Restaurante (cronici, critici si aplauze pentru crasme si localuri)
Ultimele inspectii
Ultimele carciumi verificate de curand is City Grill si Passion Club.
City Grill e pe Primaverii, pe stanga imediat, cum vii dinspre biscuite. Preturile nu sunt chiar sarite fata de nivelul zonei. Chestiile la gratar (am luat mici, carnati, ciumperci umplute) is bune si in cantitati suficiente. Pe langa alea dinainte a mai fost creier pane, la fel de bun dpdv cant.+cal. Punct slab la bere: aveau numai Tuborg si inca o tampenie scumpa. Vinu' casei se oferea si la pahar si la carafa - chestie pozitiva. Ce era pe lio menu nu era deosebit de impresionant, dupa cum zice si numele carciumii - predomina chestiile la gratar. Merita incercat.
Passion Club a aparut acu' un an caco ncurenta la Rustic (str. Valea Oltului) - e lichit de susnumita crasma. Intre timp i-a mai crescut hotel cu piscina deasupra. In ciuda numelui nu e o carciuma de fite. Mancarea e ieftina, buna multa si variata - preturile is cam supt 120 de mii pe portie. Berea ie in mai multe variante (Silva 25 mii, Beck's 30 mii shasha mai departe). Are loc de joaca pentru copii - bun din puntu' meu de vedere. A trecut pe prima pozitie in clasamentul personal al crasmelor de cartier si nu numa'.
City Grill e pe Primaverii, pe stanga imediat, cum vii dinspre biscuite. Preturile nu sunt chiar sarite fata de nivelul zonei. Chestiile la gratar (am luat mici, carnati, ciumperci umplute) is bune si in cantitati suficiente. Pe langa alea dinainte a mai fost creier pane, la fel de bun dpdv cant.+cal. Punct slab la bere: aveau numai Tuborg si inca o tampenie scumpa. Vinu' casei se oferea si la pahar si la carafa - chestie pozitiva. Ce era pe lio menu nu era deosebit de impresionant, dupa cum zice si numele carciumii - predomina chestiile la gratar. Merita incercat.
Passion Club a aparut acu' un an caco ncurenta la Rustic (str. Valea Oltului) - e lichit de susnumita crasma. Intre timp i-a mai crescut hotel cu piscina deasupra. In ciuda numelui nu e o carciuma de fite. Mancarea e ieftina, buna multa si variata - preturile is cam supt 120 de mii pe portie. Berea ie in mai multe variante (Silva 25 mii, Beck's 30 mii shasha mai departe). Are loc de joaca pentru copii - bun din puntu' meu de vedere. A trecut pe prima pozitie in clasamentul personal al crasmelor de cartier si nu numa'.
-
pnic - Junior Member
- Mesaje: 139
- Membru din: Dum Iun 22, 2003 11:00 pm
Ioi, mama, restaurantul vietnamez din strada Calusei (aproape de intersectia Caii Mosilor cu strada Eminescu)!...
CURAT, mancare EXCELENTA, CURAT, mancare EXCELENTA....
Fratilor, m-am facut ca admir un tablou, si am dat cu deshtu' pe rama de sus... nici fir de praf!
A venit unu', a halit o supa, singur la masa...
Dupa ce a plecat, au schimbat aia fetzele de masa, care si-asa erau IMPECABILE!!!! Sa dau in balbaiala, si mai multe nu!
Mancarea, aolika!... Imi ploua in gura cand imi aduc aminte!!! Pai pana si orezul ala de-l servesc aia in loc de paine e un deliciu... Totul proaspat, fierbinte, frumos rumenit, usor, aromat, picant, dupa caz... nu ca la altii (nu dau nume), care iti aduc orezul reincalzit pe jumatate la microwelle, carne tare (nelasata la macerat in amidon, ca sa se fragezeasca - deh, dupa tipic) si sos de soia din comertul autohton...
CURAT, mancare EXCELENTA, CURAT, mancare EXCELENTA....
Fratilor, m-am facut ca admir un tablou, si am dat cu deshtu' pe rama de sus... nici fir de praf!
A venit unu', a halit o supa, singur la masa...
Dupa ce a plecat, au schimbat aia fetzele de masa, care si-asa erau IMPECABILE!!!! Sa dau in balbaiala, si mai multe nu!
Mancarea, aolika!... Imi ploua in gura cand imi aduc aminte!!! Pai pana si orezul ala de-l servesc aia in loc de paine e un deliciu... Totul proaspat, fierbinte, frumos rumenit, usor, aromat, picant, dupa caz... nu ca la altii (nu dau nume), care iti aduc orezul reincalzit pe jumatate la microwelle, carne tare (nelasata la macerat in amidon, ca sa se fragezeasca - deh, dupa tipic) si sos de soia din comertul autohton...
- donna_imobile
- Junior Member
- Mesaje: 3
- Membru din: Sâm Aug 21, 2004 1:46 pm
- Localitate: Bucuresti
-
Paragusul - Junior Member
- Mesaje: 79
- Membru din: Lun Iul 26, 2004 11:00 pm
Misto de tot este in Sovata, in Bucuresti. Preturi mici, atmosfera misto. Muzica rock, fete f dragutze si inteligente. Plus ca poti sa joci table gratis:D Singura chestie mai naspa e ca barul e f mic, si de obicei nu prea ai loc, dar daca te duci devreme e in regula, gasesti si loc.
Deci...imi place
Deci...imi place
Ajutor, ajutor, a luat foc ceva?/Nu, mami, mi-am aprins tigara!
- Asassinu
- Junior Member
- Mesaje: 373
- Membru din: Vin Sep 06, 2002 11:33 pm
- Localitate: Bucuresti
asasine, mai verifica odata despre ce e vorba aici, despre crashme. sovata e bar, are sectziunea mai sus la baruri si discoteci.
upgrade la chinezescul de pe galatzi, templul soarelui unde am luat cea mai marfa haleala incercata pana acum de mine la un chinezesc.
se aduce un vas metalic in care fierb continuu doua sosuri foarte condimentate, unul iute, unul nu. pe farfurii se aduc ingrediente crude la alegere.
se swcufunda cu betzele bucatzelele si se lasa sa se faca, apoi se scot pe rand si se baga fierbintzi intr-un sos facut din ulei de susan si usturoi.
e dementzial huo tao asta sau cum ii zice ca am uitat.
am combinat carne de oaie si de vita care aratau dementzial, ciuperci proaspete, taitzei de orez, muguri de bambus. combinatzia de iute cu foarte aromat e excelenta, berea rece, chelnerul de nota 10, portiile de ingrediente extremm de generoase, adica m-am ghiftuit.
pretzul cam piparat, adica oala cu sosurile e 200k si un ingredient intre 80 si 120 unul uzual, crevetzii si fructele de mare fiind fireste mai scumpe. un crevete uriash e 120k bucata de exemplu. sosul rece e 35k.
oricum am de gand sa mai incerc si alte combinatzii pe fructe de mare si hai-tai, poate si ceva legume.
a fost o iesire de nota 10 din 10.
upgrade la chinezescul de pe galatzi, templul soarelui unde am luat cea mai marfa haleala incercata pana acum de mine la un chinezesc.
se aduce un vas metalic in care fierb continuu doua sosuri foarte condimentate, unul iute, unul nu. pe farfurii se aduc ingrediente crude la alegere.
se swcufunda cu betzele bucatzelele si se lasa sa se faca, apoi se scot pe rand si se baga fierbintzi intr-un sos facut din ulei de susan si usturoi.
e dementzial huo tao asta sau cum ii zice ca am uitat.
am combinat carne de oaie si de vita care aratau dementzial, ciuperci proaspete, taitzei de orez, muguri de bambus. combinatzia de iute cu foarte aromat e excelenta, berea rece, chelnerul de nota 10, portiile de ingrediente extremm de generoase, adica m-am ghiftuit.
pretzul cam piparat, adica oala cu sosurile e 200k si un ingredient intre 80 si 120 unul uzual, crevetzii si fructele de mare fiind fireste mai scumpe. un crevete uriash e 120k bucata de exemplu. sosul rece e 35k.
oricum am de gand sa mai incerc si alte combinatzii pe fructe de mare si hai-tai, poate si ceva legume.
a fost o iesire de nota 10 din 10.
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
- Mesaje: 18663
- Membru din: Sâm Aug 04, 2001 11:00 am
- Localitate: La Matze Fripte
De doi bani la PP59.
Ies cu doi amici la bere (se stiu ei care).
Dupa bere, cerem o pizza.
Cam multa smantana pe ea (oricum e prima pizza pe care am vazut in scurta-mi viata de 28 de primaveri smantana la greu peste toate ingredientele), dar in fine, dupa ce halim ceva din ea, trei fire de par se tolaneau tihnit intre blat si farfurie, unele partial coapte.
Ii arat calm chelneritei firul de par (pe primele doua apucasem sa le arunc pe jos).
Ne ia pizza cu pricine si revine calma:
- Sa stiti ca bucatareasa noastra e blonda, si eu bruneta, si firuld e par e saten. Deci nu e de la noi.
Si, inca ceva, noi nu putem sa facem scandal la bucatarie ca au fost tri fire pentru ca le-ati aruncat si nu mai avem dovada.
Fara scuze, fara nimic.
Si ca sa fie sigura, ne-a luat si sosul pentru pizza (in care din fericire nu era nimic).
Am comandat alta pizza si din fericire pentru ei nu au trecut pizza paroasa pe nota de plata, ca o inecam in havuzul cu broaste testoase din mijlocul terasei.
Vad a doua pizza, o inspectez bine, constat ca am ramas fara sos (desi luasem doar o lingura din el) si o chem iar pe domnita la masa si ii cer sosul din nou.
Revine cu un tub de Tomi (probabil ca daca faci gura pentru niste fire de par din mancare) nu ti se mai da sos, ci ketchup de la alimentara din colt.
Per total, impresie proasta. Nu mai merg acolo cel putin pentru o perioada.
Ies cu doi amici la bere (se stiu ei care).
Dupa bere, cerem o pizza.
Cam multa smantana pe ea (oricum e prima pizza pe care am vazut in scurta-mi viata de 28 de primaveri smantana la greu peste toate ingredientele), dar in fine, dupa ce halim ceva din ea, trei fire de par se tolaneau tihnit intre blat si farfurie, unele partial coapte.
Ii arat calm chelneritei firul de par (pe primele doua apucasem sa le arunc pe jos).
Ne ia pizza cu pricine si revine calma:
- Sa stiti ca bucatareasa noastra e blonda, si eu bruneta, si firuld e par e saten. Deci nu e de la noi.
Si, inca ceva, noi nu putem sa facem scandal la bucatarie ca au fost tri fire pentru ca le-ati aruncat si nu mai avem dovada.
Fara scuze, fara nimic.
Si ca sa fie sigura, ne-a luat si sosul pentru pizza (in care din fericire nu era nimic).
Am comandat alta pizza si din fericire pentru ei nu au trecut pizza paroasa pe nota de plata, ca o inecam in havuzul cu broaste testoase din mijlocul terasei.

