Daca esti curios deschide acest mesaj. Vei avea o surpriza.
5 mesaje
• Pagina 1 din 1
Daca esti curios deschide acest mesaj. Vei avea o surpriza.
Esti fan ANDRE? NU mai astepta si inscrie-te in noul fan-club al trupei ! Fiecare al 10-lea membru inscris va primi cadou o fotografie originala cu fetele de la Andre. Daca vrei sa devii membru al acestui fan-club, scrie-mi la adresa: andreeapopescu89@k.ro
- popescu andreea
Re: Daca esti curios deschide acest mesaj. Vei avea o surpriza.
.......\Initial trimis de popescu andreea
Esti fan ANDRE? NU mai astepta si inscrie-te in noul fan-club al trupei ! Fiecare al 10-lea membru inscris va primi cadou o fotografie originala cu fetele de la Andre.
.............o fotografie originala!AAAAA!.......repede, repede...toata lumea sa se duca.....!
Andre BBBBuuUUUUU!
l'eternite soulage mes peines
-
J'adore - Junior Member
Mama,ce surpriza !!!
Asta era marea surpriza?
Credeam ca ne anunti si tu ca s-au sinucis cand s-au uitat in oglinda........sau ca au castigat premiul de "Cele mai c***e inca in viata ale Romaniei "
M-ai dezamagit...

Credeam ca ne anunti si tu ca s-au sinucis cand s-au uitat in oglinda........sau ca au castigat premiul de "Cele mai c***e inca in viata ale Romaniei "
M-ai dezamagit...

- Sweet_Angel
Re: Daca esti curios deschide acest mesaj. Vei avea o surpriza.
Initial trimis de popescu andreea
Esti fan ANDRE? NU mai astepta si inscrie-te in noul fan-club al trupei ! Fiecare al 10-lea membru inscris va primi cadou o fotografie originala cu fetele de la Andre. Daca vrei sa devii membru al acestui fan-club, scrie-mi la adresa: andreeapopescu89@k.ro
DA vreau eu!!!
- skunny
- Junior Member
Re: Re: Daca esti curios deschide acest mesaj. Vei avea o surpriza.
Trimite-mi adresa ta, pt. a-ti trimite un formular de inscriere.
Adresa mea: andreeapopescu89@k.ro
Adresa mea: andreeapopescu89@k.ro
- popescu andreea
5 mesaje
• Pagina 1 din 1