Revolutia continua :)

ce-a fost pe Muzici o data

Revolutia continua :)

Mesajde Kombat » Dum Dec 28, 2003 10:18 pm

Party-urile din Expirat continua chiar si cu o zi inainte de revelion, asa ca marti incepand cu 21.30 in aceeasi locatie ?Revolutia continua? J? pentru sfarsitul de an am pregatit ceva mai special, adica o seara dedicata aproape in totalitate muzicii gangsta (si cand ma refer la muzica gangsta nu ma refer doar la west ci la toata muzica gangsta)?deci din playlist nu vor lipsi: 2pac, dr dre, snoop, mc eight, boss, cypress, infamous mob, mobb deep, wu tang, fat joe, eazy-e, above the law, cnn, kurupt, scarface, ice cube, n.w.a., bt?n?h, boogie down, naughty by nature, dmx, 50 cent, nelly, sean combs, notorious, goodie mob, onyx, screwball, outsidaz ... si normal si romaneasca de profil adica: bug mafia, la familia, codu penal...
Cum urmatorul concert va fi pe 6 ianuarie (surpriza)... intrarea va fi libera, berea va fi ieftina ... si un antrenament inainte de revelion zic eu ca nu strica ... BE THERE
PACE!!!

Ps: pentru cei care nu stiu inca unde se afla Expirat-u ... la http://www.expirat.org gasiti o harta cu locatia exacta ...
Eveniment organizat de Expirat si Hades Records
Kombat
Junior Member

Înapoi la De pe muzica