mesajde gaga » Mar Noi 06, 2001 10:48 am

Adevarul e ca tre' sa-mi scormonesc adanc in memorie sa-mi amintesc ce faceam in 94... cum memoria mea e foarte slaba te cred, nu te agita, poate ne povesteste vreun fan Cargo adevarat ce si cum e cu vioara (poate unul din cei care n-au avut loc de noi in laptarie):mad:
gaga

Mesajde KickAss » Mar Noi 06, 2001 12:27 pm

Initial trimis de DANA
poate unul din cei care n-au avut loc de noi in laptarie:mad:

De noi n-au avut mah loc sau de manelista aia cu parul facut coc si vopsit in albastru??? Auzi, par vopsit albastru si strans in coc la Cargo!!!! Mai lipsea sa vina un tip cu camasa verde fluorescent si cu vesta albastra ca sa completam imaginea.
Anunt pe bune:

KickAss
Junior Member

Mesajde gaga » Mar Noi 06, 2001 4:26 pm

Daca stau bine sa ma gandesc, in partea noastra de sala erau mai multe "rockeritze" pe tocuri cui si in deux piece decat am vazut in viata mea la un loc... Nici in Planters nu erau atatea... asa ca de-aia am deranjat (noi stateam in partea de sala a lui Kempes, mah...) ca am venit in tricouri cu deth si cizme de motor.

Mi-am mai amintit ceva, concertul a fost ca un deja vu (nu kick?) au fost exact aceleasi replici de acum un an tot din laptarie (partea stanga sa faca aia, partea dreapta, hai ca noi suntem mai tari). Tineti minte ca stiam dinainte (cei care am fost si anul trecut) tot ce urma Adi sa spuna???
gaga

Mesajde dyane » Mie Noi 07, 2001 6:03 am

Initial trimis de Rolf
Nu mai stiu, da am vazut vioara cel putin la 2 concerte, de fapt festivaluri.

cand a aparut Destin era inca Ramon Radoslav la Cargo-bass si vioara, si inca nu venisera Adi Igrisan si Alin.
dyane
Junior Member

Mesajde gaga » Mie Noi 07, 2001 10:24 am

Bine Dyane!

Da mah Rolf, ne-a luminat... are mare dreptate, Ramon canta si la vioara si probabil unul din concertele alea le-ai vazut tu, mi s-a luat o piatra de pe inima... credeam ca unul din noi a inebunit.

Thanx again dyane, numai tu mai aduci putina lumina prin bezna din memoria noastra.
gaga

Mesajde Rolf » Mie Noi 07, 2001 11:34 am

Ahaaaa! Bine ca am aflat, credeam ca am ajuns de incurc trupele intre ele. Ma mir doar ca nu a mai nimerit nimeni de pe aici la vreun concert din alea in afara de mine.
Rolf
Junior Member

Mesajde gaga » Mie Noi 07, 2001 11:40 am

Rolfuletz, poate am fost da' am uitat... Cine mai tine minte toate concertele? Oricum imi statea pe creier faza, shame on me, cum am putut uita asa un "amanunt"
gaga

crticile sunt reale

Mesajde shinee » Mie Noi 07, 2001 11:48 am

Sunt reale, dar cam 1/3 mai dure decat trebuie, decat e real.
Totusi, va dau dreptate intr-o oarecare masura si am sa le arat si baietilor... Singura problema pe care-o am este aia cu fata cu parul albastru. Fata aceea este prietena noastra de ani de zile. Si, sincer, pentru mine conteaza mai putin ca omul are tricou si geaca de motor. Nici eu nu am, dar nu ma simt mai putin rockeritza decat cei care eu...
Orice fata sau baiat, cu par albastru, cu ce vreti voi p-afara, dar care tine la muzica respectiva, mi se pare OK.
Prejudecatile NU le (mai) accept... Le-am avut si eu, dar sunt mai inteleapta acum...
Oricum, sunt linistita cu faptul ca aceste critici vin din faptul ca tinetzi la trupa si va pare rau cand mai da cate un chix. Pentru patima asta, va multzumesc oricum:)
shinee
Junior Member

