De ce oare mai zic "stiri din sport"
Poate singurul lucru pe care il admir la americani este faptul ca au vreo 5 sporturii pe picior de egalitate(basket,hokey,fotbal,basebal,tenis).
l
Moderator: baixinho©
), muzica de te unge pe suflet si niste superbe combinatzii de dans.
doar sunt incepatori.
aseara pe la 19 inca se mai platea.Eu = fosta practicanta, acu voyeurista

. Ash face o lista cu prostii la care sa nu te gandesti, dar stiu io cata imaginatie ai? *pfaw scrie:cat despre imaginatie, io zic sa nu risti.... am prea multa
COSS+min scrie:100000 de mi biletul [...] Cu banii astia imi cumpar 2 bilete in Ghencea la galerie la un meci Steaua-Dinamo!
100000 de mi
nu vine nimenii
Cam cati spectatorii

si, pentru o zi intreaga, 100.000 (10 lei noi :rolleyes: ) nu e totusi mult. Un meci de fotbal dureaza numa noojda minute... ian socoteste matale cate minute intra in aproximativ 10 ore
). In Romania, dansul sportiv este relativ tanar - abia in `90 a inceput cu adevarat, ca sport, inainte existand doar niste cluburi de "dans de societate" dar fara pretentii si activitati competitionale. Cu timpul, probabil, va capata si in tara noastra notorietatea de care se bucura in tarile unde are deja o traditie indelungata.
asta se observa si din atitudinea lor si din cea a galeriilor... deci totul se reduce la o pasiune veche de cand lumea - razboiul - si caracterul sportiv cam pica pe planul doi, daca nu chiar trei... inainte ma uitam si eu cu placere la meciurile de fotbal, dar de cand cu vedetismele astea gratuite nu mai suport nici sa aud de sportul asta.Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator