Hochei pe Gheata

vechiul forum de sport

Moderator: baixinho©

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Mai 02, 2003 11:17 am

Nu,Stormy..nu da nimeni..pentru ca suntem o tzara de prosti. Poate semifinalele si finala sa fie pe TVR.

Nicholas..mi se pare absolut normal ca Cehia sa invinga renii. Nu este surpriza.

Acum ne aflam in a doua parte a turneului. Din cele 4 grupe de 4..pe care le-am afisat in primul post...s-au calificat 3 echipe. Deci 12 echipe mers mai departe. Ele au fost impartite pe 2 grupe.

Iata clasamentul acestor grupe dupa doua jocuri :

Grupa E

1 Slovakia 2 2 0 0 12 : 4 4
2 Czech Republic 2 2 0 0 10 : 2 4
3 Finland 2 1 0 1 6 : 3 2
4 Germany 2 1 0 1 4 : 4 2
5 Ukraine 2 0 0 2 4 : 12 0
6 Austria 2 0 0 2 2 : 13 0

Grupa F

1 Russia 2 2 0 0 11 : 3 4
2 Canada 2 2 0 0 9 : 2 4
3 Switzerland 2 1 0 1 8 : 7 2
4 Sweden 2 1 0 1 4 : 4 2
5 Latvia 2 0 0 2 2 : 9 0
6 Denmark 2 0 0 2 3 : 12 0

Iata....ca Cehia,Slovacia,Rusia si Canada par a fi in mare forma. Totusi sa nu neglijam echipa celor 3 coroane si nici pe reni.
Surprinzatoare formatia Elvetiei.
Si mai surprinzatoare USA....care s-a clasat ultima in grupele din primul tur...si a iesit din competitie prematur.

Din aceste doua grupe se vor califica primele 4 echipe..si vor juca play-off...dupa modelul 1E-4F , 1F-4E , 2E-3F , 2F-3E
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Stormy Lady » Vin Mai 02, 2003 11:41 am

Initial trimis de ayrton
Toti jucatorii?!?!?! Din toate timpurile??? Sau numai de la Mondiale?

Oricum, vezi pe http://www.nhl.com, ca ai o groaza de linkuri acolo, catre toate echipele din liga profesionista nord-americana.

Thanx! In principiu ma intereseaza doar renii (ma iau si eu dupa Alex!)....am gasit deja destui prin listele alea....poate gasesc si un site finlnadez....
"It all started with a brilliantly engineered sound that's increased in frequency,until it sounds like an alarm following you through the track.
It left no chance but dance for your life!"
Stormy Lady
Junior Member

Mesajde Nicholas_Alex » Lun Mai 05, 2003 8:24 am

Finlanda - Slovakia 1-5

No comment...:con:

Finlanda - Ucraina 9-0

:D

Slovacii se ridica...7-1 in meciul cu Austria!
Skicklig charmör skickar choklad, chansar på skönt skjut

"Skilled seducer sends chocolate, hopes for a nice shag"
Nicholas_Alex
Junior Member

Mesajde raduivo » Lun Mai 05, 2003 9:40 am

Pentru posesorii de antene parabolice...Postul austriac TW1 de
pe Astra transmite meciurile echipei Austriei in direct si se pare
ca va transmite si sferturile , semi si finala......
Postul este necodat....Incercati site-ul http://www.tw1.at
raduivo
Junior Member

Mesajde Nicholas_Alex » Joi Mai 08, 2003 6:45 am

Nu ma mai aud de hockey in viata mea!!!!

Finlanda - Suedia 5 - 6

Cum dracu este posibil asa ceva, cind Finlanda conducea la jumatate din a doua repriza cu 5-1!!!!! Dupa aia au schimbat suedezii portarul, si pur si simplu jocul finlandezilor a cazut!! Au dat suedezii 2 goluri in 2 minute, si inainte sa se termine repriza, inca un gol. In a 3 repriza, au schimbat si renii portarul, dar apararea a disparut de tot!!! Forsberg ala sa plimbat pur si simplu pe teren cu pucul, a dat gol, fara ca macar unul dintre renii sa-l fi impiedicat!

Imi este rushine ca sint sustinator al renilor! HUoooooooooooo!

:mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

Nicholas_Alex
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Mai 08, 2003 8:39 am

Sferturi de finala

Canada - Germania 3-2
Slovacia - Elvetia 3-1
Cehia - Rusia 3-0
Suedia - Finlanda 6-5

Iata...ca echipele mele favorite nu m-au dezamagit....ajungand amandoua in semifinale. Pacat ca nu am unde urmari. Nicholas tu unde vezi meciuri ? O sa dea si TVR-u...semifinalele si finala ? Stii ceva in acest sens ?

Semifinale

Canada - Cehia
Slovacia - Suedia

(semifinalele se joaca vineri)
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Ayrton » Joi Mai 08, 2003 9:58 am

Este!!!

Cele trei coroane i-au batut pe traditionalii lor adversari!!!

Ce misto ar fi o finala intre favoritele mele Suedia si Canada...
***D I N A M O!!!***
Ayrton

Mesajde Nicholas_Alex » Joi Mai 08, 2003 10:29 am

Unde dracu sa le vad? Ma uit la ce arata dupa meci, la:

http://www.rocsport.com/cgi-bin/show.pl/date=torstai?action=show&page=urheilukanava_etusivu

Are webtv...:)

Nu cred ca dau ai nostri nimic la tv...prea scump...:(

Nicholas_Alex
Junior Member

Mesajde deampulea » Joi Mai 08, 2003 2:19 pm

suparare mare cu infrangerea finlandezilor :((

io am vazut azi noapte rezumatul de la canada - germania pe SAT1... sper sa transmita aia semifinalele si finala (http://www.sat1.de), ca tot acolo am vazut si super-bowl-ul in ultimii 3 ani :)

din cate am vazut eu, canada germania a fost un meci destul de incalcit cu 4 goluri (cele din timpul regulamentar) pe greseli grave de aparare (inclusiv o nefericita alunecare a unui canadian cu pucul la crosa la golul 2 al nemtilor) care nu prea le-am vazut la steaua - miercurea ciuc :P
Un calculator fara COBOL si FORTRAN este ca un tort de ciocolata fara ketchup si mustar
deampulea
Junior Member

Mesajde cristane » Vin Mai 09, 2003 8:26 am

cristane
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Mai 10, 2003 1:27 am

Da,Cristane. Frumos articol ai facut. Pe la Brasov se dau imagini de la turneu ?

Din pacate favoritele mele au pierdut in semi. Cehia cu 4-8 in fatza Canadei , iar Slovacia 1-4 in fatza Suediei.

ayrton poate fi bucuros. eu sunt trist. hegemonia ceho-slovaca a fost intrerupta...dupa vreo 4 ani , daca nu ma insel. in ultima vreme ma obisnuisem cu slovacia sau cehia...campioane mondiale.

Pana la inceperea finalei , Canada - Suedia ...cel mai bun marcator este fulgerul finlandez , Teemu Selanne cu 8 goluri. Iar cel mai bun pasator este slovacul Jozef Stumpel cu 11 reusite.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde cristane » Dum Mai 11, 2003 9:13 pm

CANADA E CAMPIOANA!!!!!!

In marea finala, CANADA - SUEDIA 3-2!!

Suedia a condus dupa prima repriza cu 2-1, Canada a egalat in repriza a treia si a marcat golul decisiv in min. 14 de prelungiri!!! Au urmat momente bune de asteptare, cu arbitrii studiind caseta video pentru a valida golul...

Go Canada!!!! :))
cristane
Junior Member

Mesajde dj_jaxxx » Mar Mai 13, 2003 8:51 pm

Hehe era cat pe ce sa castige suedezii dar portarul Luongo a fost destul de bun tinand cont ca suedezii ii aveau pe Forsberg si pe Sundin. Oricum era destul de evident ca era gol pt ca jambiera portarului suedez era in poarta iar pucul era sub jambiera. Ma bucur ca au castigat canadienii char daca in acest turneu fiecare tara nu a avut posibilitatea sa-si aduca jucatorii cei mai buni din cauza meciurilor care se disputa pentru cupa Stanley.
dj_jaxxx

Transferuri

Mesajde Biliboaca » Joi Iul 03, 2003 9:17 am

Luni s-a incheiat perioada de transferari pentru campionatul national de hochei. SCMC a realizat 2 transferuri : un portar slovac (Mega) si un jucator canadian (Bremner), 2m inaltime 125 kg. SCMC a mai pastrat doar 2 ucrainieni din lotul de anul trecut: Dvoretkii and Scerbatyuk.
Steaua in schimb a inregistrat toti cei 6 ucrainieni din anul trecut + inca 2 straini: 1 ucrainian (Tkach) si un rus Lyasovsky cel mai bun fundas din Rusia in ultimii 3 ani. Acesta din urma este de departe cel mai bun jucator de hochei care a evoluat pentru o echipa din Romania vreodata. Se pare ca Gigi Becali a platit cu bani grei aducerea acestui super jucator la Steaua. Salariul lui ar fi undeva la 12500$ pe luna plus 500$ la fiecare gol si 200$ la fiecare assist. Steaua pare sa aiba o echipa foarte puternica in acest an, dupa parerea mea singura problema fiind diferentele de scor ce se vor inregistra.
Biliboaca
Junior Member

...

Mesajde Ayrton » Joi Iul 03, 2003 10:04 am

1. Dar Dinamo nu a transferat nimic? Ca anul trecut au fost foarte activi pe piata transferurilor, chiar daca lipsa de omogenitate i-a impiedicat sa aspire la mai mult...
2. Am auzit ca se va interzice disputarea meciurilor pe patinuarul Mihai Flamaropol din Bucuresti pana la reparatii capitale, lucru ce va duce la nedisputarea niciunui meci in Bucuresti in viitoarea editie de campionat. E adevarat Moshule?
***D I N A M O!!!***
Ayrton

Mesajde Biliboaca » Joi Iul 03, 2003 10:31 am

Dinamo va transfera ceva jucatori de la Sportul. Dar ii vor pierde pe Tanko si Szocz care se vor reintoarce la SCMC. Oficial patinoarul este inchis dar Steaua face presiuni mari pentru a folosi patinoarul si in continuare asumandu-si toate riscurile.
Biliboaca
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Iul 03, 2003 12:39 pm

Da , ayrton...din pacate este adevarat. Sunt foarte trist. Dupa cum stii pe tot parcursul sezonului trecut serile de vineri si sambata mi le petreceam la patinuar.
Sper ca baixinho sau Biliboaca (ca vad ca e cunoscator) sa ne tina la curent cu ce se intampla. Tre' sa fie hockey pe Flamaropol ! Nu se poate altfel !
Oribilul Mosh
Junior Member

2061

Mesajde baixinho© » Joi Iul 03, 2003 1:38 pm

eu cred ca Biliboaca este ori cineva din cadrul federatiei ori un ziarist.

in ceea ce priveste patinoarul, nu inteleg cum ar putea gazdui arena in Galati meciurile stelei si a lu' dinamo cand nici pe le lu' Ager Dunarea nu este in stare sa le organizeze. ma rog, nu ma bag unde nu stiu.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

3556

Mesajde baixinho© » Dum Oct 12, 2003 3:48 pm

sezonul competitional trebuia sa inceapa la finele saptamanii viitoare, probabil cu desfasurarea Cupei Romaniei, cum se intampla in fiecare an. din cauza ca Patinoarul Mihai Flamaropol din Bucuresti nu prezinta siguranta, startul sezonului a fost amanat. s-a facut propunerea ca echipele bucurestene sa joace la Miercurea Ciuc, Gheorgheni si/sau Sf. Gheorghe, dar cele doua cluburi de traditie ale sportului romanesc :bleah: au refuzat, invocand ca platesc prea mult.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

se mai joaca in bucuresti sezonul asta?

Mesajde d.cristian » Vin Noi 14, 2003 1:14 pm

daca aveti mai multe detalii anuntati-ma si pe mine?
se joaca pe flamaropol sau unde?
d.cristian
Junior Member

4170

Mesajde baixinho© » Vin Noi 14, 2003 2:24 pm

sunt promisiuni ca de la 1 ianuarie se va juca din nou in Bucuresti.
ANTI

baixinho©

Mesajde Red_Mustang » Vin Noi 28, 2003 7:31 am

Pe subiectul asta nu spuneti si voi de meciurile NHL ?
Dp 1 Ian se joaca in Bucuresti pe Flamaropol....
Moartea sta si bea un suc, in timp ce pe mine ma calca masinile ! - copyright Ulhvan
Red_Mustang

4314

Mesajde baixinho© » Sâm Noi 29, 2003 9:19 pm

este thread separat pentru NHL pe subforumul de Sporturi americane, sau ceva de genul asta (in cadrul forumului Sport).
ANTI

baixinho©

Clasament

Mesajde Biliboaca » Lun Dec 01, 2003 10:39 pm

1. SC Miercurea Ciuc 12 10 1 1 99 - 27 21
2. CSA Steaua Bucuresti 10 9 1 0 98 - 28 19
3. CS Dinamo Bucuresti 6 2 0 4 24 - 39 4
4. AS Progym Apicom Gheorgheni 12 2 0 10 39 - 81 4
5. HC Sportul Studentesc Bucuresti 8 0 0 8 10 - 95 0

Asta e clasamentul la zi. In Bucuresti se va juca incepand cu 16 ianuarie. Primii care vor juca vor fi Steaua si Progym.
Biliboaca
Junior Member

4337

Mesajde baixinho© » Mar Dec 02, 2003 6:19 pm

Costul lucrí£rilor de consolidare a patinoarului "Mihai Flamaropol" din cadrul Complexului Sportiv "Lia Manoliu" se ridicí£ la aproximativ 1,2 miliarde de lei, a anuntat, intr-un comunicat, Agentia Nationalí£ pentru Sport. Lucrí£rile la patinoar au inceput deja, iar redeschiderea este preví£zutí£ pentru a doua jumí£tate a lunii ianuarie 2004. Autoritatea Nationalí£ pentru Protectia Consumatorilor si Inspectoratul de Stat in Constructii au interzis, in iunie, exploatarea patinoarului, din cauza problemelor existente la structura de rezistentí£ a acoperisului.
ANTI

baixinho©

4347

Mesajde baixinho© » Joi Dec 04, 2003 4:31 pm

ANTI

baixinho©

Mesajde MiG29 » Dum Dec 14, 2003 7:16 pm

Miercurea Ciuc a reusit sa treaca de Steaua cu 7 -1 in meciul al doilea al finalei Cupei Romaneiei la Hochei pe gheata...O asemenea diferenta de scor nu a mai fost inregistrata de aproape 20 de ani...da poate vine Becali shi la hochei shi ii duce pe Steaua in Super Cupa Europei sau chiar in NHL k se vede ca au potential:D
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

Mesajde deampulea » Joi Dec 18, 2003 12:07 pm

mig: mai bine-i lasi sa se pregateasca pt liga campionilor, ok?
Un calculator fara COBOL si FORTRAN este ca un tort de ciocolata fara ketchup si mustar
deampulea
Junior Member

Mesajde TczB » Vin Dec 19, 2003 10:13 am

"Steaua in schimb a inregistrat toti cei 6 ucrainieni din anul trecut + inca 2 straini: 1 ucrainian (Tkach) si un rus Lyasovsky cel mai bun fundas din Rusia in ultimii 3 ani. Acesta din urma este de departe cel mai bun jucator de hochei care a evoluat pentru o echipa din Romania vreodata. Se pare ca Gigi Becali a platit cu bani grei aducerea acestui super jucator la Steaua. Salariul lui ar fi undeva la 12500$ pe luna plus 500$ la fiecare gol si 200$ la fiecare assist."

[TczB] Unde e superstarul? Se pare ca o sa aiba nevoie Gliga de el.

"Steaua pare sa aiba o echipa foarte puternica in acest an, dupa parerea mea singura problema fiind diferentele de scor ce se vor inregistra."

[TczB] De acord. Recordul din acest sezon este de 6 goluri diferenta, intr-o singura repreiza. Asta da echipa puternica!
TczB
Junior Member

Mesajde baixinho© » Sâm Ian 31, 2004 6:49 pm

pe 16 februarie o sa redebuteze campionatul national (Liga Nationala de Hochei Connex). vor fi meciuri si pe Patinoarul Mihai Flamaropol, dar inca nu cunosc detalii. stiu ca partidele care se vor juca avand portile inchise (deci fara public) vor fi transmise de TV Sport.
ANTI

baixinho©

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Sport