Jocurile Olimpice de Iarna Salt Lake City 2002

vechiul forum de sport

Moderator: baixinho©

Those sneaky fuckin' russians

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Feb 21, 2002 11:13 pm

Mi-a parut rau de Suedia. Nu ca tineam cu ei...dar era bine sa fie si ei in semifinale. Ce gol penibil a putut lua Tommy Salo. Oricum..o semifinala interesanta Canada-Bielorusia.

Alisoha..tin sa te anuntz ca Cehia-Rusia a fost un meci oribil in primele sale 58 de minute. In ultimele 2 minute cehii au luat foc..dar era deja prea tarziu. Raman in continuare un mare fan al Republicii Cehe...din 2 motive : berea si echipa de hockey !
Un mare jucator..Jaromir Jagr (nr. 68...in cinstea primaverii de la Praga din 1968). Un mare portar..Dominator ! Asta e !

Cred ca finala v-a fi USA - Canada ! Ma alatur si eu lui Aliosha..si tin cu frunza de artzar !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Aliosha » Vin Feb 22, 2002 2:58 am

Asta e o stire de ultima ora : rusii ameninta ca se retrag e la olimpiada din cauza arbitrajelor nefavorabile ( un fals complex gen rapid: singuri importiva tuturor ) ;)
"Against modern football."
Aliosha

Mesajde Aliosha » Vin Feb 22, 2002 11:03 pm

CAN vs BEL 7-1 !!!!
Meci super. Indiferent cu cine o sa pice finala o sa fie tare de tot!
Aliosha

Ce nashpa

Mesajde alina » Vin Feb 22, 2002 11:31 pm

N-am vazut mai nimic din toata olimpiada.Nici macar sariturile cu skiurile la trambulina mare.Stiu ca a castigat Simon Aman(?) nu stitzi Schimit a luat ceva?Infara de medalia de aur la ekipe !
addio pirata!
alina
Junior Member

Mesajde Aliosha » Sâm Feb 23, 2002 3:44 am

SUA - RUSIA 3-2 as ca finala va fi CANADA vs SUA !!
Aliosha

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Feb 23, 2002 4:14 am

Bai ALiosha..incearca sa itzi spui si parerea despre meci...nu face doar un anunt de scor.
Asadar...Rusia nu a jucat nimic timp de 2 reprize. Ex-sovieticii parca au avut plumb in patine. Dar repriza a 3 a a fost teribila. In 3 minute rusii au redus din handicap la un singur gol. A fost cea mai frumoasa repriza de hockey pe care am urmarit-o eu vreodata. Salvari miraculoase din partea lui Mike Richter.
Mi-a parut f. rau de rusi !...chiar daca ei au eliminat Republica Ceha ! Dar asta e....meciul are 3 reprize..iar rusii nu au jucat decat una singura !
In finala tin cu Canada !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Aliosha » Sâm Feb 23, 2002 4:35 am

Ce parere sa-mi mai dau ma nu vezi ca toate meciurile sunt tari.
Ce sa mai zic, se joaca super...
Iar in finala o sa fim 2 care tinem cu Canada.
Aliosha

Mesajde Aliosha » Lun Feb 25, 2002 1:15 am

Canada Vs Sua 5-2.
Meci extraordinar. Canada a dat lectii americanilor. A fost unul dintre cele mai frumoase meciuri de hochei vazute de mine. Ma retrag la niste beri in oras ca e petrecere mare...
Aliosha

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Feb 25, 2002 3:53 am

Da... a fost frumos ! USA au aratat ca nu stiu hockey ! Doar datorita arbitrilor au ajuns in finala...care au inchis ochii la cateva faze din repriza a 3 a,din meciul cu Rusia.
Personal,mi-ar fi placut mai mult o finala Rusia-Canada !

Oricum...m-am bucurat pentru victoria frunzei de artar. Si am sarbatorit si eu cu cativa mici si bere ! :D
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Mirela » Lun Feb 25, 2002 5:41 pm

eu pana azi-noapte n-am stiut ca lui Johann Muehlegg(olimpicul la Cross Country Skiing)i s-a luat una din medalii dupa ce a iesit pozitiv la testul anti-doping....
si am mai auzit ca un rus(sau doi?) siinca unu'au fost si ei descalificati pe aceeasi baza...

in rest,imi pare rau ca am pierdut finala Canada-Usa,dar ma bucur ca au castigat canadienii.
iar la curling feminin...rolf,daca nu stii inca,au castigat Britanicele--pemerit,zic eu!!

festivitatea de incheiere a fost frumoasa...dar umbrita de scurta parada a atletilor de numai 15 minute,caci au trebuit sa se incadreze in programul celor de la NBC(care nu vroiau sa-si piarda stirile din cauza paradei)ar fi trebuit sa-i lase sa defilezein voie!!!
am apucat sa-i vad si pe romani o data....ca de obicei--veseli si cu chef si sarind in sus de parca ar fi castigat 36 de madalii(adica mai multe decat germania...:) )

acum astept clasamentul pe tari,ca inca nu m-am lamurit:germania are 35 demadalii,apoi norvegiaparca si urmeaza...

