Eu am trecut prin mai multe etape ale acestui site si forum inclusiv, deci cunosc bine o perioada din viata acestuia si in permanenta a fost la fel:
1. Fanii care postau
2. Anti-fanii care se contraziceau cu fanii pan' la cutite
3. un moderator care se ocupa de orice alt-ceva in afara de acest forum
in aceste conditii ce s-a ales de forumul celei mai controversate trupe de la noi? Praful cum era de asteptat!
oare de ce s-a ajuns la aceasta situatie? pai sa vedem, in primul rand fanii ANDRE care postau si erau contrazisi, jigniti, ignorati si ocoliti! deoarece este un FENOMEN acest lucru "sa ajuns la mareata concluzie ca fanii Andre <<ie prosti >>" (ca de sunt sub 50) aceasta perla am auzit-o de la unul care se vroia baiatu' mami cel deshtept (noroc ca si-a dat seama cat de prost e si a plecat). De la aceasta concluzie totul a explodat unde posta un fan andre era circ, de inijura, se trimitea si se ... sa nu mai zic ce. O shtiu prea bine caci o lunga perioada a existentei mele am fost fan al acestei formatii....
DECI am o rugaminte pt. fani : nu va mai hazardati pt. altii ca nu merita! si incercati sa fiti naturali (stiu de ce o spun)
si pentru anti-fani : nu uitati acesta este forum pt. discutile dedicate fanilor andre, nu remarcilor la adresa lexicului si a gramaticii, dar aveti loc si voi aici atat timp cat va veti exprima parerea contrara (desigur in limitele bunului simt) dupa ce opinia s-a epuizat nu va mai pierdeti timpul!
In cazul in care rrb nu se va ocupa de acest forum, ma voi auto-angaja eu ! pt. ca vreau un pic de curatenie pe aici!
nu spun, de cand nu mai sunt fan am facut aceleasi lucruri ca anti-fanii, dar mi-am dat seama ca nu ma ajuta cu nimc!
GATA cu atacurile la persona !! Cu totii ne-am saturat !!!!!!!!
4 mesaje
• Pagina 1 din 1
GATA cu atacurile la persona !! Cu totii ne-am saturat !!!!!!!!
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
Re: GATA cu atacurile la persona !! Cu totii ne-am saturat !!!!!!!!
Initial trimis de Gabytu
Eu am trecut prin mai multe etape ale acestui site si forum inclusiv, deci cunosc bine o perioada din viata acestuia si in permanenta a fost la fel:
1. Fanii care postau
2. Anti-fanii care se contraziceau cu fanii pan' la cutite
3. un moderator care se ocupa de orice alt-ceva in afara de acest forum
in aceste conditii ce s-a ales de forumul celei mai controversate trupe de la noi? Praful cum era de asteptat!
oare de ce s-a ajuns la aceasta situatie? pai sa vedem, in primul rand fanii ANDRE care postau si erau contrazisi, jigniti, ignorati si ocoliti! deoarece este un FENOMEN acest lucru "sa ajuns la mareata concluzie ca fanii Andre <<[B]ie prosti >>" (ca de sunt sub 50) aceasta perla am auzit-o de la unul care se vroia baiatu' mami cel deshtept (noroc ca si-a dat seama cat de prost e si a plecat). De la aceasta concluzie totul a explodat unde posta un fan andre era circ, de inijura, se trimitea si se ... sa nu mai zic ce. O shtiu prea bine caci o lunga perioada a existentei mele am fost fan al acestei formatii....
DECI am o rugaminte pt. fani : nu va mai hazardati pt. altii ca nu merita! si incercati sa fiti naturali (stiu de ce o spun)
si pentru anti-fani : nu uitati acesta este forum pt. discutile dedicate fanilor andre, nu remarcilor la adresa lexicului si a gramaticii, dar aveti loc si voi aici atat timp cat va veti exprima parerea contrara (desigur in limitele bunului simt) dupa ce opinia s-a epuizat nu va mai pierdeti timpul!
In cazul in care rrb nu se va ocupa de acest forum, ma voi auto-angaja eu ! pt. ca vreau un pic de curatenie pe aici!
nu spun, de cand nu mai sunt fan am facut aceleasi lucruri ca anti-fanii, dar mi-am dat seama ca nu ma ajuta cu nimc! [/B]
esti un super tip
sa sti ca ai o mare dreptate:cum spuneam ceva despre andre ma si injurau
- ilinca
- Junior Member
Re: Re: GATA cu atacurile la persona !! Cu totii ne-am saturat !!!!!!!!
Originally posted by ilinca
esti un super tip
sa sti ca ai o mare dreptate:cum spuneam ceva despre andre ma si injurau
:rolleyes: oare de ce te injuram?
*gets down on knees and worships statue of gabytu :p
To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
-
darkshines - Mesaje: 2260
pai chiar asa mai caprioaro.... de ce o injuram?!? ce ne-a facut ea? in afara faptului ca si-a exprimat gustul? hai sa tinem cont de un proverb
"NU poti sa te kaci in gustul omului" oricat de banal ni s-ar parea el!
"NU poti sa te kaci in gustul omului" oricat de banal ni s-ar parea el!
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
4 mesaje
• Pagina 1 din 1