Andre primeste joi la Tetrul Tandarica Discul de Aur pt vanzarile de pe anul 2001

Forum dedicat formatiei Andre si fanilor acesteia

Andre primeste joi la Tetrul Tandarica Discul de Aur pt vanzarile de pe anul 2001

Mesajde rrb » Mie Ian 23, 2002 4:41 am

Trupa Andre primeste joi Discul de Aur pentru vanzarile de pe anul 2001. Cat Music le pregateste o adevarata surpriza fetelor ele spargand in 2001 recorduri peste recorduri in saptamana acesta chiar au ajuns pe primul loc la VOT ATOMIC. Pe langa acest trofeu ele au mai primt in cei 3 ani de existenta ATENTIE 4 DISCURI DE PLATINA!!!!!!!!!! Nici o alta trupa nu au avut un asemenea succes ca si ele. Dar asta nu e tot stati aproape ca acum e nuam iinceputul. BRAVO ANDRE!!!!!!!!!!

Raul R.
Junior Member

Mesajde ilinca » Joi Ian 24, 2002 3:02 am

ce ora si-au ales
cand aproape toti fanii trupei sunt la scoala
ilinca
Junior Member

Re: Andre primeste joi la Tetrul Tandarica Discul de Aur pt vanzarile de pe anul 2001

Mesajde J'adore » Joi Ian 24, 2002 3:32 am

[quote]Initial trimis de rrb
[B]Trupa Andre primeste joi Discul de Aur pentru vanzarile de pe anul 2001. Cat Music le pregateste o adevarata surpriza fetelor ele spargand in 2001 recorduri peste recorduri in saptamana acesta chiar au ajuns pe primul loc la VOT ATOMIC. Pe langa acest trofeu ele au mai primt in cei 3 ani de existenta ATENTIE 4 DISCURI DE PLATINA!!!!!!!!!! Nici o alta trupa nu au avut un asemenea succes ca si ele. Dar asta nu e tot stati aproape ca acum e nuam iinceputul. BRAVO ANDRE!!!!!!!!!!

Raul R.

Andre....castiga discul de aur..HAHAHAHAHA!

big deal!.....and a big fat joke(ca andre!)

Fara suparare.....dar trupa andre e vai de mama ei!

Parerea mea!

HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHA
l'eternite soulage mes peines
J'adore
Junior Member

Mesajde popescu andreea » Joi Ian 24, 2002 9:46 pm

Le iubesc pe fetele de la ANDRE si voi fi alaturi de ele la Teatrul Tandarica. Sunt de asemenea presedinta fan-clubului ANDRE nou infiintat in Alexandria. Stiu aproape totul despre ele, le-am trimis e-mailuri, dar preferata mea Andreea Balan nu mi-a raspuns la nici un mesaj. Sunt foarte dezamagita dar o iubesc la fel de mult. Astept cu nerabdare sa la strang in brate.
Va rog sa ma ajutati sa comunic cu ele.
popescu andreea

Mesajde Bubico » Dum Feb 03, 2002 10:39 am

aaaaa!!!! stai asa ilinca ca s-a chilit in masa.... colegii mey m-au obligat sa merg...... s-au calcat in picioare au blocat strada, si scandau "Te iubim Andreea".... beah... dar le-am vazut...loool.. am scapat de ceva ore...
Bubico

asa este

Mesajde ilinca » Dum Feb 03, 2002 11:21 am

asa este si colegele mele au lipsit toata ziua nu doar cateva ore
ilinca
Junior Member

Înapoi la Andre