Re la DANA

Mesajde Rolf » Mie Noi 07, 2001 11:51 am

Ete shame on you! Chestia e ca io nu prea am mai vazut destin din anii aia (poate de-aia au cintat-o rar, ca au ramas fara Ramon), dupa aia a fost accidentu lu Kempes si nu au mai avut aparitii, etc..., si pentru mine destin era piesa cu vioara, deci asa o stiam, iar cind am vazut ca vorbiti de ea, zic ia sa vedem, mai e cu vioara, ca vedeam ca nu pomeneste nimeni nimic. Tu ai mai fost pesemne la o caruta de concerte Cargo de atunci si ti-a iesit din cap "amanuntu".
Rolf
Junior Member

Mesajde gaga » Mie Noi 07, 2001 12:05 pm

Rolf, am o rugaminte mare:

Fa-ti curat in casuta postala!

Shinee, taman aseara cazusem de acord cu Kickass sa mai mergem la viitorul concert, desi dupa laptarie eram convinsi ca a fost ultimul. A gresi e omeneste dar e putin scuzabil cand esti o trupa cu numele (si renumele) : CARGO! Parerea mea e ca problemele personale trebuiesc uitate acasa in momentul in care pleci la o cantare... daca esti o trupa dedicata nu.... (nu mai dau nume).
gaga

multzam

Mesajde shinee » Mie Noi 07, 2001 12:25 pm

]

Shinee, taman aseara cazusem de acord cu Kickass sa mai mergem la viitorul concert, desi dupa laptarie eram convinsi ca a fost ultimul. A gresi e omeneste dar e putin scuzabil cand esti o trupa cu numele (si renumele) : CARGO! Parerea mea e ca problemele personale trebuiesc uitate acasa in momentul in care pleci la o cantare... daca esti o trupa dedicata nu.... (nu mai dau nume). [/B][/QUOTE]

iti zic merci dintr-un motiv cu totul egoist: imi va face placere sa te revad:)
si merci oricum ca i-ati...absolvit. Tin prea mult la ei si ma dor si lucrurile adevarate...pe care daca nici eu nu le stiu...
shinee
Junior Member

Mesajde gaga » Mie Noi 07, 2001 12:40 pm

Ai inteles, cred, din remarcile celor cu care am fost, ca in general fanilor nu le pasa de necazurile personale ale trupetilor (decat in cazul in care acestia le sunt prieteni cum e cazul tau, de aia tie iti pasa si chiar mi-ar pare bine sa vada impresiile de pe forum, sunt ale unor fani vechi si constanti). Primisem un mail de la alina din CJ care spunea ca dupa cele citite nu va mai merge nici ea la concerte. Toti avem necazuri, daca eu ii respect pe cei de la Cargo ca pe niste artisti (nu ca pe tovarasi, nu ne tragem de sireturi doar), am pretentii sa ma respecte si ei ca fan...
gaga

cronica mea...

Mesajde shinee » Mie Noi 07, 2001 2:25 pm

Haiducii din 2001 nu mai sunt cei din '90...

Continuu sa cred ca cunt un fan obiectiv al formatiei Cargo. Din fericire sau din nefericire, posed multe date in plus fata de un fan obisnuit. Uneori, aceste plusuri ma fac sa-i iert mai repede. Alteori, ma fac sa devin neinduratoare... Nici eu nu-mi dau seama uneori ce pozitie ar trebui sa adopt... deci...

Concertul de la Backastage mi-a placut, ca atmosfera, insa mi-a displacut dpdv al trupei. Nu cred ca s-a auzit foarte rau, insa la probe a fost Pilan capul rautatilor, si cine-mparte, parte-si face, asa ca toba lui s-a auzit cel mai tare, pe fatza. Concertul a fost destul de scurt, desi,zic baietii, "Doar vreo 4 piese din cele pe care le cantam deobicei nu le-am cantat"...ei, lipsa alor 4 piese s-a simtit... Altfel, mi-a placut schimbarea de ordine a pieselor, ma saturasem de Vrajitoare la inceput, urmate de Ochii... samd sau - varianta 2 - Batacanda la inceput, urmata de Ochii, samd. Faptul ca nu a existat o ordine (probabil una dintre cele de mai sus ) se "datoreaza" (cu sau fara ") maestrului Pup, care s-a simtit rau (dzice el) si a intarziat atat de mult, incat nu a mai fost timp sa se faca lista. La intrebarea mea" De ce ati cantat asa...putin si in fuga?" Adi mi-a raspuns ca n-a fost ceva intentionat, doar ca i s-a facut grozav de rau pe scena: "Era ca si cum cineva mi-a pus o perna pe fatza. Pur si simplu nu mai puteam respira". Scuzati-l sau nu, asta mi-a raspuns.
Nu stiu ce sa zic, fiindca eu insami i-am rugat, in vara, sa nu mai cante atat de mult. Sunt uneori contractati pentru o ora si ei canta 3 ore. Numai fiindca se simt bine in fata publicului lor. Uneori, insa, mi se pare mult peste puterile lor sa faca asta... Insa si tranzitia asta brusca de la prea mult la insuficient mi s-a parut cam brusca.

