Hochei pe Gheata

vechiul forum de sport

Moderator: baixinho©

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Ian 10, 2003 10:56 pm

Am citit in Libertatea despre o jucatoare de hockey pe gheatza..componenta a echipei feminine a Canadei...care doreste sa semneze cu o echipa finlandeza masculina de liga a III a.
Bravo ei ...ar fi frumos sa joace alaturi de barbatzi..daca chiar este asa valoroasa.

Eu ma intreb...ar face dushul de dupa meci impreuna cu coechipierii ei ?
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

1430

Mesajde baixinho© » Lun Ian 13, 2003 12:13 pm

Azi (de la ora 19.00) si maine (17.00) Dinamo - Steauia pe Patinoarul "Mihai Flamaropol". Avand in vedere ca alb-rosii sunt gazde, spectatori - ioc. Asa ca hamburger - oha.

Modificare: ma rog, ma refeream la hot-dog, dar ideea este aceeasi.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde Ayrton » Joi Ian 16, 2003 4:16 pm

Dinamo - Steaua 2-4 si 5-3 in cele 2 meciuri de care pomeneste baixinho... In clasament insa steaua si Miercurea Ciuc sunt detasate...
Ayrton

1452

Mesajde baixinho© » Vin Ian 17, 2003 12:03 pm

Completare la postul anterior, cel al lui ayrton (este, de fapt, ceea ce a aparut in ziarul la care lucrez)

Zi cu ghinion pe Patinoarul Mihai Flamaropol
Campionatul national de hochei s-a reluat cu meciurile din cadrul etapei a 13-a. La Bucuresti, pe Patinoarul Mihai Flamaropol, s-au infruntat Dinamo si Steaua, ele impí£rtindu-si victoriile in cele douí£ zile. Luni au castigat militarii cu 4-2 (0-0, 1-2, 1-2), iar marti s-au impus alb-rosiii cu 5-3 (0-0, 1-1, 4-2). Ziua a doua a fost cea mai tensionatí£, nu atat datorití£ bí£tí£ii care a avut loc in repriza a doua intre Daia (Steaua) si Keresztes (Dinamo), cat in special din cauza evenimentelor produse langí£ si in afara ghetii. Dupí£ ce Daia a fost trimis definitiv la cabine, colegul lui Geru a luat loc pe banca suspendatilor timp de douí£ minute pentru „tinere", astfel cí£ Steaua era in inferioritate. Dorind sí£ arunce pucul in tribune pentru a se efectua schimbul de linii, stelistul Timaru a lovit, din gresealí£, in cap cu obiectul de joc arbitrul ce completeazí£ foaia de joc. Persoana in cauzí£, Teodora Nica, si-a pierdut cunostinta pentru cateva momente, revenindu-si dupí£ ce medicul echipei Steaua i-a acordat primul ajutor. In pauza dintre a doua si a treia reprizí£, masina de curí£tat gheata s-a stricat, motiv pentru care s-a apelat la cea de rezerví£, care insí£ a cedat inainte de a-si termina treaba. Dupí£ cateva minute, mecanicii au reusit sí£ le repare pe amandouí£, care au fost trimise imediat pe gheatí£, pentru a o curí£ta mai repede. In ultima reprizí£ pucul a ajuns in tribune si timp de aproape douí£ minute nu s-a gí£sit un „inlocuitor", fiind nevoie ca unul dintre oficialii federatiei sí£ se ducí£ la vestiarul arbitrilor sí£ aducí£ un alt puc. Si, de parcí£ toate acestea nu ar fi fost suficiente, una dintre tevile de apí£ caldí£ din sediul forului de specialitate s-a spart, iar biroul antrenorului federal Alexandru Hí£lí£ucí£ a fost inundat.

