Incurajari pentru trupa Andre

Forum dedicat formatiei Andre si fanilor acesteia

Incurajari pentru trupa Andre

Mesajde rrb » Sâm Mai 25, 2002 9:31 pm

Scrieti aici incurajarile voastre pt ca trupa Andre sa fie din nou impreuna asa cum vor toti fanii pt ca reteta succesului nu e solo ci ele 2 impreuna
Ma trezesc plangand cu tine-n gand
Oare stii cat mi-e de dor?
As vrea sa pot zbura iubirea mea
Pana dincolo de nori.
rrb
Junior Member

Mesajde darkshines » Dum Mai 26, 2002 12:05 am

in my opinion the key to their success is :
andreea a : get bigger tits(if it's possible ; ai grija ca daca se umfla prea tare te sufoca mama si nu am vrea sa ti se intample ceva :rolleyes:)
andreea b: get bigger tits(you need'em , gal , poate ca nu numai ca distrag atentia de la fata ta "prea bestiala" ci si de la "melodioasa" ta voce)

p.s. gabytu daca stergi postul asta esti bulangiu fiindca nu conteaza daca am o parerea buna sau proasta despre respective , tot am dreptul sa o postez aici ! :p

To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
darkshines

Mesajde MiG29 » Dum Mai 26, 2002 1:48 am

Io sunt de acord cu Darky.....shi dak sa poate sa fac shi cate un face lift ceva(mai ales aia blonda,k chiar k arata k moartea in vacantza).Pacat k nu poa sa modifice shi vocile,k e cazu!!!!!Shi eventual shi ceva la nivelu creiereului,k de mentalitate canci....
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

Mesajde fan Andreea B. » Dum Mai 26, 2002 10:23 am

Gaby, daca cumva nu vei sterge acele mesaje sa stii ca nu este deloc corect. Ei daca tot au intrat acolo, trebuiau sa le incurajeze pe Andrele, nu sa le jigneasca. I remember this was the deal.
Incurajare: Chiar nu va pasa deloc de fani, pentru a va despartii?
fan Andreea B.
Junior Member

Re: Incurajari pentru trupa Andre

Mesajde fan Andreea B. » Dum Mai 26, 2002 10:25 am

Initial trimis de rrb
Scrieti aici incurajarile voastre pt ca trupa Andre sa fie din nou impreuna asa cum vor toti fanii pt ca reteta succesului nu e solo ci ele 2 impreuna

Ai facut un subiect exact cum mi-am dorit dar trebuia sa mentionezi ca cei anti Andre nu au voie sa scrie...vad ca ei mai mult le descurajeaza.....idiotii naibii!
fan Andreea B.
Junior Member

Mesajde MiG29 » Dum Mai 26, 2002 1:45 pm

Bai andreia b aka 0 personality io nu tin minte sa te fii jignit in vreun fel...tu vad k o faci fara rusine....tine minte k intre noi(ashtia cu gust) shi voi(adik fara gust) e o diferentza mare....cum am mai spus shi pe alte forumuri terminatzi draq gimnaziu shi eventual un liceu shi cand o sa va apucatzi sa ascultatzi o melodie in engleza (macar) atunci sa vorbitzi.....luzari
MiG29

Mesajde darkshines » Dum Mai 26, 2002 4:45 pm

gaby daca cumva vei sterge aceste mesaje te spun lu sopra si bye bye mod pe andre si vine darky mod pe andre , sterge toate imbecilitatile si o sa fie vai-si-amar de forumul asta(o sa ramana 2 posturi inteligente , al meu si a lui Mig )

To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
darkshines

Mesajde gabuba » Dum Mai 26, 2002 9:01 pm

ha-ha-ha... ce glume bune aveti toti in voi.
1. pt. cei care nu shtiu sa citeasca asta e subiect de INCURAJARi nu de jigniri! sunteti off topic.
2. dark lasa excesul de zel si amenintzarile
3. mig nu mai plagia
4. "fan andreia b." nu ii mai jigni. ma ocup eu de ei.
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde cutuma© » Dum Mai 26, 2002 9:33 pm

Atata timp cat suntetzi 4 sau 5 care incurajatzi formatzia asta iar noi, cei kre o criticam suntem de numarul zecilor(dak ash fi zis al sutelor s-ar putea sa fi exagerat, pt k celorlaltzi nu le pasa!) este normal sa apara pareri anti pe threadurile din acest forum. Eu nu am de zis decat un singur lucru: presa shi oamenii cu gust in muzik au urat formatzia Andre, asha k nu ne luatzi placerea de a ne bucura de destramarea lor!
Prohíbanos que odiamos cuervos

Decret despre Steaua - Sevilla : http://decret.blogspot.com
cutuma©

Mesajde MiG29 » Lun Mai 27, 2002 12:54 am

Bai Gabytzu shi cum anume te ocupi tu de noi?In afara de faptu k potzi sa stergi post-urile alta cale nu prea vad...
MiG29

Mesajde gabuba » Lun Mai 27, 2002 9:48 pm

migule... dak nu le vezi tu nu inseamna ca nu exista... de exemplu "avertismentele"... ce zici de ele?

cei care nu sunt fani.... nu vad de ce naiba ii intereseaza formatia... un sigur post dupa acest si avertisment!

se shtie ce fel de post.
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde cutuma© » Mar Mai 28, 2002 5:24 pm

Shi dak imi dai un avertisment, in ce ,ma rog, consta acesta, ma gandesc in felul urmator, k dak imi dai un ban, potzi sa bannezi ip-ul kre e insa dinamic shi data urmatoare knd ma conectez, pa pa, potzi sa imi pui un cookie kre se shterge ushor, sau potzi sa imi bannezi contul, dar imi fac rapid altu shi tot o sa spun ce am de spus!
Prohíbanos que odiamos cuervos

Decret despre Steaua - Sevilla : http://decret.blogspot.com
cutuma©

sfdghjkl;;sakhjdjfhdsghfkgja

Mesajde Radu123 » Mie Mai 29, 2002 12:50 am

Daca am vazut ca stergi anumite mesaje de ce nu stergi si tampeniile alea de pe chestia aia care am facut-o eu?
Radu123
Junior Member

Înapoi la Andre