Vad a doua pizza, o inspectez bine, constat ca am ramas fara sos (desi luasem doar o lingura din el) si o chem iar pe domnita la masa si ii cer sosul din nou.
Revine cu un tub de Tomi (probabil ca daca faci gura pentru niste fire de par din mancare) nu ti se mai da sos, ci ketchup de la alimentara din colt.
Per total, impresie proasta. Nu mai merg acolo cel putin pentru o perioada.
-
Paragusul - Junior Member
- Mesaje: 79
- Membru din: Lun Iul 26, 2004 11:00 pm
Danone: Intotdeauna iau in calcul aceasta varianta:)
Ma uit cu atentie, si unde mi se pare sordid, nu mai pun gura pe nimic, (eventual) platesc si ma car.
Ma uit cu atentie, si unde mi se pare sordid, nu mai pun gura pe nimic, (eventual) platesc si ma car.

-
Paragusul - Junior Member
- Mesaje: 79
- Membru din: Lun Iul 26, 2004 11:00 pm
Hai sa fac si eu un mic "update" la crashma clujeana Roata.
fost de 2 ori, de sigurantza:)
Localul e neschimbat, specificul tot romanesc, meniul parca mai bogat, ceva feluri de peste in plus, si cateva sosuri noi.
Prima vizita, 4 persoane, intr-un local pe trei sferturi plin, intr-o zi lucratoare.
Un chelner amabil ne preia dupa care suntem datzi in grija altcuiva, care seamana cu Leul Rosu, motiv pentru care mi-a fost cam antipatica, plus ca in 2 ore a schitzat un singur zambet.
Trecand peste asta, daca nu ti se ofera poti sa ceri tzuica din partea casei, o portie generoasa. Acum in functie de apetitul fiecaruia puteti comanda diverse platouri aperitiv, reci sau calde, cu diverse salamuri si branze, gandite pentru mai multe persoane. De asemena ciolan cu varza si mamaligutze pot fi ingerate in deschidere.
Ciorbele sunt o bune spre foarte bune, poate sunt si putin influentat de lipsa unora in ultimul timp, acum cand le laud. Poate un pic prea multe ingrediente in ciorba de vacuta, unora le-ar putea displacea, oricum cea de fasole e minunata. Portii generoase.
Felul pricipal iti va pune diverse probleme, pe langa felurile obisnuite de mancare, gratare, ficatei, peste,pui, se gasesc numeroase retele d-ale lu bucataru : Ficatei Roata, gratar Roata, Piept de pui nu stiu cum, etc. Personal am gustat din vreo 7 feluri de mancare, in cele 2 ocazii.
Delicios. Am gustat din graterele Roata, ficatei Roata, se topeau in gura, carnatz cu varza, mamaligutza cu branza si smantana, ciolan cu varza- in treacat fie spus ca primeai o cantitate de carne si varza demna de un fel principal, piept de pui cu sos special, tare bun, gust destul de neobisnuit totusi, salau cu lamaie, tare gustos.
Aplicand reteta consacrata la peste, adica intreband care e mai proaspat, nu a mers, raspunsul totul este proaspat ne-a cam incurcat
Portii mari, chiar foarte mari, parca au mai crescut intre timp, ai si optiunea de a comanda jumatate de portie. Totul servit in vase frumoase care te imbie la mancare.
In trecut mai comandam vinuri recomandate destul de bine de chelneri, de data asta doar vinul case, bun si rece, la fo 130 kilu.
Preturi care imi pareau bune, fara alcool, exceptand vinul case, 4 persoane platesc cam 1 mil, cu un aperitiv mare si un fel de mancare, sucuri si ape.
6 persoane cu ceva aperitive si ceva mai mult alcool, 2-3 kile vin si tarie, cam 2 milioane. As zice ca lesne.
Furdui Iancu baga tare, au si terasa placuta, care pica probabil in curand, mancare buna si din belsug, curat si frumos, la fel si in baie, nici nu se compara cu urmatoarea crasma ce o voi descrie.
fost de 2 ori, de sigurantza:)
Localul e neschimbat, specificul tot romanesc, meniul parca mai bogat, ceva feluri de peste in plus, si cateva sosuri noi.
Prima vizita, 4 persoane, intr-un local pe trei sferturi plin, intr-o zi lucratoare.
Un chelner amabil ne preia dupa care suntem datzi in grija altcuiva, care seamana cu Leul Rosu, motiv pentru care mi-a fost cam antipatica, plus ca in 2 ore a schitzat un singur zambet.
Trecand peste asta, daca nu ti se ofera poti sa ceri tzuica din partea casei, o portie generoasa. Acum in functie de apetitul fiecaruia puteti comanda diverse platouri aperitiv, reci sau calde, cu diverse salamuri si branze, gandite pentru mai multe persoane. De asemena ciolan cu varza si mamaligutze pot fi ingerate in deschidere.
Ciorbele sunt o bune spre foarte bune, poate sunt si putin influentat de lipsa unora in ultimul timp, acum cand le laud. Poate un pic prea multe ingrediente in ciorba de vacuta, unora le-ar putea displacea, oricum cea de fasole e minunata. Portii generoase.
Felul pricipal iti va pune diverse probleme, pe langa felurile obisnuite de mancare, gratare, ficatei, peste,pui, se gasesc numeroase retele d-ale lu bucataru : Ficatei Roata, gratar Roata, Piept de pui nu stiu cum, etc. Personal am gustat din vreo 7 feluri de mancare, in cele 2 ocazii.
Delicios. Am gustat din graterele Roata, ficatei Roata, se topeau in gura, carnatz cu varza, mamaligutza cu branza si smantana, ciolan cu varza- in treacat fie spus ca primeai o cantitate de carne si varza demna de un fel principal, piept de pui cu sos special, tare bun, gust destul de neobisnuit totusi, salau cu lamaie, tare gustos.
Aplicand reteta consacrata la peste, adica intreband care e mai proaspat, nu a mers, raspunsul totul este proaspat ne-a cam incurcat

Portii mari, chiar foarte mari, parca au mai crescut intre timp, ai si optiunea de a comanda jumatate de portie. Totul servit in vase frumoase care te imbie la mancare.
In trecut mai comandam vinuri recomandate destul de bine de chelneri, de data asta doar vinul case, bun si rece, la fo 130 kilu.
Preturi care imi pareau bune, fara alcool, exceptand vinul case, 4 persoane platesc cam 1 mil, cu un aperitiv mare si un fel de mancare, sucuri si ape.
6 persoane cu ceva aperitive si ceva mai mult alcool, 2-3 kile vin si tarie, cam 2 milioane. As zice ca lesne.
Furdui Iancu baga tare, au si terasa placuta, care pica probabil in curand, mancare buna si din belsug, curat si frumos, la fel si in baie, nici nu se compara cu urmatoarea crasma ce o voi descrie.
Rehab is for Quitters
- tester
- Junior Member
- Mesaje: 932
- Membru din: Dum Feb 22, 2004 11:00 am
- Localitate: UK
Ok, deci acela de mai sus e amplasat central, nu stiu cum ii zice acuma la strada, era 1 Mai, face legatura intre Str Baritiu (cea cu Politehnica si alte Universitati) si Memorandumului, cea cu Primaria.
Pe la jumatea strazii, cum mergi in singurul sens de mers, pe dreapta este o bolta ( un gang ) si in fundul curtii toto pe dreapta vezi in sfasit un semn ce zice Roata.
Din strada nu vezi nimic, nu sunt semne, reclame, etc.
Pe la jumatea strazii, cum mergi in singurul sens de mers, pe dreapta este o bolta ( un gang ) si in fundul curtii toto pe dreapta vezi in sfasit un semn ce zice Roata.
Din strada nu vezi nimic, nu sunt semne, reclame, etc.
Rehab is for Quitters
- tester
- Junior Member
- Mesaje: 932
- Membru din: Dum Feb 22, 2004 11:00 am
- Localitate: UK
Aplicand reteta consacrata la peste, adica intreband care e mai proaspat, nu a mers, raspunsul totul este proaspat ne-a cam incurcat
apropos de asta, la crashma Poiana (vis a vis de p-tza 1 Mai), cand am intrebat care e mai proaspat ni s-a raspuns ca tot e congelat

semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
- Mesaje: 18663
- Membru din: Sâm Aug 04, 2001 11:00 am
- Localitate: La Matze Fripte
de curand am avut ocazia sa merg la terasa La Fattoria din Mamaia,loc pe care l-am evitat multa vreme den cauza preturilor nesimtite shi a clientelei cu fitze de acolo.Pentru un singur motiv insa merita neaaparat sa faci uo vizita, shnume pizza.care ie apsolut deliciuasa.peste La Scoica shi Scapino care eo le consideram localurile cu cea mai buna pizza din constantza.deci pizza ie buna shi ieftina(100-150K).Am incercat calzonne shi hawai shi a fost bine.preturile alelalte in schimb ie mari,u bere la 0,33 ie cel putin 60k uo cola la fel.Servirea ie buna,ambiantza cam la fel.
Si ear o terasa den mamaia care aremancaruri gatite apsolut superbe shi uo tochitura doprogeana cu nam mai mancat de mult,shanume terasa florilor sau flowers cum ise mai zice.
Si ear o terasa den mamaia care aremancaruri gatite apsolut superbe shi uo tochitura doprogeana cu nam mai mancat de mult,shanume terasa florilor sau flowers cum ise mai zice.
The Earth is full.GO HOME!
-
MiG29 - Mesaje: 7104
- Membru din: Dum Apr 14, 2002 11:00 pm
Bun si acum despre un bar cu terasa devenit crasma, adica cu papa.
Muzeu, sau La muzeu pe numele ei. Atras de mirosul de pizza si de amintirea unor betzii zdravene pe acolo am ajuns acolo intr-o zi obisnuita din saptamana. Destul de plinutz, semn bun.
Daca te pornesti cu niste beri ieftine da bune, chelnerii te vor neglija toata seara. Vorbesc numai de aia 2 la care incercam din greu sa le atragem atentia asupra nevoilor noastre.
Am poftit la o pizza Quattro formaggi, adica cu patru branze, care au fost trei, doina si rucar. Ketchup iti da daca ceri, desi eu as comanda inainte kethupu daca nu vrei sa mananci pizza rece cu kethcup.
Blasfemie totala cand am cerut 1 pizza si patru farfurii si tacamuri, care au sosit in rate, respectiv intai pizza, apoi 2 tacamuri, apoi 3 farfurii si in final un ketchup cu restul de tacamuri si farfurii, pentru patru persoane. In acel moment din pizza mai ramasesera 2 felii. Pana aici muitza.
Singurul lucru bun e ca pizza e servita pe farfurii de lemn. Dupa acest esec nici nu ne-a mai ars de diverse feluri de mancare, am inceput sa ne inecam amarul in alcool.
Ei si aici au inceput minunile de trei zile, chelnerii au devenit serviabili si amabili, fugeau de colo colo, unul s-a si scuzat chiar, explicand ca a picat doua examene si de-aia moaca de caine batut, si chiar zambeau, gheatza si lamaie erau schimbate tot la 5 minute, ce mai. Alcoolul era jack daniels din care s-a baut cam o sticla.
Fac ce fac aia acolo da buda pute mai rau ca-n personal.
Una peste alta o crasma de doi bani, care mai bine ramanea o terasa lejera in care sa bei in voie, cu chelneri de doi bani si cel putin din ce am mancat noi de doi bani. La capitolul mancare as mai adauga ca la o alta masa, prieteni si rude au incercat ceva peste si alte mancaruri, destul de scumpe si de o calitate mediocra. De fapt nu as putea zice nici macar scumpe, pentru ca nu as da nici doi lei pe ele.
Daca cineva doreste locantza, macar pentru loc, care e frumos, si neste beri, e pe strada Memorandumului, cea cu primaria, vis-a-vis de statia principala de troleu, intr-o curte interioara.
Nu mai poci sa editez da la restaurantul Roata de mai sus, am uitat sa spun ca toate portiile de mancare includ garnitura, salata si paine, evident poti comanda extra din ce-ti pofteshte inimioara sau poti schimba garnitura cu care e servit meniul.
Nici n-am zis ca ambele sunt in cluj.
Muzeu, sau La muzeu pe numele ei. Atras de mirosul de pizza si de amintirea unor betzii zdravene pe acolo am ajuns acolo intr-o zi obisnuita din saptamana. Destul de plinutz, semn bun.
Daca te pornesti cu niste beri ieftine da bune, chelnerii te vor neglija toata seara. Vorbesc numai de aia 2 la care incercam din greu sa le atragem atentia asupra nevoilor noastre.
Am poftit la o pizza Quattro formaggi, adica cu patru branze, care au fost trei, doina si rucar. Ketchup iti da daca ceri, desi eu as comanda inainte kethupu daca nu vrei sa mananci pizza rece cu kethcup.
Blasfemie totala cand am cerut 1 pizza si patru farfurii si tacamuri, care au sosit in rate, respectiv intai pizza, apoi 2 tacamuri, apoi 3 farfurii si in final un ketchup cu restul de tacamuri si farfurii, pentru patru persoane. In acel moment din pizza mai ramasesera 2 felii. Pana aici muitza.
Singurul lucru bun e ca pizza e servita pe farfurii de lemn. Dupa acest esec nici nu ne-a mai ars de diverse feluri de mancare, am inceput sa ne inecam amarul in alcool.
Ei si aici au inceput minunile de trei zile, chelnerii au devenit serviabili si amabili, fugeau de colo colo, unul s-a si scuzat chiar, explicand ca a picat doua examene si de-aia moaca de caine batut, si chiar zambeau, gheatza si lamaie erau schimbate tot la 5 minute, ce mai. Alcoolul era jack daniels din care s-a baut cam o sticla.
Fac ce fac aia acolo da buda pute mai rau ca-n personal.
Una peste alta o crasma de doi bani, care mai bine ramanea o terasa lejera in care sa bei in voie, cu chelneri de doi bani si cel putin din ce am mancat noi de doi bani. La capitolul mancare as mai adauga ca la o alta masa, prieteni si rude au incercat ceva peste si alte mancaruri, destul de scumpe si de o calitate mediocra. De fapt nu as putea zice nici macar scumpe, pentru ca nu as da nici doi lei pe ele.
Daca cineva doreste locantza, macar pentru loc, care e frumos, si neste beri, e pe strada Memorandumului, cea cu primaria, vis-a-vis de statia principala de troleu, intr-o curte interioara.
Nu mai poci sa editez da la restaurantul Roata de mai sus, am uitat sa spun ca toate portiile de mancare includ garnitura, salata si paine, evident poti comanda extra din ce-ti pofteshte inimioara sau poti schimba garnitura cu care e servit meniul.
Nici n-am zis ca ambele sunt in cluj.
Rehab is for Quitters
- tester
- Junior Member
- Mesaje: 932
- Membru din: Dum Feb 22, 2004 11:00 am
- Localitate: UK
E bine de precizat, in Bucuresti exista La Muzeu sau Muzeul literaturii romane, dupa unii bomba, dupa altii crasma faina, depinde de tirul de beri ingerat.
Si citind descrierea ta puteam sa jur ca vorbesti de cel din Bucuresti, doar ca aici au niste pastrame mici si pricajite, iar berile erau ieftine. Vorbesc de acum vreo sase luni.
La buda ai nimerit-o, ce sa zic, si aici e dezastru.
Ce e bine, terasa e pe langa Romana, unde nu poti sa bei o bere studenteasca fara sa lasi 30-60k per bucata.
Si citind descrierea ta puteam sa jur ca vorbesti de cel din Bucuresti, doar ca aici au niste pastrame mici si pricajite, iar berile erau ieftine. Vorbesc de acum vreo sase luni.
La buda ai nimerit-o, ce sa zic, si aici e dezastru.