-------------

Azi la 19.00 si maine de la 17.00, pe Patinoarul Mihai Flamaropol, Steaua - Progym in etapa a 14-a.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Ian 17, 2003 9:33 pm

Iata ca pe langa desele bagari in seama...mai face si baixinho ceva bun. De aceasta data ma vad nevoit sa ii multumesc ca a postat despre meciul de azi. Eu uitasem complet....si nu m-ash fi dus la patinuar daca nu vedeam postul sau.
Deci...multumesc draga baixo ! :p

Steaua - Progym Agricom Gheorgheni 8-3

Un meci de mare spectacol jucat cu foarte mult fair-play.Primele eliminari ale meciului s-au dictat dupa sfarsitul primei reprize..in minutul 20. Iar in repriza II nu tin minte sa fi fost vreo eliminare.
Ocazile au fost la ambele portzi...doar ca bucurestenii au fructificat mai des. Portarul militar...Catrinoiu a prins o zi foarte buna..aparand o gramada de pucuri.
Dupa parerea mea..scorul inregistrat este nemeritat...harghitenii jucand foarte bine. Doar ca au unele momente in care se pierd si in intervale mici de timp primesc multe goluri. Nu e pentru prima oara cand fac asa ceva.

Si sa subliniez si eu un aspect negativ : nu au mai avut hot-dog ! :cry: M-am multumit cu o punga de semintze pe toata durata meciului.

Meciul de maine incepe la orele 15. Asa a anuntat crainica la sfarsitul meciului de azi.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde baixinho© » Sâm Ian 18, 2003 11:15 am

Steaua - Progym 8-3 (4-1, 0-1, 4-1)
Marcatorii ii las pentru diseara sau maine.
Fair-play-ul despre care vorbea Oribilul Mosh este explicabil (spun oamenii de specialitate din federatie, nu eu) prin faptul ca meciul nu mai are implicatii in clasament (Steaua nu mai poate fi detronata din fruntea ierarhiei, iar celor de la Progym nu le mai poate "fura" nimeni locul 4). Altfel spus, s-a jucat deschis, nefiind un meci al orgoliilor (cum este, de exemplu, Steaua - SC Miercurea Ciuc). Stiu, in finala de anul trecut s-au intalnit chiar ele doua formatii care au jucat ieri (deci se poate vorbi de o eventuala revansa), dar Progym a ajuns in finala din cauza non-combatului celor din Miercurea Ciuc (am scris la momentul respectiv ce si cum). Hocheistii din Gheorgheni au jucat excelent in repriza a doua (nu doar pentru ca nu au primit nici un gol) si bine pe tot parcursul meciului. Au iesit foarte frumos din aparare, cu pase la omul cel mai liber si nu cu pucul aruncat in fata, la intereptie altel spus. Tot respectul pentru portarul celor de la Progym, Molnar, care a stat o foarte lunga perioada de timp cu aparat gipsat la gat deoarece are probleme foarte mari cu coloana vertebrala, iar ieri a aparat foarte foarte bine (in conditiile expuse mai sus). Mi-a placut cum a jucat Anton Butushnov, jucatorul cu numarul 6 de la Steaua. A venit la echipa la inceputul acestui an si a marcat in fiecare meci. In afara de asta, joaca foarte bine tactic. Nu imi place, in schimb, ce face Salomon (numarul 3 de la Steaua), care este un fel de Bumbescu. Salomon nu stie altceva decat sa obstructioneze adversarul. Atat! Nu este in stare nici macar a traga la poarta!
Meciul de azi incepe la ora 15.00 pentru a da posibilitatea celor de la Progym sa plece mai devreme acasa si sa se odihneasca. Am inteles ca saptamana viitoare vor juca patru meciuri cu cei de la Dinamo (partidele programate conform campionatului in Turul 5 si care au loc pe 24 si 25 ianuarie si cele din turul 4, care ar fi trebuit sa se joce pe 27 si 28 decembrie 2002, dar care au fost amanate).

In celalalt meci al etapei, SC Miercurea Ciuc - Dinamo 5-0.

In runda precedenta, SC Miercurea Ciuc - Progym 7-4 (3-1, 3-3, 1-0) si 5-0 (1-0, 2-0, 2-0).
ANTI

baixinho©

1464

Mesajde baixinho© » Sâm Ian 18, 2003 11:53 am

Clasamentul jucatorilor cu ele mai multe goluri
1. Jozsef Adorjan (Dinamo) 24
2. Andrei Butochinov (Steaua) 23
3. Levente Elekes (SC Miercurea Ciuc) 22
4. Viorel Nicolescu (Steaua) 19
5. Catalin Geru (Steaua) 19
6. Evgheni Pisarenko (Steaua) 18
7. Razvan Lupascu (Steaua) 17
8. Ion Timaru (Steaua) 15
9. Tibor Tatar (SC Miercurea Ciuc) 15
10. Attila Tanko (Dinamo) 12
11. Daniel Tanase (Dinamo) 12

Clasamentul jucatorilor cu ele mai multe pase decisive
1. Evgheni Pisarenko (Steaua) 23
2. Nutu Andrei (Dinamo) 20
3. Levente Elekes (SC Miercurea Ciuc) 18
4. Razvan Lupascu (Steaua) 17
5. Andrei Butochinov (Steaua) 16
6. Laszlo Basilides (Steaua) 16
&. Viorel Nicolescu (Steaua) 13
8. Ion Timaru (Steaua) 13
9. Jozsef Adorjan (Dinamo) 12
10. Tibor Tatar (SC Miercurea Ciuc) 12

Clasamentul jucatorilor cu ele mai multe puncte (goluri+pase decisive)
1. Evgheni Pisarenko (Steaua) 41 (18+23)
2. Levente Elekes (SC Miercurea Ciuc) 40 (22+18)
3. Andrei Butochinov (Steaua) 39 (23+16)
4. Jozsef Adorjan (Dinamo) 36 (24+12)
5. Razvan Lupascu (Steaua) 34 (17+17)
6. Viorel Nicolescu (Steaua) 32 (19+13)
7. Catalin Geru (Steaua) 29 (19+10)
8. Nutu Andrei (Dinamo) 29 (9+20)
9. Ion Timaru (Steaua) 28 (15+13)
10. Tibor Tatar (SC Miercurea Ciuc) 27 (15+12)

NOTA: In intocmirea clasamentelor de mai sus nu au fost luate in calcul rezultatele meciurilor din etapa in curs de desfasurare.
ANTI

baixinho©

1469

Mesajde baixinho© » Sâm Ian 18, 2003 6:54 pm

Mare surpriza pe patinoarul Mihai Flamaropol: Steaua - Progym 5-6 (0-3, 0-3, 5-0)

Marcatorii din meciul de ieri (Steaua - Progym 8-3): Ghenea, Niculescu (2), Geru, Butusnov (2), Timaru, Alexe / Gyorgy (3)

Azi au marcat: Ghenea (2), Nicolescu (2), Geru / Baszilides (2), Domokos (2), Kerestesz (2)

Steaua a luat la pret de matineu pe Progym si a furat-o. Din pacate nu am putut sa ma bucur, dar, asta este. :D Molnar a aparat ceva de speriat in ultima repriza, dar la fel de adevarat este ca in a doua parte a meciului Progym putea sa mai inscrie de 2-3 ori. Salomon a jucat la fel de prost si de dur ca si ieri. Si-a luat fix patru eliminari de cate doua minute: prima pentru izbire de mantinela si celelalte pentru lovire. Si daia a stat de 3 ori la banca oropsitilor, Molnar si-a luat si el o pedeapsa de zece minute pentru rea conduita, dar evident ca nu el a ispasit pedeapsa. A fost o faza in minutul 34:58 care a cam incitat spiritele pe patinoar. Nicolescu a trimis pucul in poarta cu patina (ca la fotbal), arbitrul din spatele portii a aprins becul rosu indicand ca pucul a intrat in poarta, dupa care toti jucatorii de la Progym au sarit pe arbitrii sa le explice ce si cum. Si, pentru ca a parasit semicercul din fata portii lui si a depasit mijlocul terenului, Molnar a luat pedeapsa pentru rea conduita.

Marti si miercuri, la Miercurea Ciuc, are loc "dubla" restanta Dinamo - Progym de care am amintit in postul anterior, iar la finele saptamanii viitoare, este programata etapa in care se intalnesc, la Bucuresti, Steaua si SC Miercurea Ciuc.
ANTI

baixinho©

1491

Mesajde baixinho© » Vin Ian 24, 2003 2:16 pm

Azi de la 19.00 si maine de la 17.00 pe Patinoarul Mihai Flamaropol au loc meciurile Steaua - SC Miercurea Ciuc din cadrul etapei a 15-a a Campionatului National (intrarea este libera). De la aceleasi ore, dar la Gheorgheni, se disputa "dubla" Progym Apicom - Dinamo.
ANTI

baixinho©

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Ian 24, 2003 10:28 pm

Asadar Ciuc a invins cu 3-1 pe Steaua. Steaua mi s-au parut sub orice critica. Au jucat penibil. Probabil ca au locul 1 asigurat si nu se mai streseaza.
A fost cel mai urat meci pe care l-am vazut in acest campionat. Sa speram ca maine are sa fie mai frumos.

baixo..l-am vazut si eu pe numarul 3 stelist de care ziceai tu. Mai mult hockey stiu eu decat el. E de forma. Doar sa dea cu crosa peste picioare si sa obstructioneze stie.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde helguera88 » Dum Ian 26, 2003 1:42 am

Hai ba Moshule ... am vazut si eu pe Steaua jucand sezonu' asta ... cred ca am fost la un 6-4 cu Ciucul ... joaca binishor, ,ai ales linia de ucrainieni ...

Ma indoiesc ca tu joci hochei mai bine ca numaru' 3 de la Steaua ... sincer :)
"You know how they call a quarter-pound of cheese in France?" "They don't call it a quarter-pound of cheese?" "No" "Why not?" "Because of the metric system" "So how do they call it?" "Royale with cheese" "Royale with cheese ... and how do they call the Big Mac?" "A Big Mac is a Big Mac, but they call it Le Big Mac" "Le Big Mac ... and how do they call a Whopper?" "Don't know, i've never been to Burger King"
helguera88
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Ian 26, 2003 3:54 pm

Bai baiatule..linia ukrainiana nici nu a jucat in acest week end. Steaua a fost sub orice critica. De ce vorbesti in necunostintza de cauza ?
Steaua din acest week end...nu este Steaua...ci o echipa care ar putea juca de la egal la egal cu Dunarea Galati.

Sambata ..ciucanii au batut cu 7-2. Din cele doua goluri steliste...unul a fost in situatzie de 5 contra 3. (un ciucan eliminat si unul accidentat cazut pe gheatza).
Ciuc a dat 2 goluri in inferioritate. Au dat gol de la linia albastra. Au dat gol singur cu portaru......si cate si mai cate.
Nu imi vine sa cred ca Steaua arata asa. E clar...ca s-au relaxat si odihnit. Abia astept finala .

baixo..cate etape mai sunt ? tine-ne la curent !

PS : f. bun mi s-a parut portarul ciucan. are reflexe bune.

Am gasit eu informatzii

Iata clasamentul actual :

1. Steaua Bucuresti 30 23 0 7 178 - 101 46
2. Sport Club Miercurea Ciuc 29 19 2 8 127 - 81 40
------------------------------------------------------------------------------
3. Dinamo Bucuresti 29 7 4 18 86 - 131 18
4. Progym Apicom Gheorgheni 30 4 6 20 86 - 164 14

Pana la final mai sunt 3 etape..deci 6 meciuri de fiecare. Deci...Ciuc se pot claa f. bine pe locul 1...iar Steaua potpierde avantajul terenului propriu.
Atunci nu inteleg de ce atata relexare pe capul lor.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Ian 28, 2003 11:27 pm

Pana revine baixo sa ne mai povesteasca ceva despre liga nationala de hockey pe gheatza...noi vom traversa oceanul si vom spune ca in acest week-end are loc All Stare Game-ul NHL.

Iata titularii celor doua formatzii ,asa cum au fost votatzi de public :

Eastern All-Stars

Nikolai Khabibulin (Tampa Bay Lightings)

Brian Leetch (New York Rangers)
Sandis Ozolinsh (Florida Panthers)

Mario Lemieux (Pittsburgh Penguins)
Jaromir Jagr (Washington Capitals)
Alexei Kovalev (Pittsburgh Penguins)

Western All-Stars

Patrick Roy (Colorado Avalanche)

Rob Blake (Colorado Avalanche)
Nicklas Lidstrom (Detroit Red Wings)

Mike Modano (Dallas Stars)
Bill Guerin (Dallas Stars)
Teemu Selanne (San Jose Sharks)
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Ian 31, 2003 9:28 pm

Se pare ca am ramas singurul fan al hockeyului de pe fanclub.ro

Astazi am vazut Steaua - Dinamo 7-2 , un meci dominat clar de echipa stelista care a beneficiat de aportul ukrainienilor. Acestia au demonstrat ca provin din fosta scoala sovietica de hockey pe gheatza si au incantat. Ce ar fi Steaua fara ei ?
Dinamo este o echipa pierduta..care nu prea cunosc jocul. Nu stiu sa se aseze in teren...nu stiu scheme . Nu imi plac. Au avut situatzii de 5 contra 3 si nu au profitat de ele. Doar Viorel care ramane acelasi mare portar..a iesit in evidentza desi a incasat 7 goluri.

Maine nu cred ca ma mai duc la patinuar...asa ca asta va fi probabil ultimul meci din actualul sezon regulat la care am asistat.
Abia astept finala ! Ce meci va fi !
Oribilul Mosh
Junior Member

1547

Mesajde baixinho© » Dum Feb 09, 2003 2:55 pm

Etapa a 16-a
Progym Gheorgheni - SC Miercurea Ciuc 0-6 si 0-6.
Steaua - Dinamo 4-1.
Etapa a 17-a
Dinamo - SC Miercurea Ciuc 0-10 si 2-9 (meciurile au avut loc la Miercurea Ciuc) si Progym Gheorgheni - Steaua 2-8 si 3-8.
Meciul Dinamo - SC Miercurea Ciuc, intrerupt la Bucuresti la scorul de 4-1 pentru oaspeti deoarece doi hocheisti harghiteni au fost batuti, a fost continuat la Miercurea Ciuc, SC castigand cu 8-1.
Clasamentul inaintea ultimei etape:
1. Steaua 34 27 0 7 205-109 54
2. SC Miercurea Ciuc 34 24 2 8 166-84 50
3. Dinamo 34 7 4 22 92-169 18
4. Progym 34 4 6 24 91-192 14
In etapa a 18-a, de la finele saptamanii viitoare, au loc dublele: SC Miercurea Ciuc - Steaua si Dinamo - Progym. Daca inving la o diferenta de opt goluri capatul celor doua meciuri, hocheistii de la SC Miercurea Ciuc trec pe primul loc al clasamentului. La randul ei, Progym are nevoie de doua victorii, indiferent de scor, pentru a devansa pe Dinamo.
Play-off-ul debuteaza saptamana cealalta si se intalnesc echipele de pe locurile 1 si 2, respectiv, 3 si 4. Se joaca dupa sistemul "cel mai bun din cinci meciuri", prima partida avand loc pe terenul celei mai bine clasate formatii.
ANTI

baixinho©

1579

Mesajde baixinho© » Sâm Feb 15, 2003 11:21 am

A inceput ultima etapa a sezonului regulat. In primele meciuri, Dinamo - Progym Apicom Gheorgheni (meci disputat pe patinoarl "Mihai Flamaropol" cu portile inchise) 3-1 (2-0, 0-1, 1-0). La Miercurea Ciuc, SC - Steaua 4-3 (0-0, 1-1, 3-2). In urma acestor rezulate, singura schimbare de pozitii in clasament poate fi cea dintre SC Miercurea Ciuc si Steaua, in cazul in care gazdele inving azi (de la orele 17.00) la sapte goluri diferenta. Dinamo are sase puncte in fata lui Progym si nu mai poate pierde locul trei. Astfel, in play-off, bucurestenii vor juca pentru locul trei imporiva ceor din Gheorgheni, iar primul meci va avea loc saptamana viitoare pe Mihai Flamaropol. Urmatoarele doua se joaca la Gheorgheni si, in continuare, daca mai este cazul (se joaca pe sistemul "cel mai bun din cinci meciuri"), la Bucuresti.
ANTI

baixinho©

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Feb 15, 2003 11:26 am

Dumnezeu sa te aiba in paza...pentru postul de mai sus. Chiar nu stiam. Ma bucur sa vad ca te faci util. :p

