Telesport / TV Sport

vechiul forum de sport

Moderator: baixinho©

:

Mesajde Ayrton » Mar Sep 02, 2003 8:35 am

Carter, aceiasi problema o aveam si eu la RCS pana acum o luna: pe ambele televizoare pe care le am, nu puteam sa prind decat pana la Etno, acesta fiind receptionat foarte slab. Insa acum o luna cei de la RCS au inlocuit reteaua in blocul din Vitan unde stau, trecand pe retea "stelara", adica au instalat la etajul 2 o cutie, din care pleaca catre fiecare apartament de pe scara cablu protejat. Din acel moment eu receptionez 41 de canale, adica dupa Etno merg si TVE, si M6, si Rafaelo si Duna si turci, si altele.
Am fost la ei si i-am intrebat cand pot sa trec la pachetul extra (acesta fiind motivul pentru care au pus cutia aceea pe scara, de unde pot modifica setarile pentru fiecare abonat), adica sa am si Discovery Civilisation, si inca alte 6 canale, si mi-au zis ca cel mai probabil de la 1 octombrie va fi posibila trecerea, intrucat deocamdata sunt doar in teste si nu e aplicabil pachetul.
Referitor la Telesport, mi-au zis ca sunt in discutii, ca testeaza, etc... Adica nici o sansa in viitorul apropiat.
***D I N A M O!!!***
Ayrton

Mesajde dumars » Mar Sep 02, 2003 10:14 am

Pt Vince Carter.
Sigur nu e de la televizorul tau? Alti de pe aceeasi scara cu tine le prind programele respective?
Daca da, trebuie sa iti cumperi un convertor sau un alt televizor.
S-ar putea intr-adevar sa fie si de la RCS daca problema o aau toti de pe scara.

Referitor la TVSPORT sunt sigur (mi-a soptit o pasarica) ca cei de la marile companii de cablu (Astral, RCS, UPC etc) s-au inteles intre ei sa nu semneze cu TVSPORT, ca sa obtina o scadere de pret. Probabil Prigoana, neavand de ales, va scadea pretul.
dumars
Junior Member

Mesajde becali » Mar Sep 02, 2003 10:35 am

"Eu am pus chiar ieri TV Sport pe un Echostar 3000CI . Am avut si un 2110 si softul era identic (cu modificari legate doar de pozitioner) . Ideea este urmatoarea: se intra pe Instalation-Advanced , se alege la TP 12700 (presupunand ca ai avut scanate celelalte canale PRIGONESTI) apoi se merge la denumirea canalului si se alege mergand stinga sau dreapta pana apare ????????? . apoi se merge un camp mai jos se introduce VPID si APID apoi PCR. se revine la ????????? si se apasa OK. aici apare o tabela de editare a canalului. (se scrie TV SPORT) apoi se merge la TP si se apasa OK de 2 ori. Se iese cu EXIT . Va apare un ecran cu Saving.... . Si gata. Se alege din lista de canale si trebuie sa apara.
@ O chestie interesanta este ca pe dbox2 la o scanare automata il vede cum ca este codat in PowerVU. Si totusi cu acest artificiu se deschide... ."

De pe rdi-sat.com
becali
Junior Member

Mesajde Vince Carter » Joi Sep 04, 2003 12:11 am

Da, nimeni nu mai receptioneaza alea, nu e doar problema mea. Cred ca e chestia cu reteaua stelara or crap, si ma cam enerveaza ca as vrea si internet prin cablu da'........ de, it is not availeable.
Check out my STREETBALL site : http://www.streetballromania.tk
Vince Carter
Junior Member

Mesajde qqqq » Joi Sep 04, 2003 1:36 pm

In legatura cu imposibilitatea receptiei anumitor programe prin cablu (cele dupa 300Mhz), aceasta se datoreaza selectorului de canale al televizorului care are VHF-ul pana la aprox 300Mhz si apoi UHF de la 470Mhz. Singura solutie practica este inlocuirea sa cu un selector hiperbanda 40-860Mhz care sa asigure receptia tuturor frecventelor.
qqqq
Junior Member

Mesajde becali » Joi Sep 04, 2003 3:30 pm

Minune pur romaneasca
In acest moment, Romania este singura tara care are 2 posturi tv cu acelasi nume ATOMIC (Unul pe Sirius si unul pe AMOS 1), lucru confirmat si de sefii suedezi ai site-ului http://www.lyngsat.com care ieri urmareau transmisiuni cu diferite, a 2 posturi cu acelasi nume, profil, tara, dar cu sigle si patroni diferiti
Acum un an si ceva Nic Serb, care avea licenta pt o televiziune muzicala (Noll tv) a cumparat marca Atomic, a primit si acord de la CNA pt emisie sub acest nume, a castigat un proces cu vechiul Atomic (pt incetarea emisiei sub acest nume), si stiu ca era in recurs intentat de acestia.
Cred ca in curand, vechiul Atomic se va numi NOVA MUSIC
Va ppup
becali
Junior Member

Mesajde Vince Carter » Joi Sep 04, 2003 11:22 pm

Initial trimis de qqqq
In legatura cu imposibilitatea receptiei anumitor programe prin cablu (cele dupa 300Mhz), aceasta se datoreaza selectorului de canale al televizorului care are VHF-ul pana la aprox 300Mhz si apoi UHF de la 470Mhz. Singura solutie practica este inlocuirea sa cu un selector hiperbanda 40-860Mhz care sa asigure receptia tuturor frecventelor.

E posibil, dar de unde sa fac rost pt. televizoare Goldstar... unul de prin '90 si altul de prin '97.
Vince Carter
Junior Member

Mesajde raduivo » Vin Sep 05, 2003 7:12 am

Ce se mai aude de meciurile din Primera ????
Chiar nu le va transmite nimeni????Nici pe TV Sport n-au dat inca nimic desi la calupurile publicitare tot arata imagini din Primera....
Marti am urmarit pe B1 rezumatele din Italia cu comentariul lor sublim ca de obicei dar care lipseste cu desavarsire....Desi dupa toate revistele cu programe Tv de la 22.30 trebuiau sa urmeze
rezumatele din Primera bineinteles ca nu s-a mai dat nimic.....
Zi-i roman si da-i pace......
Stie careva ceva ?????
raduivo
Junior Member

Mesajde qqqq » Vin Sep 05, 2003 7:25 am

Initial trimis de Vince Carter

E posibil, dar de unde sa fac rost pt. televizoare Goldstar... unul de prin '90 si altul de prin '97.

Adreseaza-te unui service sau unui depanator experimentat care sa stie exact ce model se potriveste in cazul tau.
qqqq
Junior Member

Mesajde eyewitness » Vin Sep 05, 2003 7:29 am

becali multumiri infos
il depistai aseara conform cu linku tau
eyewitness

Programul TvSport

Mesajde Magster » Vin Sep 05, 2003 8:12 pm

Chiar nu stie nimeni de unde pot obtine programul TvSport?
Macar o adresa de e-mail a unei persoane de la TvSport.
Magster
Junior Member

Mesajde dumars » Sâm Sep 06, 2003 1:45 pm

Functioneaza pagina http://www.tvsport.ro , dar nu prea au mare lucru ce arata. Magster, pentru program poti intreba la office@tvsport.ro sau la adrian.barna@realitatea.tv, dar nu e sigur ca iti vor raspunde. Sa ne spui si noua ce programe au!
dumars
Junior Member

Mesajde Vince Carter » Sâm Sep 06, 2003 10:46 pm

Asta mi-a raspuns RCSu' :

Stimate Dle. ---,

In ceea ce priveste canalul TV Sport, in prezent suntem in etapa
negocierilor cu titularul de licenta al postului mentionat. In viitorul
apropiat veti putea urmari programele TV Sport si la RCS dar din pacate nu
va pot comunica un termen exact.

Cu consideratie,
Rodica Mihai
----------------------------------
Relatii cu Publicul
Romania Cable Systems
Tel. 3010831
Fax. 3010839
http://www.rcs.ro
Vince Carter
Junior Member

Tele

Mesajde maraz » Joi Sep 11, 2003 9:42 am

ADDRESS: str. Simon Bolivar nr.9 712583, sector1 Bucuresti, Romania
TELEFON: Tel + 40 ( 21) 230 56 98
230 56 94
230 52 57
FAX: +40( 21) 230 76 15
E_MAIL : office@bestsport.ro
Elena Iofcea
Director relatii publice
Ivonne Ghita
Director comunicare si marketing
WEB: http://www.bestsport.ro
maraz
Junior Member

Mesajde becali » Joi Sep 11, 2003 11:17 am

Adresele ucigasului

referee@ursmeier.ch
info@ursmeier.ch

Dea Domnul ca asta sa aiba parte de cele mai mari nedreptai, sa-l doara cel mai tare si nationala lui (elvetia), alaturi de slovacia si rusia (lubos michel si ivanov) sa stea acasa 50 de ani de-acum incolo
becali
Junior Member

Re: Tele

Mesajde TIC_TAC » Joi Sep 11, 2003 2:10 pm

Am sunat eu si mi-au spus ca de luni Telesport o sa emita pentru probe un program de 6 ore/zi
TIC_TAC
Junior Member

Mesajde becali » Joi Sep 11, 2003 5:26 pm

Pe ce satelit?
becali
Junior Member

SEMNATI PETITIA

Mesajde becali » Joi Sep 11, 2003 5:41 pm

becali
Junior Member

3156

Mesajde baixinho© » Vin Sep 12, 2003 8:46 am

mai nene becali, esti enervant rau cu linkul ala. sper sa nu-l mai vad pe threadul cu pronosticuri la meciuri din divizia a, da?
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

telesport

Mesajde TIC_TAC » Vin Sep 12, 2003 10:23 am

Luni o sa ia frecventa de satelit. o sa transmita in vormat dv - criptare conax
TIC_TAC
Junior Member

telesport

Mesajde TIC_TAC » Vin Sep 12, 2003 10:24 am

in format dv :)
TIC_TAC
Junior Member

Re: telesport

Mesajde maraz » Vin Sep 12, 2003 9:50 pm

La modul cum am auzit ca ar merge TVSport, nu m-ar mira ca Telesport sa fie introdus mai repede in retelele de cablu!
maraz
Junior Member

Re: Re: telesport

Mesajde maraz » Sâm Sep 13, 2003 2:23 pm

Nu stiu ce naiba se intampla,pentru ca e anormal ca un canal sportiv cu transmisii din Premier League si Primera Division, sa nu fie introdus in grila de programe.
Firma Terrasat(Resita,Pitesti,Craiova,Resita,Severin)face parte din grupul RDS & RCS,asa ca pentru ei s-a deplasat la TVSport cineva de la RCS Bucuresti.Din cate am inteles,situatia cica ar fi neclara,dracu sa ii ia si pe astia de la cablu!
maraz
Junior Member

Mesajde dumars » Sâm Sep 13, 2003 5:51 pm

Astazi la TVSPORT de la 20.30 in direct Real Madrid-Valladolid. Maine de la 20.30 Valencia-Malaga, iar de la 22.30 Albacete- Barcelona (cu Catalin Munteanu). Asta e!
Si eu le transmit toate cele bune :con: celor de la cablu!
dumars
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Sep 13, 2003 6:07 pm

maine , poimaine o sa transmita in direct...Sacramento Kings vs. Phoenix Suns....iar noi tot pe subiectu' asta o sa plangem. :cry:
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Programul TvSport

Mesajde Magster » Sâm Sep 13, 2003 6:56 pm

Tv Sport probabil ca nu este luat in serios din cauza amatorismului sau:
- calitatea imaginii (la unele meciuri din camp englez) este ca la un mpeg la rezolutie redusa
- nu se gaseste nicaieri pe net sau prin ziare programul
- nu au promo cu meciurile si emisiunile ce se vor difuza
- nu anunta macar la stiri transmisiile de a doua zi
- intr-o zi incepe sa emita la 11AM in alta la 12AM
- pe Genius Network e singurul post care se intrerupe frecvent
etc.
Postul este doar o anexa a Realitatea si poate s-au dat bani pt drepturi de transmitere dar nu si pt personal si echipamente.
Daca nu isi angajeaza oameni seriosi la marketing si tehnic am dubii ca vor avea succes
Cred ca toate retelele de cablu vor face o alegere intre Telesport-Eurosport si TvSport
Magster
Junior Member

Programul TvSport

Mesajde maraz » Dum Sep 14, 2003 8:45 am

Nu stiu daca cei de la TVSPORT sunt amatori cum zici tu,dar cred ca te cam grabesti sa emiti pareri.
Poate sunt unele probleme(inceputul e mai greu),dar au totusi transmisiuni din Anglia si Spania,acum si din NBA!
Sunt insa de acord cu o chestie:nu stiu sa isi promoveze produsul,cel putin acum.Sper sa se trezeasca...
maraz
Junior Member

Re: Programul TvSport

Mesajde maraz » Dum Sep 14, 2003 9:10 am

De Telesport ce mai stiti?
maraz
Junior Member

Mesajde dumars » Dum Sep 14, 2003 1:04 pm

Maraz ce este din NBA? A anuntat ca au drepturile de difuzare pt noul sezon?
Mersi.
dumars
Junior Member

Mesajde maraz » Lun Sep 15, 2003 7:50 am

Oribilul Mosh parca a zis ca ar fi ceva din NBA,nu am facut decat sa il citez...Sau poate ca s-a referit la altceva si m-am inselat eu!
Oricum pe mine ma doare capul cand se introduce ceva...pentru ca oricum nu receptionez postul
maraz
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Sport