Concert Parazitii
Vineri 23.11.2001 in Rm Valcea la Discoteca Enigma ora 20.00 va avea loc unul dintre cele mai astepate concerte Parazitii. Pretul unui bilet este de 35.000 de lei. Mai multe informatii puteti afla la 092207509.
Peace Out !
Concert Parazitii la Rm Valcea !
4 mesaje
• Pagina 1 din 1
Re: Concert Parazitii la Rm Valcea !
Initial trimis de Dj Strike
Concert Parazitii
Vineri 23.11.2001 in Rm Valcea la Discoteca Enigma ora 20.00 va avea loc unul dintre cele mai astepate concerte Parazitii. Pretul unui bilet este de 35.000 de lei. Mai multe informatii puteti afla la 092207509.
Peace Out !
Asha e...hehe sunt valcean si voi fi in enigma pe 23.Adevaru e ca o sa fie beton...am vorbit cu vreo 10 tovarashi sa mergem.Esti din valcea Dj Strike??
- SHM
- Junior Member
Re: Re: Concert Parazitii la Rm Valcea !
sWord Up !
E bine ca se duce lumea la concerte, si e si mai bine ca ele exista. SHM, eu nu sunt valcean, chiar daca pe data 23 mi'as dori sa fiu valcean sau macar sa fiu in Rm Valcea. Eu sunt din Oradea si de cativa ani astept sa vad si aici un concert hip hop adevarat, nu de alta da' prea si'au luat'o rockeri si danceri in cap cu concertele lor. Postul l'am pus la rugamintea unei bune prietene de'a mele care este co-organizatoarea concertului. Nr. de mobil este al ei.
Peace Out !
E bine ca se duce lumea la concerte, si e si mai bine ca ele exista. SHM, eu nu sunt valcean, chiar daca pe data 23 mi'as dori sa fiu valcean sau macar sa fiu in Rm Valcea. Eu sunt din Oradea si de cativa ani astept sa vad si aici un concert hip hop adevarat, nu de alta da' prea si'au luat'o rockeri si danceri in cap cu concertele lor. Postul l'am pus la rugamintea unei bune prietene de'a mele care este co-organizatoarea concertului. Nr. de mobil este al ei.
Peace Out !
-
Dj Strike - Junior Member
Re: Re: Re: Concert Parazitii la Rm Valcea !
Io sper sa pot sa intru in enigma pe 23,ca precis o sa fie buluceala mare...o sa va relatez ce o sa fie pe acolo cat mai curand posibil.DJ Strike,poti sa imi zici mane si mie de unde se iau biletele ca ma arde la buzunar un tel pe mobil.
Pace!
Pace!
- SHM
- Junior Member
4 mesaje
• Pagina 1 din 1