Povesti de adormit copiii (de rockeri of course)

ce-a fost pe Muzici o data

Povesti de adormit copiii (de rockeri of course)

Mesajde gaga » Vin Noi 09, 2001 10:30 am

In urma unor disensiuni intre doua persoane (nu spui care, persoane importante) s-au nascut niste urari de bine care au degenerat (sau evoluat) in ceea ce veti citi voi mai incolo. Enjoy and don't ask:
-------------------------------------
The beggining
Even? Brother, dupa ce voi termina cu tine te vei ruga de mama ta sa te vare inapoi in burta... The game just began. chihihihi (asta e chitait diabolic)
Asa ca nu te ridica inca din genunchi, mai am vreo doua picaturi si-am terminat. Te anunt cand ai voie sa ridici capul.
--------------------------------------
i will light a candle inside your skull...

o sa-mi incep cariera in marochinarie cu tine
am sa-ti pun ochii in congelator si o sa-i vand la suprapret
restul o sa-l fac sapun caci franghiile vor fi din partea casei

you started to hate me? i will hate you twice more ...
COMENTEZI???
Intai trebuie sa ceri voie ca sa vorbesti so shut the fuck up! Daca mai indraznesti sa deschizi gura te voi lasa acolo pana ti se vor jupui genunchii de asfalt. Sa te urasc? Imi spal parul cu sangele tau si voi zambi la fiecare geamat pe care-l vei scoate printre firele cu care ti-am cusut buzele... Serpi voi impleti din matzele tale si te voi biciui cu ele pana ti se va scurge si ultima suflare. Si abia atunci imi voi chema cainii sa te violeze
---------------------------------------
beware

beware of:
topoare care cad de sus
sulitze care ies din asfalt
ploi de napalm aruncate de la balcon
mere din piata (au stricnina)
apa de chiuveta care de fapt e acid sulfuric
cafeaua care in loc de zahar are uraniu (ai sa radiezi dupa aia )
orice cunoscut care-l intalnesti pe strada care de fapt este un antropofag si abia asteapta sa te intorci cu spatele
------------------------------------------
Sclavule, nu ti s-a permis sa te ridici

topoare care cad de sus
Le inghit si scuip lame care-ti vor taia fata in mii de locuri

sulitze care ies din asfalt
Voi calca pe ele pentru a ajunge mai usor la carotida-ti spumeganda in care-mi voi infige coltii. Sete si foamea imi vor fi alinate de sangele-ti subtire

ploi de napalm aruncate de la balcon
Imi vor mangaia pletele ce ti s-au rasucit dupa grumaz sufocandu-te incet... incet...incet...

mere din piata (au stricnina)
Ce-mi va parfuma rasuflarea indeajuns spre a dobora intregul univers plapand pe care ti l-ai cladit

apa de chiuveta care de fapt e acid sulfuric
O singura inghititura imi va da puteri nebanuite spre a-mi pogora deasupra ta vesnica razbunare

orice cunoscut care-l intalnesti pe strada care de fapt este un antropofag si abia asteapta sa te intorci cu spatele
Antropofagii sunt ciracii mei si-mi stau in spate asa cum vei face si tu sclavule
--------------------------------------------
praise your lord
Le inghit si scuip lame care-ti vor taia fata in mii de locuri
din fata-mi vor zbura inapoi pentru a felia si a-ti imprastia fluidele preschimbandu-te intr-o masa amorfa si vascoasa

Voi calca pe ele pentru a ajunge mai usor la carotida-ti spumeganda in care-mi voi infige coltii. Sete si foamea imi vor fi alinate de sangele-ti subtire
sulitele iti vor fi strapuns deja picioarele si cu varfurile otelite is vor fi facut deja loc in maruntaiele tale aburinde iar firavii tai colti se vor fi rupt cu bucati diforme de gingie in neputincioasa si patetica incercare de vampirism

Imi vor mangaia pletele ce ti s-au rasucit dupa grumaz sufocandu-te incet... incet...incet...
grumazu-mi tare iti va rupe parul din cap cu scalp cu tot lasandu-ti tigva insangerata sa se usuce la soare cu picaturile de napalm siroind pe occipital

Ce-mi va parfuma rasuflarea indeajuns spre a dobora intregul univers plapand pe care ti l-ai cladit
univers care este doar iluzie, si care iti da pentru o clipa senzatia ca m-ai biruit in timp de hoardele-mi napadi-vor lumea-ti mizera

O singura inghititura imi va da puteri nebanuite spre a-mi pogora deasupra ta vesnica razbunare
a zecea parte din puterea degetului meu cel pic care iti va apasa crestetul pana cand iti vor ceda vertebrele

oasele mele se vor aduna si ma voi renaste pentru a-ti aduce sufletul amarat in cazanul undei vei fierbe pentru eternitate

Eu beau cafeaua fara zahar, teapa...
nu o bei de obicei, dar vei imobilizat pe un tron de fier incins

Antropofagii sunt ciracii mei si-mi stau in spate asa cum vei face si tu sclavule
si te vor manca de viu
----------------------------------------------
I don't have any lord, I'm all alone
din fata-mi vor zbura inapoi pentru a felia si a-ti imprastia fluidele preschimbandu-te intr-o masa amorfa si vascoasa

din care voi renaste cu puteri inzecite pentru a-ti penetra trupul in mii de locuri ce greu le banuiesti

sulitele iti vor fi strapuns deja picioarele si cu varfurile otelite is vor fi facut deja loc in maruntaiele tale aburinde iar firavii tai colti se vor fi rupt cu bucati diforme de gingie in neputincioasa si patetica incercare de vampirism

durerea e prea mica fata de dorinta de razbunare care-mi fierbe in creier iar din gingiile-mi insangerate scuipa-voi sange verde in umila-ti si deja preamutilata-ti fata

grumazu-mi tare iti va rupe parul din cap cu scalp cu tot lasandu-ti tigva insangerata sa se usuce la soare cu picaturile de napalm siroind pe occipital

Iar craniul meu insangerat iti va zdrobi chipul natang lasand in urma doar o uriasa pata de noroi

univers care este doar iluzie, si care iti da pentru o clipa senzatia ca m-ai biruit in timp de hoardele-mi napadi-vor lumea-ti mizera