Ce e bine, terasa e pe langa Romana, unde nu poti sa bei o bere studenteasca fara sa lasi 30-60k per bucata.
-
Paragusul - Junior Member
- Mesaje: 79
- Membru din: Lun Iul 26, 2004 11:00 pm
kethupu daca nu vrei sa mananci pizza rece cu kethcup.
se scrie ketchup si vine din chinezescul ke tsiap (nu mai stiu sigur daca se scrie asha) care ei, chinezii il inventara de mult pe cel original care era un amestec de nushce muraturi cu fish sauce (suna najpa sos de peshte) si nu mai stiu ce. sosul a migrat in malaezia unde ii zicea kechap si a luat-o prin indonezia unde il strigau ketjap.
si nu ma intreba de unde shtiu, naiba sa ma ia daca imi amintesc in ce carte sau revista am citit.
pfui ca am ratat o intrebare de concurs

cum bre testere, matale ca fin cunoscator al gastronomiei italiene, papi pizza cu checiap?????
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
- Mesaje: 18663
- Membru din: Sâm Aug 04, 2001 11:00 am
- Localitate: La Matze Fripte

acuma noi eram patru la masa, unii au vrut sa toarne sosu rosu pe deasupra, treaba lor, personal am terminat pizza cu 2 din patru branze

De ras aia cu pestele congelat.
Cum ziceam si Muzeului asta o trecut prin diverse pase, acum e una proasta. Sa vedem dupa alegeri.
Rehab is for Quitters
- tester
- Junior Member
- Mesaje: 932
- Membru din: Dum Feb 22, 2004 11:00 am
- Localitate: UK
Si la alegeri ma duc sa votez la ambasada
Atata ca sosul de rosii era inexistent pe blatul de pizza, asa cum trebuia.
Am citit primele posturi sa vad daca intra aci si sper ca da.
Tot in CJ se exista un loc numit Karma. Bar/Terasa/discoteca, fara papa. Fosta terasa a studentilor, in Piatza Pacii. Terasa e acoperita, nu te ploua nici nu te bate soarele, okey ash zice, chelneritze destul de dragutze si rapide. Eternul cafe Frappe se gaseshte si pe aci.
De doua ori mi-am incercat norocul la un expresso si de doua ori am primit lapte condensat:), Mai bine aducea un pahar cu apa. Plus ca era sub orice critica.
Drept care nici cappuccinoul nu putea sa fie mai breaz.
Tot auzind io de Tuborg Strong pe aci am bagat cateva bune si reci, care m-au facut sa cred ca terasa e chiar faina.
Drept care spre seara am revenit in bar, bar ce are o atmosfera placuta, canapele comode, lumini discrete si muzica, cel putin la inceput, la un nivel normal.
Dupa un bacsish la chelneritze am primit si o masa ca intzepenisem la bar, dupa ce niste pusti ce beau cola cu paiul au fost zburatzi. Le urez pe aceasta cale calatorie placuta si pubertate usoara.
Barman eficient si rapid, chelneritze dragutze care se miscau bine, nu ma mir dealtfel caci sunt abia cateva mese. Cred ca in regiunea 1 chelnerita la 2 mese
Cum cred in deviza omul sfintzeshte locul si alcoolul ajuta mult la treaba asta, nu am sa pomenesc nici de snobii in devenire, cu ultimele modele de telefoane afishate ostentativ si imbecil pe masa, puse sa sbarnaie de-n pixu, si apoi expuse diverselor pahare varsate, nici de pushtii care n-au ce cauta intr-un bar, cola-coka se gaseshte si la sticla de 2 litri, ci doar de chefuiala zdravana ce am tras-o.
Pacat ca in fiecare ora muzica mai crestea cu catziva decibeli, per total conversatzia transformandu-se in racnete disperate.
Per total barul nu este o experientza rea, il recomand celor ce sunt in zona, de discoteca aflata la subsol pot spune doar ca basul se simte pana sus, nu am avut dorintza sa vad mai de aproape.
Deja postul asta se transforma in jurnal , inca o dovada ca sambata nu prea ai ce cauta la munci.

Atata ca sosul de rosii era inexistent pe blatul de pizza, asa cum trebuia.
Am citit primele posturi sa vad daca intra aci si sper ca da.
Tot in CJ se exista un loc numit Karma. Bar/Terasa/discoteca, fara papa. Fosta terasa a studentilor, in Piatza Pacii. Terasa e acoperita, nu te ploua nici nu te bate soarele, okey ash zice, chelneritze destul de dragutze si rapide. Eternul cafe Frappe se gaseshte si pe aci.
De doua ori mi-am incercat norocul la un expresso si de doua ori am primit lapte condensat:), Mai bine aducea un pahar cu apa. Plus ca era sub orice critica.
Drept care nici cappuccinoul nu putea sa fie mai breaz.
Tot auzind io de Tuborg Strong pe aci am bagat cateva bune si reci, care m-au facut sa cred ca terasa e chiar faina.
Drept care spre seara am revenit in bar, bar ce are o atmosfera placuta, canapele comode, lumini discrete si muzica, cel putin la inceput, la un nivel normal.
Dupa un bacsish la chelneritze am primit si o masa ca intzepenisem la bar, dupa ce niste pusti ce beau cola cu paiul au fost zburatzi. Le urez pe aceasta cale calatorie placuta si pubertate usoara.
Barman eficient si rapid, chelneritze dragutze care se miscau bine, nu ma mir dealtfel caci sunt abia cateva mese. Cred ca in regiunea 1 chelnerita la 2 mese