Si in play-off Dinamo va juca acasa..tot cu portzile inchise ? Sa presupunem ca Steaua va avea avantajul terenului propriu....cum vor decurge meciurile din Bucuresti de saptamana viitoare ? La ce ora Dinamo ? La ce ora Steaua ?
Eu zic ca este imposibil ca Ciuc sa bata la 7 goluri diferentza. Nu se poate asa ceva atata timp cat este Pisa si linia sa pe gheatza. :)

Abia astept marea finala. Nu mai am rabdare. Voi tine cu Steaua...desi tot sezonul am tinut cu Ciuc.

baixo..am gasit undeva ca Flamaropol are 8000 de locuri . Ce parere ai ? Eu zic ca mai mult de 5000 nu are.
Oribilul Mosh
Junior Member

1582

Mesajde baixinho© » Sâm Feb 15, 2003 9:09 pm

Initial trimis de Oribilul Mosh
Eu zic ca este imposibil ca Ciuc sa bata la 7 goluri diferentza. Nu se poate asa ceva atata timp cat este Pisa si linia sa pe gheatza. :)

Imposibil nu este, vezi cazul in care Dinamo a marcat 7 goluri intr-o repriza Stelei. Numai ca nu s-a intamplat. Steaua s-a impus cu 3-1 la Miercurea Ciuc (nu stiu scorul pe reprize), dar cu scandal mare de tot. A fost 1-0 pentru oaspeti, gazdele au egalat, dupa care Ervin Moldovan a creat o faza e mare spectacol spre finele reprizei a doua, a driblat tot ce a gasit in cale, dupa care a sutat puternic la poarta. Pucul a intrat in poarta, dar a rupt plasa. Dupa lungi parlamentari, golul nu a fost validat. Pe fondul nervozitatii gazdelor, Steaua a marcat pentru 2-1 pana la finele reprizei, iar in runda a treia a marcat inca o data. La Bucuresti, Dinamo a invins pe Progym cu 5-4.

Initial trimis de Oribilul Mosh
baixo..am gasit undeva ca Flamaropol are 8000 de locuri . Ce parere ai ? Eu zic ca mai mult de 5000 nu are.

o avea 8000, dar opt sute de scrie cu doua zerouri nu cu trei. :D
ANTI

baixinho©

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Feb 16, 2003 10:47 am

Clasament final :

1. Steaua Bucuresti 36 28 0 8 211 - 114 +97 56
2. Sport Club Miercurea Ciuc 36 25 2 9 171 - 90 +81 52
-----------------------------------------------------------------------
3. Dinamo Bucuresti 36 9 4 23 100 - 174 -74 22
4. Progym Apicom Gheorgheni 36 4 6 26 96 - 200 -104 14

baixo..te rog frumos sa ma anuntzi zilele de disputare ale finalei..pentru a stii cand sa merg la patinoar. si eventual pretzurile biletelor.
10x
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde deampulea » Lun Feb 17, 2003 11:07 am

bai bucurestenilor... habar n-aveti ce fain ii de voi mah... io nu am vazut hochei decat la TV si voi mergeti 300 de oameni? rushine

si asta nici nu e asa grav... da' si la meciuri de cupe europene (orice sport - excludem fotbalul din principiu) nu umpleti juma' de tribuna... ba mai mult nici la cand joaca o echipa nationala nu faceti mare branza... (dovada ca tot mai multe echipe nationale ale romaniei cer explicit disputarea meciurilor de acasa in alte orase)...

intrebare: a vazut careva la TV romania - spania la baschet???

asa ca lasa-ti-on dracului de treaba si umpleti patinoarul in play-off

p.s. e prea off-topic?
Un calculator fara COBOL si FORTRAN este ca un tort de ciocolata fara ketchup si mustar
deampulea
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Feb 17, 2003 2:30 pm

Eu am fost la peste 20 de meciuri de hockei in acest sezon. Iar baixinho a fost la toate meciurile in afara de 4 ,dupa cum el insusi declara.
Asa ca nu pe noi sa ne certzi. :)

