pareri despre c.n. de b-boy!
10 mesaje
• Pagina 1 din 1
pareri despre c.n. de b-boy!
sambata 15/11/2003 sa desfasurat campionatul national pt b-boy in brasov.am fost acolo (pacat k nu am putut sta pana la final) iar atmosfera a fost de cel putin nota 10. un pubic super tare!au participat trupe de b-boy din toata tara(timisoara,galati,focsani,bucuresti etc).multe din cele pe care am apucat sa le vad la "lucru" au prestat bine sau f bine!daca cineva stie cine a casticat concursul il rog sa posteze aici!daca cineva a fost acolo astept pareri!
- zosteru
- Junior Member
Polls...
Locul 1: COSMO CREW din Brasov
Locul 2: BC BREAKERS din Bucuresti
Locul 3: FLOOR MASTERS din Bucuresti
Locul 4: OUT OF CONTROL din Iasi
Pentru mai multe detalii: http://www.electric.neominds.net/forums
Locul 2: BC BREAKERS din Bucuresti
Locul 3: FLOOR MASTERS din Bucuresti
Locul 4: OUT OF CONTROL din Iasi
Pentru mai multe detalii: http://www.electric.neominds.net/forums
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
-
Aurolacul - Junior Member
Nu stiu...
NU stliu cu cine s-au batut in primu battle ca nu am fost acolo. Stiu doar ca au ajuns pe locul 1.
-
o.k!!!!!!
Pana la urma nu conteaza care cu care sa "duelat" ci conteaza ca a fost super tare din ambele parti:cei de pe scena si cei din sala!am ramas foarte placut surprins de reactzia oamenilaor de acolo, mai ales k era vorba de b-boy si nu de un concert rap!!!cred k daca era concert sala aia "sarea in aer"!
- zosteru
- Junior Member
Nu am fost la Brasov si imi pare rau.
Cert e ca subiectele despre breakdance si tot ce tine de break (desi breakul se leaga foarte mult de hip hop, iar despre hh se vorbeste cu kilogramul aici) nu se citesc. Nu le citeste nimeni sau chiar daca sunt oameni curiosi nu se pun sa posteze. De ce?
Au disparut breakerii sau breakerii nu intra pe net ? Kilu` meu!
Cert e ca subiectele despre breakdance si tot ce tine de break (desi breakul se leaga foarte mult de hip hop, iar despre hh se vorbeste cu kilogramul aici) nu se citesc. Nu le citeste nimeni sau chiar daca sunt oameni curiosi nu se pun sa posteze. De ce?
Au disparut breakerii sau breakerii nu intra pe net ? Kilu` meu!
" Tatal meu zideste case
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
-
UnCopilutz - Junior Member
Pei...
Daca esti breaker cu adevrat nu esti aicea la postat pe forum. Esti la sala facand antrenamente, find obsedat ca sa fi shi mai bun, shi sa inventezi noi faze.
-
si daca iti place para , de ce pierzi vremea aici cand poti merge sa te tii de p***a ascultand hh in concerte? asta nu e motiv...tre sa existe cate un pic din toate , daca subiecte exista
" Tatal meu zideste case
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
-
UnCopilutz - Junior Member
Initial trimis de UnCopilutz
Cert e ca subiectele despre breakdance si tot ce tine de break (desi breakul se leaga foarte mult de hip hop, iar despre hh se vorbeste cu kilogramul aici) nu se citesc.
...break-ul nu "se leaga" de hip-hop, ci face parte din el, e unul dintre cele 4 elemente ale culturii hip-hop. Da' lumea uita des treaba asta.
- usualflow
- Junior Member
Re: Pei...
Initial trimis de Aurolacul
Daca esti breaker cu adevrat nu esti aicea la postat pe forum. Esti la sala facand antrenamente, find obsedat ca sa fi shi mai bun, shi sa inventezi noi faze.
...irelevant.
daca esti breaker, urmaresti sa fii la curent cu ultimele noutati din lumea b-boy-lor, asa ca intri pe net, cauti site-uri specializate, downloadezi filmuletze si piese de break, esti atent la concurenta etc. Sau nu??? :con:
- usualflow
- Junior Member
10 mesaje
• Pagina 1 din 1