Prefix Folk Maramures

mai vechi, mai noi; mai dure, mai moi

Prefix Folk Maramures

Mesajde gaga » Vin Aug 09, 2002 12:43 pm

Am primit urmatorul mesaj si m-am gandit sa-l fac public:

ALEXANIKITA
Junior Member

Inregistrat: Aug 2002

oferta
sunt nicolae dobos alias ALEXANIKITA, liderul grupului PREFIX FOLK MARAMURES,un grup folk arhaic din sighet avem peste 90 de piese folk muzica proprie pe versurile poetilor romini.Grupul este infiintat in 1986 si a incercat doua imprimari la zalau si cluj a doua CD uri si a trei CM casete audio poate ne dai o mina de ajutor sa intram pe piata muzicala romaneasca in diferite concerte am concertat in ultimul turneu la cluj cu Filarminica Transilvania. Daca poti sa te implici adresa mea de email este alexanikita2002@yahoo.com astept vesti multam
gaga

Re: Prefix Folk Maramures

Mesajde Rockeru'Somer » Mar Aug 13, 2002 10:42 am

Initial trimis de DANA
Am primit urmatorul mesaj si m-am gandit sa-l fac public:

ALEXANIKITA
Junior Member

Inregistrat: Aug 2002

oferta
sunt nicolae dobos alias ALEXANIKITA, liderul grupului PREFIX FOLK MARAMURES,un grup folk arhaic din sighet avem peste 90 de piese folk muzica proprie pe versurile poetilor romini.Grupul este infiintat in 1986 si a incercat doua imprimari la zalau si cluj a doua CD uri si a trei CM casete audio poate ne dai o mina de ajutor sa intram pe piata muzicala romaneasca in diferite concerte am concertat in ultimul turneu la cluj cu Filarminica Transilvania. Daca poti sa te implici adresa mea de email este alexanikita2002@yahoo.com astept vesti multam

te bagi???hai ca daca este le bagam promovare la baieti!
trei arme am la indemana
vointa-mi creste zi de zi,
onoare,suflet si credinta
calauzit de ele orice-ar fi.
Rockeru'Somer
Junior Member

Mesajde gaga » Mar Aug 13, 2002 11:00 am

Nush, sa vedem de mai zice ceva omu'
gaga

Înapoi la Muzica romaneasca