Telesport / TV Sport

vechiul forum de sport

Moderator: baixinho©

3366

Mesajde baixinho© » Lun Sep 29, 2003 8:48 am

am auzit ca o luna o sa fie la liber, iar dupa aia o sa fie sistemul HBO, adica ie pe cablu, da abonament separat, sau ma rog, ce principiu o fi asta. stit voi la ce ma refer.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Sep 29, 2003 9:03 am

nu cred ca o sa-l faca pay/view asa de repede. n-ar avea clienti. eu imi bag p*** in ei daca il fac pay/view. nu dau bani in plus sa vad 2-3 meciuri. o sa ma uit in continuare pe B1 ..la Il Calcio. :o
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde cristane » Lun Sep 29, 2003 9:14 am

Eu o sa dau. Oricit pt Premier League.

Dar nu stiu cum o sa fie... La RCS, sint pachete de programe, intre 4 si 7 USD. Eu il am pe ala de 6 USD, cu aproape toate canalele, inclusiv HBO. Oare o sa bage si TV Sport in aceste pachete, sau va trebui platit separat?
cristane
Junior Member

Mesajde cristane » Lun Sep 29, 2003 9:32 am

Si inca ceva: info@tvsport.ro nu functioneaza. Aveti alte adrese?

by Oribilul Mosh : ai 1 avertisment. nu se posteaza de doua ori consecutiv. ai optiunea edit !
cristane
Junior Member

Mesajde becali » Lun Sep 29, 2003 12:35 pm

In nici un caz nu va fi Pay Per View, s-ar putea ca unele firme de cablu, care au pachete de programe, sa-l introduca intr-o grila extrabasic, dar si asta e improbabil si ma pot explica:

La semnarea contreactului de preluare se specifica ca respectivul canal sa fie sau nu inclus in pachetul de baza si din cate am inteles Tv Sport-ul a fost introdus in locul Eurosport-ului la majoritatea companiilor (la mine Astralul n-a facut nimic inca, asta e, oras mic...., n-are rost sa mai vb despre toti nesimtitii) este clar ca va fi in grilele de baza (cele mai ieftine)
O concluzie ar mai fi, faptul; ca pe Amos 1 a inceput emisia Telesport-ului (cred ca acesta nu mai are nici o sansa) a grabit lucrurile, presupun ca au lasat si ei de la pret, probabil ca au facut o oferta avantajoasa, prea a fost bagat pe majoritatea firmelor de cablu
becali
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Sep 29, 2003 12:42 pm

cum , Becali..tu inca nu prinzi TvSport ? cum e orasul mic ? e Iasiul mic ?
eu nu mai prind deloc Eurosport si imi pare rau. nu inteleg de ce l-au scos. nu puteau scote si ei DunaTV sau alte posturi pe care nu se uita nici draq ?
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde becali » Lun Sep 29, 2003 12:58 pm

Momentan sunt in Dorohoi, in Iasi abia peste 2 luni ma intorc
becali
Junior Member

3378

Mesajde baixinho© » Lun Sep 29, 2003 1:32 pm

Initial trimis de Oribilul Mosh
eu nu mai prind deloc Eurosport

cauta-l ca lumea, ca si eu am avut un soc la inceput si am crezut ca nu mai am Eurosportul, cu atat mai mult cu cat "rocada" s-a facut in timpul unui meci de volei de la CE feminin. lasa ca o sa iti spun maine pe ce frecventa il am.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde cristane » Lun Sep 29, 2003 4:46 pm

.. Gata, gata, Oribile Mosh, n-am stiut. It won't happen again :)

La noi la Brasov, TV Sport e in locul Eurosportului, care Eurosport e in locul Tele 7 abc, care Tele 7 abc e in locul unui canal - parca - unguresc :D

Si despre programele TV Sport, asta se stie:
- in seara asta, inregistrare Leicester - Manchester, urmat de rezumate Premier League (nu stiu ora).
- miine seara, rezumate Primera Division (nu stiu ora).
- in weekendul viitor, vom avea:
--- 2 meciuri live din Franta (probabil, Nantes - Rennes, simbata la 18.15, si un meci de la 21.00)
--- 4 meciuri din Anglia (LIVERPOOL - ARSENAL, simbata la 14.30, apoi un alt meci, simbata dupa-amiaza, Middlesbrough - Chelsea, duminica la 16.00, si Aston Villa - Bolton, duminica la 18.05).
--- 3/4 meciuri din Spania. Nu stiu cind si cum, dar banuiesc ca marele derbi Barcelona - Valencia il vom vedea.