D c merge publicul bucurestean asa putin pe arene ? Pai cate echipe de fotbal are Bucurestiul ? Se impart suporterii ! Gandeste-te..daca ar exista o singura echipa ! Cred ca s-ar juca pe 23..etapa de etapa..cu 40 000 de suporteri prezentzi. :)

baixo..astept informatzii legate de finala. In ce zi si la ce ora si cat costa !
10q
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Ayrton » Lun Feb 17, 2003 4:53 pm

Promit sa merg si eu la meciuri pe patinuarul Mihai Flamaropol, dar din campionatul urmator, atunci cand sper ca Dinamo sa aiba un cuvant greu de spus in desfasurarea ostilitatilor si sa se califice in finala mare.
Ayrton

Mesajde PezDisperser » Lun Feb 17, 2003 8:01 pm

dar arbitrul asta Andrei Becze, e bucurestean, sau ce? ca dupa nume nu pare, dar dupa cum arbitreaza..
Cati ani o avea , respectiv de unde a intrat in arbitraj?
PezDisperser
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Feb 17, 2003 8:05 pm

La finala vom avea arbitrii din Republica Ceha. Vineri..primul meci la Bucuresti. Sper sa vina cu mic cu mare...pentru a fi o atmosfera demna de o finala.

baixo..ora 19 ? Mai da un semn de viatza...sa stim si noi ce si cum !
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde deampulea » Joi Feb 20, 2003 2:03 pm

veste buna pentru hocheiul romanesc:

federatia internationala de hochei pe gheata, prin vocea presedintelui ei, a anuntat includerea romaniei intr-un program de revigorare a acestui sport (din cate mi-am dat eu seama va fi ceva asemanator rugby-ului)

ajutorul cuprinde: echipament, consiliere pt antrenori si arbitri, ajutor financiar... presedintele federatiei mai sus amintite a estimat ca in 5-7 ani romania ar trebui sa fie in prima grupa valorica la campionatul mondial

sa speram
Un calculator fara COBOL si FORTRAN este ca un tort de ciocolata fara ketchup si mustar
deampulea
Junior Member

1608

Mesajde baixinho© » Joi Feb 20, 2003 2:13 pm

Primul meci al finalei Ligii Nationale de Hochei Connex are loc pe Patinoarul "Mihai Flamaropol" vineri, de la orele 17.00, iar biletul de intrare costa 30.000 de lei. Cine nu are chef sau cum sa vina la patinoar, poate sa stea frumos in fotoliu si sa comute pe TVR 2, care da meciul in direct.

Declaratia lui Rene Fasel, presedintele forului international, este un caca. Asa pot sa spun si eu cate in luna si in stele fara sa ma bage nimeni in seama. Sa dea bani pentru a se construi patinoar(e) daca tot vrea sa faca ceva. Programul ala este frectie la picior de lemn: "sprijin concret la nivelul juniorilor, pregatire pentru antrenori, arbitri si oficiali,_ajutor financiar si donatii de echipament si materiale". Ma rog, nu spun mai multe ca ma infierbant aiurea si cine stie ce tampenii mai scriu.
ANTI

baixinho©

Steaua 5-0 Miercurea Ciuc

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Feb 22, 2003 12:20 am

A sosit si ziua cea mare.21 februarie 2003.Finala Ligii Nationale de Hockey pe gheatza. Meciul 1. Patinuarul National Mihai Flamaropol. Bucuresti. Vreme geroasa.

Cam 1500 de suporteri in tribuna dupa parerea mea. M-am bucurat sa vad ca in pretzul biletului a intrat si un ziar (Top Sport..a lu' Andy Vilara).
Armata Ultra prezenta la datorie. Jucatorii harghiteni au intrat pe gheatza intr-un cor de fluieraturi si de scandari de genul : "ale,ale...ale,ale.....itzi dam la muie bozgore ! " . Pe urma din cateva sute de piepturi s-a auzit : " Romania este tzara noastra....si ne pisham pe Ungaria voastra......"