La Laptarie mie mi s-a parut ca a fost un concert mai bun, ca atmosfera. N-o sa spun ca nu-mi pare rau ca fanii din dreapta (voi) n-au fost lasati in fatza scenei, dar trebuie sa remarc ca si fanii dinspre bar au avut parte de acelasi tratament...si asta e. In ceea ce priveste sunetul, repet povestea de la masa: ei au venit la probe, corectzi, la ora 15.00. Sunetistul a aparut la 16.00, fara tot ce trebuia pe scena. Cat s-a c**t, cat s-a invartit, a venit ora 17.30, la care se dadea drumul in foaier la TNB si nu se mai puteau face probe. Deci, probe nu s-au facut decat seara, iarasi in fuga/repezeala. Subscriu la faptul ca vocea si chitara nu s-au auzit. Vocea nu s-a distins pentru ca nu avea inalte, pe de-o parte si pentru ca nu a fost data mai tare pe fatza, pe de alta, si pentru ca (cel putin in prima repriza) nici Kempes n-a cantat in microfon. In acea seara, nici macar Kempes n-a reusit sa-si lase problemele la usa, inaintea concertului... Iar Barar a ales sa mearga inainte, cu toate problemele de sunet. Cand l-am intrebat pe Tavi de ce nu opresc concertul pana cand se va auzi k lumea , mi-a zis:" Asa ar trebui facut...", in vreme ce Adi B. mi-a replicat: "Sunt obosit si nu mai pot sa le duc pe toate".
Trupa prefera sa mearga pana la capat, bine sau rau, sa termine concertul, asa cum o fi, cand nu se poate oricum schimba nimic.
In ceea ce-l priveste pe Kickass, cu remarca legata de versul uitat de Kempes, nu pot spune decat atat: probabil ca de mult n-ai mai fost perfect treaz sau n-ai mai fost la vreun concert demult (de altfel, sunt convinsa de asta, de vreme ce ei canta Balada - nu Doina- de vreo 7 luni si tu nu o stiai), daca n-ai observat ca, intr-adevar, Kempes mai sare cate-un vers sau mai uita cate unul, chiar si cu textul in fatza. Ca e "Trece prin flori sau prin rugi" sau "Ursul umbla dezlegat" sau ca sare peste tot refrenul de la "Mama", tot se intampla. Nu pot gasi nici o alta explicatie decat ca el, marele Kempes, nu mai este la fel, din '95. Nu-ti doresc sa treci prin ce-a trecut el, nu-ti cer nici sa-l intzelegi. Nu-ti cer nimic. Esti mult prea superficial, ca fan, ca sa-ti cer sau sa-ti doresc ceva. Esti liber sa fii nemultumit de-acum incolo, pentru putinul timp pe care aceasta trupa il va mai petrece pe piata romaneasca...
In ceea ce-l priveste tot pe Kickass, cu remarca legata de pastilele/mancarea celor din trupa,pot sa spun doar ca nu-i doresc sa trebuiasca sa ia vreodata atatea decizii cum ia Adi si, uneori, chiar si eu, in ceea ce priveste destinul acestei trupe. Dar imi doresc un singur lucru: sa nu fi vorbit niciodata despre unele probleme ale noastre unui astfel de fan, care s-ar potrivi mai bine in Columbia, unde fotbalistii sunt impuscati daca nu joaca bine, decat in Romania, unde si artistii sunt, totusi, foarte oameni.

