Hochei pe Gheata

vechiul forum de sport

Moderator: baixinho©

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Mai 13, 2005 10:54 am

Semifinale

Rusia - Canada
Suedia - Cehia

Meciul dintre Suedia si Republica Ceha va fi televizat live pe TVR2, sambata cu incepere de la orele 21:15.

Niste confruntari foarte echilibrate. Poate Canada sa aiba un oarecare avantaj in fatza Rusiei....dar, dupa cum stim, in hockey orice se poate intampla. Pucul e rotund :p
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Love2Fly » Dum Mai 15, 2005 1:01 pm

Bun....so:

Rusia -Canada
3 - 4

Cehia - Suedia
3- 2 (in prelungiri)

Deci, diseara la 21:15 pe TVR 2

Cehia - Canada (Live)
Love2Fly
Junior Member

Mesajde Love2Fly » Dum Mai 15, 2005 11:20 pm

Cehia - Canada 3 - 0

Neverosimil acest scor insa cat se poate de real. Echipa Canadei nu a mai fost aceeiashi poate si datorita faptului ca a "suferit" o operatie de intinerire...

Ma rog, marea mea dezamagire la acest turneu a fost Suedia care, dupa ce anul trecut juca finala impotriva Canadei, anul asta nu a mai reusit sa "apuce" nici macar un loc 3 fiind zdrobita in finala mica de echipa Rusiei....

Acestea fiind zise sa ne vedem cu bine in februarie la jocurile olimpice de Iarna de la Torino (cred.....nu? ) :D si....

Bravo Cehia!

p.s: Mosh, dai o bere ca ti-a castigat Cehia ta scumpa trofeul? :D
Love2Fly
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Mai 16, 2005 10:59 am

Am urmarit in direct semifinala Cehia-Suedia si finala Cehia-Canada, dar nefiind acasa nu am avut net..asa ca nu am putut sa imi expun parerile. Dar o voi face acum....

In primul rand sunt foarte bucuros pentru Republica Ceha, care a fost mereu echipa mea de suflet in hockey-ul pe gheatza. Imi pare bine ca Jaromir Jagr a cucerit singurul titlu ce ii lipsea din palmares (e campion olimpic la Nagano in 98 si dublu campion NHL cu Pitsburgh Penguins. ii lipsea doar mondialul din palmares).
Ati vazut cum a fost prezentat Jagr de catre Emil Hossu ? "...si acum intra pe gheatza...Jaromir Jagr..probabil cel mai bun jucator din lume la ora actuala...".
Si asa si este. Pe langa faptul ca a jucat cu degetul mic de la mana stanga fracturat....a facut niste partide exceptionale la acest mondial. O extraordinara viziune a jocului....un dribling letal...niste pase maiastre.

Excelent si portarul ceh...care a reusit shoot out in finala. Dupa celebrul Dominik "The Dominator" Hasek...cehii au un nou mare portar.

Love2...suedia a jucat ultimele doua finale de mondial..dar le-a pierdut pe ambele impotriva Canadei. Oricum...nu prea poti spune despre ei ca au dezamagit. Au jucat frumos in semifinala....si probabil in finala mare au cazut psihic de i-au batut rusii atat de rau.
Nu iti dau nici o bere, dar daca vrei bem impreuna o bere ceheasca A-)

O mentiune speciala o are publicul spectator. Am vazut stand laolalta superteri cehi,slovaci,canadieni si suedezi. Foarte frumos.
Love2, ai vazut-o pe cehoaica aia de o tot arata la tv ? (si la semi si la finala). Nu tzi s-a parut de mare frumusetze ? :D

Czech
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde eyewitness » Lun Mai 16, 2005 11:03 am

Am urmarit in direct semifinala Cehia-Suedia si finala Cehia-Canada

fusesi in austria miraculosule?
credeam ca esti la munte :)
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde Red_Mustang » Lun Mai 16, 2005 11:07 am

Bre' a fost un meci pe cinste...nu am reushit sa ma plictisesc de nici un fel...shi ma bucur ca au cashtigat cehii !
Moartea sta si bea un suc, in timp ce pe mine ma calca masinile ! - copyright Ulhvan
Red_Mustang

Mesajde ghionoiul » Lun Mai 16, 2005 12:47 pm

O finala frumoasa. Nu chiar ca Steaua - Miercurea Ciuc, da' merge... ~p
Ar fi fost deja schumacheristic sa ia Canada al 3-lea titlu consecutiv.
ghionoiul

