Tenis

vechiul forum de sport

Moderator: baixinho©

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Iul 18, 2002 9:47 am

Nu am auzit in viatza mea de Victor Hanescu. Cine e ?

Eu va zic altceva. Romania nu cred sa fi stat de mult asa bine la tenis baietzi : Pavel,locu 20 ATP si Voinea locul 45 ATP.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde baixinho© » Joi Iul 18, 2002 8:24 pm

Nici nu aveai cum sa auzi. Pana acum a fost numai rezerva in echipa Romaniei de Cupa Davis si a jucat rar de tot in meciul cinci, cand scorul era deja rezolvat. In prezent este pe locul 210, dar a furnizat marea surpriza la Umag, eliminandu-l pe favoritul numarul 3, chilianul Marcelo Rios, dupa ce la un moment dat il conducea cu 9-0 (6-0 in primul set si 3-0 in al doilea).
baixinho©

U.S. Open 2002

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Aug 31, 2002 12:51 pm

In aceasta perioada se disputa si celebrul turneu de mare slam U.S. Open .
Va spun cu mare tristetze ca baietzii nostrii au fost eliminatzi inca din primul rund. Daca Voinea a fost batut de favoritul numarul 9,ibericul Carlos Moya, Andrei Pavel nu are nici o scuza. El a fost invins de un istraelian...de care nu am azuit in viatza mea.

Cam pe cine vedetzi favorit ? Eu ..pe acelasi australian Lleyton Hewitt ,care de ceva vreme in coace uimeste lumea tenisului.
O surpirza placuta ar putea fi si brazilianul Kuerten,mai ales acum ca l-a eliminat pe favoritul numarul 2...rusul Marat Safin !

Cat despre turneul feminin...acolo e clar ! La fel ca la Roland Garros si Wimblendon...o finala Williams - Williams.

Nu uitatzi..ca putetzi urmari LIVE pe Eurosport acest prestigios turneu !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Sep 07, 2002 8:11 pm

E ? Ce va ziceam cu 10 zile in urma ? Am avut dreptate !
Finala Williams vs. Williams ! :D
A 3 a finala de mare slam consecutiva....intre cele 2 surori !

La masculin..Sampras a ajuns in fianala ! Si il asteapta sau pe Hewitt sau Agassi ! ...care se desfasoare in acest moment !

Sper sa vad o finala clasica ..Agassi vs. Sampras !
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Sep 07, 2002 11:11 pm

Finala de vis la US Open :

Agassi vs. Sampras

Ce noapte va fi maine. LIVE finala de la US Open si finala Campionatului Mondial de Basket !
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde baixinho© » Dum Sep 08, 2002 9:44 am

Merg pe mana lui Pete, pentru ca Agassi a fost nemernici si l-a invins pe Hewitt. :)
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Sep 08, 2002 10:25 am

Eu tin cu "pustiul din Las Vegas" ..pentru ca este tenismanul meu favoirt !

Iar in ultimii 3 ani..traieste o a doua tineretze ! Cine mai credea..ca va ajungela asa nivel...cand era undeva pe locul 120 ATP ?
Mare,mare..tenisman..legendar chiar !

Nu ii lipseste nici un turneu de mare slam ! :) Lui "pistol Pete" ...ii lipseste turneul pe zgura de la Roland Garros.

La feminins...Serena (sora cea mica) iar a invins-o pe Venus (sora cea mare) .

Deci Serena s-a impus in toate cele 3 finale disputate intre surori,anul acesta la turneele de mare slam : Rolland Garros , Wimblendon si US Open !
Asa e baixo ? ...sau ma insel eu ?

