Basket (F.I.B.A.)

vechiul forum de sport

Moderator: baixinho©

Mesajde deampulea » Vin Mar 05, 2004 1:47 am

dumars scrie:In sfarsit am mai vazut si eu un meci OK la noi in campionat. U Carbochim Cluj a batut pe Elba Timisoara cu 82 -81, dupa prelungiri. La Timisoara era un jucator Milijan Bocka... care a jucat super. Cred ca a inscris peste 30 de puncte. Nu cred ca are nici 1,85 dar dadea slam cu doua maini cu spatele.

l-ai vazut live si tu?
daca mergi la meciuri la carbochim zi-mi si mie ca io intotdeauna ma duc singur ca n-am cu cine si mi-i urat ca nu pot schimba si io o impresie cu cineva din cand in cand...
Un calculator fara COBOL si FORTRAN este ca un tort de ciocolata fara ketchup si mustar
deampulea
Junior Member

Mesajde dumars » Vin Mar 05, 2004 8:57 am

deampulea scrie:l-ai vazut live si tu?
daca mergi la meciuri la carbochim zi-mi si mie ca io intotdeauna ma duc singur ca n-am cu cine si mi-i urat ca nu pot schimba si io o impresie cu cineva din cand in cand...

Astazi vineri 5 martie este Carbochim cu Asesoft Ploiesti. Daca vrei ne putem intalni.
dumars
Junior Member

Mesajde dumars » Dum Iun 06, 2004 3:35 pm

Vineri si sambata (de la niste ore imposibile) s-au disputat meciurile 1 si 2 din cadrul finalei campionatului national de baschet. Au fost in direct pe National TV. Au zis ca vor transmite si meciul 3 de la Ploiesti miercuri, dar nu au zis ora. Daca tot nu vedem finala NBA macar atat.
dumars
Junior Member

Mesajde COSS+min » Lun Iun 07, 2004 12:28 am

Orele acelea "imposibile" erau 12:30 vineri si sambata; Meciuri destul de stranse, ma bucur ca in sfarsit Dinamo a pierdut un meci in campionat;

Mi-a placut cosul pe spate a lui Burlacu, cand a obtinut si fault!

Daca se mai joaca meciul 5 in Bucuresti sigur ma duc !!
Stele mici de cositor
Ard de dorul morţilor
COSS+min
Junior Member

Mesajde dumars » Lun Iun 07, 2004 6:08 pm

[quote="COSS+min"]Orele acelea "imposibile" erau 12:30 vineri si sambata]

Stiu ca vineri a fost de la 12 si sambata de la 12.30. Le-am si vazut meciurile. Doar ma refeream la faptul ca Dinamo alege putin neinspirat orele. Poate si asta este unul din motivele pentru care in Bucuresti nu prea merge lumea la baschet. In alte orase sunt pline salile la meciurile de baschet.
dumars
Junior Member

Mesajde Tiamat » Joi Iul 15, 2004 10:16 am

Salut. :sal:

Cine imi poate spune care sunt dimensiunile unui teren de basket ( lungime, latime, etc) ?....sau unde as putea gasi pe net.

Va rog.
Singur, singur, singur,
Intr-un han, departe --
Doarme si hangiul,
Strazile-s desarte,
Singur, singur, singur...
Tiamat
Junior Member

Mesajde Vince Carter » Sâm Aug 07, 2004 11:43 pm

http://www.frbaschet.ro - intrii acolo pe undeva gasesti regulamentu
Check out my STREETBALL site : http://www.streetballromania.tk
Vince Carter