Cu acele hoarde de nemernici slabi la inger imi voi stinge setea si-mi voi potoli foamea in timp ce-i voi impinge la pacatul de a-si dobora si schingiui leaderul din care-mi voi face sclav spre canibalizare... Iti voi manca zilnic cate o felie din carnea-ti tremuranda sorbind cu nesat un pahar din sangele-ti amar

a zecea parte din puterea degetului meu cel pic care iti va apasa crestetul pana cand iti vor ceda vertebrele
Si-atunci ma voi tara precum un sarpe si-ti voi zdrobi organele in inclestarea mortii

oasele mele se vor aduna si ma voi renaste pentru a-ti aduce sufletul amarat in cazanul undei vei fierbe pentru eternitate
Si unde te voi trage-n urma mea caci ai ramas sclav pe vecie

nu o bei de obicei, dar vei imobilizata pe un tron de fier incins
Care-mi va mangaia plamanii din care voi scuipa aburi incinsi spre a ta fata

si te vor manca de viu
In timp ce oasele mele dezgolite iti vor sodomiza fiecare bucata de piele
------------------------------
but if you won't take a day off, you'll be dead
esti condamnat dinainte de a te naste, ispasesti pacatul primordial si vei purta stigmatul o eternitate, razbunarea ta este iluzia cu care esti alimentat in eprubeta care te mai tine in viata
am o mie de forme si ura mea este nemasurata, nu te poti eschiva, nu ai unde sa fugi, nu ai cum sa scapi, nu poti decat sa te resemnezi caci impotrivirea nu face decat sa-ti adanceasca ranile
acest maine de care te vei bucura este dovada clementei mele
------------------------------------
If my brain will take a day off, I'll be dead
Firavul maine care m-a surprins in viata este dovada neputintei tale de a-mi face fata. Condamnarea e o placere si-mi port cu mare grija pacatele printre voi pentru ca doare sa ma ingrop intre mediocritati cand stiu ca-mi pot inalta aripile spre a zbura ca vulturul. Stigmatul imi straluce si-ti orbeste mintea mult prea ingusta pentru a face fata puterii mintii mele. Te mai dor genunchii? Nu trebuie sa fug sau sa ma impotrivesc atata timp cat ranile nu ma dor, sunt o placere, cu sangele-mi iti pot scrie versete sub care sa te ingrop pentru totdeauna in rusinea de a-mi fi inferior.

PRIETENI, PARINTI, IUBITI, ANIMALE ? SURSA DE HRANA PENTRU VIERMII UMEZI DIN ADANCURI. II SIMTI CUM TI SE STRECOARA PRINTRE VENELE INVINETITE DE FRIGUL VESNIC CU CARE ABIA AI FACUT CUNOSTINTA ?
Sa nu-ti para rau, esti pentru ei ce sunt ei pentru altii, sursa de viata temporara.

O insecuritate acuta se simte in privirea ta? Apleaca-ti ochii, priveste-ti picioarele si imagineaza-ti ca peste 1.000 de ani nu va mai fi nimic acolo. Nici o unghie...
----------------------

The End (for now)
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde Mirela » Sâm Noi 10, 2001 1:32 pm

i'm sorry but i HAVE TO ask:WHAT WAS THAT?????weird,but fascinating!!!!!!!!!
m.
Mirela

?????????????

Mesajde dyane » Dum Noi 11, 2001 2:42 am

Ce-i asta Dana???
dyane
Junior Member

EXCELENT DANA!

Mesajde DEATHANGEL » Dum Noi 11, 2001 11:19 am

F.f.f.bine DANA! Se vede ca unii dintre bravele concetatene ale forumului nostru ( ca sa vorbesc ca Nea Nelu in limba sa de lemn!) n-au inteles ideea si povestea ta. O sa vin si eu cu una...In tot cazul, bravo DANA!;)
I'm just a dreamer
I dream my life away
I'm just a dreamer
Who dreams of better days

I watch the sun go down like everyone of us
I'm hoping that the dawn will bring a sign
A better place for those who will come after us, this time
DEATHANGEL
Junior Member

Dyanne si Mirela

Mesajde gaga » Lun Noi 12, 2001 9:08 am

E doar o conversatie intre doua persoane incarcate de adrenalina. Mesajele sunt modificate pt. a nu va prindeti voi despre cine e vorba. Mi s-a parut cam lung, nu credeam ca cineva il va citi... Daca vreti exista si un soi de va urma... daca nu, nu.
gaga

Mesajde tseposu » Lun Noi 12, 2001 11:23 am

EXCELENT, astept urmarea!
tseposu
Junior Member

Re: Dyanne si Mirela

Mesajde Mirela » Lun Noi 12, 2001 6:00 pm

pe cand...."va urma-ul"?
Mirela

Urmarea...

Mesajde gaga » Mar Noi 13, 2001 8:26 am

E un soi de va urma, deocamdata povestea a degenerat (cum era si normal) daca azi nu se lamureste nimic inchid threadul, daca e OK vine continuarea. Tot azi...
E unda verde, check it out (telenovela din gheena, astept sugestii pentru numele povestii)
-----------------------------------------------------------------
Indraznesti?
Ar trebui sa te doara ochii numai pentru ca ai indraznit sa ridici privirea asupra mea, vierme ucigas ce ti s-a implantat in constiinta. Devii incet incet dependent si ma vei cauta ca pe un drog pentru a-ti satisface creierul nebun. Cand ma voi pogora ma vei venera si-mi vei intinde venele spre a le diseca in extazul placerii de a face rau. Nu incerca sa ma subjugi caci stiu sa ma prefac, de vei credea ca sunt terorizata ma voi rascula cand nu te astepti, iti voi manji asternutul pangarit cu sangele-ti bolnav si-apoi, deasupra sta-voi si-ti voi privi moartea atingandu-ti fiecare simt...
-----------------------------
taci din gura, caci altfel te inchid in sertar
i can satisfy your greed
for now all your debts are freed
i have all eternity
to quench all the death I breed
recreate the rules of play
from now things are done my way
none have ever won my game
crucified them all in flames

desi tremur de placere numai cand imi imaginez sangele-ti tasnind si craniul explodand in aschii insangerate
Te ascunzi dupa versete englezesti dar te voi gasi si acolo!
Nu-mi poti satisface lacomia, setea de senzatie e preponderenta, eternitatea ta dureaza o secunda pe ceasul din constiinta mea.
Nu faci nici o regula, nu exista calea ta, iti imaginezi imposibilul si cazi in pacatul de a te considera superior... esti sub granita impusa de sclavie, vei deveni de-acum incolo animalul ce-mi va cara povara pacatelor dureros de reale. Un joc ... ha... e jocul cu moartea, e calea ta spre supunere vesnica. Ma vei urma si-n moarte, ma voi juca cu tine in timp ce tu vei recunoaste ca eu sunt eu, tot eu sunt ea...