Cum cred in deviza omul sfintzeshte locul si alcoolul ajuta mult la treaba asta, nu am sa pomenesc nici de snobii in devenire, cu ultimele modele de telefoane afishate ostentativ si imbecil pe masa, puse sa sbarnaie de-n pixu, si apoi expuse diverselor pahare varsate, nici de pushtii care n-au ce cauta intr-un bar, cola-coka se gaseshte si la sticla de 2 litri, ci doar de chefuiala zdravana ce am tras-o.
Pacat ca in fiecare ora muzica mai crestea cu catziva decibeli, per total conversatzia transformandu-se in racnete disperate.
Per total barul nu este o experientza rea, il recomand celor ce sunt in zona, de discoteca aflata la subsol pot spune doar ca basul se simte pana sus, nu am avut dorintza sa vad mai de aproape.
Deja postul asta se transforma in jurnal , inca o dovada ca sambata nu prea ai ce cauta la munci.
Rehab is for Quitters
- tester
- Junior Member
- Mesaje: 932
- Membru din: Dum Feb 22, 2004 11:00 am
- Localitate: UK
cacuma cate crajme disparura.
un upgrade la Poiana vis a vis de piatza 1 mai unde in doo persoane s-o cunsumat:
- ciorba de curcan (delicioasa)
- ciorba de vacutz (excelenta)
ambele cu zmantana si ardei iute
- pastrama de oaie cu mamaliga
tocanitza de ciuerci cu mamaliga
ambele excelente
si 4 halbi, in total 350.000. bunutz
un upgrade la Poiana vis a vis de piatza 1 mai unde in doo persoane s-o cunsumat:
- ciorba de curcan (delicioasa)
- ciorba de vacutz (excelenta)
ambele cu zmantana si ardei iute
- pastrama de oaie cu mamaliga
tocanitza de ciuerci cu mamaliga
ambele excelente
si 4 halbi, in total 350.000. bunutz
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
- Mesaje: 18663
- Membru din: Sâm Aug 04, 2001 11:00 am
- Localitate: La Matze Fripte
Thang Long
vietnamezu de pe strada iancu capitanu. am fost demult tare demult acolo. azi ie bun, nu de mare angajament ca pe vremuri da bun. serviciul e mizerabil, tre sa catzi chelneru' ca satz aduca o bere.
s-a consumat: pui cu alcool (normal
), nejte trebi cu muguri incoltzitz si carne si legume, un fel de pachetzele de primavara cu vitzel, porc cu 5 mirezme si un fel de pui shanhai da mai bun. cu beri destule (40k tuborgu, 45 stelutza) pt 6 insi venitzi pe rand, un bulion sase sute. nici prea prea nici fuarte fuarte mai ales ca nu mo pus sa platesc pa'aru pe care l-am spart si nici lingura de portzolan pe care mi-am insusit-o 
vietnamezu de pe strada iancu capitanu. am fost demult tare demult acolo. azi ie bun, nu de mare angajament ca pe vremuri da bun. serviciul e mizerabil, tre sa catzi chelneru' ca satz aduca o bere.
s-a consumat: pui cu alcool (normal


semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
- Mesaje: 18663
- Membru din: Sâm Aug 04, 2001 11:00 am
- Localitate: La Matze Fripte
Pizza Hollywood
o descoperire neasteptata, crashma gasindu-se in buricul targului (vizavi de pizza hut din romana, langa ase), e departe de a fi un junk food place clasic sau local cu bashini.
ciorba de fasole ccu costitza este dementiala, este mare, ti-o aduc cu ceapa rosie si paine (tip foccacia) calda si costa ... 25.000 lei.
pizza este buna rau, cea "mica" e cat farfuria, sosul de rosii este "de casa" (adica nu ketchup). bere avea doar 3 soiuri dar vara are terasa si dozator cu 25.000 halba.
locul amenajat foarte placut, chelneri serviabili si omniprezenti. pentru genul de local care-si zice "pizzerie", cred ca merita nota 9 spre 10 (nu 10 ca toaleta e cam inghesuita si cu miros pregnant de nushce, dezinfectant, vopsea, ceva.)
o descoperire neasteptata, crashma gasindu-se in buricul targului (vizavi de pizza hut din romana, langa ase), e departe de a fi un junk food place clasic sau local cu bashini.
ciorba de fasole ccu costitza este dementiala, este mare, ti-o aduc cu ceapa rosie si paine (tip foccacia) calda si costa ... 25.000 lei.
pizza este buna rau, cea "mica" e cat farfuria, sosul de rosii este "de casa" (adica nu ketchup). bere avea doar 3 soiuri dar vara are terasa si dozator cu 25.000 halba.
locul amenajat foarte placut, chelneri serviabili si omniprezenti. pentru genul de local care-si zice "pizzerie", cred ca merita nota 9 spre 10 (nu 10 ca toaleta e cam inghesuita si cu miros pregnant de nushce, dezinfectant, vopsea, ceva.)
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
- Mesaje: 18663
- Membru din: Sâm Aug 04, 2001 11:00 am
- Localitate: La Matze Fripte
new entry
Taverna Sarbului din Bucuresti de aceasta data, crasma controversata, io va zic cum am vazut-o eu la nici doua luni de la deschidere.
Situata pe o straduta ingusta, Tipografilor pe nume, care se face de pe bucuresti ploiesti la dreapta la fantana miorita pe langa gara baneasa si vila cu clopotzei, crashma este al draq de mare. Asemanatoare cu cea din Sinaia (aproape geamana). Ceva mai mare, chiar mult mai mare, are parcare pazita, la intrare se afla o tante la un conputator care te duce amabil spre masa.
Am observat ca desi e la nivelul de sus ca preturi, n fac fitze la tzinuta, majoritatea mesenilor fiind imbracati lejer. Fiind o ora nepotrivita de crasma (17.30), era destul de liber, lumea buna a inceput sa curga cam cand plecam, am observat ca este un numar mare de chelneri pe cap de om servit. Acum la noi s-au miscat repede, nu stiu daca ar face fatza unui local plin.
Sa trecem la partea placuta a lucrurilor: mancarea. Nu ma apuc sa insir lista bogata ci consumatia la obiect:
in deschidere s-au consumat doo halbe de heineken absolut delicioase, din nefericire mi-a trecut tarziu prin cap sa ma uit cat costa, si anume 75k halba, dar ce sa zic, buna ... avea si beri la preturi mai umane de 35-40k.
s-a mancat un biftec tartar de mare angajament, cred ca in top 3 al tartarelor mancate de mine vreodata, e o poiezie numai cum ti-l prepara, nu povestesc tot, cine vrea sa incerce sa dea 320k pe portie.
Ah sa nu uit, toate portiile de haloi cantaresc 300g (dap, am mancat aproape juma de kil de vaca cruda) si costa intre 150 si 350 mii lei, garniturile variaza intre 25 si 50-60, ciorbele intre 40-70 (aprox citez din memorie), carafa de vin 95k juma de kil si o sticla de vin de la 220k in sus.
am uitat, in deschidere am luat o zacusca d'aia specific sarbeasca, excelenta, servita cu lipii calde.
fel doi, muschi impanat invelit in prapure care m-am gandit ca ar merge bine cu garnitura de varza calita. de departe cred ca a fost cea mai buna halca de carne pe care am mancat-o intr-o crasma si care s-a pupat perfect cu varza acra calita.
deci doo heineken, o carafa, o zacusca, doo lipii (ie 30k lipia
), muschi cu varza, biftec = 900 mii lei.
scunp dar merita fiecare leutz.
Taverna Sarbului din Bucuresti de aceasta data, crasma controversata, io va zic cum am vazut-o eu la nici doua luni de la deschidere.
Situata pe o straduta ingusta, Tipografilor pe nume, care se face de pe bucuresti ploiesti la dreapta la fantana miorita pe langa gara baneasa si vila cu clopotzei, crashma este al draq de mare. Asemanatoare cu cea din Sinaia (aproape geamana). Ceva mai mare, chiar mult mai mare, are parcare pazita, la intrare se afla o tante la un conputator care te duce amabil spre masa.
Am observat ca desi e la nivelul de sus ca preturi, n fac fitze la tzinuta, majoritatea mesenilor fiind imbracati lejer. Fiind o ora nepotrivita de crasma (17.30), era destul de liber, lumea buna a inceput sa curga cam cand plecam, am observat ca este un numar mare de chelneri pe cap de om servit. Acum la noi s-au miscat repede, nu stiu daca ar face fatza unui local plin.
Sa trecem la partea placuta a lucrurilor: mancarea. Nu ma apuc sa insir lista bogata ci consumatia la obiect:
in deschidere s-au consumat doo halbe de heineken absolut delicioase, din nefericire mi-a trecut tarziu prin cap sa ma uit cat costa, si anume 75k halba, dar ce sa zic, buna ... avea si beri la preturi mai umane de 35-40k.
s-a mancat un biftec tartar de mare angajament, cred ca in top 3 al tartarelor mancate de mine vreodata, e o poiezie numai cum ti-l prepara, nu povestesc tot, cine vrea sa incerce sa dea 320k pe portie.
Ah sa nu uit, toate portiile de haloi cantaresc 300g (dap, am mancat aproape juma de kil de vaca cruda) si costa intre 150 si 350 mii lei, garniturile variaza intre 25 si 50-60, ciorbele intre 40-70 (aprox citez din memorie), carafa de vin 95k juma de kil si o sticla de vin de la 220k in sus.
am uitat, in deschidere am luat o zacusca d'aia specific sarbeasca, excelenta, servita cu lipii calde.
fel doi, muschi impanat invelit in prapure care m-am gandit ca ar merge bine cu garnitura de varza calita. de departe cred ca a fost cea mai buna halca de carne pe care am mancat-o intr-o crasma si care s-a pupat perfect cu varza acra calita.
deci doo heineken, o carafa, o zacusca, doo lipii (ie 30k lipia