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Mai 16, 2005 12:55 pm

de ce ? Cehii au luat 3 consecutive prin anii 2000 :B
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde ghionoiul » Lun Mai 16, 2005 3:04 pm

Si crezi ca a fost mai amuzant ? ;b
ghionoiul

Mesajde macko62 » Sâm Mai 21, 2005 2:30 pm

Na la asta ce ziceti?????

la anu mondialele

seniori - Sofia
tineret - Bucuresti
juniori - Israel
macko62
Junior Member

Mesajde macko62 » Sâm Mai 21, 2005 2:31 pm

Si inca ceva
In dupamasa asta fetele din Ciuc seva juca la Debretin contra formatia nationala a ungariei!!!!!!!!!!!!!
macko62
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Mai 22, 2005 9:52 am

macko62 scrie:Na la asta ce ziceti?????

la anu mondialele

seniori - Sofia

la anu mondialele au loc in Letonia ! (probabil pe celebra arena Skonto, din Riga...un patinuar cu o capacitate de peste 8000 de locuri)
Oribilul Mosh
Junior Member

Violenta in hochei

Mesajde Goofy » Lun Iul 25, 2005 8:30 am

Voi ce spuneti despre bataile din hochei ? Eu spun ca acest lucru se intampla mai mult pentru spectacol, atunci cand sunt doi, nu ca acum cateva zile, nu stiu daca ati vazut si voi, pe Eurosport, in finala de Roller Hochey la CM, SUA s-a luat la bataie cu Canada (la propriu) la scorul de 5-0 pentru SUA. Practic toata echipa Canadei, suparata a le-a data o papara de bataie, chiar si arbitrii de rezerva 's-au bagat' (nu intelegeti gresit, ci ca sa ii linisteasca pe tinerii hocheistii). S-au facut 3 eliminari.
Ce spuneti, dupa rivalitatea dintre Steaua si Miercurea Ciuc, noi credeam ca suntem intr-o tara necivilizata sportiv, dar acum...
Ce viitor va avea hocheiul cu aceste batai ?
Goofy
Junior Member

Mesajde tzache » Lun Iul 25, 2005 10:04 am

Goofy scrie:Ce viitor va avea hocheiul cu aceste batai ?

Se cheama "traditie" si bataile fac sarea si piperul in hockey. Ar fi plictisitor fara batai. Si tinand cont ca e la mama lor acolo, la americani, unde le place show-ul si oamenii platesc sute de dolari pe un meci de playoff de ex sa vada spectacol, nu cred ca s-ar pune vrodata problema sa se renunte la batai. Se pune alta problema momentan: daca ar trebui sa se mareasca portile. Ce credeti? O idee buna? Eu am votat nu.
tzache

Mesajde dea15 » Lun Iul 25, 2005 10:51 pm

Parerea mea este k nu ar trebui sa se mareasca "portile" oricum isi au farmecu lor pentru cei ce privesc de afara ...bataile sunt sarea, da viteza tehnica shi logica cu care joaca acesti jucatori reprezina piperu ....
dea15
Junior Member

Mesajde SlashSnake » Vin Aug 19, 2005 9:42 am

Imi place hocheiul pentru ca e multa bataie si pentru ca in sportul asta nu sunt negrii cei mai tari ( de fapt, eu nici nu am vazut vreun negru pe gheata ).Sportul asta e pt. barbati adevarati si nu pt. gorile.
bafta
SlashSnake
Junior Member

Mesajde SportKlubFan » Vin Aug 19, 2005 10:39 am

Bine ai zis SlashSnake. Dar bataia este parte din hochei pana la o anumita limita. se zice ca si suporterii sunt prea agresivi. Asta asa e, dar ce sa zic daca e bataie pe gheta. Normal ca tin cu omu' meu si nu strig: Nu-l mai bate!, ci contrariul. De altfel nu stiu cum e asta cu suporterii stelei, caci ei nu au de ce sa se planga, mai ales ca mare parte nici nu stie ce se intampla pe gheata, dar ciucani se enerveaza de foarte multe ori din cauza meciurilor castigate de arbitri. De asta sunt agresivi ciucani, dar de obicei numai verbal.
Cat despre marirea portilor. americanii fac totul pentru spectacol si pentru bani, mai ales dupa sezonul trecut din NHL. Vor fii mai multe goluri si mai multe parade. eu spun da. deocamdata. Dar nu numai portile se maresc. Se schimba si forma lor, se reduc dimensiunile la aparatoarele portarilor samd.