Pe gheatza a fost o singura echipa ..din pacate pentru spectacolul sportiv. Si aceea a fost Steaua Bucuresti...care s-a impus cu 5-0. Ciucanii au fost mai slabi ca niciodata. Nu cred ca au tras in total 5 suturi pe poarta lui Catrinoi.

Il las pe baixo sa spuna datele tehnice ...ca doar e specialitatea lui.

Eu va mai povestesc de prin tribune :

In fatza mea a stat un om la vreo 30 de ani..nebarbierit si prost imbracat. Un cersetor...dar nu chiar d'ala de canta prin tramvaie sau sta la coltz de strada. A stat el cuminte si a urmarit 2 reprize..nederanjand pe nimeni. Prin repriza a 3 a se intoarce spre mine si ma intreaba in felul urmator : "cate reprize joace ? " . Ii zic eu : "3 reprize" . Dar el : "aaaaa ! doar atat ? " . Dupe vreo 3 minute intinde mana spre omul din stanga lui si ii cere cateva semintze. Acesta ii da. :) Peste vreo alte 3 minute...un om care se afla langa mine...il bate pe umar si ii ofera un pumn de semintze. Dupa ce a spus saru-mana de 5 ori...cersetorul a mancat insufletzit semintzele. Iar dupa ce le-a terminat a inceput sa strige din toata inima. Cand rata Steaua...isi punea mainile in cap si ofta...si chestii d'astea. Pe la sfarsitul meciului s-a intors catre omul care i-a dat semintzele si a rostit asa : "da-tzi-mi si mie 2000 de o paine ! " . Si i-a dat .

In tribune se aflau si niste soldatzi care au inceput sa cante si ei...ce canta galerie. Mai putin faza..cu "muie bozgore! " . :p

Sper sa castige si aia la ei macar un meci...si sper de ce nu...sa vad meci decisiv ! Ar fi benefic pentru toata lumea !

baixo....ai cuvantu' !

PS : mi-a parut rau ca nu a fost crainica obisnuita a patinoarului. ce era bai baixole..cu omu' ala...care te baga in sperietzi cand spunea offside sau degajare interzisa ?
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde deampulea » Mar Feb 25, 2003 1:33 pm

citat din prosportul de azi 25-02-03:

Ieri, CS Miercurea Ciuc a depus oficial o contestatie la FRHG, in care conducerea gruparii harghitene sustine ca jucatorul ucrainian al formatiei Steaua, Konstantin Riabenko, ar evolua ilegal in campionatul Romaniei. Presedintele lui Sport Club, Janos Kurko, se afla in posesia unei foi de arbitraj care atesta faptul ca Riabenko a jucat pe 7 ianuarie, intr-un meci din campionatul Ucrainei. Perioada de transferari in Romania s-a incheiat pe 31 decembrie. Daca se va dovedi ca Riabenko nu are drept de joc, Steaua ar putea pierde primul meci al finalei cu scorul de 0-5, acelasi cu care a castigat prima partida a finalei Ligii Nationale, disputata vineri. Pentru a lua o decizie, FRHG asteapta inca acte doveditoare de la federatia internationala si de la federatia ucrainiana.

si uite asa s-ar putea relansa campinatul :)
deampulea
Junior Member

Mesajde helguera88 » Mar Feb 25, 2003 11:22 pm

Hai ca asta ar fi culmea ...

Poate iese iar cu omor la Bucuresti ...
"You know how they call a quarter-pound of cheese in France?" "They don't call it a quarter-pound of cheese?" "No" "Why not?" "Because of the metric system" "So how do they call it?" "Royale with cheese" "Royale with cheese ... and how do they call the Big Mac?" "A Big Mac is a Big Mac, but they call it Le Big Mac" "Le Big Mac ... and how do they call a Whopper?" "Don't know, i've never been to Burger King"
helguera88
Junior Member

Mesajde catharsis » Mar Feb 25, 2003 11:36 pm

post de bagare in seama: am vazut la stiri ca acoperisul patinoarului din bucuresti (mihai flamanopol parca) sta sa cada... va ma duceti pe la meciuri?
there is no catharsis

cathartic media
catharsis

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Sport