Andre sunt nominalizate la 2 categorii la Premiile Industriei Usoare Romanesti!!
17 mesaje
• Pagina 1 din 1
Andre sunt nominalizate la 2 categorii la Premiile Industriei Usoare Romanesti!!
trupa ANdre e nominalizata la Premiile Industriei Usoare Romanesti si anume la Girls Band alaturi de Candy Angels Dolly si De Luxe iar la cealalta categorie la ARTIST DANCE alaturi de Hi-q Animal X Voltaj N&D si 3SE. Ce credeti ce sanse au???? Eu cred ca la prima categorie sigur vor castiga !!!!!!! Voi ce parere aveti?????
Ma trezesc plangand cu tine-n gand
Oare stii cat mi-e de dor?
As vrea sa pot zbura iubirea mea
Pana dincolo de nori.
Pana dincolo de nori.
- rrb
- Junior Member
Da au
Au sanse sa castige,si..cred ca si la a doua categorie vor castiga,sper din tot sufletul
As vrea sa fiu in Bucuresti sa merg si eu......dar asa e evenimentele importante se tin in orase importante
;P :hi:
As vrea sa fiu in Bucuresti sa merg si eu......dar asa e evenimentele importante se tin in orase importante
- Andreea D
- Junior Member
Re: Da au
Originally posted by Andreea D
Au sanse sa castige,si..cred ca si la a doua categorie vor castiga,sper din tot sufletul
si eu sper sa castige si la a doua numai sa nu fie sfori .Ar fi ceva extraordinar dupa cele 4 discuri de platina si unul de aur
Pana dincolo de nori.
Pana dincolo de nori.
- rrb
- Junior Member
da..suntem de acord.. deci, dar andreea spunea ca nu ar vrea sa vina, pt. ca anul trecut au fost huiduite rau de fanii BUG Mafia, deci... dar imi doresc sa se duca !! biletul e 300.000 deci... in fine
nu inteleg de ce nu au fost si in acest an nominalizate la cel mai bun grup al anului asa cum au fost anul trecut impreuna cu 3se si Iris... nashpa.. sa cashtige!
nu inteleg de ce nu au fost si in acest an nominalizate la cel mai bun grup al anului asa cum au fost anul trecut impreuna cu 3se si Iris... nashpa.. sa cashtige!
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
despre chestia cu huiduiala.
Sa fiti acolo anu asta
ma scuzati pt deranj, da am vazut numele formatiei pe aici si imi fac simtita prezenta. oricum, bafta

- ckride
- Junior Member
In primul rand era "muzicale", nu usoare!
In al doilea rand, Voltaj bineinteles ca canta dance, desi toti cretinii au zis de atatea ori ca e trupa rock
In al treilea rand, andre isi merita nominalizarea la "industria usoara" intr-adevar...
In al doilea rand, Voltaj bineinteles ca canta dance, desi toti cretinii au zis de atatea ori ca e trupa rock
In al treilea rand, andre isi merita nominalizarea la "industria usoara" intr-adevar...
"Si nu stiu sa tac..."
cand e vorba de
"Un popor detergent incuiat in televizor"
cand e vorba de
"Un popor detergent incuiat in televizor"
- Kryszti
- Junior Member
pacat ca andre din motive personale nu a mai participat la premiile industriei muzicale romanesti. Precis luau ceva premii!!!
Pana dincolo de nori.
Pana dincolo de nori.
- rrb
- Junior Member
Initial trimis de rrb
pacat ca andre din motive personale nu a mai participat la premiile industriei muzicale romanesti. Precis luau ceva premii!!!
Cum n-au participat mai? A... Ca n-au fost acolo asta e altceva .... Dar au participat ca doar au fost nominalizate....... si n-au castigat... Si? ce sa facem acuma? asta e... Si oricum daca n-au fost acolo atunci, nu inseamna ca n-au participat... Ca oricum castigatorii se stiau dinainte sa fie seara decernarii premiilor... ca si la eurovision - monica anghel si marcel pavel - se stia dinainte ca ei vor castiga! asa ca pa.......
- yulissa
- Junior Member
17 mesaje
• Pagina 1 din 1