Hochei pe Gheata

vechiul forum de sport

Moderator: baixinho©

Mesajde Kryszti » Vin Mar 01, 2002 3:17 pm

Eu daca as sta la 5 minute de patinuar nu as rata asta! Dar din Buftea pana la patinoar fac vreo 2 ore. Ceea ce inseamna ca ar trebui sa ma trezesc la 7,30?!
"Si nu stiu sa tac..."
cand e vorba de
"Un popor detergent incuiat in televizor"
Kryszti
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Mar 01, 2002 5:37 pm

Mda...ma mai gandesc eu...sa vad ce va fi cu formula 1..si daca nu am sa fiu prea obosit !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Aide Proghimu

Mesajde baixinho » Vin Mar 01, 2002 10:15 pm

Io ma duc la meci ca asta mie meseria. Da cre ca si daca nar fi trebuit sa informez cititorii unui anumit zear tot maj fi dus. Ai sa dea Domnu sa ia Proghimu campeonatu, desi ma cam indoi casa o sa fie.
baicsu
baixinho

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Mar 02, 2002 6:53 am

Si eu ma cam indoiesc ca o sa ia Progrym campionatu....dar asta nu ma impiedica sa tin cu ei. Cred ca o sa faca Steua scoruri fluviu cu ei !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Kryszti » Sâm Mar 02, 2002 7:32 pm

Pesimistilor! Speranta moare ultima, asa ca toti k1 trebuie sa strigam

HAI PROGYMU' !!!!!!!!!
"Si nu stiu sa tac..."
cand e vorba de
Kryszti
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Mar 03, 2002 11:04 am

Este 11 si cateva minute ! Am deschis televizorul sa vad ce e la meci ! Atmosfera este deplorabila ! Mai bine ca nu m-am dus !
La canadieni ..si cand joaca copiii de 7-8 ani..vine mai multa lume la patinuar !

Si organizatorii prosti..dupa ce ca nici cand era intrarea libera nu venea lumea la patinuar..au pus 30 000 lei biletu' ! Pai ce cred ei..ca betivii cartierului isi rup 4 halbe de la gura..sa vina sa vada Steaua-Progrym ?
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Rolf » Lun Mar 04, 2002 10:21 am

Ba, meciu destul de echilibrat din ce am vazut, pina s-au pus stelistii cu batuta pe progym.

Moshule, trebuia sa te duci, si io trebuia sa fiu acolo si etc... si atunci nu ar mai fi fost atmosfera aia. Da toti or fi zis da-l in ma-sa de meci, asa ca de aici si atmosfera deplorabila.
Rolf
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Mar 04, 2002 11:53 am

Rolf..am fost obosit dupa cursa de Formula 1...si d'aia nu m-am dus ! Apoi tata mi-a zis : "Ba...dupa ce ai vazut la Olimpiada...ce draq te duci la aia ? "

Dar...daca Progrym o sa bata macar o data la Gheorghieni...mergem impreuna la meciu 4...si cantam pe toata durata meciului ! :D OK ?
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Rolf » Lun Mar 04, 2002 12:00 pm

Oki, da io nu cint rasisme. N-am kef sa mi-o iau dupa ceafa.
Rolf
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Mar 04, 2002 12:12 pm

Pai nu Rolf....cand o sa canta galeria : "Afara,afara..cu bozgorii din tzara ! " ..noi nu zicem nimic !
Cantam numai d'alea de genul : "Viorel ! Radu Viorel ! Viorel ! Radu Viorel ! "

Acum..lasand gluma la o parte...ma oftica publicul roman de hockey ! Fluiera ca niste handicapatzi..fara sa cunoasca regulile jocului ! 95 % din audientza nu cunosc cand este off side sau degajare interzisa.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Rolf » Lun Mar 04, 2002 12:22 pm

Da mai e o faza: acu fo doi ani (tot pe National, la finala eterna Steaua-Ciuc) jandarmii i-au batut pe unii de pastrasera pucu, fara sa stie ca la hochei pucu daca l-ai prins, e al tau! Nu stiu daca mai tii minte, au dat si la teveu!
Rolf
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Mar 04, 2002 12:27 pm

Da.....au fost multe faze d'astea ! Odata..asa tare m-am ofticat..ca imi venea sa ma duc la gabor sa-l bat !

Oricum..te anuntz cu mandrie..ca eu am ciordit odata un puc..acu' vreo 10 ani ! Sunt mandru de el....la fiecare meci de hochey il tin pe televizor ! :D
Are inscriptionat pe el OFFICIAL MADE IN CZECHOSLOVAKIA :)
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Rolf » Lun Mar 04, 2002 12:32 pm

Io am doar 2 suveniruri sportive, da-s cam off-topic pe hochei, nu-mi sterge mesaju :D : o bucata de cauciuc de pe Hungaroring, si o minge cu autografele Bayern, dintr-o editie limitata. Pe care o am din greseala, finca i-am cerut lu tata o minge de piele cind a fo o data in Germania, in speranta ca aduce una mai calumea si mai ieftina decit astea de la noi. Si el mi-a adus, cu mindrie, mingea asta. Iti dai seama ca nu mi-a folosit la nimic, ca nu am jucat cu ea sa nu se stearga autografele, chit ca Bayern si autografe de fotbalisti ma lasa rece, da daca tot o am...
Rolf
Junior Member

Mesajde Aliosha » Lun Mar 04, 2002 4:34 pm

Initial trimis de Rolf
Da mai e o faza: acu fo doi ani (tot pe National, la finala eterna Steaua-Ciuc) jandarmii i-au batut pe unii de pastrasera pucu, fara sa stie ca la hochei pucu daca l-ai prins, e al tau! Nu stiu daca mai tii minte, au dat si la teveu!

Am fost la meciul ala. S-a intamplat la 3 m in fata mea si mi s-a facut scarba. Erau niste copii de la Steaua care au luat bataie.
"Against modern football."
Aliosha

Mesajde baixinho » Lun Mar 04, 2002 9:02 pm

Partea interesanta este ca si-au luat batae si fotoreporterii care incercau a faca poze. Si nu numai ei. Fugea cameramanul te la tevereu cu camera pe umar de ziceai ca este la campionatul mondial de atletism.
baixinho

Mesajde Kryszti » Joi Mar 07, 2002 1:50 pm

Probabil ca s-a terminat finala... Era mai bine cu ciucul in finala!
"Si nu stiu sa tac..."
cand e vorba de
Kryszti
Junior Member

Finala la hochei

Mesajde baixinho » Joi Mar 07, 2002 8:32 pm

Ma pregatesc sa plec la Gheorghieni (interesa pe cineva?). Indicat pentru Steaua ar fi sa piarda un meci in deplasare ca sa castige titlul la Bucuresti. Nu de alta, dar este mult mai bine sa castigi campionatul in fata propriilor suporteri care sa te aclame decta in fata celor adversi, care sa te huiduie. Parerea mea. Si totusi, avand in vedere ca mai multe zile de pauza pentru jucatorii de la lotul national nu strica inaintea plecarii in cantonament, cred, totusi, ca Steaua o sa incheie conturile de la Gheorghieni. Si cam asa se scrie mult fara sa spui nimic (ceea ce am facut eu mai sus). De vazut.
baicsu
baixinho

PROGYM - steaua 0-2

Mesajde baixinho » Sâm Mar 09, 2002 10:11 pm

Este sambata seara. echipa din bucuresti a castigat si al dlilea meci la finalei cu 5-4 prin golul de aur marcat de jucatorul cu numarul 18. Asta este. Sau, ca sa citez legea filosofului bulgar, "Daca e - e, daca nu e - nu e, asta e".
baicsu (in direct din Gheorgheni)
baixinho

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Mar 10, 2002 10:10 am

Care este atmosfera prin Gheorghieni..la un meci de hockey ?
Ce fac oamenii inainte de meci ? Ce se intampla prin orash ? Ce sacandeaza?....etc
Oribilul Mosh
Junior Member

meciu de la gheorgheni

Mesajde baixinho » Mar Mar 12, 2002 8:26 pm

Atmosfera este destul de misto. Ca si la Miercurea Ciuc (spre deosebire de Bucuresti), lumea sta frumos la coada, isi cumpara bilet si intra cu el la patinoar. Nu se da spaga la intrare. Evident, cei 200 de abonati din Gheorgheni (jumtatae din cati sunt la Miercurea Ciuc) nu si-au mai cumparat bilet. In timpul meciului nu prea s-a strigat "Tiganii" si alte asemenea chestii. Decat rar (nu ca la Bucuresti). Iar la finalul meciului, spectatorii au aplaudat echipa Stelei (deci ce adversa), care castigase titlul, cam 20 de minute. Adica din momentul in care s-a scurs ultima secunda si pana oaspetii au parasit gheatza. Cam asa este la Gheorgheni. O sa apuc ziua sa vad acelasi lucru si la Bucuresti? Ma indoi!
baicsu
baixinho

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Mar 13, 2002 7:03 am

Nu cred ca o s-o apuci ! Aia sunt oameni civilizatzi...nu ca tiganii si tzaranii din cartierele Bucurestiului.
Exact d'asta..bucurestean fiind..tin mereu cu Ciucanii...respectv Gheorghienii la hockey !
Dupa cum am mai spus...publicul bucurestean..nici macar nu cunoaste regulile de hockey !
...................
Acum ce se intampla cu hockeyul romanesc ? Intra in pauza pana in noembrie ?
Campionat mondial grupa C ....cand este ? Si in ce tzara ?
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Kryszti » Joi Mar 14, 2002 5:52 pm

E grupa B, nu C, ca s-a schimbat una alta... In aprilie, la Budapesta!
Care hochei romanesc?!!!! Pe bune acum...
"Si nu stiu sa tac..."
cand e vorba de
Kryszti
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Mar 15, 2002 1:03 am

Krysti ...deci Romania e in grupa a 2 a a hockeyului mondial ? Daca castiga la Budapesta..promoveaza si joaca alaturi de Cehia si Canada ????
......................
Baicsu..imi pare rau ca ti-ai luat ban ! Nu e din vina mea ! Eu m-am rugat de Sopra ..sa nu itzi dea.....dar lacrimile mele nu l-au impresionat ! :)
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Kryszti » Vin Mar 15, 2002 11:19 am

Initial trimis de Oribilul Mosh
Krysti ...deci Romania e in grupa a 2 a a hockeyului mondial ? Daca castiga la Budapesta..promoveaza si joaca alaturi de Cehia si Canada ????

da, dar obiectivul e evitarea retrogradarii... Si sansele sa se indeplineasca sunt mici...
"Si nu stiu sa tac..."
cand e vorba de
Kryszti
Junior Member

Campionatul National de Hochei pe gheata

Mesajde baixinho© » Sâm Mar 16, 2002 12:28 pm

Intereseaza pe cineva lotul largit al Romaniei?
baixinho©

Re: Campionatul National de Hochei pe gheata

Mesajde Kryszti » Sâm Mar 16, 2002 8:25 pm

Initial trimis de petrican
Intereseaza pe cineva lotul largit al Romaniei?

daca nu e cu bani, bag-baga! :)
"Si nu stiu sa tac..."
cand e vorba de
Kryszti
Junior Member

Mesajde baixinho© » Sâm Mar 16, 2002 9:59 pm

Radu Viorel (Steaua, in drum spre Dinamo)
Adrian Catrinoi (Steaua)
Szabolcz Molnar (Progym)
fundasi
Daniel Herlea (Olten, Elvetia)
Laszlo Vargyas (Dunaferr Dunajvaros,Ungaria)
Victor Corduban (Steaua)
Ioan Dimache (Steaua)
Mihai Stoiculescu (Steaua)
Endre Kosa (HC Miercurea Ciuc)
Nagy Istvan (HC Miercurea Ciuc)
Attila Goga (Progym)
Csaba Gall (Progym)
inaintasi – Ioan Timaru (Steaua)
Roberto Cazacu (Steaua)
Viorel Nicolescu (Steaua)
Catalin Geru (Steaua)
Daniel Tí£nase (Steaua, in drum spre Dinamo)
Laszlo Basilidesz (Steaua)
Levente Elekes (HC Miercurea Ciuc)
Joszef Adorjan (HC Miercurea Ciuc)
Levente Hozo (HC Miercurea Ciuc)
Ervin Moldovan (HC Miercurea Ciuc)
Jozsef Gyorgy (Progym)
Tibor Basilidesz (Progym)
Attila Borsos (Dunaferr Dunajvaros Ungaria)
Antrenor principal: Marius Gliga; antrenori secunzi: Daniel Herlea si Sandor Gall.
baixinho©

Mesajde Kryszti » Dum Mar 17, 2002 4:29 pm

Interesant. Dinamo chiar vrea sa fac treaba?!
"Si nu stiu sa tac..."
cand e vorba de
Kryszti
Junior Member

Mesajde baixinho© » Dum Mar 17, 2002 8:00 pm

Da. Ii ia pe Radu Viorel si Tanase de la Steaua, pe Elekes, Szocs si s-ar putea chiar si pe Nagu Attila de la Csikszereda, mai ia cinci rusi, iar a treia linie (una o face din ce are deja la echipa) o alcatuieste din juniori. Cred ca anul viitor finala va fi Dinamo - Csikszereda. Si s-a vedetzi atunci ce-o sa strig, Haide Ciucuuuuuuu!
baixinho©

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Mar 18, 2002 8:49 am

Petrican ! Publicul spectator de pe patinuare...spun ca Radu Viorel este portar de NHL ! Tu ce parere ai ?

........
Schimbam titlul acestui subiect..in Hochei pe gheata ? Ca s-a terminat campionatul Romaniei..si vad ca mai intra in discutzie si alte subiecte !
La NHL va pricepetzi ?
Oribilul Mosh
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Sport