miscarea underground in Romania se Extinde

mai vechi, mai noi; mai dure, mai moi

miscarea underground in Romania se Extinde

Mesajde Sopra Tutt1 » Mar Iul 23, 2002 12:12 pm

Iata ce stire a fost propusa pentru aparitia pe portalul http://www.fanclub.ro/portal :

"Proiectul se numeste "SUBTERAN" si promoveaza trupe underground romanesti. Acest proiect se bazeaza pe conceptul inventat de internet "everything free", consta in, aparitii TV, videoclipuri, inregistrari, concerte toate pe gratis.
Totul va incepe cu o emisiune la radio.

Ma numesc Andrei Stefanescu si o sa fac o emisiune la ActivFM, in care se vor promova trupele de underground din Romania. Fac emisiunea asta din dorinta de a arata ca in afara de 3sudest, andre, in Romania se face muzica buna, muzica ce are ceva de spus si nu se incadreaza in trei patru clisee. Emisiunea asta face parte dintr-un proiect mai mare prin care se incearca schimbarea la fata a muzici romanesti si a tratamentului aplicat trupelor ce nu vor sa-si prsotitueze talentul si stilul. Proiectul se numeste "SUBTERAN" si incurand va avea si site. Acest proiect se bazeaza pe conceptul inventat de internet "everything free", consta in, aparitii TV, videoclipuri, inregistrari, concerte toate pe gratis, singurii care vor plati vor fii marii magnati ai publicitatii si ai marilor case de discuri. Si toate astea pentru a impune in viata romaneasca ALTCEVA, odata si odata trebuie sa dam pagina acestei perioade de cacat, in care numai dobitocii apar pe TV... Pentru a face aceasta emisiune am nevoie de ajutorul vostru, melodii, cum s-au format trupele, ce incercati sa transmite-ti si alte etc-uri din astea. Daca vreti sa colaborati cu noi, si prin aceasta sa va faceti cunoscuti, nu trebuie decat sa imi trimite-ti un email, si apoi vom discuta mai pe larg despre proiect. Stiti trupe ( prieteni, cunoscuti de ai vostrii) care se chinuie sa fie auzite, spuneti-le sa trimita un email sa stim de ei, sa avem cum sa-i contactam sa stim ca exista, avem nevoie de cat mai multe trupe sa ne impunem in fata prostiei, si sa stiti ca nu va fi usor...

da-ti un semn de viata,

la atra1312@hotmail.com"

Cum comentati asta?
Sopra Tutt1
Junior Member

Mesajde gaga » Mar Iul 23, 2002 12:26 pm

Pai mai intai ar trebui vorbit cu omul mah sopra, un mail ceva, cand incepe emisiunea, in ce interval este incadrata, ce structura va avea si cam ce va contine play-listul in linii mari?

Eu nu am auzit de Andrei Stefanescu (onka, bonechina, voi???) dar e posibil sa fie mai nou. Acum de cand a abandonat calinescu tele7 iosh ce sa mai zic? :con:

Intreaba si tu la Ionutz Paraschiv. Sau mai bine mail/intalnire, sumthin. Daca-i pe bune s-ar putea sa fie o treaba misto.
gaga

Mesajde Sopra Tutt1 » Mar Iul 23, 2002 1:26 pm

o sa vorbesc cu PIA... dar pe mine a reusit sa ma amuze destul de tare respectivul...
Sopra Tutt1
Junior Member

Mesajde gaga » Mar Iul 23, 2002 1:44 pm

Mie mi se pare mai degraba suspect pe motive de limbaj:

acestei perioade de cacat, in care numai dobitocii apar pe TV

Sa moara pic si poc la mine PE TV nu e nici un dobitoc!

ce incercati sa transmite-ti

Satzi moara la intrare ca incercam sa transmite-m?

alte etc-uri din astea

bwahahahaha

(io am crezut ca-l stii tu mah sopra, d'aia n-am dat in el. oricum postul asta il duc nitzel si prin "de veghe")
gaga

Mesajde Sopra Tutt1 » Mar Iul 23, 2002 1:48 pm

sa nu ne legam de aspectul gramatical... caci omul face emisiune la radio... nu trebuie sa stie decat sa "citeste" nu sa si scrie :D
Sopra Tutt1
Junior Member

Mesajde Rockeru'Somer » Mie Iul 24, 2002 9:30 pm

greseli gramada...iar proiecte de gen sunt in derulare.....nu cred ca are rost inca unu'
daca e eu pot ajuta cu vreo cateva formatii...
trei arme am la indemana
vointa-mi creste zi de zi,
onoare,suflet si credinta
calauzit de ele orice-ar fi.
Rockeru'Somer
Junior Member

Mesajde marian jan » Joi Iul 25, 2002 12:22 pm

Initial trimis de Rockeru'Somer
iar proiecte de gen sunt in derulare..... [/B]

????ce proiecte?
bravo baixule!
marian jan

Mesajde SOD » Joi Iul 25, 2002 5:35 pm

asta e tare!parca am mai auzit asta undeva.iti facem clip,iti facem concert,bla,bla.la profm!propaganda!
dar duda e tare,ca omu va primi mii de materiale demo,din care va tria la greu si vor ramane o mana.si atunci intervine ciorania: mosule,daca vrei sa te promovez,iote,semneaza colea pe 5 - 10 anisori si dam drumu la treaba.
si asa,din mic realizator de radio se trezeste omu dihai impresaru!
Rape me tender 'cos I'm verry sensitive
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde Rockeru'Somer » Vin Iul 26, 2002 10:32 am

Initial trimis de popalin

????ce proiecte?

hombre tu nu ai auzit de emisiuni sau "grupuri" de underground,asta vrea so asta ....
trei arme am la indemana
vointa-mi creste zi de zi,
onoare,suflet si credinta
calauzit de ele orice-ar fi.
Rockeru'Somer
Junior Member

Mesajde K-gula » Vin Iul 26, 2002 10:38 am

Initial trimis de Rockeru'Somer

hombre tu nu ai auzit de emisiuni sau "grupuri" de underground,asta vrea so asta ....

SOD are dreptate. am mai auzit de astfel de intrprinzatori. vezi cazul Fornea (K1)

K-gula.
Dreapta In Univers Centru In Intuneric
K-gula

ce chestie!!

Mesajde dadius » Lun Iul 29, 2002 7:25 am

mi-a trimis si mie asta exact acelasi e-mail. probabil ca in capul lui crede ca el va face ce nu au reusit altii. degeaba vrei insa promovezi alta muzica daca nimeni nu vrea s-o asculte.totul pleaca de la oamenii de rand. noi astia care am asculta altceva suntem o categorie speciala si mai devreme sau mai tarziu va trebui sa acceptam ca asta e situatia.
Spune-mi ce muzică asculţi, ca să îţi spun câţi sunteţi de mulţi!
dadius

Înapoi la Muzica romaneasca