Fetelor de la Andre va iubiti Fanii?
Daca da de ce nu le raspundeti la e-mailuri????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Oare cele de la Andre ne iubesc pe noi FANii lor?
13 mesaje
• Pagina 1 din 1
BUNA LA TOATA LUMEA!!!
buna la toata lumea!!!
sper ca va place trupa andre la fel ca si mie!!!(si sa le apreciati asa cum trebuie!!!!!)
eu cred ca aceasta este cea mai super trupa de fete din toata tara,tocmai de aceea presa a scris atat de mult despre ele!!!
vreau sa stiti ca sunt noua aici si sper sa-mi multi amici si amice!!!
sper ca va place trupa andre la fel ca si mie!!!(si sa le apreciati asa cum trebuie!!!!!)
eu cred ca aceasta este cea mai super trupa de fete din toata tara,tocmai de aceea presa a scris atat de mult despre ele!!!
vreau sa stiti ca sunt noua aici si sper sa-mi multi amici si amice!!!
- gabriela2411
da va pot spune sigur ca Andre-lele va iubesc mult. Cel putin pot spune asta din punctul de vedere al andreei antonescu, care sigur va raspunde la emailuri, iar andreea balan careintra rar pe net... nu va poate raspunde la toate emailurile!
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
Initial trimis de Gabytu
da va pot spune sigur ca Andre-lele va iubesc mult. Cel putin pot spune asta din punctul de vedere al andreei antonescu, care sigur va raspunde la emailuri, iar andreea balan careintra rar pe net... nu va poate raspunde la toate emailurile!
Dar voi ce credeti ca ele au atata timp pt a raspunde la sutele de emailuri si scrisori pe care le primesc?
Au si ele de invatat!
Hei Gabytu, care este adresa de email a Andreei A. si a lu' Balan?
Ma gandesc ca poate sti tu
-
fan Andreea B. - Junior Member
Mai Gabytu, eu nu prea cred ca sti si adresa Andreei B. Daca da de ce nu o spui? Ha?
Dorks keep being d.o.r.k.s.
P.a.!
Dorks keep being d.o.r.k.s.
P.a.!
-
Initial trimis de Gabytu
pe pariu ca o shtiu?!
Atunci care e adresa de email a lu' Andreea B.? Trimite-mi mesaj privat daca chiar shtii.....
-
13 mesaje
• Pagina 1 din 1