Cand craniul imi va exploda urland sub lama-ti ascutita, vei realiza ce inseamna dependenta si te vei ura doar tu pe tine, mormantu-mi vei stropi cu lacrimi de cainta si-atunci vei realiza ca sclav pe veci mi-ai devenit.
in my crystall ball
traiesti in universul pe care binevoiesc sa ti-l ofer
pana si faptul ca poti gandi si poti sa-ti imaginezi ca ma vei detrona vreodata, ca poti sa ma ironizezi, ca poti sa-ti faci planuri pentru diseara sunt programate, sunt anticipate: ciclul vietii tale este un automatism a carui cheie o cauti cu o paranoica agonie si pe zi ce trece realizezi cu spaima ca acea cheie sunt eu
esti lutul in mana olarului care cu o stansoare de pumn iti poate curma iluzoria existenta, esti o taratoare pe un bulgare de tina si in nimicnicia ta iti cladesti vise rebele
te voi urma in moarte?
bineinteles, te voi hartui, te voi bantui, iti voi schingui sufletul, iti voi tortura constiinta, iti voi risipi madularele pentru a le aduna apoi intr-o dureroasa reimpreunare
intr-o continua supurare vei atarna, intr-o continua dezmembrare vei exista, moarta si totusi vie pentru delectarea mea si a legiunilor avide de suferinta si mizerie umana
Universul meu unic nu este umbrit de hada-ti personalitate, nu primesc ce-mi intinzi, nu-mi voi pleca farama de constiinta. Eu nu-mi imaginez, tronez a ta umila existenta si nu-mi negociez libertatea pentru o colivie a minciunii care-ti zace-n abdomen. In planurile mele esti inclus ca o umila umbra, nu-mi poti frange chemarea iar pe cararea mea poti vietui doar daca te supui, straine...
A mea cheie nu poti fi, am zburat din colivia realitatii, imi poti fi doar parere, hrana pentru eul meu absolut, in slabiciunea ta iti imaginezi ca poti stapani ce nu cunosti???
Sunt lut? Atuncea tu esti apa, sortita vesnic sa ma porti pe-ale mele intunecate cai, exist in tine dar nu simti, esti biet animal ce-mi porti povara spre locuri in care-mi voi sedimenta credintele... Stransoarea ta dispare, biata picatura, tu curgi si curgi si curgi spre-al meu folos. Cand te vei revarsa in mare vei duce dorul pietrelor ce le-ai lasat in urma, creatie a geniului meu nauc.

Hartuiala ta e doar un vis, esti presul de la piciorul vesniciei mele, cum nu poti sa ma-mprastii nu poti nici sa m-aduni, iar de voi atarna voi fi teroare pe-al tau chip, nu delectare biet hoit insangerat, placere tu imi vei crea cu fiecare faramita de tesut pe care ti-l infulec si ti-l rontai la masa vesniciei la care m-am asezat. Eu si cu mine... Tu esti un invitat de seama... pentru ca tu esti cina care va urma.
gaga

Mesajde gaga » Mar Noi 13, 2001 12:20 pm

grain of sand
crezi ca ai optiunea de a primi sau nu? de a-ti imagina sa nu? individualismul iti intuneca ratiunea si te face sa crezi ca poti face ceva. tu vierme, nu poti sa domini si sa te ridici decat asupra nevertebratelor de seama-ti. da, eu sunt torentul care te va duce la marea cea mare si cea lipsita de coordonatele-ti atat de necesare, lipsita de determinare, infinta in spatiu si timp, incomprehensibila si imposibila, marea pe care o poti intelege numai prin moarte.
tu nu existi in mine, eu voi fi intotdeauna in jurul tau, voi fi lumina si intunericul, pamantul si cerul, iti voi fi vaz, auz, miros si pipait, iti voi fi gand si simtamant, dumnezeu si satan. zborul tau este zborul lui icar, te voi orbi si iti voi usca ochii si neputincios te vei pravali in abisuri.
eul tau absolut este relativ la mine. in lipsa mea vei sfarsi prin implozie, vei sfarsi prin inexistenta. te vei mineraliza intr-un fetis hidos cu gura stramba intr-o balbaiala eternizata si ochii luciosi cuprinsi de spaima si uimire in fata neantului
----------------------------------

Fulger negru, traznet lung
Am optiunea de a-ti infuleca madularele ascultand un Manson mandru de individualismul meu salbatic, vrei sa ma-nlantui? Pot musca si de acolo, ba chiar imi vei intarata salbaticia...

Iti intunec drumul? Te-am inchis intre vorbele-mi mestesugite? Au nu-ti dai seama biet animal de povara ca te posed din prima clipa?
De nu pot domina pot distruge, fereste-ti umila persoana din calea mea caci sunt torentul ce-ti drobeste ultima simtire ramasa-n cap... frica. Marea imi e plapuma, raul sangele din vene iar tu un peste nascut pentru a-mi infiora sangele si a inota acolo unde iti dau eu voie.
Exist in tine de la primul tau respirat absurd dar tu nu ti-ai dat seama, esti in jurul meu pentru a-mi folosi la auzit, vazut si pipait, esti un biet toiag pe care soarta mi l-a aruncat in cale. Ma uit mirat la mana in care te tin, imi simt sangele siroind pe genunchii zdrobiti atunci cand m-am impiedicat de tine si nu ma pot opri sa te cioplesc, sa-ti stramb structura si coloana vertebrala pentru a-ti putea folosi cum trebuie osul de om marunt spre abisul care este casa mea...
In lipsa ta eu voi redeveni ce-am fost, un gand, o fapta, o obsesie... Eul meu absolut e drogul tau zilnic, recunoasterea propriului tau nimic, realizarea vidului ce te-nconjoara. Nu-i asa ca preferi sa plutesti in nesimtire pe raul de sange pe care ti-l astern la picioare decat sa mai deschizi ochii catre soarele puhav ce te-nconjoara?Cand neantul ma va uimi nu voi mai fi, dar pana atunci pleaca-te si urmeaza-ma, nu incerca sa ma umilesti caci din umilinta se naste ura, iar ura mea e mai teribila decat tot raul din lume, nu-ti poti imagina asa ceva decat atunci cand imi voi sorbi eternitatea din tigva-ti aburinda...prea tarziu.
bere fulger, betie traznet
nu te mai agita atat ca o sa se deterioreze implantul care iti tine constiinta treaza si i-am dat lui belzebub cinci drogati pe tine, daca iar va trebui sa-mi procur alt pet o sa raman fara mancare pentru voi. apropos am chemat niste prieteni diseara sa te vada, unul dintre ei a zis ca vine si el cu pet-ul lui sa va jucati de-a pompierii incompetenti.

daca esti cuminte diseara te voi plimba putin prin jar caci veterinarul mi-a spus ca daca te tin prea mult inchis o sa ti se ingroase tegumentul si nu o sa mai suferi atat de sublim in fiecare dimineata in care te jupoi de superficialul strat de piele ce in van se incearca sa se regenereze in timpul noptii.
----------------------------------------
Incerci sa ma umilesti? Ti s-a terminat rezerva de metafore? OK, nu ma mai agit, considera pactul tau cu diavolul (vorbesti despre frati-miu, nu?) incheiat, imi era sete de sange de drogat
Nu-ti pot fi pet, obisnuieste-te cu ideea si lasa lesa in cui... paranoia te pandeste la colt.
Nu cred ca ai prieteni care ar vrea sa ma vada, daca totusi ai inconstienti in jurul tau zi-mi sa-mi ascut coltii. Voi da din coada pana se vor apropia la distanta sigura pt. lovit, promit...
Esti invins, trebuie sa-ti cauti pet in alta parte... poate chiar in propriul tau culcus, asa veti putea schimba in liniste puricii in timp ce eu imi voi plimba trena sangeranda peste craniile viitorilor mei supusi...
imi e foarte foame si ma gandesc ca ar trebui sa ma infrupt, unii oameni mai cruzi isi sacrifica pet-ul in situatii de astea, dar eu sunt si mai crud si cred ca o sa ma multumesc cu juma de capatana si un brat smuls (nu crezi ca o sa arati mai interesant asa?)

metafore? existenta ta este o metafora a umanitatii neputincioase. lupta ta este inutil si superb de acerba. as umple o arena desi biletele o sa coste o avere (trebuie sa recunosc esti un soricel cum rar se gaseste)
lupta soricelule! cu cat lupti mai tare cu atat eu mai voi amuza mai vartos! pe viata si pe moarte soricelule! o sa fac din tine o pilda exemplara!
Ochiul din jumatatea mea de capatana vor urmari ghearele de la bratul ramas care iti vor sfasaia iluzia cretina de a-mi fe devenit stapan, orgoliul tau nu face decat sa-ti adanceasca suferinta.
Da, existenta mea este o metafora a umanitatii neputincioase, tu faci parte din ea, ai inceput sa-ti pui intrebari? iti raspund eu... nu sunt soricel, sunt un sobolan infometat de creiere umile ca al tau si e forte adevarat ca un monstru ca mine nu gasesti, vei sfarsii intre dintii mei, ma simti? Am inceput sa-ti rod picioarele... o pilda, ha! Tu vei fi un exemplu pentru tine insuti cand te vei trezi cu fata in noroi nestiind ce-ti roade ficatul... da, e invidia, e durerea pricinuita de mine, un sobolan superior ce ta inghite cu nesat...
missed it: no benny hill on tv this weekend :(

ti-am zis ca-s ignifug? iti stric placerea, stiu , dar ce sa faci de cand stau aici sa arunc condamnatii ca si tine in cazanele cu smoala incinsa m-am calit. sa-mi iei o inghetata pe drum incoace, ca-ti dau eu banii (monezi incandescente) cand ajungi.
oh, abia astept sa inceapa distractia: intai sa savurez pielea basicandu-se, supurand, luptand in van cu flacarile mangaietoare, sa-ti vad bucatile de tegument parjolindu-se si prefacandu-se in scrum lasand sa se vada rumeneala straturilor inferioare ale dermei. ochii o sa-ti pocneasca revarsandu-se intr-o vascozitate albicioasa ce va fi uscata instantaneu. desi probabil ca asa esti o friptana numai buna te voi uita-n cuptor. te vei carboniza si cand voi veni voi gasi doar un smoala clocotind si amestecandu-ti cenusa cu a miilor de condamnati care mi-au oferit spectacolul inaintea ta.
ne vedem la cuptor,
sa nu-mi uiti inghetata!
Condamnat esti tu, si ramai sa-ti astepti pedeapsa infierbantat de nerabdarea de a mi te darui, sclavule... Inghetata iti va fi limba cu care ai indraznit sa-mi vorbesti si smoala-ti voi turna pe ea pentru a-ti amuti pe veci. Inghetate iti vor fi mainile care au avut nesimtirea sa brodeze fraze nemenite sa-mi mangaie orgoliul furibund si-ti vor cadea in noroiul pe care ti l-ai asternut ca pat in jurul mizeriei umane cu care esti obisnuit...
Ai inceput sa mori sub ochii mei, esti pierdut, ti-am ingenuncheat si spiritul si fiinta, te zbati in neputinta, accepta-ti statutul si recunoaste-ti umilirea... Si o vei face in public, te voi tine legat in piata ca toti sa-ti vada ochii ce nu vor mai avea sclipire distrusi de fulgerele ce-mi tasnesc din priviri... vei avea parte de o umilinta unica, pregateste-te

The end (for now)
gaga

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Noi 13, 2001 5:57 pm

Dana..tu ai conceput povestirea de mai sus ? Daca..da...ai talent sa stii ! Mie mi s-a parut captivanta si tot’odata amuzanta.Daca ai talent la desen..ai putea face niste benzi desenate clasa I .
Oricum...ai o imaginatzie bogata...nu prea cred ca esti intreaga la minte....dar totusi tin sa te felicit...asta in cazul in care creatzia itzi apartine.
Hai sa infiintam un subiect dedicat povestirilor..nu doar din rock.!
Daca imi este permis..voi posta si eu o mica povestire !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde gaga » Mie Noi 14, 2001 8:52 am

Blink merci de aprecieri, am talent la desen (macabru), am facut ceva grafica pt. revista "Rocker". Povestirea ta daca nu e de "suflet de rocker" o mut pe muzica... asa ca mai bine o pui direct acolo. Thanx.
gaga

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Noi 14, 2001 10:15 pm

Nu...nu e povestire de rockeri..e o poveste ce am inventat-o eu ,odata cand eram beat.
M-am gandit sa nu o mai scriu...pt. ca o sa radetzi de mine !
Oricum..nu se compara cu ce ai scris tu !

Stii ce am observat ? Ca e primul dialog mai omenesc dintre noi ! ..la acest subiect de povestiri ! Incredibil ! :)
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Blink...

Mesajde gaga » Joi Noi 15, 2001 8:23 am

Stii ce am observat? Ca ai devenit in plus pe aici...
gaga

Mesajde gaga » Vin Noi 16, 2001 12:52 pm

Esti intarziat... inapoiat... dus...
Pentru a-mi dovedi ca sunt un soarece trebuie sa-mi demonstrezi, au nu ti-au ajuns dovezile despre monstrul care zace in mine?
Hai, stai culcat si fa-ti treaba de pres, tocmai am calcat in urina pe care ai lasat-o in urma-ti cand frica ti-a cuprins fiinta
------------------
sodomize yourself until the shit comes out off your mouth
monstruletzule nevropat si rinoreeic cand te plictisesti sa-mi zici sa-ti aduc batistutza
------------------
Slujba mea e sa-ti fac tie rau, umilirea ta a devenit o a doua natura iar cosciugul pe care TIE ti l-ai cumparat il vei folosi curand. Batista iti va fi utila pentru a-ti strange ramasitele de orgoliu de pe jos din amestecul de mate si sange.
-------------------
efemerule, voi folosi foarte curand cosciugul. am sa bat cuiele in timp tu ce ai sa te sufoci si ai sa lovesti capacul cu pumnii. am sa il cobor la 2 metri sub pamant si am sa te acopar cu tarana, delectandu-ma cu glasul tau ce se va stinge incet. ai sa ma umilesti doar daca ai sa mori prea repede.
-------------------------
I love it!!! My blood is all over your body
Nu pot sa ma sufoc, am murit de mult, acuma sunt pe aici doar ca sa-ti bantui nebunia... incerci subjugarea imposibilului si te lupti cu inevitabilul, vorbesti prea mult si inainte sa gandesti, de-aia iti imaginezi tot ce visezi noaptea. Stai linistit, iti voi arata calea dreapta, nu te va costa decat sufletul
-----------------------
poor scattered man
bantuie tu pana nu te inchid inapoi in lampa. stau foarte linistit, suflet n-am din nascare si de aia ma infrupt cu sufletele celor ca tine. nu incerc sa subjug nimic pentru mi te subjugi singur. cu cat te zbati mai mult cu atat te afunzi mai mult. imposibil este pentru tine sa mai scapi, poor doomed child. that's why i love it so much!
-----------------------
Creste adrenalina, creste....
Daca nu ai suflet esti numai bun sa-mi fi sclav... fara personalitate, fara licar in privire... De ce te lasi atat de greu? Vei savura fiecare clipa petrecuta in slujba mea, chiar daca te va durea fiecare bucata de carne... Ma zbat? Dar nu ma afund decat in propria-mi nebunie, sora cu paranoia si schizofrenia de care ma acuzi. Sunt condamnata si-mi voi ispasi pedeapsa, dar numai dupa ce voi termina cu tine, pregateste-te de munca silnica de care vei avea parte pana la sfarsitul zilelor tale mizere...
----------------------
si tie ti se scurg secundele ...
nu am personalitate pentru ingustimea perspectivei tale, nu am licar pentru superficialitatea privirii tale. gresesti, nu te acuz, constat. munca silnica e sa ma hranesc cu sufletul tau (dar numai dupa ce voi termina cu carnea ta).chiar crezi ca-mi place ce fac ? mwahahaha
---------------------
m-ai invins la zaruri, m-ai avut la stirile din sport, , m-ai sfartecat in visele tale necrofilice. imi plac crinii, si in special pe mormantul tau.
-----------------------
Stiam, nu aveai cum sa rezisti eului meu sclavule, respiri prin mine si depinzi de mintea mea, am sa te mai las putin sa te zbati... apoi iti voi lua gatul cu cea mai mare placere...
CONDAMNATULE, respir prin tine pentru ca sunt ed gein, depind de mintea ta asa cum depind de mancare (daca imi imaginez acum creierul tau sfaraind in tigaie ma infior de placere)
deja te disec, iti patrund cotloanele insangerate ale corpului tau cu bisturiu-mi fidel, jertfesc maruntaiele tale aburinde cazanelor ce asteapta sa le mistuie, iti culeg unghiile si dintii sa le atarn in coliere, iti despic oscioarele sa le golesc de maduva, din tigva-ti imi voi face scrumiera, iar sufletul tau mic il voi tine captiv in intunecatul si anorganicul neant al pierzaniei
bucura-te de ultimele tale clipa mizerule, caci eterna iti va fi damnarea
--------------------------
Read my lips: shut the fuck up!
Bineanteles ca postul tau a fost depasit de evenimente (ca si tine)... So, sclavule, ai dormit bine? Sau ti s-a infierbantat opinia si ti s-a m****bat gandirea... La cat de mult vorbesti cand mai ai timp sa si gandesti? Ma gandesc foarte serios sa vorbesc cu frati-miu (Belzebuth, tii minte, v-ati cunoscut) ca sa-ti schimb pedeapsa din foc in inghet vesnic... asa vei putea sa te caiesti dupa trezire si sa te intrebi daca meriti sa-mi respiri aerul. Dupa ce-ti vei da raspunsul firesc (NU) te vei reangheta de buna voie fericit ca-mi poti oferi un strop de supunere in plus. Ai un termen scurt pentru a-ti face publica umilirea, sa zicem... o secunda... oops, a trecut, nu te mai bucuri de bunavointa mea si din gandirea-ti ingusta nu mai supureaza decat dorinta de a-mi fi pe plac. Asa ca poti sa incepi sa-mi speli orgoliile cu credinta ta in mine...
-----------------------------
lay your head down to die ...

iar iti pui gatul pe butucul meu, nici nu s-a uscat prea bine sangele de pe securea-mi. te dai la amenintari criogenice, huh? iadul nu ingheata niciodata, nu stiai asta, strop orgolios de tina? purtator de ciuma, te tarasti nevolnic pe la picoarele-mi cu creierul elucubrand iluzii marsave de preainaltare. damnatule, nu-ti vei parasi niciodata cloaca!
------------------------
Payback time
Am datoria morala de a scapa lumea de tine, plaga societatii... Ura nu-mi va fi stinsa pe butucul tau ci de toporul pe care-l tii in mana si pe care ti-l voi implanta atat de adanc in matele constiintei tale incat vei dori sa nu te fi nascut. Iadul nu ingheata, dar tu nu vei avea parte de el caci de vei dezmembra aici, la picioarele mele, pe firele de nisip pe care orgolios crezi ca le poti stapani! Din cloaca mea voi razbate mai sus si mai departe decat tine, dupa ce arsura din creier mi se va stinge si vei realiza ca mi-ai folosit pe deplin, iluzie neputincioasa!
playback time (for you)
arsura ta din creier este definitiva si lobotomizanta, mazga legumicola, pata de sange cvasicoagulat, scama zburatacita de vant, dezmembrat o sa fii tu cand o sa-ti leg lesul de camile.
----------------------
Indrazneala ta depaseste orice limita... back off
Amarnic gresesti cand crezi ca streangul ti-e unealta, cand vei realiza ca gatul tau ii e menit vei fi demult ingenuncheat sub copita-mi nemiloasa. Sange-ti va tasni din nas cand voi roti piciorul pe-al tau chip si mintea va ramane blocata contempland coada draceasca ce-mi iese de sub giulgiu. Morala mea va veni prea tarziu pentru tine, esti pierdut, ingropat in sclavie si insingurat de propriile-ti iluzii scarboase, doresti sa-mi fii sclav dar inca nu realizezi... zbate-te vitelusule, ora pentru abator a sosit
--------------------
gaga

am ghicit?

Mesajde curly » Vin Noi 16, 2001 1:36 pm

am pus intrebarea de forma!stiu sigur ca dialogurile tale,dana,sunt duse cu cineva pe care-l enerveaza manelele!.............nu e chiar frumos sa desconspir,dar avand in vedere ca nu am o informatie,ci doar o banuiala,n-am remuscari!
dana,poti sa zici ca nu m-am prins,ca sunt aiurit,bla-bla-bla sau poti sa stegi mesajul de-a dreptul,oricum am avut un mic orgasm intelectual cand l-am mirosit pe m-sux
rau de gura!
curly
Junior Member

Mesajde gaga » Vin Noi 16, 2001 1:53 pm

Wrong cretzule, nu e manelos... si lasati ghicitorile deoparte, unul singur si-a dat seama cine este dar era intr-o discutzie privata si avea mai multe date la dispozitie... btw, merci de discretzie Rolf...
gaga

Mesajde curly » Mar Noi 20, 2001 8:04 pm

daca nu ne zici cu cine te lupti nu mai are nici un haz
rau de gura!
curly
Junior Member

Mesajde gaga » Mie Noi 21, 2001 11:50 am

Curly, daca pentru tine n-are nici un haz du-te si ia-ti de la biblioteca colectia "Cutezatorii" ca poate te razi si tu... ie-te ce curios e el!
gaga

upgrade

Mesajde gaga » Mie Noi 21, 2001 12:15 pm

I'm not empty, I'm full of hate

Mai mangaie-ti putin orgoliul, cand voi termina cu invatatura imi vei deveni inutil, un sclav care nu-si merita felia de rahat zilnic pe care o imbuca cu gura-i scalamba nu-mi mai foloseste la nimic. Iti voi permite sa-ti tai singur venele pentru a gusta in liniste din automutilarea de care te bucuri.

