Initial trimis de SOD
[B]MATOLU'
o asemena crasma era si MATOLU' din Regie,careia ii dedic urmatoarele randuri.
crasma asta a vazut zeci de randuri de studenti ,si nu numai,plecand matoi,lati ,beti turta de acolo.a fost arena unor batai ca in 7 Pacate,locul unde iti trageai gagica sau primeai eject de la ea.valuri de bere Gambrinius au curs prin paharele mici si jegoase de acolo.sute de milione de lei au fost pierdute de bietii studenti la masinile de poker automat,masini care cred ca erau "facute".
acum nu mai e!au daramat-o ticalosii!unde mai bea politehnistul bucurestean? [/B]
Da!!! In Matolu' m-am imbatat prima oara cand am venit in Regie in '96... Daca tot zici ca ai fost pe acolo, mai tii minte vodka "Magic"? Si pe barmanul ala, "Piticu'"? Mama, mama ce mai luam "pe caiet" de la ala... A ramas pe acolo pana la sfarsit, pana i-au daramat... Batai erau garla, ca in western-uri, personal am vazut oameni zburand prin geam!!! Pe bune!!! Si mai era
o tanti muta care vindea seminte... Si matura de pe jos cojile... Venea, "ii faceai comanda", si ti le tura direct pe musama... Mai tarziu s-a mai "stilat" cica, au pus lambriuri si erau bancute de lemn... Stateam si ma uitam la cati bani am "investit" acolo... Cred ca-mi luam Dacie cu banii aia... SI LA UN MOMENT DAT CHIAR TE SERVEAU LA MASA!!!
Politehnistul " bucurestean" si fara bani bea acum la tereasa de care zice
marian jan... Noi ii spunem "Pish Pit"...
E numai roacheri pe acolo... Poate semnam un tratat de buna vecinatate acolo candva... A? Ce zici, SOD?
Initial trimis de SOD
popaline,stiu ma de care zici.pe vremea mea i se spunea "la triunghi".avea si shaworme si ciorbe de sub burta si mai multe feluri de bautura-trotil.
oricum,e o pocnitoare ordinara,d'aia in care poti sa-ti bei mintile.
Si acum tot "La triunghi" ii zice... Asta e alta...