Daca mai aflati ceva, sau stiti ceva in plus, nu ezitati sa ma completati!
cristane
Junior Member

Mesajde maraz » Lun Sep 29, 2003 9:13 pm

Desi Terrasat face parte din grupul RCS, in Pitesti inca nu se prinde TVSPORT....
maraz
Junior Member

Mesajde raduivo » Mar Sep 30, 2003 8:13 am

Cred ca o sansa pentru Telesport ar fi transmiterea turneelor
de tenis masculine care pe Eurosport sunt din ce in ce mai putine+
fotbal din Germania si Olanda , eventual Euroliga la baschet
Ramane de vazut spre ce se vor orienta....
In alta ordine de idei aici la Satu-Mare bineinteles ca nu s-a
introdus Tv Sport dar am aflat ca in mai multe comune din judet
deja se prinde....Deh...or fi mai dezghetati cei de pe-acolo
Samtelul unica firma de cablu din Satu-Mare nu se dezminte si
ramane una din cele mai slabe firme de profil din tara cred in nota
celor care o conduc ( niste boscarti total nereceptivi la noutati)
raduivo
Junior Member

Mesajde maraz » Mar Sep 30, 2003 4:21 pm

Gata cu balamucul, de cateva ore TVSPORT emite si in Pitesti!!!
maraz
Junior Member

3394

Mesajde baixinho© » Mar Sep 30, 2003 4:36 pm

eu vreau NFL si NHL si sper sa am ocazia sa vad asa ceva. de fapt, am citit in Gazeta de azi ca in scurt timp cei de la TV sport or sa dea meciuri din campionatele nord-americane de hochei si fotbal.
ANTI

baixinho©

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Sep 30, 2003 7:48 pm

NHL incepe in 1 luna. la fel si NBA. NBA nu dau ?
de NFL nu prea sunt pasionat...ca nu cunosc regulamentul !
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Vince Carter » Mar Sep 30, 2003 10:13 pm

Pai da, ca eu pentru aia vreau TV Sport - adica basketball - NBA, Euroliga si campionatu' intern... Oricum, ei in promo arata imagini din NBA, chiar si din WNBA, deci... s-ar putea chiar sa transmita si din STREETBALL :D :D :D de la noi, poate-apar si eu... :D . Mie mi-a trimis un E-MAIL cea de la relatii cu publicul de la RCS - in care mi-a zis ca stie ca sunt preocupat de TV Sport si ca iata ca acuma l-a introdus. NICE JOB, ISN'T IT? Pana la urma au fost seriosi ,nu? :a
Check out my STREETBALL site : http://www.streetballromania.tk
Vince Carter
Junior Member

VICTORIEEEEE!

Mesajde dumars » Mar Sep 30, 2003 11:13 pm

In sfarsit am si eu pe ASTRAL TVSPORT! Acum sper si eu sa avem programe de calitate. Acum ca s-a introdus si in retelele mari, vor ajunge acesti bani la TVSPORT si implicit isi vor putea creste calitatea. :)
dumars
Junior Member

3397

Mesajde baixinho© » Mie Oct 01, 2003 8:22 am

Initial trimis de Oribilul Mosh
de NFL nu prea sunt pasionat...ca nu cunosc regulamentul !

asa spuneam si eu la inceput: ce porcarie de sport este asta? nici fotbal nici rugby! dar m-am indragostit de el cand am vazut prima data Super Bowl (prin 1993). din pacate, posturile romanesti nu au dat decat finalele, dar chiar si asa - "povestea" a durat putini. anul asta, in ianuarie am avut ocazia sa vad Super Bowl-ul in Champions, la Marriott. a fost ceva de vis. toi ospatarii erau imbracati in echipamentele celor doua echipe, in pauzele publicitare sau in time-out-uri faceau mici demonstratii (cum se arunca minge, cum se prinde, etc etc etc) plus ca toti cei de acolo (cu exceptia mea) ii cunosteau pe jucatori si dupa porecle, nu dupa nume. stateam ca boul si incercam sa-l bunghesc pe teren pe unu (nu mai tin minte cum i se spunea) si cand i-a facut o scurta prezentare dupa nu mai tin minte ce fapta de vitejie, scria intre ghilimele asa cum spusese nenea ala de la Champions.
cam toti din bar erau americani (mai erau si canadieni, mi-a spus managerul de la Champions, cu care am stat la masa), dar nu am auzit cat am stat acolo un "fuck" sau ceva similar la adresa vreunui nene din aceeasi incapere. incercau sa-si demonstreze unii altora ca ce buna este echipa lor, iar dupa ce s-a terminat meciul, si-au dat mainile si au dat iama in bere.

scuzati off-topicul nesimit, dar am incercat sa-i explic focii ca fotbalul american este un sport foarte frumos (poate mai frumos decat rugby-ul).
ANTI

baixinho©

Mesajde memetshot » Mie Oct 01, 2003 8:40 am

baixule...sper sa un fie considerat un offtopic
am stat si io intr-o seara sa vad super bowl-ul, cred ca ultimul dat de Protv. intr-adevar atata timp cat se joaca este interesant, pacat ca se joaca atat de putin. eu nu sunt obisnuit cu sistemul ala de joc, arunci mingea, unu o prinde cade, dupa care 10 minute time out. pai nici nu apuca sa transpire ca se odihnesc.
adevarul e ca atunci cand quarter-backul (sper ca am scirs bine) nimereste cate o pasa de 50 de yarzi e spectaculos.
dar nu pot sa spun ca nu mi-ar placea sa vad la tv sport ceva rezumate, acolo e numai spectacol.
Daca mai dau astia si NHL-ul si NBA-ul----caz de divort :)
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Mesajde becali » Mie Oct 01, 2003 8:45 am

bineinteles ca la mine nici o miscare, "poate saptamana viitoare"

Explicatia e tare de tot

"nu s-a semnat contractul"
becali
Junior Member

Mesajde becali » Mie Oct 01, 2003 3:44 pm

Astia-s mai prosti decat prevede legea
Au bagat National TV, si in loc de TV SPORT de pe Sirius mi-au pus Telesport de pe Amos (nu e nimi, doar o sigla si un nr de telefon)
becali
Junior Member

Mesajde becali » Joi Oct 02, 2003 4:35 pm

S-a rezolvat si la mine
becali
Junior Member

Mesajde Boby » Vin Oct 03, 2003 5:59 am

Va vine sau nu sa credeti, dar aproape jumatate (daca nu cumva mai mult) din popultaia Iasului nu prinde TV Sport-ul.Si asta nu e tot.Am citit ieri intr-un cotidian local ca TV Sport-ul nu va fi introdus in grila de programe a Electron m.bit in urmatoarele luni deoarece nu au solicitari.
As va intreb daca eu imi pot schimba firma de cablu la care sunt conectat desi tot cartierul in care locuiesc este la aceeasi firma de cablu de care vreau eu sa scap: Electron m.bit.
Va rog frumos sa-mi raspundeti!!!
Boby
Junior Member

Mesajde raduivo » Vin Oct 03, 2003 6:53 am

Am sunat si eu din nou la unica firma de cablu din Satu-Mare - Samtel si mi s-a spus ca s-ar putea sa fie pana la sfarsitul anului dar nu mi se poate da o data exacta...........Asta este , sper sa
nu-l codeze prea curand pe satelit.........
raduivo
Junior Member

Mesajde AirCanada » Vin Oct 03, 2003 10:47 pm

In sfarsit si un program TVSport. Pe trei zile dar sper sa fie corect.

http://www.onlinesport.ro/Html/Fotbal/808.shtm
AirCanada
Junior Member

Mesajde dumars » Vin Oct 03, 2003 11:04 pm

Sunt tare curios daca vor introduce si baschet cei de la TVSPORT. Pana in prezent drepturile, atat pt NBA, cat si pt campionatul national, au fost detinute de TELESPORT prin firma lui Horatiu Nicolau, BESTSPORT ( http://www.bestsport.ro/achizitii.htm ). Vom trai si vom vedea.
dumars
Junior Member

Mesajde Anonymus » Sâm Oct 04, 2003 12:32 am

N-am vazut Sibiu pe aici.
Deci TV Sport e si la noi prin CRD (societate de cablu din Baia Mare) unde am eu abonament, care l-au introdus cu aproape o saptamana inaintea RCS-ului care detine deasemenea o parte din oras.

National TV pe ce satelit emite ?
Anonymus
Junior Member

Mesajde becali » Sâm Oct 04, 2003 9:35 am

National Tv emite pe Amos 1 (codicrypt)
becali
Junior Member

Mesajde Anonymus » Sâm Oct 04, 2003 11:22 am

L-am cautat pe amos 1 la lyngsat.com si kingofsat.net si nu l-am gasit.
Oare de ce nu apare ?
Anonymus
Junior Member

Mesajde becali » Sâm Oct 04, 2003 2:15 pm

Pe lyngsat apare sub Pax, Nationalk Tv test card.
A inceput emisia cu promo-uri pe 1 octombrie si pe pagina principala a http://www.lyngsat.com scrie ca au intrerupt update-ul intre 1 si 5 octombrie.
Kingofsat foloseste serviciul de newslketter satcodx care stie sa faca diferenta intre un programregulat si unul de "proba" (cu siguranta vor anunta startul emisiei de luni sau marti)
becali
Junior Member

Mesajde Vince Carter » Sâm Oct 04, 2003 9:29 pm

Si cam ce o sa emita National TV? NBA ceva?
Check out my STREETBALL site : http://www.streetballromania.tk
Vince Carter
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Sport