Toate cele bune
... mert az egész világ tudja, hogy a Sportklub - nál nincs jobb, jobb, jobb. Csak egyesekben még nem tudatosult.
SportKlubFan
Junior Member

Mesajde SlashSnake » Vin Aug 19, 2005 11:22 am

Oricum cei din Ciuc sunt peste nivelul celor de la Steaua atat ca joc cat si ca agresivitate. Faza e ca agresivitatea e necesara intr-un sport ca hocheiul, doar ca ea trebuie sa fie si controlata. :calm:
SlashSnake
Junior Member

Mesajde SportKlubFan » Vin Aug 19, 2005 2:35 pm

As avea de adaugat la cele spuse de tine. Agresivitatea bineinteles ca isi are locul in hochei dar nu in randul suporterilor. Pe cealalta parte n-as putea sa zic ca ciucani ar fii mai agresivi ca celelalte echipe. Sunt si aici si acolo tot felul de jucatori. Numai ca la steaua sunt foarte multi care joaca la provocare. Normal ca la un moment dat se lasa cu bataie. In afara de asta hocheiul este un sport foarte solicitant si de asta sunt atatea batai la sfarsitul meciurilor, nu numai aici, in toata lumea unde se joaca hochei, pentru ca sunt obositi jucatorii, se enerveaza la cel mai mic lucru, mai ales daca stau prost cu scorul. Si asta e valabil atat pentru bucuresteni, cat si pentru noi.
Asta e!:D

Sal'tare din Ciuc.
... mert az egész világ tudja, hogy a Sportklub - nál nincs jobb, jobb, jobb. Csak egyesekben még nem tudatosult.
SportKlubFan
Junior Member

Mesajde lupusinguratic » Vin Aug 19, 2005 3:05 pm

salutare pt aia din ciuc!in special pt sportklubfan.si o intrebare:tu practici sportul asta? sau esti doar suporter? da-le un "pupic" din partea mea bucurestenilor data viitoare cand vin acolo la voi...
lupusinguratic
Junior Member

Mesajde SportKlubFan » Lun Aug 22, 2005 2:03 pm

Sal'tare lupule.
Practic acest sport dar n-o sa am ocazia sa ajung in preajma "bucurestenilor", fiindca sunt portar la o echipa din divizia amatorilor, dar deja au primit bucuresteni cateva "pupici verbale" de la mine si de la alti, asa cum au primit si celelalte echipe cand nu sau concentrat la joc ci la provocare si la scandal, aici incluzand si Sc M-Ciuc cand s-au luat la bataie ci cealalta echipa locala HC Csikszereda, alcatuit din tinneri de 17-18 ani, doar fiindca nu puteau sa-i bata la scor:( Suporterii din ciuc incearca sa fie cat mai corecti, deci nu scandeaza numai pentru amuzamentul propriu sloganele pe care le scandeaza. Fiecare echipa primeste cea ce merita. Ati auzit sa fii primit vreodata Sc M-ciuc aplauze in patinoarul din bucuresti (de la "suporterii" echipei Steaua)? Nu prea cred. Dar Steaua a primit de cateva ori de la noi. Atat despre agresivitatea si incorectitudinea suporterilor ciucani. Suporterilor stelei, adica banditilor lui Becali si Jean P. nici straini nu trebuiesc pentru bataie. Ei se bat intre ei sau cu fotbalisti de la Rapid (parca cu ei s-au batut sezonul trecut). That's all folks!

Scuze ptr. textul voluminos, dar trebuia sa spun cea ce aveam pe suflet.
Astept comentriile.

Sal'tare din Ciuc.
SportKlubFan
Junior Member

Mesajde zola19 » Dum Sep 18, 2005 5:27 pm

Ieri in cadrul cupei Lacul Rosu, Sport Club a batut pe Steaua cu 6-1.In meci a fost trei pedeapsa de meci,doi pentru Steaua si unul pentru Ciuc.
zola19
Junior Member

Mesajde baixinho© » Dum Sep 18, 2005 6:11 pm

deci campioana a inceput sezonul "cu dreptul". foarte frumos. s-o ţină tot aşa.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Caut imbracaminte portar

Mesajde SportKlubFan » Joi Sep 22, 2005 1:45 pm

Nu stie careva imbracaminte de portar de vanzare? Second or third or .... :) hand, numai bun sa fie. Va rog, sa ma contactati la pepino78@yahoo.com.