scunp dar merita fiecare leutz.
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
- Mesaje: 18663
- Membru din: Sâm Aug 04, 2001 11:00 am
- Localitate: La Matze Fripte
Un local super cool,mincare ca la mama acasa,in Iasi ,se numeste Casa Lavric,preturi destul de bune la calitatea mincarii si serviciul pe masura,ciorba de burta sau ciorba taraneasca de pui,te lingi pe bot,iar la tocitura taraneasca cu mamaliga,brinza si oua mori ,cine sta in iasi sa mearga la Casa Lavric vei minca pe masura ca la mama acasa si vei plati aceleasi preturi ca la alte localuri
...mai vreau in Iasiiiii acasa si la Casa Lavriccccccc
Si o pizzerie buna ,tot in Iasi ,in Tudor Vladimirescu mai exact,e Pazzo-Pizza ,local coool,stil dracula,mincare te lingi pe bot ,o pizza ca la mama acasa ,serviciul e bun doar cind nimeresti la tipele de acolo ,masculii cer pumni


Si o pizzerie buna ,tot in Iasi ,in Tudor Vladimirescu mai exact,e Pazzo-Pizza ,local coool,stil dracula,mincare te lingi pe bot ,o pizza ca la mama acasa ,serviciul e bun doar cind nimeresti la tipele de acolo ,masculii cer pumni

''Pe masura ce aflu mai multe ,imi dau seama ca nu stiu nimic.'' SOCRATE
- ROBAKITA
- Junior Member
- Mesaje: 316
- Membru din: Mie Sep 18, 2002 9:41 pm
- Localitate: in paradise :D
ROBAKITA scrie:tocitura taraneasca cu mamaliga
Sorry,semne de batrinetze


