Trupa Andre primeste joi Discul de Aur pentru vanzarile de pe anul 2001. Cat Music le pregateste o adevarata surpriza fetelor ele spargand in 2001 recorduri peste recorduri in saptamana acesta chiar au ajuns pe primul loc la VOT ATOMIC. Pe langa acest trofeu ele au mai primt in cei 3 ani de existenta ATENTIE 4 DISCURI DE PLATINA!!!!!!!!!! Nici o alta trupa nu au avut un asemenea succes ca si ele. Dar asta nu e tot stati aproape ca acum e nuam iinceputul. BRAVO ANDRE!!!!!!!!!!
Raul R.
6 mesaje
• Pagina 1 din 1
Re: Andre primeste joi la Tetrul Tandarica Discul de Aur pt vanzarile de pe anul 2001
[quote]Initial trimis de rrb
[B]Trupa Andre primeste joi Discul de Aur pentru vanzarile de pe anul 2001. Cat Music le pregateste o adevarata surpriza fetelor ele spargand in 2001 recorduri peste recorduri in saptamana acesta chiar au ajuns pe primul loc la VOT ATOMIC. Pe langa acest trofeu ele au mai primt in cei 3 ani de existenta ATENTIE 4 DISCURI DE PLATINA!!!!!!!!!! Nici o alta trupa nu au avut un asemenea succes ca si ele. Dar asta nu e tot stati aproape ca acum e nuam iinceputul. BRAVO ANDRE!!!!!!!!!!
Raul R.
Andre....castiga discul de aur..HAHAHAHAHA!
big deal!.....and a big fat joke(ca andre!)
Fara suparare.....dar trupa andre e vai de mama ei!
Parerea mea!
HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHA
[B]Trupa Andre primeste joi Discul de Aur pentru vanzarile de pe anul 2001. Cat Music le pregateste o adevarata surpriza fetelor ele spargand in 2001 recorduri peste recorduri in saptamana acesta chiar au ajuns pe primul loc la VOT ATOMIC. Pe langa acest trofeu ele au mai primt in cei 3 ani de existenta ATENTIE 4 DISCURI DE PLATINA!!!!!!!!!! Nici o alta trupa nu au avut un asemenea succes ca si ele. Dar asta nu e tot stati aproape ca acum e nuam iinceputul. BRAVO ANDRE!!!!!!!!!!
Raul R.
Andre....castiga discul de aur..HAHAHAHAHA!
big deal!.....and a big fat joke(ca andre!)
Fara suparare.....dar trupa andre e vai de mama ei!
Parerea mea!
HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHA
l'eternite soulage mes peines
-
J'adore - Junior Member
Le iubesc pe fetele de la ANDRE si voi fi alaturi de ele la Teatrul Tandarica. Sunt de asemenea presedinta fan-clubului ANDRE nou infiintat in Alexandria. Stiu aproape totul despre ele, le-am trimis e-mailuri, dar preferata mea Andreea Balan nu mi-a raspuns la nici un mesaj. Sunt foarte dezamagita dar o iubesc la fel de mult. Astept cu nerabdare sa la strang in brate.
Va rog sa ma ajutati sa comunic cu ele.
Va rog sa ma ajutati sa comunic cu ele.
- popescu andreea
6 mesaje
• Pagina 1 din 1