Si imi mai doresc ceva: sa nu mai prespun intelepciunea si obiectivitatea acolo unde ele nu sunt.
shinee
Junior Member

Mesajde Rolf » Mie Noi 07, 2001 2:46 pm

Initial trimis de DANA
Rolf, am o rugaminte mare:

Fa-ti curat in casuta postala!

Scuze, s-a rezolvat.
Rolf
Junior Member

Buna cronica dar am cateva remarci...

Mesajde gaga » Mie Noi 07, 2001 2:47 pm

Altfel, mi-a placut schimbarea de ordine a pieselor, ma saturasem de Vrajitoare la inceput, urmate de Ochii... samd sau - varianta 2 - Batacanda la inceput, urmata de Ochii, samd.

In ultima vreme prima piesa pe care am auzit-o eu a fost "Aproape de voi" dar este adevarat ca la ultimele 2 cantari din bukale am lipsit - deplasari

La Laptarie mie mi s-a parut ca a fost un concert mai bun, ca atmosfera. N-o sa spun ca nu-mi pare rau ca fanii din dreapta (voi) n-au fost lasati in fatza scenei, dar trebuie sa remarc ca si fanii dinspre bar au avut parte de acelasi tratament...si asta e.

La toate concertele la care am fost eu in laptarie (Cargo, of course) fanii dinspre bar nu erau lasati in fata. De-aia venea Dana cu 2-3 ore mai devreme ca sa rezerve masa si sa stea in fatza scenei (cum a incercat sa faca si acum). Nu subscriu la parerea ta despre atmosfera, sorry.

Despre Kicku... nu ai nici aici foarte mare dreptate, el m-a convins sa mai incercam odata. Daca marii artisti au scapari ce vrei de la bietii fani (aia de langa bar au strigat la "Ana" ca e piesa noua). Obiectivitatea e foarte rar intalnita in randul fanilor totali (ca mine) si din aceasta cauza ei sunt greu de dezamagit. Replicile noastre violente vin dintr-o dezamagire profunda, crede-ma pe cuvant. Am trecut prin multe la multe concerte Cargo si iti spun sincer (de fapt repet) ca cel mai mult m-a deranjat lipsa de atentie pentru fani. De-aia sesizezi o lipsa de obiectivitate, gandirea e cam urmatoarea: eu imi dau pielea de pe mine ca sa vin aici si tu ma tratezi cu kuru? Nu cred ca merit.
gaga

Re: Buna cronica dar am cateva remarci...

Mesajde shinee » Mie Noi 07, 2001 2:55 pm

fanii dinspre bar au strigat la Ana, pentru ca trupa n-o canta niciodata . ceilalti au strigat "ana calin", pt ca erau niste prieteni care faceau mishto de mine:)

nu ma deranjeaza oamenii care vin la concerte si cred ca anumite piese sunt noi. astea se pot invata... de asta exista fani noi, ca sa invetze...dac-am ramane numai intre NOI si n-ar mai fi oameni noi, muzica lui Cargo s-ar pierde mai repede.

personal, nu apreciez neaparat faptul ca kickass s-a mai gandit sa le "mai dea o sansa" baietilor de la Cargo, dupa ce sa- trezit din mahmureala si s-a gandit ca a dat un verdict mult prea grav si ca, oare unde o sa se mai duca el sa bea, la un concert, cu prietena dana si ceilalti?
Dupa parerea mea, daca esti atat de tare incat sa iei o hotarare ca "nu mai fac niciodata aia", trebuie sa ti si mentii hotararea aia cel putin 1 an:)

eu am zis in vara anului 99 ca pt mine Kempes , ca nr de telefon, nu mai exista. si NU mai exista. iar hotararea (izvorata tot din ceva personaL) de a nu vorbi cu fata cu parul...de foc am respectat-o timp de 4 ANI!!!!!
cam asta e...daca ai intr-adevar nerv, trebuie sa-l arati. nu scrii duminica cum ca nu mai vii la concerte si te razgandesti luni:)
AFERIM:)
shinee
Junior Member

...