''Pe masura ce aflu mai multe ,imi dau seama ca nu stiu nimic.'' SOCRATE
- ROBAKITA
- Junior Member
- Mesaje: 316
- Membru din: Mie Sep 18, 2002 9:41 pm
- Localitate: in paradise :D
kiraly csarda
crasma din dorobanti poarta numele unei foste crasme, mult mai modeste de pe bd. dacia.
nu au nimic in comun, nici macar mancarea.
totul e foarte corect si foarte bine gatit dar nu are ni'ca in comun cu haloiu unguresc pe care il stim toti. e ceva ce penduleaza intre phileas phogg si ruby tuesday dar, fireste, mai scump.
plus ca locanta nu beneficiaza de chelneri de calitate exceptionala (intotdeauna isi vor inmuia manecile in mancare sau bautura sau va vor duce prea putine scrumiere sau chiar deloc). la toaleta nu curge apa la chiuveta, e mica si, desi are chiuveta d'aia jmekera e mica si la comun, nu doamne, nu domni.
nu vreau sa ii fac o cronica total nefavorabila pt ca mancarea a fost foarte buna. pentru un fast food de lux.
delicioasele antreuri: cuburi de peste prajit, un soi de frigaruie pane din sunca si cascaval, onion rings, salam picant, orez, doo ciuperci unplute (desi nu bag mana in foc ca nu era una taiata in doo) peste pane si aripioare picante plus un sos de smantana. bune dar ... unguresc? ete na.
felu doi au fost doo combinatii:
1. porc pane, pui unplut cu castravete acru si sos de branza cu marar cu cartofi (cica) picantzi (semanau mult cu aia de la phileas da' fara coaja).
2. rulou de vaca pane si un soi de rulou de pui unplut cu piersici pane cu garnitura de nejte legume (dovlecei, vinete, ardei, castravetzi, ciuperci, etc) trase in ulei.
plus platou cu salata adica: rosii taiate, varza semiacrodulce cu chimen, castraveti de sera murati dulci.
ceva unguresc? niama.
desert: - Clatite cu mac si sos de vanilie si o prajitura de ziceau iei ca ie Galuste Somloi, ca o prajitura cu cioco si frisca din tub.
per total papa bun, dar ni'ca de-a face cu ce stiu ungurii la bucatarie plus ca taria (vodka sau whiskey) is la 40 in nite pahare trunchi de con mari in care sunt practic invizibile.
cel mai misto lucru a fost vinul de tokai sec, furmint ca soi. un deliciu, rece, sec sec. si au si bere la halba.
per total e ok dar pt locatie si pretentii ii acord nota 5 la categoria lui. adica nu se inscrie in lista mea de locante
crasma din dorobanti poarta numele unei foste crasme, mult mai modeste de pe bd. dacia.
nu au nimic in comun, nici macar mancarea.
totul e foarte corect si foarte bine gatit dar nu are ni'ca in comun cu haloiu unguresc pe care il stim toti. e ceva ce penduleaza intre phileas phogg si ruby tuesday dar, fireste, mai scump.
plus ca locanta nu beneficiaza de chelneri de calitate exceptionala (intotdeauna isi vor inmuia manecile in mancare sau bautura sau va vor duce prea putine scrumiere sau chiar deloc). la toaleta nu curge apa la chiuveta, e mica si, desi are chiuveta d'aia jmekera e mica si la comun, nu doamne, nu domni.
nu vreau sa ii fac o cronica total nefavorabila pt ca mancarea a fost foarte buna. pentru un fast food de lux.
delicioasele antreuri: cuburi de peste prajit, un soi de frigaruie pane din sunca si cascaval, onion rings, salam picant, orez, doo ciuperci unplute (desi nu bag mana in foc ca nu era una taiata in doo) peste pane si aripioare picante plus un sos de smantana. bune dar ... unguresc? ete na.
felu doi au fost doo combinatii:
1. porc pane, pui unplut cu castravete acru si sos de branza cu marar cu cartofi (cica) picantzi (semanau mult cu aia de la phileas da' fara coaja).
2. rulou de vaca pane si un soi de rulou de pui unplut cu piersici pane cu garnitura de nejte legume (dovlecei, vinete, ardei, castravetzi, ciuperci, etc) trase in ulei.
plus platou cu salata adica: rosii taiate, varza semiacrodulce cu chimen, castraveti de sera murati dulci.
ceva unguresc? niama.
desert: - Clatite cu mac si sos de vanilie si o prajitura de ziceau iei ca ie Galuste Somloi, ca o prajitura cu cioco si frisca din tub.
per total papa bun, dar ni'ca de-a face cu ce stiu ungurii la bucatarie plus ca taria (vodka sau whiskey) is la 40 in nite pahare trunchi de con mari in care sunt practic invizibile.
cel mai misto lucru a fost vinul de tokai sec, furmint ca soi. un deliciu, rece, sec sec. si au si bere la halba.
per total e ok dar pt locatie si pretentii ii acord nota 5 la categoria lui. adica nu se inscrie in lista mea de locante

semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
- Mesaje: 18663
- Membru din: Sâm Aug 04, 2001 11:00 am
- Localitate: La Matze Fripte
Ultimul restaurant unde am luat masa a fost Piccadelly. De la piatza Alba Iulia se merge spre Casa Poporului pana la prima intersectie (aia de duce spre posta Vitan) si acolo in intersectie se face dreapta (deci sens opus postei Vitan).
Restaurantul este amplasat printre casele batranesti de acolo...si are un design frumos inauntru..specific de cabana. Mese si bancutze de lemn. Gradina localului este foarte frumoasa...si am asemuit-o cu o gradina japoneza. Bine...fiind frig..nu era nimeni in gradina.
Desi dupa nume am crezut ca localul este unul cu sfecific italienesc...nu este asa. E cu specific de de toate.
Eu de exemplu am mancat niste frigarui de porc cu o garnitura aiurea formata din cartofi fiertzi si orez si o pizza 4 stagione.Si salata de varza. Iar la desert niste papanasi care numai papanasi nu erau. (de fapt am si uitat cum sunt papanasii adevarati. poate explica danone ce contin. astia erau de fapt o gogoasa de faina cu niste frisca gen smanatana pe deasupra si un pic de gem.)Cam 300 mii toate astea.
Dar nu am gasit exceptionala mancarea.
Berea care la Fanutza e 15 mii...aici era cu 20 mii mai scumpa. Deci...35 mii un Ursus.
La fel si celelalte beri. + 20 mii fatza de pretzul de spelunca.
O parte dintre cei cu care eram au mancat un fel de macaroane...care mi se pareau aiurea. Erau pur si simplu niste melciosri de faina fierti cu putin sos de tomate deasupra. Lor li se parea bun...dar mie mi se pare o prostie sa mergi la restaurant si sa mananci macaroane goale. Nici macar branza nu aveau.
Nota local : 6/10
pentru ca la Arena mancarea e mai buna si mai ieftina, iar chelnarii sunt politicosi si se apleaca in fatza ta cand iti iau comanda
Restaurantul este amplasat printre casele batranesti de acolo...si are un design frumos inauntru..specific de cabana. Mese si bancutze de lemn. Gradina localului este foarte frumoasa...si am asemuit-o cu o gradina japoneza. Bine...fiind frig..nu era nimeni in gradina.
Desi dupa nume am crezut ca localul este unul cu sfecific italienesc...nu este asa. E cu specific de de toate.
Eu de exemplu am mancat niste frigarui de porc cu o garnitura aiurea formata din cartofi fiertzi si orez si o pizza 4 stagione.Si salata de varza. Iar la desert niste papanasi care numai papanasi nu erau. (de fapt am si uitat cum sunt papanasii adevarati. poate explica danone ce contin. astia erau de fapt o gogoasa de faina cu niste frisca gen smanatana pe deasupra si un pic de gem.)Cam 300 mii toate astea.
Dar nu am gasit exceptionala mancarea.
Berea care la Fanutza e 15 mii...aici era cu 20 mii mai scumpa. Deci...35 mii un Ursus.
La fel si celelalte beri. + 20 mii fatza de pretzul de spelunca.
O parte dintre cei cu care eram au mancat un fel de macaroane...care mi se pareau aiurea. Erau pur si simplu niste melciosri de faina fierti cu putin sos de tomate deasupra. Lor li se parea bun...dar mie mi se pare o prostie sa mergi la restaurant si sa mananci macaroane goale. Nici macar branza nu aveau.
Nota local : 6/10
pentru ca la Arena mancarea e mai buna si mai ieftina, iar chelnarii sunt politicosi si se apleaca in fatza ta cand iti iau comanda

IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
- Mesaje: 20687
- Membru din: Lun Oct 08, 2001 11:00 pm
Cine este conectat
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator