Telesport / TV Sport

vechiul forum de sport

Moderator: baixinho©

Mesajde becali » Mar Aug 19, 2003 6:01 pm

Pentru receptionarea unui program codat Power Vu (cum e tv sport-ul), e necesar un receiver care se activeaza direrct la satelit, de aceea e absoluy ca operatorii sa se deplaseze la sediul televiziunii
becali
Junior Member

Mesajde Vince Carter » Mar Aug 19, 2003 10:59 pm

Trebuie neaparat ca antena sa fie parabolica? Adica nu se poate receptiona cu o antena "normala", pusa pe bloc, dat fiind faptul ca televiziunea este la vreo 2 km de mine (Pantelimon, eu Salajan). Cred ca nu... odata ce e codificat semnalul si este in banda superioara (GHz+++). Doar imi trebuie o cofirmare (de fapt o infirmare).
Check out my STREETBALL site : http://www.streetballromania.tk
Vince Carter
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Aug 19, 2003 11:16 pm

unde anume in Pantelimon este sediul televiziunii ? eu stau pe Bulevardu' Muncii....deci destul de aproape.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde becali » Mie Aug 20, 2003 10:34 am

Informatie de pe forumul rdi-sat

"Salut!
TV SPORT nu va fi codat in POWER WU. Am vorbit cu cei de acolo si mi-au spus ca e un sistem propriu !!!!!!!!!!
Si cred ca au dreptate deoarece pentru operatorii CATV decodorul este gratuit! Stiu asta din surse sigure (lucrez la o firma CATV). "

Cat despre receptionarea canalului printr-o antena terestra, IMPOPSIBIL, emisia este doar prin satelit, pentru a retransmite si terestru (hertzian) este necesara o licenta separata si un emitator, din cate stiu, Tv Sport are doar transmisie prin satelit
becali
Junior Member

Mesajde becali » Joi Aug 21, 2003 10:35 am

Se pare ca negocierile Astral cu Tv Sport constau in plata a doar 0.05$ pe abonat in loc de 0.10$ (pentru ca au 600.000 abonati)
becali
Junior Member

telesport

Mesajde dalin » Joi Aug 21, 2003 5:09 pm

Genius Network anunta lansarea in Braila si in Galati a TV SPORT,conform http://www.geniusnet.ro/docs/noutati.htm. Cred ca sunt printre primii care retransmit TV SPORT.
dalin
Junior Member

Confirmare TvSport pe Genius

Mesajde Magster » Joi Aug 21, 2003 8:19 pm

Sunt pe GeniusNetwork in Braila si este TvSport dar pina acum TvSport a transmis doar cele 4 meciuri din etapa din camp. englez reluate de mai multe ori. Nu par a functiona cu adevarat, de multe ori e sigla sau promo 15 min.
Astept NBA
Oricum GeniusNetwork nu are Eurosport dar are Extrem Sport si Dubai Sports(meciuri din camp. Spaniei).
Magster
Junior Member

Mesajde becali » Vin Aug 22, 2003 8:57 am

In Galati a aparut si pe Mega Construct, a ramas doar Astralul, cred ca asta ii va grabi putin
becali
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Aug 22, 2003 10:08 am

ce zici , becali ? vedem si noi duminica dupa-masa....Middlesbrough - Arsenal ? :p
e vreo sansa ?
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde becali » Vin Aug 22, 2003 10:38 am

Cred ca da.
Trimite si tu un mail la Aurel Costea si vezi cum au mai decurs negocierile (poti sa-i spui ca deja sunt societati de cablu care l-au bagat in grila)
Bafta multa
becali
Junior Member

telesport

Mesajde dalin » Vin Aug 22, 2003 3:35 pm

Bucuresti(http://www.mediaexpres.ro) 22aug2003.Postul tv.cu profil sportiv TV SPORT a inceput sa emita codat pe Sirius 2 la 17 aug.2003.Tariful pe abonat comunicat oficial este de 10 centi.La data(22aug.03) difuzarii acestei informatii TV SPORT AVEA 300 000 de abonati! In stire nu se precizeaza cere sunt retelele care retransmit TV SPORT.
dalin
Junior Member

Mesajde dumars » Vin Aug 22, 2003 9:22 pm

Sambata TV SPORT va emite de la ora 17 meciul de debut al lui Mutu (alaturi de Crespo) cu Leicester. Cei ce receptioneaza programul, sunt rugati sa ne povesteasca si noua. ;P
dumars
Junior Member

Mesajde becali » Sâm Aug 23, 2003 2:39 pm

Astia-s chiar cretini!!!!!!!!!
La dispecerat, o voce suava imi spune ca Tv Sport e doar o reclama!!!
Puneti-mi si mie atunci canalul care e doar reclama si care transmite debutul lui Mutu LIVE (va dati seama ce spot publicitar de 1 ora jumate)
Dumars, la Cluj ce se mai aude? (la Dorohoi se va deschide in curand si Mega TV, care la Galati si Braila a bagat Tv Sport-ul, pot sa va spun ca voi avea contractul cu numarul UNU la ei si va fi un abonameent de 80-90 000 in care voi avea si Tv Sport-ul)

" A....l de 10 ani"
Suna cunoscut?
Dar asta?
"A....l de 10 ani si o firma de doi bani"
Lasati-ma, sunt prea nervos, singurul lucru bun care mi s-a intamplat e
CRAIOVA bistrita 3-0
Bafta multa, si scuze daca am deranjat
becali
Junior Member

Mesajde Ma-Dao » Dum Aug 24, 2003 9:28 am

Mult asteptatul post "TV Sport" practic astazi nu exista pe satelit. Puteti constata asta la adresa http://www.lyngsat.com/sirius.shtml
O societate de cablu TV serioasa nu poate transmite un program TV care are emisiuni de proba, fie ele meciuri din campionatul Angliei.
Ma-Dao
Junior Member

Mesajde dumars » Dum Aug 24, 2003 10:18 am

Lyngsat nu aduce informatiile la zi destul de des. Faptul ca TV SPORT este vizionat in momentul de fata de 300.000 de abonati certifica transmisia acestuia pe satelit. Stai linistit M. Dao , la voi la PiatraNeamt aveti o societate de cablu tare din cate stiu eu. (Aveti Eurosport si Eurosport News) si sunt sigur ca veti avea in curand si tvsport. Din pacate operatorii de cablu ezita fiind postul la inceput. Partial intemeiat avand invedere ca si TELESPORT a emis prin satelit in martie. Dar stim cu totii ce a intamplat. Asa ca rabdare....
dumars
Junior Member

Mesajde becali » Dum Aug 24, 2003 10:57 am

1. Piatra Nemat = Telemach = radu petric presedinte ACC
Nu cumva lucrezi acolo?
Lyngsat nu "vede" tv sport-ul pt ca norma de codare este una originala, ASEMANATOARE cu power vu (vezi http://www.rdi-sat.com, topicul TV SPORT CODAT IN ......), dar a fost transmis ainformatia cu emisia codata de catre centrul de sateliti satcodx, la care sunt abonati si cei de la mediaexpres.
"Firmele serioase"
Iti spune ceva Pax?
La inceput a emis doar doua ore, aia ce transmisie era?
Si ale tale "firme serioase" l-au preluat din prima zi (si tot 10 centi costa, exact cat tv sport)
Si daca emisie de proba insemana 5 meciuri Live din Anglia si unul de divizia B (si asta pt inceput, desi stiu ca au fost emisiuni despre arbitri cu Craciunescu ....) inseamna ca nu prea as avea ce discuta cu tine (preferam sa vad o "emisie de proba" cu golul lui Mutu in direct si cu scandarile stadionului de dupa gol)
"firmele serioase", cum le spui, au in spate fonduri de investitii straine, care vad ca stiu sa-si apere produsul, eurosport este canal englezesc finantat de mai multer tari europene.
Trageti voi concluziile.
Si inca ceva, intr-o societate de consum dezvoltata, serviciile reprezinta cca 70% din economia respectiva, si te asigur, atat pe tine, cat si pe sefii de la "firmele serioase" ca acolo cxerintele consumatorului (abonatului) reprezinta LEGE si ca produsul propriu e oricum mai bun decat unul strain.
Camn atat pt Ma-Dao, daca ai inteles ceva sa stii ca ma bucur...
Revin cu punctul 2, e prea mult de scris si imi da eroare

2. Sa presupunem ca tv sport are o audienta de 1,5 miloane abonati (presupune RCS, astral si cei deja 300.000) rezulta 1,8 milioane $ anual, bani destui ptr drepturi tv competente pentru o statie tv din Romania (NBA, SPANIA, ANGLIA, tenis .... )
La acestea adaugati si publicitatea si veti vedea ca am avea un post de sport destul de puternic (Aporpo, Prigoana a anuntat ca e pregatit sa bage 1,5 mil in drepturi sportive).
Am aflat ca in Spania campionatul s-a amanat cu o etapa (tipicul scandal cu drepturile tv), si Turcia va fi preluata in functie de costurile campionatului Spaniei, NBA si NHL n-au inceput inca, adaugati ca Tv Sport a semnat cu toate federatiile din Romania pt a transmite evenimente si competitii si vbeti vedea ca "emisia de proba" va fi "umpluta" in curand.
3. pt abonatii astral
TRIMITETI MAIL LA
aurel@astral.codecnet.ro
este cel care raspunde la mesaje (mie mi-a scris ca sunt "in negociei" saptamana trecuta)

4. Cel putin la astral este in contract un articol care e ceva de genul
"grila va fi stabilita in functie de preferintele abonatilor in urma unor sondaje de opinie...."
De 10 ani eu nu am vazut asa ceva si sunt sigur ca nicaieri in tara nu exista un proces verbal realizat in urma unei astfel de actiuni (OBLIGATORIU, pt a putea fi un sondaj legal)
Eu am sa-i reclam la OPC (http://www.anpc.ro) pt nerespectarea contractului (si-asa cei de la OPC au anuntat ca aproape toate contractele cablistilor au contracte in neregula cu abonatii, cu clauze restrictioniste ....)
M-am interesat la oficiul judetean, au fost amabili (amenda e intre 25 milioane si 15% din cifra de afaceri), trebuie sa trimit luni un fax pt ca ei sa faca coontrtol si sa ia masuri (m-as bucura ca in toata tara "firmele serioase" sa ia cate o amenda, probabil, cu mult mai mare decat costul platit pt preluarea Tv Sport).

edit by baixinho: becali, incearca sa nu editezi mai multe posturi unul dupa altul intr-un interval de timp mai mic de trei ore. exista optiunea Modifica pe care este bine sa o folosesti. nu-ti dau avertisment, dar te rog ca pe viitor sa fi mai atent.
multumesc
becali
Junior Member

Mesajde cristane » Dum Aug 24, 2003 6:15 pm

Am aflat din surse sigure ca, la Brasov, TVS Holding va prelua TV Sport in septembrie (nu stiu data exacta). Cum TVS Holding tzine de RCS....
cristane
Junior Member

Mesajde dumars » Mar Aug 26, 2003 2:32 pm

In Tvmania de saptamana aceasta este un articol mai amplu despre TVSPORT. Ei spun ca societatile de tv prin cablu considera pretul de 10c/abonat prea mare si negocierile continua. Am impresia ca marile societati s-au inteles intre ele sa nu cedeze, ca sa-l preseze pe Prigoana sa scada pretul. TV SPORT a incheiat contracte doar cu societati cu sub 50.000 de abonati. Mai scrie ca au in plan obtinerea a 1,5 mil abonati pana la 15 septembrie.
dumars
Junior Member

telesport

Mesajde TIC_TAC » Mie Aug 27, 2003 4:26 pm

cineva mi-a spotit ca undeva pe calea floreasca studiourile telesport sunt aproape gata!!!postul ar reincepe emisia undeva in jur de 15-20 sept!
TIC_TAC
Junior Member

Programul TvSport

Mesajde Magster » Mie Aug 27, 2003 7:38 pm

Stiti de unde se poate obtine programul TvSport?
Nu am timp totdeauna sa vad meciurile in direct si as vrea sa stiu cind sunt reluarile.
Magster
Junior Member

Mesajde Vince Carter » Mie Aug 27, 2003 11:08 pm

Initial trimis de dumars
In Tvmania de saptamana aceasta este un articol mai amplu despre TVSPORT. Ei spun ca societatile de tv prin cablu considera pretul de 10c/abonat prea mare si negocierile continua. Am impresia ca marile societati s-au inteles intre ele sa nu cedeze, ca sa-l preseze pe Prigoana sa scada pretul. TV SPORT a incheiat contracte doar cu societati cu sub 50.000 de abonati. Mai scrie ca au in plan obtinerea a 1,5 mil abonati pana la 15 septembrie.

Nu stiu de unde zic astia ca e pretzu mare! Da' de, "Made in Romania".
Vince Carter
Junior Member

Mesajde becali » Vin Aug 29, 2003 8:44 am

MTV ROMANIA 0.1$/abonat
PAX 0.1$/abonat
Eurosport 0.22-0.25$/abonat

Un post romanesc de sport cu 0.1$ este scump?
Bine ca dam bani la unguri si englezi si ai nostri sunt scumpi
becali
Junior Member

Mesajde becali » Sâm Aug 30, 2003 12:51 pm

In primul rand campionatul Spaniei poate fi urmarit pe B1tv

De pe rdi-sat
TV SPORT NU este codat, dar este un pic "ascuns".
Adresa e binecunoscuta: Sirius 2/ 5E, 12697V, SR 14685; FEC 3/4

Pidurile sunt urmatoarele:
VPID: 1907
APID: 1911
PCR-PID: 1907

ATENTIE:
NU are SID!! La o scanare automata a transponderului TV Sport va fi gasit la SID 7, cu Pid-urile 1460/1420/1460, dar NU emite acolo (sau in cel mai bun caz emite un frumos ecran negru!)
PID-URILE CORECTE TREBUIE INTRODUSE MANUAL !!!

