Alifantis/ZAN - cea mai buna formula de concerte!

mai vechi, mai noi; mai dure, mai moi

Alifantis/ZAN - cea mai buna formula de concerte!

Mesajde Zgubilici » Mie Ian 08, 2003 9:15 am

De curand, de fapt de aproape un an s-a lansat un album de muzica aleasa pe care eu l-am apreciat de cand l-am ascultat prima oara, se numeste "Neuitatele femei" si este un Nicu Alifantis la puterea 10, datorita colaborarii cu instrumentisti de exceptie: Virgil Popescu, Relu Bitulescu, Razvan Mirica si Sorin Voinea pe care eu il vad cam cel mai bun instrumentist din tara. Voi ce parere aveti? Ati ascultat albumul cu pricina? Ati apucat sa vedeti vreun concert? Daca nu, va recomand cu mare cladura sa va duceti pentru ca e fantastic ce se intampla pe scena cand se alatura aceste 5 nume. pentru mai multe detalii vizitati http://www.alifantis.ro , intre timp astept sa vad niste pareri pe cat de pertinente posibil...:)
......noapte buna si pofta buna la masa...de Demostene Botez
Zgubilici
Junior Member

Mesajde diana_2205 » Joi Ian 09, 2003 3:55 pm

Hm..am vazut doar un concert, la tv insa...si intr`adevar a fo` super!...Vai..si ce`mi place si de Alifantis...tot acea sclipire....acea voce..superba...
!L3t m3 b|0w y4 m|nd~
diana_2205
Junior Member

...

Mesajde Lancelot » Joi Ian 09, 2003 8:18 pm

turneul cauzat de "Neuitatele femei" pare sa fi fost, intr-adevar, unul exceptional.
am fost la concertul din twice si, asa cum le am zis si lor, cei mentionati de Z mi-au facut un inceput de Sarbatori fericite:)

mentionez "neuitatele femei", cantecul acela in aromana cantat de alifantis si batu si "intrebari" drept piesele cele mai cele de pe album, on my behalf.

" spune mi ca vrei si pot sa zbor..."
Imprumuta-mi, te rog, visele tale pana maine
Lancelot
Junior Member

Re: ...

Mesajde vali » Joi Ian 09, 2003 8:25 pm

Initial trimis de Lancelot
turneul cauzat de "Neuitatele femei" pare sa fi fost, intr-adevar, unul exceptional.

l-am vazut si l-am inregistrat si eu. si este, intr-adevar, foarte foarte bun.
some people deserve to die
vali

Mesajde Zgubilici » Joi Ian 09, 2003 9:25 pm

Am apucat sa vad trei concerte cu formula asta.
Primul a fost la Sala Palatului anul trecut, poate va mai aduceti aminte "Tandreturi mici pentru doamne si gacici", atunci m-a impresionat prestatia acestei formule, dar fiind alaturate de Alifantis si Pasarea Colibri cu instrumentistii lor a fost un concert per total exceptional.
A doua zi am pus mana si pe album si mi-a atras initial atentia alaturarea de cuvinte cu "R", apoi am ascultat si restul albumului, si din piesele care-mi sunt mai apropiate, mentionez: "Vino", "Nu ma-ntreba" si "Ce frumoasa despartire" pe care le-am ascultat vreo saptamana in continuu...Oricum, ca si ultimul album al lui Mircea Vintila, "Neuitatele femei" mi se pare un album ce merita ascultat cap-coada...
I-am mai vazut la Breaza in aer liber si ultima oara la un Festival de folk in Ploiesti.
Colaborarea asta stiu ca dureaza de mai multa vreme, dar totusi abordarea concertelor mi se pare ca s-a schimbat radical, spre mult mai bine...
......noapte buna si pofta buna la masa...de Demostene Botez
Zgubilici
Junior Member

:)

Mesajde Lancelot » Vin Ian 10, 2003 2:58 am

am vazut si eu Tandreturi... mama a plans tot concertul:)))

dup aia am dat o tura pe la buzau, la top t, caci canta formatia...

apropos, se face si anul asta "tandreturi"...acus, in primavara...
La fel, am auzit ceva de un concert Cesaria Evora...
just in case...
Z, formula e mai veche...au tot lucrat cu el in studio, dar, nefiind foarte cerut de piata, Alifantis nu si a putut permite sa mearga sa cante cu trupa peste tot. Mai o voce- hitara, mai un negativ- voce, mai un pozitiv, mai cu trupa...
Anu asta, insa, s-a hotarat ca nu se mai poate si s a pus pe venit cu trupa.
au prins contractul de turneu cu connex, pe care-i felicit din toata inima ca au bagat bani.
aaa.cam atat.
Imprumuta-mi, te rog, visele tale pana maine
Lancelot
Junior Member

Înapoi la Muzica romaneasca