Nu-i asa ca Andre este cea mai tare trupa!
7 mesaje
• Pagina 1 din 1
Nu-i asa ca Andre este cea mai tare trupa!
Cred ca numai fraieri nu isi dau seama ce COOL este formatia ANDRE!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- lovergiirl2001
Re: Nu-i asa ca Andre este cea mai tare trupa!
[quote]Initial trimis de lovergiirl2001
[B]Cred ca numai fraieri nu isi dau seama ce COOL este formatia ANDRE!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mai fat-o tu te uitzi inainte de a crea noi subiecte daca exista sau nu?eu am creat un astfel de subiect cu mult timp inaintea ta!
dar ash dorii sa-l inchid de aceea te invit la subiectul deschis de mine....unde spun ca numai imi place Andre....sa vezi ce argumente am!
Te ashtept!!!!!!!!!!
[B]Cred ca numai fraieri nu isi dau seama ce COOL este formatia ANDRE!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mai fat-o tu te uitzi inainte de a crea noi subiecte daca exista sau nu?eu am creat un astfel de subiect cu mult timp inaintea ta!
dar ash dorii sa-l inchid de aceea te invit la subiectul deschis de mine....unde spun ca numai imi place Andre....sa vezi ce argumente am!
Te ashtept!!!!!!!!!!
-
gabuba - Mesaje: 6847
Evident :}
Le yubesc mult de tot shy le doresc succes in contynuare!!!
Contactaty-ma pe adresa de mayl skunny@linuxmail.org
Contactaty-ma pe adresa de mayl skunny@linuxmail.org
- skunny
- Junior Member
lovergiirl2001 da mai date-n mortii mati cu trupa Andre... alea mai bine sar apuca de sah car fii mai bine... sa mor io de va mint...
- diavolo3400
- Junior Member
Re: Nu-i asa ca Andre este cea mai tare trupa!
futu-ti mortii ma-tii de muista !!!!!!!! sa ma fut pe cacatu ala de "formatie"
felatie sex oral muie cu pula sculata !!!!!
cum pula mea poa' sa aiba succes o aseamenea formatie ?!?!?!!?
imbecililor(si imbecileleor) ati ascultat vreodata guns n' roses, metallica, vita de vie, parazitii ........ pula mea sunt o groaza........
MUIE andre muie futu-va muma-n cur de spurcate !!!!!!!!!
felatie sex oral muie cu pula sculata !!!!!
cum pula mea poa' sa aiba succes o aseamenea formatie ?!?!?!!?
imbecililor(si imbecileleor) ati ascultat vreodata guns n' roses, metallica, vita de vie, parazitii ........ pula mea sunt o groaza........
MUIE andre muie futu-va muma-n cur de spurcate !!!!!!!!!
- Vizitator
Yeiii to "PARAZITU",love rock-ul.
Shii pentru fraiera care a propus subiectul sa ma pish pe tine(cu jet fa) shi pe chestiile alea futute-n cur de Andre ,fratele meu!incultura e-n floare"Ramai shi nu pleca" ori suntetzi la fel de proshti ca ele ori chiori sau retardatzii mintal
PS: Sa le scoata cineva stalpul din cur!
Shii pentru fraiera care a propus subiectul sa ma pish pe tine(cu jet fa) shi pe chestiile alea futute-n cur de Andre ,fratele meu!incultura e-n floare"Ramai shi nu pleca" ori suntetzi la fel de proshti ca ele ori chiori sau retardatzii mintal
PS: Sa le scoata cineva stalpul din cur!
- Vizitator
7 mesaje
• Pagina 1 din 1