DAMAGEPLAN!
Ati auzit de ei? Stiti cine sunt?
Dupa ce Pantera was broken down... Dime si Paul au pus-o de-o trupa! Se numeste DAMAGEPALN
Primul lor album va aparea in februarie 2004
http://www.damageplan.com
Impresii?
DAMAGEPLAN - devastation is on the way!!!
8 mesaje
• Pagina 1 din 1
Ce sa zic....
Trebuie sa fiu sincer si sa spun ca nu am avut posibilitatea sa ascult Diesel Machine!
Cred insa in "feeling"-ul celor doi profesori ex-Pantera!
Trebuie sa fiu sincer si sa spun ca nu am avut posibilitatea sa ascult Diesel Machine!
-
Judge_Aris - Junior Member
Initial trimis de Judge_Aris
Ce sa zic....
Si eu. Cu toate acestea, having seen cum se poarta pe scena si in afara scenei numitul Lachman- care ar trebui sa-l pupe si in parte posteriori pe John Baxter si pe Rob Halford pentru ca L-au scos din anonimat- am dubii. Un vocalist prost poate darama o trupa.
Cowards make great pets and are easy to maintain
- darken
- Junior Member
Apropos...care e faza cu Lachman asta?
Cum spui ca se poarta?
Nu cred ca poa' sa fie mai dement decat Anselmo (pe care sincer... l-am considerat BETON ptr. felul incisiv in care se purta)
Am ascultat "Found new power" DP si mi se pare ca-i zice bine din guritza!
Ce "bube" are?
Cum spui ca se poarta?
Nu cred ca poa' sa fie mai dement decat Anselmo (pe care sincer... l-am considerat BETON ptr. felul incisiv in care se purta)
Am ascultat "Found new power" DP si mi se pare ca-i zice bine din guritza!
Ce "bube" are?
-
tipul e un zero. A fost chitaristul lui halford in trupa solo a astuia, shi la un moment dat l-au apucat fumurile , shi inca nishte fumuri nemotivate de talentul lui.
CE intzelegi tu prin a canta bine? faptul ca poa' sa tzina ritmul shi nu falseaza? atunci da, canta bine. Din nefericire, cam atat. Nu are nimic "special" nimic care sa ma faca sa vreau sa-l mai ascult o data.
Dime ar face bine sa reuneasca Pantera odata, ca e deja plicticos.
CE intzelegi tu prin a canta bine? faptul ca poa' sa tzina ritmul shi nu falseaza? atunci da, canta bine. Din nefericire, cam atat. Nu are nimic "special" nimic care sa ma faca sa vreau sa-l mai ascult o data.
Dime ar face bine sa reuneasca Pantera odata, ca e deja plicticos.
riiiiiiiiiight................
- supermouse
- Junior Member
Pai bine inseamna ca are voce in el.... si da bine! Adica e in spiritul celor doi baieti care sunt sigur ca nu-l alegeau asa anapoda...iti dai seama ca au avut mii de pretendenti!
Problema cu reunirea ar fi o chestie... consider insa ca boul ala de Anselmo pe care odata il iubeam a cam luat-o razna cu proiectele lui...asta ca sa nu mai fac referire la ce dadea pe goarna in ultimul timp, adica numai bullshit...
De fapt, cam el a fost cauza acestei despartiri...am ascultat interviul lui Vinnie (unul dintre ele) .....
Problema cu reunirea ar fi o chestie... consider insa ca boul ala de Anselmo pe care odata il iubeam a cam luat-o razna cu proiectele lui...asta ca sa nu mai fac referire la ce dadea pe goarna in ultimul timp, adica numai bullshit...
De fapt, cam el a fost cauza acestei despartiri...am ascultat interviul lui Vinnie (unul dintre ele) .....
-
Darell a trecut in nefiinta!
DAMAGEPLAN fara Darell.... va continua oare....?
trist si adevarat...

- Fişiere ataşate
-
- dd01.jpg (72.1 KiB) Vizualizat de 354 ori
-
8 mesaje
• Pagina 1 din 1