SAU
VPID : 773 ;
APID : 777 ;
PCR : 773 .
Pt cei cu antena satelit reglata pe Sirius 2

Sigla noului canal NATIONAL TV (aproximativ 15 septembrie, data limita de emisie - altfel isi pierd licenta - 30 septembrie)
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
becali
Junior Member

Mesajde raduivo » Lun Sep 01, 2003 11:52 am

De ce oare in Prosportul de sambata si duminica a scris ca B1
va transmite meciurile Real-Betis si Sevilla-Atletico cand de fapt nu
s-a transmis nimic????????????????????
Stie cineva ceva??????????
Oare le-a suflat Tv SPortul drepturile de transmisie pentru Spania
celor de la B1 ??????
raduivo
Junior Member

Mesajde TIC_TAC » Lun Sep 01, 2003 1:27 pm

Drepturile pt spania nu le are inca nimeni in romania.....toti sunt niste papagali....
TIC_TAC
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Sep 01, 2003 3:20 pm

totusi pe siteul B1 , la program au figurat transmisiunile din Spania !
Oribilul Mosh
Junior Member

Campionatul spaniol la B1 TV

Mesajde Boby » Lun Sep 01, 2003 3:57 pm

Eu am citit si in Gazeta Sporturilor (nu numai in Pro Sport) de sambata ca B1 TV va transmite si Primera Division.In Gazeta mai scrie ca "in continuare, B1 TV va transmite, atunci cand e cazul, si meciuri in direct, atat miercurea cat si la sfarsit de saptamana".

Cred ca daca nu ar fi reusit sa cumpere drepturile de televizare, B1 TV nu ar fi anuntat (prin intermediul site-ului si a ziarelor de sport) ca va transmite real-betis si sevilla-atletico.Dar oricum nu-mi pot explica de ce n-au transmis nimic.Sa vedem daca vor da rezumatele partidelor din primera marti de la 22:30. Atunci poate se vor clarifica lucrurile.
Boby
Junior Member

Mesajde TIC_TAC » Lun Sep 01, 2003 4:32 pm

Eu stiu mai mult ca sigur ca pentru Spania nu are nimeni drepturi de televizare....in alta ordine de idei cred ca B1 a avut un agreement cu cei care au drepturile si cred ca nu s-au inteles la bani pana la urma!asa ca, ei au luat putin avant sa dea peste nas concurentei....pana la urma devine din ce in ce mai valabil proverbul cu pomul laudat :)
TIC_TAC
Junior Member

Mesajde Vince Carter » Lun Sep 01, 2003 10:30 pm

As avea si eu o intrebare... M-am uitat pe canalul RCS (sunt abonat RCS) si acolo au 37 de canale TV, dar eu receptionez numai canalele pana la Realitatea TV (303,15 MHz) in VHF - High. Apoi trec in banda UHF (Ultra-High Frequency) unde nu receptionez nimic din ce este trecut pe canalul RCS ca ar trebui sa receptionez... Nu am nici Etno TV desi este transmis de RCS si-atunci ma gandesc ca s-ar putea sa nu pot sa vad nici TV Sport daca va fi introdus in grila de programe...! Este ceva de facut? Are vreo legatura superbanda or something...? Am la ambele televizoare (Goldstar) banda UHF (adica banda 5 sau v) dar nu receptionez nimic, poate doar un Pro TV cu purici urat de tot... ;P
Vince Carter
Junior Member

Mesajde raduivo » Mar Sep 02, 2003 6:49 am

Am incercat sa caut Tv Sportul pe Sirius cu datele postate
de Becali dar n-am reusit sa-l gasesc......
Oare a reusit careva care mai are antena ?????
Cand scanez transponderul mi-l gaseste impreuna cu Atomicul ,
Realitatea si Etno dar apare mesajul canal codat....., iar cand
introduc Vpid,etc manual mi se posteaza pe Atomic.......
Oare unde gresesc....
Becali ajuta-ma te rog!!!!!
raduivo
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Sport