Andre s-au intors din Germania!!!!
11 mesaje
• Pagina 1 din 1
Andre s-au intors din Germania!!!!
Andre s-au intors din Germania unde au avut un succes imens avand 20 de concerte in 10 mari orase. La toate concertele au fost sali arhipline 90 % romani. Lumea le-a aclamat si le-au fredonat binecunoscutele hituri.Dupa acest turneu reusit ANdre are oferte pt turnee in austria franta si ..... USA. Sa vedem ce va iesi.
Ma trezesc plangand cu tine-n gand
Oare stii cat mi-e de dor?
As vrea sa pot zbura iubirea mea
Pana dincolo de nori.
Pana dincolo de nori.
- rrb
- Junior Member
so what?
playback la pret mai mare pentru straini?
nu mi se pare ceva super-impresionant atat timp cat concertele sunt to pentru comunitati de romani, tot in cluburi....
daca o sa vad o formatie romaneasca la T in the park, atunci o sa ma bucur
nu mi se pare ceva super-impresionant atat timp cat concertele sunt to pentru comunitati de romani, tot in cluburi....
daca o sa vad o formatie romaneasca la T in the park, atunci o sa ma bucur
......noapte buna si pofta buna la masa...de Demostene Botez
-
Zgubilici - Junior Member
Re: Andre s-au intors din Germania!!!!
sali arhipline... bleah !!! cati ? 10-20 oameni poate
si aia rude sau dirijati sau veniti de dragu de a auzi ceva in romana... (de proasta calitate ce-i drept).
una e clara.... cand o sa vad un stadion plin precum la gn'r sau io stiu.... metallica... (sau hai sa luam din romania sa nu va complexati - holograf, iris, vdv.... etc.) atunci o sa platesc si io bilet sa ma duc la playbacku' andre
pana atunci (adica niciodata...) toate cele bune

una e clara.... cand o sa vad un stadion plin precum la gn'r sau io stiu.... metallica... (sau hai sa luam din romania sa nu va complexati - holograf, iris, vdv.... etc.) atunci o sa platesc si io bilet sa ma duc la playbacku' andre

pana atunci (adica niciodata...) toate cele bune

- AxL
- Junior Member
spre deosebire de valahia care a fost anul trecut tot in germania andre au avut un succes iesit din comun
Ma trezesc plangand cu tine-n gand
Pana dincolo de nori.
Pana dincolo de nori.
- rrb
- Junior Member
Care succes? Din cate am inteles...abia dak adunau 100 de oameni la un concert...shi ma indoiesc ca sunt numa' 100 de tineri romani in Germania...hai inmultit cu cate...10-15 concerte...1500 de romani....bweeeeeeeee....ma rog...sa le vedem un SUA...nu dau reprezentatie si la White House?
Shi dupa cum spunea marele maestru Porky Pig...."That's all folks!"
- Sfantu`
- Junior Member
Initial trimis de Sfantu`
Care succes? Din cate am inteles...abia dak adunau 100 de oameni la un concert...shi ma indoiesc ca sunt numa' 100 de tineri romani in Germania...hai inmultit cu cate...10-15 concerte...1500 de romani....bweeeeeeeee....ma rog...sa le vedem un SUA...nu dau reprezentatie si la White House?
Parerea mea: n-au avut nici un succes... mai mult se lauda!
- yulissa
- Junior Member
11 mesaje
• Pagina 1 din 1