Oedipe

venite de pe clasice

Oedipe

Mesajde virrag » Lun Sep 15, 2003 4:12 pm

Fratzilor, e lucru mare ! Oedipul de anul asta e ceva colosal ! Asa montare cred ca si-ar dori orice teatru de opera din lume. Costumele si decorurile sunt absolut fantastice, corul si orchestra la mare inaltime. Solistii nu sunt de clasa internationala, dar sunt buni, cu un plus pentru Stefan Ignat in rolul titular, care, daca trage in continuare pe rolul asta, ar putea deveni un Oedip redutabil.
Daca nu ati apucat sa-l vedeti la Festival, e pacat. Dar poate s-o indura dom' Spiess sa-l mentina pe afis si in stagiune.
A, si apropo de dom' Spiess: pe cand, dom'le, o montare de Wagner la Opera Romana ?
virrag

Mesajde Mr Hyde » Mar Sep 16, 2003 12:05 am

Pai din cate am citit in "Adevarul" montarea scenei dureaza cateva zile, asa ca nu prea au cum s-o includa in repertoriul permanent.
In legatura cu Wagner, daca nu gresesc s-a montat acum vreo 2 ani "Olandezul Zburator"... stiu, e oricum putin, da' unde sa gasesti in Romania solisti pentru Wagner?
Sunt insatiabil. Mananc par, ceara din urechi, cocolosi de sange inchegat, tot si toate pe care le numesti ale tale.
Mr Hyde

Înapoi la Clasicisme