Nu ai supusi si nu ma poti atinge, in zdruncinata ta betie te lasi aprins de imaginatia mea. Si asta numai pentru ca traiesti prin mine, simturile mele iti sunt . Fragilele tale fraze nu ma pot speria pentru ca au ca rezultat exaltarea fiecarui moment de extaz turbat in care ma zbat inconjurata de supusii MEI! Tu stai si privesti cu saliva picurand printre buzele-ti crapate
Esti pregatit sa mori astazi?
15 camile pe care vrei tu sa ma vinzi te vor calca in picioare pana vei deveni una cu nisipul fierbinte, covor insangerat peste care-mi voi purta eliberarea. Au te-a naucit respiratia-mi dogoritoare? Astept nerabdator tortura pe care mi-o pregatesti, stii doar ca fiecare actiune pe care o doresti dureroasa pentru mine nu-mi provoaca decat placere, asa ca bufonule, screme-ti creierii pentru a-mi asigura un nou extaz...
Umilit nu voi fi decat daca voi muri inaintea ta, cum este imposibil, acum cand vad ca ti s-a dezintegrat si ultima farama de libertate nu ramane decat sa-ti recunosti propria nimicnicie (sau sa schimbi subiectul)
Doresti sa zaci in continuare pe piedestalul tau imaginandu-ti ca-mi acorzi clementa?
Nu am nevoie sa supravietuiesc o zi, tandemul asta va supravietui vesnic si va fi pururi cum l-am conceput: tu sclav, eu stapan...
mr psychoillusion
targetul vei fi tu in protap, si singurul meu stres e ca esti o victima atat de usoara
crezi ca iti sunt sclav si iti recunosti dependenta de cuvantul meu, esti hipnotizat, supus, tarator plin de recunostiinta, vierme fidel, gandac :P bicisnic
-------------------------------------------
Mr nobody
Nu reusesti sa scapi de iluzia ca ma ai victima sigura? Te ajut eu tinandu-ti lumanarea in timp ce-ti decojesc pielea de pe chip pentru a-ti privi adevaratul chip, masca insangerata sub care vei pieri imi va ramane vesnic intiparita in minte ca o oda adusa mie...
Mr fuckhead
o sa-ti aduc o oda de lame infipte in teasta si doua suliti pe care o sa ti le pivotez in orbite, ceara topita pe care o sa ti-o torn in urechi si un caine mort si viermanos care o sa ti-l indes intre falci
------------------------------------------------
Mr deepshit
O sa-mi aduci o oda de valuri de vodka in care ma voi scufunda in timp ce-ti voi da voie sa privesti cu balele curgandu-ti... Esti insignifiant cu tot torentul de fraze chinuite si te tarasti degeaba la umbra personalitatii mele mult prea puternica pentru nevertebrata care esti. Asa ca amiba mucoasa, ai grija pe unde te tarasti caci s-ar putea sa mi te desprind de pe talpa...
Mr eatmyshit
valurile de vodka vor fi insotite de o bricheta aprinsa care iti te va transforma in scrum cu tot cu personalitate
iti voi iesi prin talpa dupa ce te voi invada prin crestet, te voi arde pe dinauntru, te vei exfolia, te vei ofili, te vei smochini, te vei faramita, te vei imprastia, vei disparea
-----------------------------------------------
Mr fuckyourself
Nu voi disparea inainte de a-ti fi umplut egoul cu fiinta mea bolnava de ganduri negre, arsa, golita si exfoliata iti voi fi cosmar vesnic, iti promit ca te voi obseda, iti jur ca vei ajunge sa ma urasti, vei dori sa nu-mi fi cunoscut puterea, iti vei dori sa devii banalul, mediocrul care erai inainte de a ma cunoaste.
Iti place colivia pe care ti-am pregatit-o?
-------------------------------------------------
umple-ma, terorizeaza-ma, obsedeaza-ma draga, sa vedem daca ai cu ce
fa-ma sa te urasc (macar ai un scop in viata)
unde e colivia? a, asta in care te-ai inchis singur?
Mr musculo instalatoru' gel
N-am cu ce? Tie ti s-a epuizat de mult colectia de metafore shi epitete asa ca s-ar putea sa ramai marcat pe viata, esti sigur ca asta vrei? Daca faci frumos s-ar putea sa-ti platesc salariu pentru ca sa ai si tu un ban pus deoparte cand o vei lua pe drumul pierzaniei. Chiar in secunda asta sorbi din cazanul in care ti-am pregatit supa primordiala, numai ca tu, nefericit cum esti ai ales sa te scalzi in ea in loc sa o sorbi... Nu e scopul meu sa te fac sa ma urasti, e rezultatul firesc a ceea ce va urma, tu ai ramas fara cuvinte, o sa incepi sa injuri iar eu voi savura fiecare cuvant si ti-l voi intoarce inainte ca tu macar sa-l fi gandit... so, cum planuiesti sa ma imbetzi? La apa pe care o ai in tine iti va trebui o vesnicie...
--------------------------------------------------
Deci infometatule, vrei sa-mi mananci iar creierii cu stupiditati barbare? Ai uitat ca nu poti vorbi din cauza ca ai ceva infipt in gura ? Am sa ma straduiesc sa fiu mai indulgent cu tine biet artist inapoiat si o sa-ti dau lectii despre estetica uratului disecandu-te incetisor in fata oglinzii pana cand moartea va pogora asupra ta terminandu-ti chinul de a te fi nascut, paduche nevolnic...
-----------------------------------------------
am sa-ti mananc creierii cu pasta de usturoi si cu sos de chili. halca sangeranda, sa vezi ce arta o sa fac eu cu intestinele tale acum ca tot vine craciunu si s-au scumpit mezelurile.
Despre opera ta de arta... really suck! Hai sa-ti mai dau din tolba de metafore si epitete sa nu zici ca n-ai invatat nimic de la mine. Esti mult prea in urma cu imaginatia, mai poarta si tu un tricou negru poate asa vei realiza ce e aia arta... Cand voi iesi din tine vei ramane sec precum o piatra si lipsit de sentimenta ca un roadkill ce erai cand te-am gasit. Am avut bunavointa sa-ti permit o privire peste gard dar tu, poor little boy, nu gasesti calea sa sari dincolo, ramai in neantul pe care ti l-ai cladit si nu o sa-ti dai seama decat cand ti se va narui visul lipit cu scuipat.
muci

visul meu lipit cu bale e bolta sub care-ti cladesti umila existenta. o flegma prelunga si verzuie este singurul tau liant si vai uite cum se destrama. soarele mucilaginos la care te zgaiesti este regurgitatia mea de acum cateva zile cand mi s-a rasculat ficatu pe o vodka puturoasa si metilica .
--------------------------------------------------
ete na
Spumosul momentului, subliniez anumite chestii ca sa nu intre neuronul tau in greva si sa le uiti pe hartia de la closet, de-aia imi bat degetele cu discretzia... viata mea are sens, am destule cancere, tu esti doar unul din ele, cel mai slab e adevarat...
Ascutzit nu e burghiul, e butonul ala care ti-a sfredelit tie degetul, asa ca sterge-ti nasul si las-o-n barba, ma doare-n kur ca-s prea multi acolo care vor sa-l mushte asa ca tre' sa stai la coada.

Existenta mea e umila doar fata de dumnezeu, liantul meu e incandescent iar ce-mi oferi spre inghitire nu face fatza acidului meu gastric. Asa ca taci draq din gura ca poate te las sa-mi fii hartie igienica, asta pentru a nu-ti imagina ca imi face pofta impotentza ta intelectuala.
---------------------------------------------------
nu stau sa te musc sau sa iau cate o bucatica din tine, doar te umilesc, impingandu-ti crestetul mult prea rebel in propria-ti balta de muci si scarna. eu ti-s dumnezeul si iluzoria mea impotenta intelectuala ti-e drog
-----------------------------------------------------
Deci ai nevoie de umilinte pentru a te simti bine? Se rezolva, mocirla mea va fi si a ta, iti fac loc pe ogorul pe care imi plantez legume ca tine... ai amutit prea demult, m-am dezobisnuit sa-ti fiu stapan. Asa ca mai bine te fac deliciu al canibalizarii mele, vei arata aidoma tablourilor lui dali, din scurgerile tale hranitoare voi reveni spre a-ti crapa teasta, ultima ofranda imbuibarii mele spirituale. Ce va ramane din tine imi va folosi spre a ingrasa viitoarele culturi.
-------------------------------------------------------
i love you this way .... dead
eu am amutzit pentru tine, ca ti-am sfredelit urechile (cu burghiul bineinteles). tu ai sa arati ca in desenele lui giger si te vei prelinge prin tuburi metalice, iar fata-ti botita va fi prinsa in suruburi si dezinfectata cu acid sulfuric. o sa te faramitez si am sa pornesc infernala-mi masinarie ce te va recicla si va da nastere la ultimul tau avatar: o balega bleaga.
---------------------------------------------------------
gaga

Mesajde gaga » Mie Noi 21, 2001 12:16 pm

Iar visezi sclavule? Am auzit ca toti servitorii isi viseaza stapanii sclavi ratare freudiana intarziata... ai amutit pentru mine fiindca ma respecti asa cum trebuie, burghiul ti-e neputincios in umila-ti tentativa de evadare, imaginatia si visele tale eroice au luat-o iar razna? Te si visezi cu lesa in mana, conducandu-ma spre cotet? Ai mai avut greseli de-astea in trecut, nu uita ca mi-am ascutit coltii recent iar carnea ta este destul de putreda pentru a fi penetrata usor. Stii ca imi place sa-ti prelungesc agonia asa ca te voi dizolva in propriile-mi sucuri gastrice si te voi privi cum urli de durere o saptamana, vei implora moartea, vei dori sa nu te fi razvratit inger beteag cu aripa franta. Indurarea va veni din iadul in care ma vei astepta, obisnuit cu dependenta de vesnicul stapan care-ti sunt
----------------------------------------------------------
toxicomanule iar ti-ai marit doza si ti s-a umflat neuronul de-ti sparge occipitalii?
beteag cum esti o sa te bucuri mai mult de coji de paine uscata aruncate in sila de trecatori, si ai sa sari hulpav sa le insfaci rotind privirea speriata sub claia de par, luptandu-te cu cainii de pe strada pentru un sobolan mort, adapandu-te cu defecatiile din canale puturoase, cojindu-ti zgaibele purulente si lasand dare de sange infectat, tarandu-ti fiinta ferefenitata ca o umbra peste asfalturile reci, tremurand in ploile reci de toamna tarzie, zgribulit si inspaimantat, purtator de ciuma, supurand si sughitand, bombanind si aiurand, pierdut in noianul de umbre asemeni tie si subtiindu-te in noapte pana nu vei lasa in urma decat o duhoare pestilentiala
---------------------------------------------------------
Indraznesti sa te ridici de jos? Nu-mi amintesc sa-ti fi dat voie, dar pentru ca ai cutezat sa-ti ridici grumazul iti voi pune o botnita de sarma ghimpata, hamul de piele cu ghimpi intorsi inauntru si te voi scoate in strada. Nu duce tu grija, doza mea zilnica e asigurata de surogate ca tine si nu pot scoate decat cugetari exceptional indreptate spre craniul tau insangerat si sfredelit de idei tampite.
Strada nu-ti va fi camin caci te voi purta pe langa mine, iti voi da voie sa-mi lingi mainile intr-o superba adoratie animala, si te voi pune sa-ti dovedesti fidelitatea in lupte crunte cu fiarele asfaltului. Cand de sub pielea jupuita iti vor ranji oasele insangerate, cand hamurile iti vor fi ros carnea, te voi smulge din existenta ta patetica, dar numai dupa ce ai aflat sensul durerii, dandu-ti o portie de cianura. Blana ta imi va fi trofeu spre a-mi aminti gloria eterna, caine!
-----------------------------------------------------
beyond hatred
o sarma ghimpata am sa-ti-o introduc pe gatlej si am sa te leg de 2 stalpi sa te plimbe vantul pe sarma pana o sa-ti ramana doar pielea scorojita. am sa-ti ling tot corpul cu un bici cu trei limbi de foc intr-o adoratie piromaniaca, ai sa experimentezi extazul arsului de viu, ai sa mori cu un ochi scurs si altul bulbucat, cu limba prinsa intre dintii lipiti cu saliva uscata si sange, ca un porc injunghiat, cu abdomenul puturos deschis si emanand, verzui si flasc, parjolit de bici, belit de piele, casapit si vandut in alimentara.
-------------------------------
Cum azi noapte visam o lume de acefali, m-am gandit ca ti-ar sta bine si tie asa, singura problema va fi ca nu voi mai avea de ca sa-ti pun zgarda. Si atunci vei umbla dezorientat prin universul tau flasc, dorindu-ti caznele pe care ti le urzesc, te vei izbi de mine nemaiputand sa ma implori decat prin ingenunchere. Si atuci iti voi lua trupul scarnav, ti-l voi infasura in plastic si-ti voi da foc lasandu-te sa simti placerea plasticului topit care-ti sfredeleste pielea si ti se amesteca (,) cu derma-ti scarboasa si se scurge prin grasimea alifioasa pana cand din mormanul de fum puturos nu va mai razbate nici o adiere de viata. Apoi voi lua dovada neputintei tale si o voi expune in muzeul in care zac parti ale tuturor victimelor mele.
The end (??????)
gaga

Înapoi la De pe muzica