Sal'tare din Ciuc.
SportKlubFan
Junior Member

Mesajde Monsters INC. » Lun Sep 26, 2005 8:25 am

[quote="baixinho ©"]deci campioana a inceput sezonul "cu dreptul". foarte frumos. s-o ţ]
Ma bucur ca mai traiesti, si mai ales ca nu te-ai schimbat.... :zambet:
Monsters INC.
Junior Member

Mesajde zsolt77 » Lun Sep 26, 2005 1:43 pm

Ce liniste pe aici............
zsolt77
Junior Member

Liniste

Mesajde (se)cuiul » Mar Sep 27, 2005 7:46 am

zsolt77 scrie:Ce liniste pe aici............

De ce sa ne alarmam... toate's bune si frumoase, (ca fetele din galeria Ciucului), Progym bate Steaua, organizatorii refuza sa plateasca premiul pentru castigarea turneului pt. Progym (parca am mai vazut noi trucuri de astea, nu castiga Steaua, regulile nu mai sunt valabile, am experienta personala inca din '73 - doamne, ce batran sunt!), lucrurile merg spre normalitate ;) Asa ca savurati-va berea (vorba aia, cu Bere Ciuc, stiti voi...) si sa asteptam linistiti ce mai inventeaza Pana & co.
Apropo, ati vazut ce se intampla in campionatul Ungar? Ca a inceput, nu-i surpriza, aia au munti in nestire (numai ca le tin sub pamant, sa nu se vada ;) ) gheata, tot ce vrei, nu ca noi... mai interesant este ca joaca in campionat si niscaiva echipe slovace... baieti, asta-i viitorul, maine-poimaine o sa vedem si noi pe la noi ceva echipe ucrainene, Steaua se reboteaza Vostok sau Drujba, nu mai avem probleme cu limita de 5+1 stranieri, s-a rezolvat problema! Sau, mai simplu, Progym si Ciuc se inscriu si ei in Borsodi Liga - asa se chema campionatul ungar, sponsorul fiind fabrica de bere Borsodi -, steaua primeste automat titlul de campioana pe urmatorii 50 de ani, inclusiv cununa de lauri sub forma a trei pachete de dafine/jucatori, de bani are grija Pana, noi trecem la discutiile despre fetite, si basta! Daca anul asta va fi NHL, vedem si noi ceva hochei la tembelizor.
Gata, ca am luat-o razna... ce sa-i faci, bravo, Progym!, huo Steua! Despre federatie nu mai zic nimic :n:
(Se)cuiul din talpă. The personal touch ;).
(se)cuiul
Junior Member

Mesajde Sorin.S » Mar Sep 27, 2005 1:47 pm

Salutare de la Mihai Flamaropol
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
hochei.ro
Sorin.S
Junior Member

Mesajde Monsters INC. » Mar Sep 27, 2005 6:48 pm

Sorin.S scrie:Salutare de la Mihai Flamaropol

Spune-mi ce este pe poza ca nu se vede ... de ceata. AAAAAAA cred ca e Timaru cu cupa furata de la Progym.
==D ==D ==D ==D
Eu nu intzeleg un lucru. Daca iegzista o iexplicatie va rog sa-mi spuneti. De ce s-a mai tras suturi de penalitate la meciurile lui Progym daca oricum nu contau rezultatele???
Rusinicaaaa!!!:nop:
Monsters INC.
Junior Member

Mesajde Sorin.S » Mar Sep 27, 2005 9:31 pm

Ma...sincer sa fiu cred ca pe cupa din mana capitanului Stelei scrie LOCUL II (nu sunt sigur iar in poza nu se vede prea bine)
Suturi de penalitate s-au tras la toate meciurile care s-au jucat (exceptie facand meciul Progym-SteauaRosie)
Acum sper ca voi sa-mi spuneti...probabil aveti posibilitatea sa discutati cu cei din Gheorgheni...daca acestia au primit vreo cupa si daca da...ce scria pe ea. :calm:
Astept un raspuns in aceasta privinta daca se poate.;w

Numai bine!
hochei.ro
Sorin.S
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Sport