si bineinteles........sa vedem ce-o sa fie in 2006 la Torino!!!
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Mirela

la inchidere

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Feb 25, 2002 7:47 pm

Mda...s-a mai dus o Olimpiada. A fost frumos ! Acum ..voi avea si eu noptzi normale...pt. ca de 2 saptamani ma culc undeva in jurul orei 6 dimineatza.
Turneul de hockey a fost de vis ! In final..o campioana meritata...Canada !
Patinajul artistic..ca intodeauna..superb ! M-am bucurat pt. victoria francezilor la dansuri..si de asemenea pt. victoria americancei de 16 ani..de la fete...care a luat aurul olimpic..dupa ce inaintea programului liber era pe locul 4 ! (Sarah Hughes..este numele ei )
A fost frumos si skyul....cu marea eroina a Olimpiadei..croata ..al carui nume nu stiu cum se scrie..(Ianita Costelici :D ) .....castigatoare a 3 medalii de aur si 1 de argint !

Nu ne mai ramane altceva de facut..decat sa asteptam Torino 2006 ! Oricum..pana atunci ne vom intalni cu Olimpiada de vara...din 2004.....de la Athena ! Olimpiada se reintoarce pe taramurile natale !
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde alina » Lun Feb 25, 2002 11:00 pm

Cred ca a fost frumoasa olimpiada pacat ca n-am vazut nimica din ea!Da am vazut meciul dintre Canada vs.USA.Superb au jucat canadieni desi nu ma pricep absolut deloc la hockey!
:D am tricou cu ATHENA 2004!Il am din 97!
addio pirata!
alina
Junior Member

Mesajde Rolf » Mar Feb 26, 2002 1:21 pm

Initial trimis de mirela2001

iar la curling feminin...rolf,daca nu stii inca,au castigat Britanicele--pemerit,zic eu!!

acum astept clasamentul pe tari,ca inca nu m-am lamurit:germania are 35 demadalii,apoi norvegiaparca si urmeaza...

Am vazut finala la curling femei, le-au facut britanicele muci pe suedeze (parca? - nu mai stiu), chiar ca pe merit. Le trebuia suedezelor macar 2-0 in ultimul set, n-au reusit nici macar 1-0 si s-au retras (la curling poti sa inchei meciul la orice moment daca iti dai seama ca nu mai ai nici o sansa).

Nici io nu prea inteleg cum se face clasamentul pe medalii: la americani se face dupa medalii totale, ca sa iasa ei pe 2. Prin alte televiziuni si ziare parerile sunt impartite: unii publica clasamente ca si americanii, altii dupa tipurile de medalii (adica cel mai mult aur conteaza, departajarea se face dupa argint etc...). In felul asta SUA pica pe 3, dupa Germania si Norvegia. Pina la urma care e varianta oficiala?
Rolf
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Feb 26, 2002 1:44 pm

La toate Olimpiadele clasamentul se face dupa medaliile de aur.
De exemlu..daca tara x are 9 medalii de aur ,1 de argin si una de bronz...iar tara y ..8 medalii de aur,25 de argin si 30 de bronz.....tara x se va afla in fatza tarii y !
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Mirela » Mar Feb 26, 2002 2:48 pm

stiu si eu asta,dar britanicii facura un clasament pe BBC sa vada care are cele MAI MULTE(pe care l-am pierdut) si eram curioasa.....

(mIrela fii amabila..si nu mai raspunde cu quote la posturi ! este inestetic..si ocupa si mult spatiu in pagina ! multumesc pt. intelegere)
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Mirela

Mesajde Rolf » Mar Feb 26, 2002 4:41 pm

Mi-am dat seama intre timp ca asta e varianta oficiala, da americanii tot pe 2 se considera, ca au cele mai multe medalii...

Clasamentu pe medalii trebe sa fie pe undeva pe net, da n-am timp acu de cautari... Primele 3 dupa medalii totale sunt Germania, SUA si Norvegia. In mare sunt cam aceleasi locuri...
Rolf
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Feb 27, 2002 2:08 am

Germania 12 aur
USA 10 aur
Norvegia 11 aur
Canada 6 aur
Austia 2 aur

Asta e clasamentul prezentat pe siteul oficial al Olimpiadei !
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Rolf » Mie Feb 27, 2002 11:49 am

E chiar tare, Austria, dupa varianta ailalta de calcul, era pe 12, da dupa total e pe 5-6 (ca mai e careva cu 2 aur). Ma intreb: s-a calculat asa ca sa iasa SUA pe 2? Nu m-ar mira...
Rolf
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Feb 27, 2002 7:14 pm

Nu Rolf..asa se calculeaza la toate Olimpiadele...fie de vara sau de iarna ! Conteaza aurul ! Castigatorul ia totul ! :) ...adica campionul olimpic conteaza cel mai mult !
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Rolf » Joi Feb 28, 2002 11:38 am

Pai daca conteaza aurul de ce e SUA inaintea Norvegiei, cind are cu un aur mai putin?
Rolf
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Feb 28, 2002 12:14 pm

Ups...m-ai prins ! Nu stiu !
Dar eu asa stiam...conteaza medaliile de aur !
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Rolf » Joi Feb 28, 2002 12:33 pm

Pai asa stiam si io, de aia am ridicat problema citeva posturi mai sus. Probabil ca trebe sa scotocim netu dupa clasamente de la Olimpiadele mai vechi...
Rolf
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Feb 28, 2002 12:51 pm

Rolf..scotocitul netului...e treaba ta..fie ca e vorba de beri,whiskyuri..sau Jocuri Olimpice !
( Poate ne informezi si despre noii pilotzi din formula 1...am azut ca a aparaut un australian,un indonezian..etc. )
Noul subiect creat pe Formula 1..te asteapta cu informatzii utile !
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Rolf » Vin Mar 01, 2002 12:54 pm

Mda, am scotocit. Este vorba de o magarie si o manipulare tipic americana. SUA au facut clasamentu cum au vrut ei. Pe siteul http://www.olympic.org, siteul oficial al Comitetului International Olimpic gasim clasamentele finale ale tuturor olimpiadelor de la Atena 1896 incoace, si toate sunt alcatuite in functie de medaliile de aur. E, pt. Salt Lake nu au updatat clasamentu final, in schimb te trimit pe http://www.olympic.com, siteu oficial al Salt Lake, cica sa vezi acolo clasamentu, care e facut dupa medalii totale, ca asa au vrut americanii. Pina or pune si pe siteu COI clasamentu real, toata lumea ramine cu impresia ca SUA a terminat pe 2. Asta e, nu e prima data ca SUA fac ce vor. Daca erau in stare sa cistige macar una din cele 2 finale de hochei acu erau de-adevaratelea pe 2, asa sunt dupa Norvegia, indiferent ce scrie pe site.

Edit: A, blinkule, pt. formula 1 am pus io acolo niste linkuri, da ma duc acu sa caut si o lista cu echipele.
Rolf
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Mar 01, 2002 2:37 pm

Multumesc Rolf ! Esti cel mai constiincios user de la fanclub ! Sopra ar trebui sa itzi dea un premiu !
Oribilul Mosh
Junior Member

Olimpiada

Mesajde BYU » Mar Mar 05, 2002 2:19 am

Vreau sa adaug si eu unele comentarii, de aici de la fata locului. In primul rand tot ceea ce pot sa spun este FABULOS. Asta a fost sentimentul general legat de olimpiada. Tot stratul Utah, de obicei mai plictisitor a fost plin de energie si entuziasm. Si asa ca sa ma mandresc si eu, tin sa spun ca am pierdut si eu vremea cu Echipele Romaniei de bob, sanie, patinaj viteza si short-track, patinaj artistic. Au fost super cooli si m-au impresionat cu dedicarea lor. De asemenea m-am intalnit si am facut cunostinta cu Jamie Sale si David Pelltier, Marc Grimmette (medaliat cu argint la sane dublu, care de altfel mi-a si dat medalia sa fac o poza), echipa feminina de bob-2 USA (medalie de aur si prima medalie de aur pt un sportiv negru), echipajele masculine de bob-4 USA, Steven Bradbury, Alissa Camplin, etc....multi altii care mi-e lene sa ii mai scriu. A fost ceva de vis, superb, minunat, iar artificiile de la ceremonia de inchidere....nu am mai vazut asa ceva. 10000 de artificii din 11 locuri, la 36 artificii/secunda timp de 4,5 minute. Nemaivazut si greu de egalat. Fata de sceptici, Salt Lake City le-a aratat ce a putut sa faca. Bravo. Bravo. Bravo!
BYU
Junior Member

Mesajde Rolf » Mar Mar 05, 2002 10:59 am

Byule, cum fu organizarea? Fata de Atlanta ar fi interesant de zis, care a fost printre cel mai prost organizate olimpiade, in opinia presei prezente la fata locului.
Rolf
Junior Member

Mesajde BYU » Mar Mar 05, 2002 6:47 pm

Dupa parerea mea a fost peste excelent. Se asteptau la probleme mari cu circulatia, cu securitatea...si toate au fost rezolvate fara probleme. Iar la probe, totul a decurs excelent. Singura problema ar mai fi fost cu prea exigenta securitate, dar cred ca era nevoie de asa ceva. Adica erau tancuri care pazeau satul olimpic si te perchezitionau mai ceva ca la sectie. Dar a prevenit orice problema.
BYU
Junior Member

Anterior

Înapoi la Sport