De multa vreme am primit multe cereri pentru un forum La Familia, ei bine a venit si forumu. De acum incolo tot ce e legat de trupa va rog sa scrieti aici.
Peace
Bine ati venit!
6 mesaje
• Pagina 1 din 1
de multa vreme trebuia facut forumul asta. nu inteleg de ce para sau bug mafia au intaietate . la familia este o trupa la fel de veche si la fel de cunoscuta. pana in ziua de azi forumul asta trebuia sa fie plin de posturi de la fanii lui sisu si lui puya iar cand te uiti ca au trei posturi in tot forumul, iti dau lacrimile. si totusi e LA FAMILIA , ce sloboz...?!
" Tatal meu zideste case
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
-
UnCopilutz - Junior Member
bau
salut.In sfarsit un forum LaFamilia,cea mai tare trupa de rap de pe la noi.Astept trafic pe forumu`asta.Bafta
sunt prea bagabont pt.posturile radio/sistemu`politic il iau la misto/uneori sunt un plagiator de melodii straine./sa vina dr.dre sa se judece cu mine/
- LaFamili_stu
- Junior Member
:)
in sf am reusit sa ma inscriu si eu...pt cine ma stie sunt cony si cred ca ma stiu cativa dupa aici .......
cam atat...pa
cam atat...pa
- niculescu alex
- Junior Member
Sar'na n3aGabitz :)
Heya ppLz, Ce parere am eu despre ...La Familia... ?
Au nijte versuri care merg direct la tinta, care inca de la prima ascultare isi ating scopul : dau de gandit ! Un rap de exceptie pe care La Familia a stiut sa-l “traducaâ€Â

Au nijte versuri care merg direct la tinta, care inca de la prima ascultare isi ating scopul : dau de gandit ! Un rap de exceptie pe care La Familia a stiut sa-l “traducaâ€Â
- KillahLory
- Junior Member
6 mesaje
• Pagina 1 din 1