Australian Open cine a luat la femei ?
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde baixinho© » Dum Sep 08, 2002 12:44 pm

In finala de la Australian Open, Jennifer Capriati (SUA, cs 1) - Martina Hingis (Elvetia, cs 3) 4-6, 7-6 (9), 6-2.
In finala de la Wilmbledon, Venus Williams (SUA, cs 1) - Serena Williams (SUA, cs 2) 6-7 (4), 3-6.
In finala de la Roland Garros, Serena Williams (SUA, cs 3) - Venus Williams (SUA, cs 2) 7-5, 6-3.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde baixinho© » Sâm Sep 21, 2002 7:42 pm

Meci de infarct in barajul de promovare in Grupa Mondiala a Cupei Davis intre Slovacia si Romania. In primul meci, Dominik Hrbaty l-a invins pe Voinea cu 3-1, acelasi scor fiind inregistrat si in a doua partida de simplu, Andrei Pavel - Karol Kucera. Intalnirea de dublu a fost dramatica. Au condus slovacii cu 1-0 la seturi (7-6), dup care romanii au egalat (tot dupa un tie-break). Gazdele au preluat conducerea (6-3), dar dublul Pavel - Gabriel Trifu a reintrat in joc, cum se spune (6-4). Si s-a ajuns la setul decisiv. Slovacia a condus cu 3-1, Romania a revenit si a preluat conducerea cu 5-3, gazdele au castigat trei gameuri consecutiv, 6-5, dar romanii s-au dovedit cu roalul mai tare: 8-6 pentru Romania in setul al cincilea si 2-1 dupa primele zile. Duminica au loc meciurile Andrei Pavel-Dominik Hrbaty ºi Adrian Voinea-Karol Kucera.
ANTI

baixinho©

Mesajde Mr Hyde » Joi Sep 26, 2002 1:30 am

I-am batut si pe slovaci... iarasi in primul rand datorita lui Pavel, care de ani de zile duce greul echipei. Nu stiu de ce se mai insista pe Voinea, saracul e terminat, a dovedit-o si la Romanian Open, e drept ca mai prinde uneori un meci bun, dar parca ar trebui insistat mai mult pe tineri, poate Hanescu asta sau alt junior, Adrian Cruciat.
Mr Hyde

Mesajde Mr Hyde » Joi Sep 26, 2002 1:38 am

Pt. Oribilul Mosh: Tenisul pe zgura nu e mai tehnic decat cel pe suprafete rapide, e o prejudecata, daca ai fi jucat mai mult ti-ai fi dat seama. In legatura cu episodul Hingis-Graf: ce s-a intamplat atunci e o porcarie imensa, Hingis conducea cu 1-0 la seturi si in setul 2 facuse break, dar publicul tinea neaparat ca Graf sa castige (ca deh, era o legenda si se retragea), asa ca au inceput sa o huiduie pe Hingis la fiecare minge. In final Hingis a clacat si a terminat meciul plangand, in timp ce specatatorii erau in extaz. Fara comentarii...
Mr Hyde

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Sep 30, 2002 5:44 am

Domnule Hyde ,cum nu e mai tehnic tenisul pe zgura ? MIe asa mi se pare . Este mai lent decat toate celelalte ,iar sportivii au mai mult timp de gandire.
Pe o suprafatza rapida ,nu ai acest timp ...sa plasezi mingea ,sa cautzi unghiuri...etc .
Mie asa mi se pare .

......

Sa fi fost eu pe arena Suzanne Lenglen , m-ash fi alaturat publicului si ash fi huiduit-o pe Hingins a ta ! :)
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Mr Hyde » Lun Sep 30, 2002 9:31 pm

Nu Hingis e a mea, eu o prefer pe Jelena Dokic ( prietenii stiu de ce :) ), si am fost un fan Steffi Graf, doar ca ce s-a intamplat atunci mi s-a parut nesportiv.
Despre jocul pe zgura vs. jocul pe plastic se poate vorbi mult. Zgura e suprafata ideala pt. jocul pe fund si "tacaneala", conteaza mai putin forta si mai mult rezistenta fizica si psihica. Pe zgura exceleaza Kuerten si spaniolii. Plasticul, bitumul, iarba si celelalte suprafete sunt mult mai rapide si scot in evidenta un fel de "tehnica in regim de viteza" ( ca sa fosolesc o sintagma din fotbal) ca si jocul la fileu, mai rar intalnit pe zgura. Astfel un jucator de plastic e mai complet decat unul de zgura, pt. ca pe langa loviturile clasice de dreapta si rever trebuie sa stapaneasca si voleurile. In plus, o lovitura de pe fundul terenului e mult mai greu de executat pe plastic, deoarece mingea sare mult mai repede. Pentru a iti da seama cel mai bine de diferenta trebuie sa incerci personal, pt. mine jocul pe plastic a fost o revelatie.
Sunt insatiabil. Mananc par, ceara din urechi, cocolosi de sange inchegat, tot si toate pe care le numesti ale tale.
Mr Hyde

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Sep 30, 2002 9:47 pm

Eu am facut putin tenis la viatza mea. Dar doar pe zgura. Nu stiu cum e pe plastic..decat de la televizor !