Mesajde shinee » Mie Noi 07, 2001 3:01 pm

A, si Dana, NIMENI nu te-a tratat in mod personal, urat. Nimeni NU a avut nimic cu tine...
Ma intreb ce te-ai fi facut daca pateai la un concert cu Megadeth rusinea de a fi calcata in picioare de ceilalti fani, strivita de garduri, luata pe sus si udata cu apa... hai sa fim seriosi, nu a fost nimeni lipsit de respect fata de TINE sau de altcineva.
A considera un concert prost drept lipsa de respect mi se pare o exagerare. mare.
shinee
Junior Member

Mesajde gaga » Mie Noi 07, 2001 3:18 pm

Iar o luam de la capat ana.... citeste posturile din urma, nu ma refeream la MINE! ci la FANI! si daca mi s-a parut bafta mea.
Despre Kicku' nu-ti mai spun, daca are chef se apara singur. Sper ca ne-am inteles (dupa concertul Megadeth am zacut o saptamana, ce credeai?) nu e vorba de mine ca persoana ci de mine ca fan. Si cu asta am pus punct discutiei din acest punct de vedere ca mai am o experienta cu thread-uri care degenereaza in meciuri ana vs. dana.

punct
gaga

Re: ...

Mesajde KickAss » Joi Noi 08, 2001 9:58 am

Bai Shinee, uite cum sta treaba. Nu-mi vorbi mie de verticalitatea coloanei vertebrale. ce tarie, ce barbatie ai tu mah? Nu tu ai vrut sa pui capul pe perna dupa o cutie de somnifere?

"cam asta e...daca ai intr-adevar nerv, trebuie sa-l arati. nu scrii duminica cum ca nu mai vii la concerte si te razgandesti luni". Unde am zis eu desteapto ca nu mai voi veni la concerte? Poate te f.ute grija si vrei sa afli ca eu am hotarat sa mai merg la un concert chiar din seara aia.
In ceea ce priveste mahmureala, bah barbate, ce te bagi in seama cu sula mea? De unde mah atata tupeu. Ca sa nu mai zic de observatia facuta prietenului meu Vlad, cum ca ar fi nespalat si nu ar fi trebuit lasat la concert. De unde le stii tu pe toate? Poate data viitoare, cand o sa te manance palmele sa scrii ceva de rau de careva, ai sa te gandesti ca poate si respectivul are degete si poate sa scrie.

Ahhhh, sau poate trebuie sa ma plec cuvios in fata mariei sale Ana C. Mamaaaa, am cunoscut-o pe MAREA (daca pricepi aluzia) Ana C. Ia ca nu ma intereseaza. Stai frate in banca ta si nu te mai baga asa in seama.
Nu am fost niciodata beat la concerte si nici nu intentionez. Vin acolo ca sa vad o formatie si sa o apreciez (daca e ceva de apreciat). Cat despre cantecul "Balada", daca imi amintesc eu bine, si imi amintesc, anul trecut, tot in Laptarie, Cargo a cantat acea piesa, iar Barar a spus urmatoarele: "Aceasta piesa nu avea pana in acest moment nume. dar, dupa aceasta seara de neuitat o vom numi Doina". Ca a fost o faza trecatoare si s-au hotarat la un alt nume, e OK. Da' nu ma f.ute cu faze gen:"fan pe dracu'".

Din acest moment, orice incercare de reconciliere din partea ta cu persoana mea va fi considerata inutila, iar orice raspuns la posturile mele il voi considera un afront personal. Incearca sa ma eviti, caci nu voi scuti nici un efort cand va fi vorba de a te face sa te simti ca ultimul om. Poate iti vei pune capul pe perna si gata.

P.S.: Nu-i asa ca suferi de sindromul:"Sunt grasa si nimeni nu ma iubeste"? De ce crezi tu ca te-a parasit iubitul?
P.S.S.: Sa nu indraznesti sa-mi dai vre-un raspuns. Consider sirul injuriilor personale incheiat. Daca vrei, poti zice ca suntem chit, dar iti voi sari la gat chiar si daca imi vei zice "Buna ziua".
Anunt pe bune:

KickAss
Junior Member

Mesajde FrozeN » Joi Noi 08, 2001 5:12 pm

Mama...s-a aprins rau de tot Kicku'
FrozeN
Junior Member

Mesajde dyane » Dum Noi 11, 2001 1:20 am

Initial trimis de FrozeN
Mama...s-a aprins rau de tot Kicku'

s-a aprins si a luat-o razna rau..
dyane
Junior Member