Iar cel mai complet tennis-man din zilele nostre..mi se pare Agassi...cu un joc excelent atat pe suprafetze rapide cat si pe suprafetze lente !
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Mr Hyde » Mie Oct 02, 2002 11:42 pm

Da, probabil ca Agassi e cel mai complet, insa jucatorul meu preferat ramane Pete Sampras, prin stilul agresiv de joc si cele 14 turneuri de Mare Slem castigate.
Sunt insatiabil. Mananc par, ceara din urechi, cocolosi de sange inchegat, tot si toate pe care le numesti ale tale.
Mr Hyde

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Oct 03, 2002 12:07 am

14 turnee castigate ....dar fara Openul francez pe zgura ! :D
Oricum si mie imi place de Sampras ! Jucatori ca el si Agassi nu cred sa mai aara . Sunt clasici !
De exemplu ,mie Hewitt nu imi spune nimic . Si e numaru 1 mondial !
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde baixinho© » Joi Oct 03, 2002 3:31 pm

Tragerea la sorti a primului tur al Cupei Davis, editia 2003, a desemnat drept adversar al reprezentativei Romaniei cea mai puternicí£ echipí£, conform „scriptelor“, la ora actualí£: nationala Frantei, ce a fost desemnatí£ primul cap de serie. Ea este detiní£toarea „Salatierei de argint“, deoarece la editia de anul trecut a invins, in finalí£, Australia, meciul avand loc la Melbourne. La editia din 2002, Franta a ajuns in ultimul act (pe care il va juca impotriva Rusiei, in perioada 29 noiembrie – 1 decembrie), dupí£ ce in semifinale a invins, pe teren propriu, echipa SUA cu 3-2. Jucí£torii ce au realizat performanta sunt Sebastien Grosjean (24 ATP), Arnaud Clement (38 ATP), Fabrice Santoro (42 ATP) si Michael Llodra (88 ATP).
Ilie Ní£stase, presedintee FR de Tenis, este de pí£rere cí£ echipa tí£rii noastre are sanse de a ajunge in faza a doua a Grupei Mondiale, cea a sferturilor de finalí£. „Nu ne asteptam la un meci usor. Singurul nostru atu este cí£ jucí£m acasí£. Desi va fi foarte greu, avem sanse, cu conditia ca Andrei Pavel sí£ isi pí£streze forma pe care a arí£tat-o cu Slovacia“, a spus Ní£stase. Cí£pitanul nejucí£tor Florin Segí£rceanu a declarat cí£ este foarte important faptul cí£ Romania va juca pe teren propriu. „Franta nu este cea mai buní£ variantí£, dar ce aveam de ales? Ne-am dorit enorm sí£ jucí£m acasí£, deoarece un astfel de eveniment nu se intamplí£ prea des. In plus, in Cupa Davis sansele cresc foarte mult cand joci pe teren propriu“, a spus Segí£rceanu. Ultima performantí£ notabilí£ a echipei Romaniei de Cupa Davis a fost inregistratí£ in 1983, cand selectionata romaní£ a acces in sferturile de finalí£, unde a fost invinsí£ cu 5-0 la Brisbane, de Australia. Astfel, in sezonul urmí£tor se vor implini 20 de ani de cand Romania nu a mai depí£sit primul tur al Grupei Mondiale.
Romania si Franta s-au intalnit de sase ori in Cupa Davis, de fiecare datí£ pe zgurí£, iar romanii au castigat o singurí£ datí£, in 1974, la Bucuresti, cu 3-2. Tabloul complet al meciurilor din primul tur al Grupei Mondiale a Cupei Davis este urmí£torul: Romania – Franta, Olanda – Elvetia, Australia – Marea Britanie, Suedia – Brazilia, Croatia – SUA, Spania – Belgia, Argentina – Germania si Cehia – Rusia.

Site-ul oficial al Federatiei Franceze de Tenis a notat cí£ echipa Frantei va avea parte de o deplasare periculoasí£ in Romania si atrage atentia cí£ principalul pericol pentru „albastri“ il este Andrei Pavel, sfert-finalist la editia din 2002 a turneului de la Roland Garros. „Francezii se pot astepta la o primire «caldí£Ã‚» din partea publicului. Romania are in componentí£ un jucí£tor de mare clasí£, Andrei Pavel, dar si Adrian Voinea poate fi la fel de periculos. Suprafata preferatí£ de romani este zgura“, se aratí£ in materialul citat.
ANTI

baixinho©

Mesajde Mr Hyde » Joi Oct 03, 2002 11:35 pm

Greu cu francezii, ghinionul dreq. Pavel intr-o zi buna poate sa-i bata atat pe Clement, cat si pe Grosjean. Din pacate Voinea si Hanescu nu au nici o sansa. Singura varianta de castig e ca Pavel sa castige ambele meciuri de simplu + cel de dublu, alaturi de Trifu.
Mr Hyde

Mesajde catharsis » Joi Oct 03, 2002 11:54 pm

incep si eu aici:
ma uit la tenis de cand se deulau sampras cu agassi si cu courier si chang si cam tot de atunci joc si tenis...
imi place cum joaca agassi, care este dupa parerea mea cel mai bun jucator din lume, daca vrea (a se vedea episodul cu brooke shields - il admir pentru asta)
la feminin, tineam cu seles pana a primit cutitul in spate, apoi cu graf, hingis, iar acum cu capriatti, care a reusit cea mai tare revenire (alta jucatorare care multi ani nu s-a consumat deloc, dar a demonstrat ca poate atunci cand vrea...)
nu le suport pe surorile williams dupa episodul cu sparlea si pentru ca aproape intotdeauna castiga una dintre ele si tot ele joaca si finala, annoying!
there is no catharsis

cathartic media
catharsis

Mesajde baixinho© » Vin Oct 04, 2002 8:26 am

Ca sa-l contrazic si, in acelasi timp, sa-l "fericesc" pe catharsis, va anunt ca bulgaroaica Magdalena Maleeva a eliminat-o pe Venus Williams in cadrul turneului de la Moscova la capatul unui meci de trei seturi, cele doua castigate de ea fiind 6-1 (!!!), 7-6. Altfel spus, se poate, catharsis, se poate. :)
ANTI

baixinho©

Mesajde catharsis » Sâm Oct 05, 2002 11:44 pm

nu stiu ce a patzit venus in ultimul timp, nu ia bataie numai de la serena...
poate a fi fost plictisita in ziua aceea...
ce zici de decizia serenei de a nu juca in nici un turneu pana la masters?
there is no catharsis

cathartic media
catharsis

Sanex WTA Championships Draw

Mesajde Mr Hyde » Joi Noi 07, 2002 12:02 am

Incepe ultimul mare turneu feminin, turneu care aduna primele 16 jucatoare conform clasamentului WTA. Iata tabloul:

SWilliams(1)
Smashnova

Myskina
Dokic(8)

Capriati(3)
Farina-Elia

Maleeva
Hantuchova(7)

Clijsters(5)
Rubin

Dementieva
Henin(4)

Seles(6)
Davenport

Schnyder
VWilliams(2)

favorita mea Jelena Dokic are un traseu extrem de dificil, fiind in aceeasi jumatate de tablou cu Serena si Capriati... oricum
GO DOKIC!!!
Mr Hyde

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Noi 07, 2002 12:05 am

De Smashnova n-am auzit in viatza mea ! :rolleyes:
Schnyder e elvetiana ? Patty Schnyder ?
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde catharsis » Joi Noi 07, 2002 12:07 am

da, de patty e vorba...
GO JENIFFER!
there is no catharsis

cathartic media
catharsis

Mesajde Mr Hyde » Vin Noi 08, 2002 1:41 am

Sunt fericit!!! Jelena Dokic- Anastasya Myskina 6-3 6-4 !!! Nu-i frumos cat de mult te poate bucura un lucru insignifiant?
Ca sa revin cu picioarele pe pamant, din pacate Hantuchova a fost invinsa de Maleeva! Foarte foarte draguta jucatoarea din Slovacia, ce pacat ca n-o mai vedem anul asta...
Mr Hyde

Mesajde Mr Hyde » Mar Noi 12, 2002 9:29 am

Mda, din pacate Dokic a luat-o de la Serena, 7-6, 6-0. INSA, in finala:
Kim Clijters - Serena Williams 7-5 6-3 !!!
Daca asta nu e surpriza... ma simt razbunat, ma saturasem ingrozitor de surorile monstru!
Mr Hyde

Mesajde baixinho© » Mar Noi 12, 2002 9:44 am

Pentru fericirea lui Mr Hyde! :D
PS: Sa nu-mi spui ca nu stii despre cine este vorba!
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
ANTI

baixinho©

Mesajde Mr Hyde » Mar Noi 12, 2002 10:02 am

Cum sa nu stiu, e Maleeva! :yD
Nu ma pot abtine:
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
Mr Hyde

Mesajde raduivo » Dum Ian 19, 2003 10:26 pm

Atentie iubitori de tenis!!!!!!!
Revine Goran Ivanisevic!!!!!!!!!
Va juca in cupa Davis impotriva Germaniei in Februarie 2003. Abia astept sa vad
in ce masura s-a refacut dupa accidentarea de la umar
Sper ca intalnirea sa fie transmisa pe ARD sau ZDF ( pentru fericitii posesori ai antenelor parabolice)
Eu urmaresc acest jucator de prin 1992 ,primul meci pe care l-am
vazut fiind o spectaculoasa finala cu Stefan Edberg la Eurocard
Open de la Sttutgart. Desi Edberg a castigat primul set Goran a
revenit si in ciuda celor care sunt invidiosi pe serviciul lui trebuie
sa le spun ca in special datorita returului excelent cu care l-a
pasat pe Edberg de multe ori a castigat partida in cele din urma.
Multi spun ca traieste doar din serviciu dar ma vad nevoit sa-i contrazic .
Sper sa putem urmari pe Telesport care cred ca va apare totusi in februarie macar turneele care nu sunt difuzate de Eurosport
( din pacate ei transmit mai mult tenis feminin) si in special jucatorii romani Pavel ,Voinea, Hanescu
Astept mesaje de la toti simpatizantii acestui sport!!!!!
raduivo
Junior Member

Mesajde raduivo » Dum Ian 19, 2003 10:34 pm

Atentie iubitori de tenis!!!!!!!
Revine Goran Ivanisevic!!!!!!!!!
Va juca in cupa Davis impotriva Germaniei in Februarie 2003. Abia astept sa vad
in ce masura s-a refacut dupa accidentarea de la umar
Sper ca intalnirea sa fie transmisa pe ARD sau ZDF ( pentru fericitii posesori ai antenelor parabolice)
Eu urmaresc acest jucator de prin 1992 ,primul meci pe care l-am
vazut fiind o spectaculoasa finala cu Stefan Edberg la Eurocard
Open de la Sttutgart. Desi Edberg a castigat primul set Goran a
revenit si in ciuda celor care sunt invidiosi pe serviciul lui trebuie
sa le spun ca in special datorita returului excelent cu care l-a
pasat pe Edberg de multe ori a castigat partida in cele din urma.
Multi spun ca traieste doar din serviciu dar ma vad nevoit sa-i contrazic .
Sper sa putem urmari pe Telesport care cred ca va apare totusi in februarie macar turneele care nu sunt difuzate de Eurosport
( din pacate ei transmit mai mult tenis feminin) si in special jucatorii romani Pavel ,Voinea, Hanescu
Astept mesaje de la toti simpatizantii acestui sport!!!!!
raduivo
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Sport